logo Swedwood Poland

Swedwood Poland

Goleniów

Opinie o Swedwood Poland

Byly trener 2017-02-19 06:57
Załoga prosi o Lenarta On wszystko naprawi. Z biura wyrzuci tych co się dublują, będzie jeden dyrektor zarządzający i kierownicy .Piotrek zamiast robić zdjęcia ścian, sufitów i podłóg zajmie się naprawami maszyn. Nie maszyny nie psują się od pyłu tylko od braku przeglądów, serwisu i wisienka "ma chodzić aż padnie na amen zamawiamy serwis" inaczej to wina załogi
11
olka 2017-02-20 10:21
wypi..... brygadzistów jedna nie robi nic a jak coś zrobi to zle,druga lata w tą i zpowrotem na papieroska a jeszcze inna siedzi osiem kur...osiem godzin w majstrówce i wpieprza słonecznik,zdegradować ich na stoły niech normę wyrabiają,liderzy w zupełnosci wystarczą bo i tak wszystko za nich robią
12
riki martin 2017-02-20 10:29
tak powinno byc od samego początku pracuje na linii pakowania i mam zaszczyt obserwować panią od słoneczniku ona bywa na dole ale tylko wtedy gdy przyjdzie michał piotr albo roman tak to jej nie użyczysz roboli ma od tego i mordę od ucha do ucha beszczelne babsko
4
olaf lubiszenko 2017-02-20 10:58
co ty riki martin spac nie możesz widziałeś jak na pierwszych zmianach latała z góry na dół jak kot z pęcherzem smietanka z góry dała jej wycisk że pewnie ani ziarenka nie zjadła a jak już widzi jak idą to zapier....po tych schodach i udaje głupka że wszysko wie a tak naprawdę to nic nie wie tylko jej dwa robole
3
brzoza 2017-02-20 11:06
zostawcie w spokoju specjalistów oni przynajmniej coś robią coś próbują a ta co chce na stanowisko dyrektora ta od słoneczniku ta co ma na nazwisko jak nasz prezydent to nawet nie wie że się krawędzie naprawia na stołach-nierób beszczelny
5
ty 2017-02-20 12:05
ja na waszym miejscu bym ją obserwował i do majstra czy kierownika każdy jej ruch potknie się a jak nie to wpieprzyć jej bo innej rady nie ma ileż ludzi już było u pani pawlak na skargę a może tak ktoś odważny pójdzie i oświeci monikę nie to nic nie daj wpier..lcie jej i już zobaczycie jaka to satysfakcja
2
Milena 2017-02-23 15:01
MAM SUPER OFERTĘ PRACY DLA INŻYNIERÓW PROJEKTU / KONSTRUKTORÓW : kontakt mgebska@philiprockwell.eu
nowy 2017-02-25 10:17
Pracowałem 1 miesiąc zarobiłem 1750 tragedja
zastanow sie 2017-02-25 21:41
zmiana B na lakierni 2 najgorsza
2
Petik 2017-02-26 18:53
Wiem kim jestes
2
pozdrooo 2017-02-26 22:20
petik cieszy mnie to widze w czasie pracy sie nudzisz i czytasz to co moze trafi do glowy
Maszynownia 1 2017-02-28 06:25
Na kazdej zmianie , na kazdym wydziale jest syf . U chłopaków na magazynie na setki w sobotę przychodzą majster kierownik i 2 wozkowych, W każdą niedzielę na nockę majster bierze urlop po czym majster go zastępujący łapie 100 % płatne nadgodziny mało tego nie obowiązują ich przerwy 11 godzinne między zmianami . Robią co chcą i jak chca. Brak organizacji pracy zakład nie do pracy .
13
Operator 2017-02-28 21:45
Prawda syf jest wszędzie tylko szkoda że nikt tego nie widzi, a wszystko za sprawą P. Farbotko większość ludzi tak mówi tylko nikt nie ma odwagi się odezwać. Niech wraca do Rosji tam robić porządki, szkoda że zakład w Rosji zaczął lepiej funkcjonować dzięki naszym pracownikom a on tylko laury zebrał. Jego pierwszego powinni zwolnić, jak wyjechał to wszyscy odżyli wróciła premia, plan był wykonywany wszystko się kręciło. Nie wiadomo jak byśmy się starali to i tak on wszystko zniszczy. Tylko tak dalej a na pewno będzie lepiej. Pani Moniko otworzy pani oczy, a może jest pani tylko marionetką w rękach Jerzego i Piotra.
pozdrawiam.
27
klakier 2017-03-01 12:39
jebnijta ta prace niech sie kierownictwo meczy i ukraincow zatrudni
2
Panncioo 2017-03-02 06:58
Tak jak mówisz niech sami wrzucają deski 8h to zobaczą hahah xD pozdrowienia dla załogi A
1
Panncioo 2017-03-02 06:59
Tak jak mówisz niech sami wrzucają deski 8h to zobaczą hahah xD pozdrowienia dla załogi A
2
Danon 2017-03-02 23:07
W zakladzie panuje kolesiostwo już od dawna jak i w sumie wszędzie. Ale niech ktoś w końcu zobaczy sytuację na zm C na ścisku
4
Diabeł 2017-03-03 09:51
Kolego jak Ci źle na zmianie C to chętnie się z Tobą zamienię. Pracuje na zmianie A tam dopiero jest CYRK!!!Słyszałem że na zmianie C jest ok
8
Zmeczony 2017-03-04 00:33
Tez sie chętnie zamienie. Pracuje na zm B. Wystarczy spojrzeć na tablice. Zm C ciagle na zielono. Dobra organizacja widac. I atmosfera z tego co wiem tez dobra.
7
Pracus 2017-03-04 00:44
Niech lepiej zaczna dbać o pracowników bo jeszcze trochę to wszyscy uciekna! !! A nie tylko sztucznymi stanowiskami sie zasłaniają a ludzie którzy ciezko pracują zarabiaja grosze. Wstyd . taka wielka firma. Dobra praca ale mala placa
8
likwidator 2017-03-05 10:41
Musimy być przygotowani na najgorsze ,mysle o zmniejszeniu produkcji co wiąże się ze zwolnieniemi my robole sobie poradzimy ale panstwo majster ,kierownik co pojdzie do innej firmy za robola i trafi na bylego pracownika to bedzie wesole .
7
taki sobie ja 2017-03-06 11:31
Może wtedy taki majster, brygadzista czy lider doceni prace zwykłego pracownika, bo jak do tej pory to tylko przeganiaja człowieka z kata kąt , każa normy robic na materiale , który z dnia na dzien jest coraz tragiczniejszy
13
Nick 2017-03-07 22:03
Nie narzekamy
Duda 2017-03-09 06:49
45 milionów jest do spakowania to chyba kakis żart
8
taki sobie ja 2017-03-09 12:29
Pani dyrektor z resztą załogi z góry wraz z majstrami i brygadzistami stanie i spakuje, i wtedy oceni czy jest to wykonalne
4
gondola 2017-03-09 14:39
Czy kierownik dalej nic nie widzi, nic się nie zmienia wobec pani brygadzistki,chodzę na różne zmiany i nadal prowadzone są opinie i zbierane materiały jak ona pracuje, inaczej - jak ona nic nie robi.
proszę popatrzec jak inne brygadzistki pracują z impetem a ona nawet na wózek nie wchodzi żeby przepchac materiał ,nawet kamizelki na siebie nie nałoży bo to pewnie za ciężko dla niej,otwórzcie oczy góro.
3
Duda 2017-03-10 06:50
Słyszałem że Ukraińców przyjęli oby jakieś fajnie laski bo unas niema w czym przebierać same mohery
2
Duda 2017-03-10 06:53
Słyszałem że Ukraińców przyjęli oby jakieś fajnie laski bo unas niema w czym przebierać same mohery
2
Nick 2017-03-15 22:24
Widać że pani dyrektor nie panuje nad sytuacją w firmie, jest na tym stanowisku bo ikea sobie wymyśliła zęby więcej kobiet zajmowała wyższe stanowiska tylko od początku czuć że jej nie wychodzi i ze się nie nadaje .
Zakład się cofa w rozwoju, co zostało zbudowane przez 20 lat teraz jest rujnowane .
13
Pacjent 2017-03-19 12:20
Prawda jest taka że, w tej firmie już się dobrze nie zarobi . Po każdej podwyżce wypłata jest taka sama albo niższa niż przed podwyżka . Majstrowie i Kierownicy robią co chca wszyscy umywaja ręce od wszystkiego . Kierownik majster brygadzista lider zastępca lidera itd . O specjalistach nie wspomnę sztuczne stanowiska to podstawa .
Tak jak ktoś u góry pisał pani dyrektor o niczym pojęcia nie ma i jest tylko marionetką.
I tak samo nadgodziny majstrow z magazynu co niedziela to samo, brak przerw 11h między zmianami i nikt tego nie kontroluje . Paranoja z tą firmą . 1800 na start dla nowych pracowników nie wiedzą w co się lądują . Ludzie psychicznie nie wytrzymują . Dno i wodorosty.
12
600 Plus 2017-03-21 19:35
Witam.Z tym konkursem na znajdowanie pracowników za 600zł to chyba żart.To nasza firma jest już tak znana z tej złej strony ze ludzie nie chcą podejmować pracy,Pan F. niech zacznie zatrudniać ludzi.Pozdrawiam
11
wiesio 2017-03-23 09:46
co tam produkujecie w Goleniowie?
3
Pablo 2017-03-23 11:05
Hey. wiesz na jaki adres mailowy można wyslać cv?
2
nick srick 2017-03-23 16:28
Ha ha 600 plus ,masz racje oni zawsze obiecują jak coś chcą od innych a później człowiek chodzi kilka miesięcy lub lat za swoimi pieniędzmi .Już nie raz zrobili w h.............a nie jednego brygadzistę lub mistrza a i kierownicy się nabrali .
Dobrze że ludzie trochę zrozumieli i sami odchodzą ,ci co żądzą tą firmą to beton .
6
nick srick 2017-03-23 16:35
Oczywiście masz rację ,ona jest chyba od tego żeby rozładować tą chorą sytuację w firmie ,którą można nazwać Nazistowskim Ruchem Menadżerskim .
Tylko wygląda na to że ona z tego ruch już pochodzi jak i dyrektorzy produkcji .
5
mały 2017-03-24 10:20
Pani dyrektor lepsza od Szydło daje 600
8
Monia 2017-03-28 06:59
Produkujemy stres u ludzi i ganianie ich z zegarkiem w ręku.
7
Mały 2017-03-28 11:03
Prawda !!!!
Któregoś dnia ukrywałem się za homagiem i widziałem jak pan dyrektor mierzył czas biednemu pracownikowi.
5
LOLO 2017-03-28 15:50
Nie tylko brygadzisci z magazynu nie przestrzegaja 11h przerwy miedzy zmianami. Widziałem w sobote jak majster i brygadzistka ze zmiany C scisk ,przyszli na nadgodziny po 2 zmianie .Zwykłemu fizolowi nie pozwolą przyjść a tu prosze chodzą jak chcą i bez żadnych konsekwencji.
6
Zmeczony 2017-03-29 21:10
Tylko po co przyszli? Ratować premie i przepakowywac paczki. Ludzie zastanówcie się o co macie żale bo to żałosne. Mało kto ma tyle zaangażowania w te prace . a na pewno nikomu ze zm C na żadnym dziale zaangażowania nie brakuje. Szczególnie lakiernia spina poslady i wspolgra z pakownia i ze sciskiem. Dobra komunikacja . jeden majster to dużo pracy ale efekty tez duże . MOŻE BĘDZIE PREMIA W KONCU ?! ;)
5
Stary 2017-03-29 21:18
Ta premia może będzie ale czy tam gdzie serio ciężko pracują ? Zreszta wszyscy w tym. Miesiącu w d...e dostaliśmy wiec kasa powinna być. Pani dyrektor ogarnij się bo nowi ludzie to się nie nadają . jeden na milion ogarnięty. A starzy pracownicy tylko z przyzwyczajenia są bo przecie nie dla kasy. Ale i przyzwyczajenia można zmienić . Pozdrawiam .
11
Lol 2017-03-29 21:21
Dokładnie. Przyzwyczajenia można zmienić.
6
Calkiem ok 2017-03-29 22:21
I tak "najlepiej" jest na zm A na ścisku. Brygadzistka tyra ludzi i obraza. Nie tędy droga.
12
Lili 2017-03-29 22:39
Brygadzistka ze zm A przychodzi do pracy chyba za karę.
11
Ja 2017-04-01 01:57
Nie narzekać !!!! Lider wszystko ogarnia ....
2
Kolega z Goleniowa 2017-04-04 00:12
Zarobki w swedwoodzie? No właśnie? Jak to jest,ile można zarobić miesięcznie netto? Stolarzy?piekarz? Jest różnica? Doświadczenie czy znajomości? Kto ile zarobi kierownik,majster czy team leader ? Szukam pracy Ale czy warto? Pozdrawiam.
2
kiero 2017-04-05 17:44
Ja to chciałem powiedzieć panie dyrektorze że w Lidlu jest promocja stoperów za jedyne 9,99 może by tak zakupić dla każdego kiera .
4
Rex 2017-04-07 12:10
Zastanów się porządnie zanim przyjdziesz tu.
4
Małpa 2017-04-07 13:51
o dwóch takich co ukradli.. wiadomo o kogo chodzi Pan W i jego szczeniak!
1
aaa 2017-04-25 14:21
Jedna z brygadzistek , chodzi za majstrem i daje... du... duzo czegos.
nie powiem czego, ale kazdy widzi. No i te dziwne nadgodziny na ktore przychodzą tylko specjalisci, albo wlasnie mistrzowie i brygadzisci. Noe polecam zakladu. Chociaz nie pracuje tu długo, to mam juz dość i szukam innej pracy.
Zostaw swoją opinię o Swedwood Poland - Goleniów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland