brak logo

P.H. Rolendt Karol Arendt

Gdańsk

Opinie o P.H. Rolendt Karol Arendt

anonim 2011-12-02 01:11:44
Pawel - 2010-12-20 15:10:36

Wiecie może coś na temat roboty z P.H. Rolendt Karol Arendt? Doszły mnie słuchy że tylko dobre opinie na jej temat. Podobno tam płacą nieźle i bywa całkiem koleżeńska atmosfera. Mogę powiedzieć, że uważam tak samo. Pozdro dla wszystkich szczęśliwie pracujących.

zapomniałeś napisać że podróby tam sprzedajecie i oszukujecie klientów , betony - TYLKO ARKA GDYNIA
Gosia 2014-10-01 10:25:35
Firma bardzo nieuczciwa ! Gwarancja na zakupione obuwie jest, ale u niech nigdy nie podlega reklamacji. Ja jednak jestem na prawie i zamierzam podać firmę DO SĄDU ! Może niech odezwą się inne oszukane osoby ? Razem stawimy czoła oszustom !
2
Anka 2014-10-01 10:42:34
Również toczę walkę o reklamację zakupionego obuwia. Po trzech miesiącach buty za ponad 200zł. nadają się do kosza ! Firma bardzo nieuczciwa, również nie zamierzam się poddawać i jeśli zajdzie taka potrzeba sprawa skończy się w sądzie. Jeśli firma nie szanuje konsumentów, to w ogóle nie powinna zajmować się sprzedażą. Trzeba tą firmę dokładnie sprawdzić, przyjrzeć się sprzedawanym produktom i za każdym razem nie poddawać się i wnosić sprawy do sądu, bo inaczej bezprawnie będą dalej oszukiwać ludzi ! Dodawajcie opinie, później spiszemy się na prywatnie i może uda się złożyć pozew zbiorowy. Dowiem się mojego prawnika, jak to dokładnie ma wyglądać. Sami prowadzimy firmę i żaden nasz klient nie dostał odmowy reklamacji ! Tacy klienci zawsze wracają, a my czujemy swoje czyste sumienie, którym nie może pochwalić się w/w firma ! Nie zamierzam ustąpić i nie chodzi tu o 200zł. tylko o podejście do klienta i szanowanie prawa !
2
Arek 2014-10-30 21:59:01
Ja właśnie otrzymałem odmowe reklamacji.Po używaniu butów (269zł) przez trzy miesiące odkleiła się podeszwa w miejscu zginania stopy . Sklep odpisał :
,,W wyniku szczegółowych oględzin nie stwierdzono wady fabrycznej a jedynie uszkodzenia mechaniczne wynikające ze sposobu użytkowania obuwia ". Nie popuszcze złodzieją.
3
Sławek 2014-12-12 15:25:46
Witam!

NIE POLECAM TEGO SKLEPU OMIJAĆ JAK NAJDALEJ !!!!

Ja również kupiłem buty dziecięce ecco za 246 zł,po pięciu miesiącach powstało pęknięcie w miejscu zginania stopy.Po zgłoszeniu reklamacji w sklepie po trzech dniach kurier dostarczył mi uszkodzone buty do domu,z odmową reklamacji i odpisał: W wyniku szczegółowych oględzin nie stwierdzono wady materiałowych i fabrycznych obuwia a jedynie uszkodzenia mechaniczne wynikające ze sposobu użytkowania.Zgłosiłem sprawę do PIH w Gdańsku
również otrzymałem odmowę.Idę dalej do Sądu. " Nie popuszczę "

Sławek
2
edyp 2015-07-24 19:23:04
Ciekawe, czy kiedykolwiek firma Rodendt uznała jakąkolwiek reklamację. Chyba na odmowę reklamacji mają gotowy druk, bo wszystkim odpisują to samo. Może, jak ktoś powyżej napisał sprzedają czasami podróby. W moim przypadku po dwóch miesiącach odkleiła się podeszwa w obuwiu converse. Córka ma drugą parę, którą używa już trzeci rok - ale zakupiona została w firmowym sklepie. Federacja Konsumentów nic nie pomoże, najlepiej udać się do Rzecznika Praw Konsumenta, który też może reprezentować pokrzywdzonego klienta przed sądem.
2
Damianek 2016-05-20 20:16:34
Sklepy obuwnicze, zwłaszcza takie małe jak ten z Gdańska, muszą traktować klienta odpowiednio. To, co opisujecie poniżej do dowód na to, że firma nie zawsze działa w zgodzie z prawami konsumenta, co trochę mnie martwi- nie ukrywam, że to słaby marketing.
Zostaw swoją opinię o P.H. Rolendt Karol Arendt - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H. Rolendt Karol Arendt