brak logo

BEL-POL

Gliwice

Opinie o BEL-POL

pracownik 2015-03-20 09:30:01
chyba jetes uposledzony skoro twierdzisz ze za taka prace z dwiema sobotami i premia dwa tysiace to nie jest zle, kregoslup swoje dostaje, w zime pizdzi i sprzetu ktory by byl w jakims dobrym stanie tez brakuje, wlacznie z podstawowymi narzedziami do pracy na magazynie tj. paleciak. Zenada
1
pracownik 2015-03-20 09:39:55
Zapomnialem dodac, 2000tys. to bardzo dobry wynik ktory nie czesto sie widuje na pasku, nawet z dwiema sobotami i premia :)
1
dnny65@ 2015-03-24 11:39:57
W Jelonce przez okres paru miesięcy zwolniło się 7-mioro pracowników i to pewnie jeszcze nie koniec. Dziwi mnie brak reakcji dyrektorów na taką rotację stałych pracowników. A winę może szukać u pseudo kierownika oddziału. Pozdrawiam Swidnice!
2
jakis tam 2015-03-25 22:28:39
danny65 a jak zarobki w Jeleniej-Górze?
danny65 2015-03-26 08:43:24
No właśnie! Sam już sobie odpowiedziałeś kolego. Właśnie te zarobki!
simon69 2015-03-26 10:04:04
Ja bym polecał pójść na rozmowę, w innym mieście byłem na rozmowie z kolegą i dostaliśmy inne propozycje podstawy, choć zasady premiowania te same. To zależy chyba od doświadczenia i znajomości branży.
jakis tam 2015-03-27 00:24:58
danny65 - a od jakich stawek brutto zaczynacie, jako nowy pracownik?

simon69 - a możesz podać jakie stawki bo chciałbym mieć jakieś odniesienie?
jakis tam 2015-04-27 21:52:02
wątpie... a kierowcy już nie poszukują :)
ktoś 2015-06-02 09:52:57
Rozmowa kwalifikacyjna średnio przyjemna. Dodatkowo cała masa oświadczeń do podpisania. Strasznie się zabezpieczają finansowo.Takich kar to nigdzie nie widziałem. Zastanawiam się kto te cyrografy podpisuje.
1
ivy_ 2015-08-09 15:03:26
to nie apteka, pracownik nie ma obowiązku informować o niższych cenach u konkurencji
no name 2015-08-12 18:43:51
Nikt w firmie bel-pol nie dostanie na dzień dobry wiecej niż 1600 netto. zarobki w granicach 2000 to rzadkość , po latach pracy i użerania się z kierownictwem o podwyżkę... może. Najlepiej wychodzą sprzedawcy ponieważ mają premie od zrealizowanych progów sprzedaży. Niestety zazwyczaj target jest wyśrubowany i premi brak. Polecam firmę bel-pol jako rzetelnego pracodawcę ( umowa o pracę, terminowe wypłaty ) ale tylko jako start w karierze i jako podstawowe wyszkolenie. Potem trzeba uciekać i szukać godziwie płacących firm.
2
magazynier 2015-10-26 14:51:29
a na jakie stanowiska i z jakiego tam można awansować? z magazyniera na super magazyniera?
daro 2015-11-16 08:49:12
w ich ogłoszeniach o pracę jest że zawsze dają umowę o pracę, a na poprzednich stronach są opinie że wypłata jest zawsze na czas. Aplikuję ;)
kris 2015-11-27 11:10:13
niestety najnisza krajowa na stanowisku Doradcy .
1
aaannna 2015-11-30 21:14:19
Rozmowa o pracę na stanowisko Doradcy przebiegała jak przesłuchanie. Nie dopuścili do żadnych pytań z mojej strony. Z ich za to szczegółowe wypytywanie o naprawdę nieistotne sprawy z cv, również o chęć założenia/powiększenia rodziny. Żałosne
3
pracownikBELPOL 2015-12-13 21:08:46
Ja pracuję w firmie belpol od kilku lat. Jestem z pracy zadowolony, na obecną chwilę nie zamieniłbym jej na żadną inną. Pracy jest dużo nie da się ukryć, jednak przynajmniej się nie nudzi w pracy, zawsze jest co robić.
Moja opinia na temat pracy w tej firmie jest pozytywna.
Jak ktoś ma chęci do pracy, nie opierd.....a się w niej to sobie poradzi w pracy w Bel Polu. A powiem tylko tyle, że nie jest łatwo to połapać wszystko. Ale jak ktoś już załapie, to efekty są widoczne.
luki 2016-01-11 21:40:52
taaa.to dziadostwo jest dobre na start .potem czas wiac gdzie pieprz rosnie,zlodziejstwo i wysrubowane wymagania.jak moga tak tna .szkolic sie i do normalnej roboty.dobrzy sa dziesiatego a reszta to DNO.szkolen kasy motywacji -brak.wyzuc i wypluc
kasia 2016-01-11 21:45:59
i po choooj wam ta wypłata na czas jak z premii was ograbią.płacą i w miarę nie nękają bo mają inspekcję pracy wiecznie na głowie.pewnie dzięki zadowolonym ,uznanym pracownikom.hehe mehehe.co se załatwisz to ci sprzedadzą,co sprzedasz to ci ukradną :D
magazynier 2016-01-13 18:46:52
Premia jest jak jest zrobiony plan :) W moim oddziale w zeszłym roku zawsze była :)
bartek 2016-01-15 21:15:40
wez cie sie .ja tam robilem przez miesiac .dno i kompro,zadnej nauki ,nic tylko siedzenie na stołku.na szcescie znalazlem normalna prace i jestem szcesliwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taki miód jak chójtam to po jednej osobie na salon robia bo nikt nie hce tam robic dno i syf
1
magazynier 2016-01-19 22:46:52
Ta premia to taka 'zasłona' właścicieli. Jak jest dobrze to z premią zarobisz +-2000 a jak powiedzmy będą gorsze miesiące to dostaniesz 1400 i do widzenia. Tyle masz w umowie i nie ma nic do powiedzenia. W normalniej firmie powinno być 2000 netto plus premia za taką ciężką robotę. Proponują na start tak śmieszne pieniądze, że już teraz mają problem z pracownikami.
magazynier 2016-01-22 21:32:39
@grobik to chodzi o to, że możesz zasuwać jak głupi, w ciężkich warunkach a na koniec dostaniesz 1800zł.
@magazynier 2016-01-25 22:30:34
Za taką robotę co tu się robi to powinno być 2500 na łape co miesiąć. Ta praca głównie polega na tym, żeby nosić nosić i jeszcze raz nościć dzrwi, futryny, podłogi itp. Lekkie to nie jest, szczególnie jak jest -15 stopni
magazynier 2016-02-02 22:39:02
@Ulik, jak przychodzi dostawa powiedzmy 12 palet drzwi to trzeba to wszystko ręcznie wsadzić w regał. Maszyna tego nie robi :P
Zenek 2016-02-04 15:33:03
Pracowałem w firmie bel-pol oni nigdy dobrze nie płacili i raczej płacić nie będą.
4
Hoja 2016-03-17 21:40:00
I ja tam pracowałem.jak wy chcecie mieć tam normalne zarobki jak oni narobili wałów nazawalali terminów w deweloperów i mają same procesy.mają inne rzeczy na głowie niż pensja szaraczka
despos 2016-03-23 10:44:37
Do miejko..! Co Ty za bzdury piszesz o socjalu widać że tam nie robiłeś..Tam nie ma socjału wybij sobie z tej bani!!!!Mało wiesz,jesteś zielony.. Nie mogę czytać takich bzdur, nie znasz pojęcia chyba tego słowa.. A Jak tam Jelonka dalej taka rotacja i bajzel?Niedługo zostaną tam tylko 2 osoby..od myślenia!!
1
dominik 2016-03-23 11:32:11
o co chodzi z tą Jelenią Górą? bo chciałem tak właśnie cv słać
Rambo 2016-04-02 21:46:45
Praca w Jelonce super. Fakt, trzeba zapierniczać ale jest super. Jak pracujesz zarabiasz. Kierownik nie toleruje opierdzielania ale za to jest porządek i są efekty. Pamiętam ten oddział jeszcze pare lat temu totalny bajzel. Polecam!!1
ojtajoj 2016-04-03 19:58:19
Bo kierownik sam sobie posty pisze i sam się klepie po plecach.. Ciekaw jestem i niech się ujawni kto taki zadowolony z Jelonki jak taki kozak.. Założę się że nie odpowie bo to ta sama osoba pisze o sobie,,I to każdy wie!!!
2
dominik 2016-04-05 08:23:21
A czy na doradcę trzeba mieć tam doświadczenie w drzwiach?
lukapa@ 2016-04-08 10:39:27
Mam pytanko dlaczego w Jeleniej Górze pracuje 5 w porywach 6 osób.. To mam być rozwój? Nie rozumiem tego!!! a Hurt tam to już zapomniane słowo.., a kiedyś był na spóldzielczej...Pytam gdzie ten ambitny rozwój Panie...???
2
ktos 2016-04-14 22:07:25
Nie polecam pracy w tej głupiej firmie. Za pracę na magazynie oferują na początek 1800zł BRUTTO. To jest k***a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
hahaha 2016-04-26 23:35:08
Najgorsza firma w okolicy. Nie polecam
kierowca 2016-05-06 22:14:30
Jak chcesz jeździć cały dzień i dostać 2000zł to aplikuj do tej firmy. NIE POLECAM
liliput098 2016-05-06 22:16:37
To co proponują to jest chyba jakaś kpina. Lepiej nie tracić czasu na aplikowanie do takich firm....
tadek 2016-06-13 08:15:28
kiedyś pracowałem, tam co miesiąc są premie
misiek 2016-06-19 10:31:05
Nie polecam pracy w JG za wykonany plan dają premie 200zł nawet 2000tyś nie przekroczysz z premią.No chyba że masz podstawy 2700zł brutto to zarobisz z premią 2200zł.A socjal kubek i 2czekolady na święta zajebista firma.
1
tadek 2016-06-20 08:27:30
*misiek widać że tam nie pracowałeś premia to 35% podstawy więc jest się o co starać
magazynier 2016-06-24 23:12:19
Premii wyższej niż 20% nie widziałem nigdy. Zarobisz z premią 2400 brutto. Te wypociny o premii 35% piszą chyba kierownicy bo nikt tu do pracy nie chce przyjść. A tak poza tym to praca jest cholernie ciężka, tak więc jak chcecie się nabawić wady kręgosłupa to polecam. Nie zawracajcie sobie głowy pracą w tej firmie. Wyzysk to podstawa jej działalności. Przy takich obrotach jakie ma ta firma płace powinny być na poziomie 2400 netto. Na rozmowie kwalifikacyjnej zaproponują Ci wszystko. A prawda jest taka, że jedyny socjal jaki jest w tej firmie to kubek i sianko na boże narodzenie od Pani dyrektor. To jest opinia moja. Na szczęście byłego pracownika tej firmy.

@tadek - jest się o co starać? Premia jest zależna od tego czy zostanie wykonany plan który narzucają właściciele. Więc się możesz starać, biegać a jak planu nie będzie zrealizowany to pokarzą Ci środkowy palec.
3
tadek 2016-06-27 08:17:08
ja pracuję i nie narzekam
1
amadeo 2016-06-27 10:55:24
To co pisze ten "tadek" to też jakiś cichociemny...O kubkach i czekoladach słyszałem w J.G. Ja pracowałem tam parę dobrych lat i sam odeszłem do oczywście lepszej pracy a przede wszystkim normalnej atmosfery i ludzi..Armagedon, obiecanki cacanki a oddział kurczy się ilościowo pod każdym względem, a panelarstwo na Jeleniej??? Jest tego w bruuuuud!!!!!! Pozdr..
1
marian 2016-06-27 15:21:04
nawet na magazynie więcej chyba się spędza czasu w wózku widłowym niż na nogach :D
marian 2016-06-28 08:18:28
albo to byli zwolnieni pracownicy :D
jaka wada postawy? to nie wczesna biedronka bez paleciaków, wózków widłowych itp. ;)
ojtamojtam 2016-06-29 09:17:25
buhaha ale mnie pozamiatało!!!Dobre....
bylem na rozmowie 2016-06-29 10:20:29
zaproponowali mi 1850 zl brutto za magazyniera plus jakas tam premia , premia ma to do siebie ze moze byc ale nie musi :D
magazynier 2016-07-02 18:38:00
Tutaj 85% czasu spędzasz na tyraniu z drzwiami lub podłogami w rękach. Widlaki są, ale 90% towaru rozkładasz ręcznie do regału. Widać mało wiecie o pracy w BEL-POlu. Wade postawy będzie miał każdy kto tu pracuje i pracował. Praca jako sprzedawca, opinie różne, raczej mała rotacja jest. Nie tak jak na magazynie. Praca sprzedawcy nie jest fizyczna. Bynajmniej dla kobiety.

@Karolina o wadach postawy mówiłem w kontekście pracy magazyniera.
1
pawel 2016-07-05 08:26:52
to będziesz miał konkurenta :D
uhjyhjk 2016-07-06 22:15:09
@ 34 no a w sumie co maja napisac :p szkoda tylkon że ja nie widze tej oferty i dawno nie widziałam do nich żadnych ofert, czyżby coś uległo zmienie?
Norbi 2016-11-22 19:22:38
Kasa słaba.atmosfera tragiczna.zamawiasz sobie towar A zjoby Ci go sprzedają i nie ma czego wydać klientowi .szwindle na premii i wyzysk.ta praca jest dobra na trzy miesiące i zwiewac.wiecznie szukają pracowników ,dlaczego ,o czym to świadczy?
1
Zostaw swoją opinię o BEL-POL - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEL-POL