brak logo

BEL-POL

Gliwice

Opinie o BEL-POL

jakis tam 2015-03-25 22:28
danny65 a jak zarobki w Jeleniej-Górze?
danny65 2015-03-26 08:43
No właśnie! Sam już sobie odpowiedziałeś kolego. Właśnie te zarobki!
simon69 2015-03-26 10:04
Ja bym polecał pójść na rozmowę, w innym mieście byłem na rozmowie z kolegą i dostaliśmy inne propozycje podstawy, choć zasady premiowania te same. To zależy chyba od doświadczenia i znajomości branży.
jakis tam 2015-03-27 00:24
danny65 - a od jakich stawek brutto zaczynacie, jako nowy pracownik?

simon69 - a możesz podać jakie stawki bo chciałbym mieć jakieś odniesienie?
jakis tam 2015-04-27 21:52
wątpie... a kierowcy już nie poszukują :)
ivy_ 2015-08-09 15:03
to nie apteka, pracownik nie ma obowiązku informować o niższych cenach u konkurencji
no name 2015-08-12 18:43
Nikt w firmie bel-pol nie dostanie na dzień dobry wiecej niż 1600 netto. zarobki w granicach 2000 to rzadkość , po latach pracy i użerania się z kierownictwem o podwyżkę... może. Najlepiej wychodzą sprzedawcy ponieważ mają premie od zrealizowanych progów sprzedaży. Niestety zazwyczaj target jest wyśrubowany i premi brak. Polecam firmę bel-pol jako rzetelnego pracodawcę ( umowa o pracę, terminowe wypłaty ) ale tylko jako start w karierze i jako podstawowe wyszkolenie. Potem trzeba uciekać i szukać godziwie płacących firm.
7
magazynier 2015-10-26 14:51
a na jakie stanowiska i z jakiego tam można awansować? z magazyniera na super magazyniera?
daro 2015-11-16 08:49
w ich ogłoszeniach o pracę jest że zawsze dają umowę o pracę, a na poprzednich stronach są opinie że wypłata jest zawsze na czas. Aplikuję ;)
kris 2015-11-27 11:10
niestety najnisza krajowa na stanowisku Doradcy .
1
pracownikBELPOL 2015-12-13 21:08
Ja pracuję w firmie belpol od kilku lat. Jestem z pracy zadowolony, na obecną chwilę nie zamieniłbym jej na żadną inną. Pracy jest dużo nie da się ukryć, jednak przynajmniej się nie nudzi w pracy, zawsze jest co robić.
Moja opinia na temat pracy w tej firmie jest pozytywna.
Jak ktoś ma chęci do pracy, nie opierd.....a się w niej to sobie poradzi w pracy w Bel Polu. A powiem tylko tyle, że nie jest łatwo to połapać wszystko. Ale jak ktoś już załapie, to efekty są widoczne.
1
kasia 2016-01-11 21:45
i po choooj wam ta wypłata na czas jak z premii was ograbią.płacą i w miarę nie nękają bo mają inspekcję pracy wiecznie na głowie.pewnie dzięki zadowolonym ,uznanym pracownikom.hehe mehehe.co se załatwisz to ci sprzedadzą,co sprzedasz to ci ukradną :D
magazynier 2016-01-13 18:46
Premia jest jak jest zrobiony plan :) W moim oddziale w zeszłym roku zawsze była :)
magazynier 2016-01-19 22:46
Ta premia to taka 'zasłona' właścicieli. Jak jest dobrze to z premią zarobisz +-2000 a jak powiedzmy będą gorsze miesiące to dostaniesz 1400 i do widzenia. Tyle masz w umowie i nie ma nic do powiedzenia. W normalniej firmie powinno być 2000 netto plus premia za taką ciężką robotę. Proponują na start tak śmieszne pieniądze, że już teraz mają problem z pracownikami.
magazynier 2016-01-22 21:32
@grobik to chodzi o to, że możesz zasuwać jak głupi, w ciężkich warunkach a na koniec dostaniesz 1800zł.
@magazynier 2016-01-25 22:30
Za taką robotę co tu się robi to powinno być 2500 na łape co miesiąć. Ta praca głównie polega na tym, żeby nosić nosić i jeszcze raz nościć dzrwi, futryny, podłogi itp. Lekkie to nie jest, szczególnie jak jest -15 stopni
magazynier 2016-02-02 22:39
@Ulik, jak przychodzi dostawa powiedzmy 12 palet drzwi to trzeba to wszystko ręcznie wsadzić w regał. Maszyna tego nie robi :P
Zenek 2016-02-04 15:33
Pracowałem w firmie bel-pol oni nigdy dobrze nie płacili i raczej płacić nie będą.
5
Hoja 2016-03-17 21:40
I ja tam pracowałem.jak wy chcecie mieć tam normalne zarobki jak oni narobili wałów nazawalali terminów w deweloperów i mają same procesy.mają inne rzeczy na głowie niż pensja szaraczka
despos 2016-03-23 10:44
Do miejko..! Co Ty za bzdury piszesz o socjalu widać że tam nie robiłeś..Tam nie ma socjału wybij sobie z tej bani!!!!Mało wiesz,jesteś zielony.. Nie mogę czytać takich bzdur, nie znasz pojęcia chyba tego słowa.. A Jak tam Jelonka dalej taka rotacja i bajzel?Niedługo zostaną tam tylko 2 osoby..od myślenia!!
2
dominik 2016-03-23 11:32
o co chodzi z tą Jelenią Górą? bo chciałem tak właśnie cv słać
Rambo 2016-04-02 21:46
Praca w Jelonce super. Fakt, trzeba zapierniczać ale jest super. Jak pracujesz zarabiasz. Kierownik nie toleruje opierdzielania ale za to jest porządek i są efekty. Pamiętam ten oddział jeszcze pare lat temu totalny bajzel. Polecam!!1
ojtajoj 2016-04-03 19:58
Bo kierownik sam sobie posty pisze i sam się klepie po plecach.. Ciekaw jestem i niech się ujawni kto taki zadowolony z Jelonki jak taki kozak.. Założę się że nie odpowie bo to ta sama osoba pisze o sobie,,I to każdy wie!!!
3
dominik 2016-04-05 08:23
A czy na doradcę trzeba mieć tam doświadczenie w drzwiach?
lukapa@ 2016-04-08 10:39
Mam pytanko dlaczego w Jeleniej Górze pracuje 5 w porywach 6 osób.. To mam być rozwój? Nie rozumiem tego!!! a Hurt tam to już zapomniane słowo.., a kiedyś był na spóldzielczej...Pytam gdzie ten ambitny rozwój Panie...???
3
ktos 2016-04-14 22:07
Nie polecam pracy w tej głupiej firmie. Za pracę na magazynie oferują na początek 1800zł BRUTTO. To jest k***a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
hahaha 2016-04-26 23:35
Najgorsza firma w okolicy. Nie polecam
kierowca 2016-05-06 22:14
Jak chcesz jeździć cały dzień i dostać 2000zł to aplikuj do tej firmy. NIE POLECAM
liliput098 2016-05-06 22:16
To co proponują to jest chyba jakaś kpina. Lepiej nie tracić czasu na aplikowanie do takich firm....
tadek 2016-06-13 08:15
kiedyś pracowałem, tam co miesiąc są premie
misiek 2016-06-19 10:31
Nie polecam pracy w JG za wykonany plan dają premie 200zł nawet 2000tyś nie przekroczysz z premią.No chyba że masz podstawy 2700zł brutto to zarobisz z premią 2200zł.A socjal kubek i 2czekolady na święta zajebista firma.
1
tadek 2016-06-20 08:27
*misiek widać że tam nie pracowałeś premia to 35% podstawy więc jest się o co starać
magazynier 2016-06-24 23:12
Premii wyższej niż 20% nie widziałem nigdy. Zarobisz z premią 2400 brutto. Te wypociny o premii 35% piszą chyba kierownicy bo nikt tu do pracy nie chce przyjść. A tak poza tym to praca jest cholernie ciężka, tak więc jak chcecie się nabawić wady kręgosłupa to polecam. Nie zawracajcie sobie głowy pracą w tej firmie. Wyzysk to podstawa jej działalności. Przy takich obrotach jakie ma ta firma płace powinny być na poziomie 2400 netto. Na rozmowie kwalifikacyjnej zaproponują Ci wszystko. A prawda jest taka, że jedyny socjal jaki jest w tej firmie to kubek i sianko na boże narodzenie od Pani dyrektor. To jest opinia moja. Na szczęście byłego pracownika tej firmy.

@tadek - jest się o co starać? Premia jest zależna od tego czy zostanie wykonany plan który narzucają właściciele. Więc się możesz starać, biegać a jak planu nie będzie zrealizowany to pokarzą Ci środkowy palec.
3
tadek 2016-06-27 08:17
ja pracuję i nie narzekam
1
amadeo 2016-06-27 10:55
To co pisze ten "tadek" to też jakiś cichociemny...O kubkach i czekoladach słyszałem w J.G. Ja pracowałem tam parę dobrych lat i sam odeszłem do oczywście lepszej pracy a przede wszystkim normalnej atmosfery i ludzi..Armagedon, obiecanki cacanki a oddział kurczy się ilościowo pod każdym względem, a panelarstwo na Jeleniej??? Jest tego w bruuuuud!!!!!! Pozdr..
1
marian 2016-06-27 15:21
nawet na magazynie więcej chyba się spędza czasu w wózku widłowym niż na nogach :D
marian 2016-06-28 08:18
albo to byli zwolnieni pracownicy :D
jaka wada postawy? to nie wczesna biedronka bez paleciaków, wózków widłowych itp. ;)
ojtamojtam 2016-06-29 09:17
buhaha ale mnie pozamiatało!!!Dobre....
bylem na rozmowie 2016-06-29 10:20
zaproponowali mi 1850 zl brutto za magazyniera plus jakas tam premia , premia ma to do siebie ze moze byc ale nie musi :D
magazynier 2016-07-02 18:38
Tutaj 85% czasu spędzasz na tyraniu z drzwiami lub podłogami w rękach. Widlaki są, ale 90% towaru rozkładasz ręcznie do regału. Widać mało wiecie o pracy w BEL-POlu. Wade postawy będzie miał każdy kto tu pracuje i pracował. Praca jako sprzedawca, opinie różne, raczej mała rotacja jest. Nie tak jak na magazynie. Praca sprzedawcy nie jest fizyczna. Bynajmniej dla kobiety.

@Karolina o wadach postawy mówiłem w kontekście pracy magazyniera.
1
pawel 2016-07-05 08:26
to będziesz miał konkurenta :D
uhjyhjk 2016-07-06 22:15
@ 34 no a w sumie co maja napisac :p szkoda tylkon że ja nie widze tej oferty i dawno nie widziałam do nich żadnych ofert, czyżby coś uległo zmienie?
Norbi 2016-11-22 19:22
Kasa słaba.atmosfera tragiczna.zamawiasz sobie towar A zjoby Ci go sprzedają i nie ma czego wydać klientowi .szwindle na premii i wyzysk.ta praca jest dobra na trzy miesiące i zwiewac.wiecznie szukają pracowników ,dlaczego ,o czym to świadczy?
6
m.m 2016-12-15 21:50
Zgadzam się z opinią powyżej.. praca w krakowskim oddziale - stres, mobbing!, brak możliwości i rozwoju! zarobki ok, ale z premiami też dobrze lecą.. praca dla osoby samotnej z nadmiarem czasu i brakiem własnego życia..
1
pracownik 2016-12-21 19:26
Żenada jeśli chodzi o socjal następne święta a tu kubek i 7krówek he he.Z płatnościami to samo nie polecam pracy tylko marża i marża o co oni od siebie dadzą kubek...A hurtownikom bony dają na święta i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włażą a gdzie są pracownicy.Na samym dnie.
8
Pracownik roku 2017-03-15 11:34
A jak wygląda sprawa pracy w toruńskim oddziale firmy?? Jak zarobki i warunki
Marko 2017-06-21 14:25
A co o pracy w Bel Pol Katowice
Worsow 2017-07-03 22:37
Praca w tej firmie nie należy do przyjemności. Ogrom pracy oraz stresu nieadekwatne do tego wynagrodzenie. Ponadto to tego atmosfera jest tragiczna.
Najważniejsza jest marża, zysk i wynik, człowiek się nie liczy.
Podsumowując praca dla osób które potrafią oddać się firmie całkowicie, zapominając o swoim prywatnym życiu. Wypalisz się i następny proszę.
4
Dominika 2017-07-27 14:24
@Worsow, być może zależy to wszystko o czym piszesz od miejsca? Dodam, że firma posiada kilka innych oddziałów w różnych miastach Polski. Być może to jest tym spowodowane? Czy kwestia zatrudnienia obowiązuje wszystkich taka sama we wszystkich miastach?
XD 2017-10-06 13:37
No więc tak, szefowi firmy słoma z butów wystaję i to powinno być dla wszystkich jasną wskazówką czy się tam zatrudnić czy nie. 2300 to maksimum jakie można wyciągnąć w tym zakładzie. Podwyżki to temat tabu w tej firmie, jak nie masz obok siebie 4 kolegów to lepiej nie iść w ogóle bo nie poskutkuje a może nawet zaszkodzić. Generalnie firma powinna się nazywać ''czeski film, nikt nic nie wie''. Szczerze zastanawiam się jakim cudem oni utrzymują się tak długo na rynku. Podejrzewam że jest to spowodowane zaufaniem klienta do firmy z wieloletnim stażem na rynku bo jakość towaru które otrzymuje klient albo same warunki towarowania.. Kto w tym siedzi ten wie.
Zostaw swoją opinię o BEL-POL - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEL-POL