logo Swedwood Poland

Swedwood Poland

Goleniów

Opinie o Swedwood Poland

Duda 2017-03-09 06:49
45 milionów jest do spakowania to chyba kakis żart
8
taki sobie ja 2017-03-09 12:29
Pani dyrektor z resztą załogi z góry wraz z majstrami i brygadzistami stanie i spakuje, i wtedy oceni czy jest to wykonalne
4
gondola 2017-03-09 14:39
Czy kierownik dalej nic nie widzi, nic się nie zmienia wobec pani brygadzistki,chodzę na różne zmiany i nadal prowadzone są opinie i zbierane materiały jak ona pracuje, inaczej - jak ona nic nie robi.
proszę popatrzec jak inne brygadzistki pracują z impetem a ona nawet na wózek nie wchodzi żeby przepchac materiał ,nawet kamizelki na siebie nie nałoży bo to pewnie za ciężko dla niej,otwórzcie oczy góro.
4
Duda 2017-03-10 06:50
Słyszałem że Ukraińców przyjęli oby jakieś fajnie laski bo unas niema w czym przebierać same mohery
3
Duda 2017-03-10 06:53
Słyszałem że Ukraińców przyjęli oby jakieś fajnie laski bo unas niema w czym przebierać same mohery
2
Nick 2017-03-15 22:24
Widać że pani dyrektor nie panuje nad sytuacją w firmie, jest na tym stanowisku bo ikea sobie wymyśliła zęby więcej kobiet zajmowała wyższe stanowiska tylko od początku czuć że jej nie wychodzi i ze się nie nadaje .
Zakład się cofa w rozwoju, co zostało zbudowane przez 20 lat teraz jest rujnowane .
13
Pacjent 2017-03-19 12:20
Prawda jest taka że, w tej firmie już się dobrze nie zarobi . Po każdej podwyżce wypłata jest taka sama albo niższa niż przed podwyżka . Majstrowie i Kierownicy robią co chca wszyscy umywaja ręce od wszystkiego . Kierownik majster brygadzista lider zastępca lidera itd . O specjalistach nie wspomnę sztuczne stanowiska to podstawa .
Tak jak ktoś u góry pisał pani dyrektor o niczym pojęcia nie ma i jest tylko marionetką.
I tak samo nadgodziny majstrow z magazynu co niedziela to samo, brak przerw 11h między zmianami i nikt tego nie kontroluje . Paranoja z tą firmą . 1800 na start dla nowych pracowników nie wiedzą w co się lądują . Ludzie psychicznie nie wytrzymują . Dno i wodorosty.
12
600 Plus 2017-03-21 19:35
Witam.Z tym konkursem na znajdowanie pracowników za 600zł to chyba żart.To nasza firma jest już tak znana z tej złej strony ze ludzie nie chcą podejmować pracy,Pan F. niech zacznie zatrudniać ludzi.Pozdrawiam
11
wiesio 2017-03-23 09:46
co tam produkujecie w Goleniowie?
4
Pablo 2017-03-23 11:05
Hey. wiesz na jaki adres mailowy można wyslać cv?
2
nick srick 2017-03-23 16:28
Ha ha 600 plus ,masz racje oni zawsze obiecują jak coś chcą od innych a później człowiek chodzi kilka miesięcy lub lat za swoimi pieniędzmi .Już nie raz zrobili w h.............a nie jednego brygadzistę lub mistrza a i kierownicy się nabrali .
Dobrze że ludzie trochę zrozumieli i sami odchodzą ,ci co żądzą tą firmą to beton .
6
nick srick 2017-03-23 16:35
Oczywiście masz rację ,ona jest chyba od tego żeby rozładować tą chorą sytuację w firmie ,którą można nazwać Nazistowskim Ruchem Menadżerskim .
Tylko wygląda na to że ona z tego ruch już pochodzi jak i dyrektorzy produkcji .
6
mały 2017-03-24 10:20
Pani dyrektor lepsza od Szydło daje 600
8
Monia 2017-03-28 06:59
Produkujemy stres u ludzi i ganianie ich z zegarkiem w ręku.
8
Mały 2017-03-28 11:03
Prawda !!!!
Któregoś dnia ukrywałem się za homagiem i widziałem jak pan dyrektor mierzył czas biednemu pracownikowi.
5
LOLO 2017-03-28 15:50
Nie tylko brygadzisci z magazynu nie przestrzegaja 11h przerwy miedzy zmianami. Widziałem w sobote jak majster i brygadzistka ze zmiany C scisk ,przyszli na nadgodziny po 2 zmianie .Zwykłemu fizolowi nie pozwolą przyjść a tu prosze chodzą jak chcą i bez żadnych konsekwencji.
7
Zmeczony 2017-03-29 21:10
Tylko po co przyszli? Ratować premie i przepakowywac paczki. Ludzie zastanówcie się o co macie żale bo to żałosne. Mało kto ma tyle zaangażowania w te prace . a na pewno nikomu ze zm C na żadnym dziale zaangażowania nie brakuje. Szczególnie lakiernia spina poslady i wspolgra z pakownia i ze sciskiem. Dobra komunikacja . jeden majster to dużo pracy ale efekty tez duże . MOŻE BĘDZIE PREMIA W KONCU ?! ;)
5
Stary 2017-03-29 21:18
Ta premia może będzie ale czy tam gdzie serio ciężko pracują ? Zreszta wszyscy w tym. Miesiącu w d...e dostaliśmy wiec kasa powinna być. Pani dyrektor ogarnij się bo nowi ludzie to się nie nadają . jeden na milion ogarnięty. A starzy pracownicy tylko z przyzwyczajenia są bo przecie nie dla kasy. Ale i przyzwyczajenia można zmienić . Pozdrawiam .
11
Lol 2017-03-29 21:21
Dokładnie. Przyzwyczajenia można zmienić.
6
Calkiem ok 2017-03-29 22:21
I tak "najlepiej" jest na zm A na ścisku. Brygadzistka tyra ludzi i obraza. Nie tędy droga.
13
Lili 2017-03-29 22:39
Brygadzistka ze zm A przychodzi do pracy chyba za karę.
12
Ja 2017-04-01 01:57
Nie narzekać !!!! Lider wszystko ogarnia ....
2
Kolega z Goleniowa 2017-04-04 00:12
Zarobki w swedwoodzie? No właśnie? Jak to jest,ile można zarobić miesięcznie netto? Stolarzy?piekarz? Jest różnica? Doświadczenie czy znajomości? Kto ile zarobi kierownik,majster czy team leader ? Szukam pracy Ale czy warto? Pozdrawiam.
2
kiero 2017-04-05 17:44
Ja to chciałem powiedzieć panie dyrektorze że w Lidlu jest promocja stoperów za jedyne 9,99 może by tak zakupić dla każdego kiera .
4
Rex 2017-04-07 12:10
Zastanów się porządnie zanim przyjdziesz tu.
5
Małpa 2017-04-07 13:51
o dwóch takich co ukradli.. wiadomo o kogo chodzi Pan W i jego szczeniak!
1
aaa 2017-04-25 14:21
Jedna z brygadzistek , chodzi za majstrem i daje... du... duzo czegos.
nie powiem czego, ale kazdy widzi. No i te dziwne nadgodziny na ktore przychodzą tylko specjalisci, albo wlasnie mistrzowie i brygadzisci. Noe polecam zakladu. Chociaz nie pracuje tu długo, to mam juz dość i szukam innej pracy.
6
Bąbel 2017-04-28 14:39
Witam wszystkich z IKEA INDUSTRY Goleniów. Moja ocena dla firmy jest tak za to jak mnie potraktowali. Być operatorem na CEFLI 2, starać się aby wykonac plan jaki narzucali, zmniejszać odpad by mieć premie, starać się jak tylko się mogło a oni dyscyplinarnie mnie zwolnili, mimo że znali moją sytuacje i dali mi urlop Aż do mojego powrotu. Gdy zamknąłem swój problem, chciałem wrócić. No ale niestety za moją ciężką pracę ktorą wykonywałem, usłyszałem że mogę wrócić przez RAMSTAD. To jest przecież żalosne. Pozdrawiam brygadę całą brygadę A.
10
ANTYIKEA 2017-05-31 11:52
Zgadzam się Bąbel z tobą ,znam cię ,pracowaliśmy w jednym czasie kiedyś ,tylko że ja na brygadzie D, a ty na A,dla mnie brygadziści to głupki i chamy,bez wiedzy,Ikea dla mnie w moich oczach ,to zjadacz psychiki,możesz się starać z całych sił ,nie jesteś kolesiem nie istniejesz dla nich..(usunięte przez administratora)
4
aneta 2017-06-08 12:46
Znacie Izabele Galczynska? Co za dwulicowy potwor!
20
weteran 2017-06-09 15:57
...pracuję tu 18 lat.. numer id naprawdę niski..fabryka to ludzie..przewinęło się ich tu parę tys..?ale sercem tak jak w każdej firmie,jest kadra zarządzająca.. i tu z perspektywy tych lat dostrzegłem pewną prawidłowość..dobrzy fachowcy odchodzą..miernota na zasadzie mierny ale wierny,zostaje..nie matura a chęć szczera..itd..aczkolwiek,zostało tu jeszcze troszkę mądrych ludzi..chyba to jednak idzie w złym kierunku..zastanawia mnie tylko czasem,czy ścisłe kierownictwo wie tak naprawdę co dzieje się na halach produkcyjnych?..czy tylko udaje że nie zna skali problemu.. a problem jest.. bo mówiąc po wojskowemu.. ludzie ( usunięte przez administratora )
4
ja 2017-06-12 15:50
brzydko koledzy i koleżanki jak się do kogoś coś ma to załatwia się takie sprawy inaczej,a nie jak w przedszkolu wiec aneto pozdrawiam cię ciepło
dziołcha 2017-06-12 16:50
a ja pozdrawiam dwie panie z brygady c które malują po drzwiach w kibelkach to są panie z okuwania :) pozdro mordy
wera 2017-06-12 17:13
gdy jest zabawa np karnawałowa czy też jak mówią letnia to za np męża się płaci?
ja 2017-06-12 17:17
tak płaci się za każdą dodatkową osobę która nie pracuje w ikea nie ważne czy to mąż czy żona
wera 2017-06-12 17:18
jak odbywa się taka płatnosc?
ja 2017-06-12 17:20
odciągają z pensji
ania 2017-06-13 17:19
nie dotyczy mnie ta sprawa ale czytać się tego nie chce żeby na forum kogoś besztać i tak nazywać ja na twoim miejscu izabelo bym tego tak nie zostawiła mamy 21 wiek i wystarczy zadzwonić do administratora on cie pokieruje bo wszystko da się zrobić i złapać tą osobę która szasta twoim nazwiskiem (aneta ) i wtedy jej nazwisko powinno się pojawić na naszych monitorach przedszkole jak wyżej napisała koleżanka przedszkole ...pamiętacie taką jedną panią która sporo osób dręczyła kupowała co chwile nowy starter do tel.i nękała dużo osób jak nie głuchymi tel.to smsami i co ile trwało to jej dręczenie????? wylało się kakao i uciekła na pakownie nie wytrzymała presji i dawaj na drugą stronę IKEI bierz sprawę w swoje ręce izabelo i powodzenia
1
karolina z gogolina 2017-06-13 17:48
domyślam się która to może być aneta podpowiedz .....zupa romana....
1
Leon 2017-06-13 22:56
Prawda w oczy kole bo sie bardzo bronisz a zmiana nicków nie pomoze, styl pisania cie zdradza. Sama sobie odpowiadasz. 13 okejek pod tamtym wpisem znaczy ze wiele osob tak mysli.
9
Ja 2017-06-14 07:42
Hej czy wiecie coś z zdegradacjå brygadzistów i liderów o co chodzi?
2
on 2017-06-14 16:22
pierwsze słyszę nie raczej nie
1
sosna 2017-06-17 11:36
a jaki byłby powód degradacji liderów i brygadzistów?
1
Iza 2017-06-17 16:49
To nie Aneta tylko kasia
2
Piotrek 2017-06-17 17:37
Najpierw ktoś pisze w imieniu Anety teraz z kolei w imieniu Izy. Jak obie się wkurza porządnie to pozamiataja to towarzystwo i po zabawie.
1
ja 2017-06-18 12:33
podobno nie są potrzebni nic nie robią my za nich odwalamy robotę
7
ja 2017-06-19 13:56
ta kaska z lakiernia ta rekordzistka od L4
1
tomi 2017-06-21 23:49
WITAM. Zastanawiam się nad złożeniem aplikacji do IKEA Resko. Czy mógłby mi ktoś rzetelnie opisać jak wygląda proces rekrutacyjny, wdrożenie nowego pracownika, atmosfera w zakładzie i zarobki. Z góry dziękuję za naprawdę rzetelne opinie.
Nowości 2017-06-27 21:35
Hejko jak jest teraz zatrudniem w zgl ? Mniej więcej jaka jest pensja dla nowego pracownika? Dzięki za info
Blondi 2017-06-29 01:01
.praca jest dobra ale atmoswera czasami niekorzystna do wykonywania jej tak jak trzeba. Karzdy robi tak aby wyjść na tym jak najlepiej nie obchodzą ich inni. ????????????
Zostaw swoją opinię o Swedwood Poland - Goleniów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland