logo Multimedia Polska S.A.

Multimedia Polska S.A.

Gdynia

Opinie o Multimedia Polska S.A.

Arvatus 2016-05-04 14:52:25
Napiszę jeszcze raz, sprawa dotyczy ogólnie stanowiska PH, nie tylko w MM. Jest to praca, która polega na odwiedzaniu klientów w domach. Bierze się ulicę, czy też kilka bloków "na tapetę" i odwiedza się abonentów. Dodam, że nie jest to chodzenie "w ciemno". Dostaje się dokładny wykaz, jakie usługi klient posiada, co i kiedy mu się kończy. Dzięki temu się wie, co ewentualnie można zaproponować. Ale taką formę pracy trzeba lubić!!! Trzeba lubić kontakt ludźmi, nie bać się czasem trudniejszych rozmów, czy też tematów. Każdy z klientów ma swoje potrzeby, które często są po prostu ukryte pod powłoką jakiejś niechęci. Ale nie zawsze. Klienci sami też dzwonią i proszą o spotkanie.
Najlepiej w tej pracy sprawdzają się osoby, które wcześniej pracowały jako PH w innych firmach, nawet w innej branży. Schemat działania jest ten sam, tylko oferuje się inne produkty. Jeśli lubiłeś/aś pracę jako PH, ale z różnych przyczyn musiałeś/aś z niej odejść, to w MM na pewno się odnajdziesz. Pracowałem wcześniej w różnych firmach, na różnych stanowiskach nie tylko jako PH i mi praca dla MM bardzo odpowiada (czasowo, finansowo i tak ogólnie). Jeśli nie ma się doświadczenia jako PH, to po prostu trzeba się więcej uczyć i obserwować. Jeśli ma się predyspozycje do pracy z klientem, to będzie ok. Trzeba lubić ludzi. To tak samo jak: Przedszkolanką nie może być każda osoba, tak samo jak nie każdy może być np. nauczycielem. To trzeba przede wszystkim lubić, bo inaczej nie będzie się autentycznym, a klient to wyczuje.
1
Arvatus 2016-05-04 15:18:51
Odnośnie kolczyków w różnych miejscach, ale nie tylko...chodzi też o tatuaże. Zasady dotyczące ubioru i wyglądu pracownika w firmach zajmujących się bezpośrednią obsługą klienta są ustalone odgórnie i przyjęte jako standard, nie tylko w firmie MM. Zapewniam Cię, że firma nie ma nic do osób dokonujących zmian w swoim wyglądzie (przykładem jest Call Center, gdzie siedzą różne osoby o różnym wyglądzie). Przykładem takich zasad jest np. praca w banku na stanowisku obsługi, gdzie jest po prostu zakaz pracowania z tatuażami typu "rękaw". Te zasady wynikają niestety z mentalności ludzi jako potencjalnych klientów a nie są wymysłem "firmy". Wyobraź sobie człowieka ubranego na czarno, w skórze, z kolczykami i tatuażami, który wchodzi do Twojego sklepu i próbuje coś Ci zaoferować do sprzedaży. Wielu ludzi miałoby obiekcje. Wiem, często niesłusznie, ale by miało. Takie podejście do człowieka to nie wina pracodawcy tylko społeczeństwa.
Kandydat 2016-05-05 14:57:39
Witam. W Gdyni poszukują Specjalisty ds. Sprzedaży. W ogłoszeniu zostały podane obowiązki jak: crosseling usług obecnym klientom firmy, pozyskiwanie nowych klientów oraz utrzymanie długofalowych relacji z klientami firmy. Jest podana umowa zlecenie. Charakter pracy podany jest: stacjonarny, zdalny i praca w terenie. Czy Ktoś coś wie jak to w końcu jest? Osoba, która umieściła ogłoszenie jest liderem zespołu PH w Multimedia Polska. Czy dobrze rozumiem, ze PH to przedstawiciel handlowy czy jednak punkt handlowy? Proszę o pomoc jak mam rozumieć to ogłoszenie? Czy szukają do biura czy w teren na przedstawiciela bo mam mieszane uczucia.
Arvatus 2016-05-09 17:06:42
W tematach powyżej pokrótce opisałem, na czym polega praca w MM jako PH. Częściowo w biurze (1/3 czasu) reszta w terenie (2/3 czasu). W biurze są to najczęściej odprawy, rozmowy oraz obowiązki administracyjne. W terenie spotkania z klientami (umówione lub nie). Dla mnie praca jako PH w MM, czy też PH w innych firmach, to jedno i to samo. Tu się odwiedza klientów w mieszkaniach a tam sklepy, firmy itd. Warunek, który będę zawse podkreślał jest jeden: taką pracę TRZEBA LUBIĆ! A warunki są ok. pod każdym względem albo konkurencyjne w stosunku do innych tego typu prac na rynku.
Adas 2016-05-11 08:52:02
Po pierwsze nie na temat, a po drugie nalezy czytać co się podpisuje, a nie tylko w zyciu narzekać haha.
zuza 2016-05-16 19:08:01
Wiitam. Jestem po pierwszym dniu pracy w MM ( czyt. bezpłatnym dniu szkoleniowym ). Praca PH polega na chodzeniu od drzwi do drzwi ludzi i proponowaniu im podpisania nowej "korzystniejszej umowy. Stawka za jedną podpisaną umowę to 50 zł netto dla Ciebie :) Całkiem przyzwoicie z tym że musisz wyrabiać jakieś dzienne limity takich umów. Jest co prawda możliwość otrzymania podstawy ale każdy ci ją z góry odradzi gdyż dostajesz wtedy duuuuuużo mniejszą prowizję od podpisanej umowy i podobno się to nie opłaca :)Ja niestety zrezygnowałam gdyż najzwyczajniej w świecie się do tego zawodu nie nadaje. Często ludzie zamykają Ci drzwi przed nosem, wyzywają od oszustów itd. Ale jeśli ktoś ma talent handlowcy i nie zraża się negatywnym odbiorem to warto spróbować :) Myślę że minusem tej pracy ( oprócz nachodzenia ludzi ) jest to, że jeśli już przekonasz klienta do podpisania umowy to musisz otrzymać od niego półroczne zestawienie opłat dotychczasowego operatora ( 90% osób nie wie co to jest i twierdzi że nic takiego nie ma albo że wyrzucili :) bez tego papierka umowy zawrzeć nie możesz :) Po drugie już po podpisaniu takiej umowy musisz poprosić o nr tel klienta i od razu zadzwonić na infolinie biura w celu zgłoszenia takiej osoby i podania jej nr tel. i czekać u tego "klienta "aż oni oddzwonią do niego z pytaniem czy faktycznie tam byłeś i podałeś wszelkie informacje... trochę to dziwne jak dla mnie.. Pozdrawiam :)
Arvatus 2016-05-19 07:10:55
!!!Co Ty piszesz???!!! Po pierwsze PH w MM ma gwarantowaną podstawę i do tego dochodzą prowizje, po drugie sporadycznie i to bardzo ktokolwiek wyzywa ph od oszustów itd., i kolejna bzdura: żadnych rocznych, czy półrocznych zestawień za opłaty u poprzedniego operatora klienta się nie żąda! Jeszcze piszesz, że bez tego nie da się podpisać umowy??? Przecież wystarczy druk umowy, regulamin i tyle. Piszesz, że dzwonisz na infolinię i oni oddzwaniają w celu jakiegoś sprawdzenia??? Tak, dzwoni sie na infolinię ale tylko po to żeby zgłosić podpisaną umowę, którą telefonicznie konsultant wprowadza od razu do systemu. Nikt do Ciebie nie oddzwania! Poza tym Piszesz o bezpłatnym dniu szkoleniowym. Oczywiście na Twoje życzenie, bo wybrałaś samą prowizję. Korzystniej jest wziąć podstawę, zresztą pierwsze słyszę o tym, że pracuje się tylko na samej prowizji, skoro podstawa od podpisanych umów również się zwiększa, co opisywałem we wcześniejszych postach. Gdzie Ty pracujesz albo pracowałaś? Bo na pewno nie w MM.
ciekawy 2016-05-19 17:59:43
witam wszystkich,
Jestem zainteresowany pracą jako PH dla klientów B2B, czy ktoś może podpowiedzieć na co można liczyć na takim stanowisku? Ktoś z Was wie jakie auto się dostaje? czy jest jakaś karta multisport? jakieś inne socjale?
pozdrawiam
zybo 2016-05-19 19:57:45
Nie polecam. Trafisz na dyr. (usunięte przez administratora) której brak kompetencji managera, olewatorka i leń to szkoda Twojego czasu i kariery w tej firmie.
darek 2016-05-19 20:12:05
Nie wiecie czy pracuje jeszcze w Gdyni ten pijak i jebak Arek B
1
ciekawy 2016-05-23 10:06:52
witam ponownie,

Czy wie ktoś może jakie warunki oferuje firma na stanowisku Przedstawiciel Handlowy do Biznesu / Menadżer Klienta Biznesowego?
jakie auto dostaje pracownik, jaki pakiet socjalny?
pozdrawiam
7
Miki 2016-06-01 07:41:51
To prawda że upc kupiło mulltumedie?
2
klient 2016-06-02 12:56:23
Witam
Mam prośbę, czy możesz mi napisać jak poszukujesz klientów jako PH w firmie MM Polska ? Bo rozumiem, że część dostaje kontaktów w biurze, a resztę sam poszukuję ? tzn chodzę od drzwi do drzwi czy jak ? dzieki za info
tyml 2016-06-07 13:52:48
Witam
Mam prośbę, czy możesz mi napisać jak poszukujesz klientów jako PH w firmie MM Polska ? Bo rozumiem, że część dostaje kontaktów w biurze, a resztę sam poszukuję ? tzn chodzę od drzwi do drzwi czy jak ? dzieki za info
Arvatus 2016-06-07 19:44:50
Praca z klientem w MM to złożona sprawa, nie mam tu na myśli klientów ale kontaktu z nimi. Odbywa się ona na wielu płaszczyznach. Nie mogę zdradzać tutaj pomysłow na spotkania z klientem, ale jest wiele możliwości, łatwych możliwości. Co mogę napisać? Praktycznie nie zdarza się klient o którym się nic nie wie. Przynajmniej w Kaliszu. Każdy kiedyś tam wcześniej miał kontakt z MM, a od tego jest archiwum, żeby to sprawdzić. I zawsze będę pisał to pod każdym postem: to jest fajna praca, fajne zarobki (teraz szczególnie), ale warunek jest jeden: trzeba lubić taki charakter pracy i nie bać się kontaktu z ludźmi. To wtedy zarobek jest i to niemały.
Ja 322 2016-06-10 01:02:59
Prowizja od klienta to od 10 zł do 500 zł. Zależy co u takiego klienta zrobimy. W firmie jestem od kilku lat. Szczerze polecam, zwróćcie tylko uwagę czy jesteście zaproszeni przez mmp czy firmę zewnętrzna sprzedająca dla nich prąd bo to 2 osobne firmy i systemy prowizyjne :)
tm 2016-06-11 11:04:22
Witam
Ja zostałem zaproszony przez inna firmę, że pracują dla MMP. Jak tam to wygląda ?
Arvatus 2016-06-12 09:05:29
Ofert szukajcie na pracuj.pl albo na olx; osobiście polecam pracę w Kaliszu, jest fajnie i ciekawie. Ale być może w innych miejscowościach jest podobnie.
xxl 2016-06-12 20:41:46
Przez firmę gmh czy cos takiego
zadowolony 2016-06-28 13:53:21
cześć, widzę tu różne opinie. Ważne jest czy pracujecie u AP (autoryzowany przedstawiciel) czy bezpośrednio w MMP. U AP nie macie co liczyć na podstawę. W MMP podstawa + 3x wieksze prowizje niz u AP. Polecam pracę w MMP, jednak nawet pracując u AP można wyciągnąć ok 2500netto jednak trzeba sie nabiegać. W MMP wg. mnie sielanka - oczywiście dla kogoś kto zna się na tym co robi.
1
ewa 2016-07-02 10:15:56
Sielanka jest we Wrocławiu, brak PH, kierownik Marcin nie panuje nad oddziałem.
ogólny bałagan i nieład
Zawiedziony 2016-07-05 13:54:33
Krótko oszuści naciagacze komplety brak wiarygodności przykład nagrywają rozmowy i po 3 miesiącach danej rozmowy twierdzą że mówili o dodatkowych opłatach ja jestem pewny ze tego nie było poprosiłem ich o odsłuchanie tej rozmowy sprawa w toku Uważam ze w Polsce jest teraz tak duża konkurencja która nie oszukuje klientów i ma korzystniejsze opłaty za dany pakiet NIE POLECAM tej firmy "multimedia"
1
wojtekp 2016-07-13 10:20:01
Uwaga wszyscy przyszli użytkownicy Multimedia - bandycka firma z umową z której nie można się wyplątać nie wpłacając na koniec użytkowania kwot przekraczających 1000 zł. Ludzie wystrzegajcie się tego szamba - bo potem będzie już za późno
2
oszukana 2016-07-18 19:33:20
Jestem zbulwersowana sposobem pozyskiwania klientów .Moja mama 84 letnia
staruszka,która wymaga całodobowej opieki gdyż ma zaawansowaną demencję wpuściła do mieszkania młodą dziewczyną,która zmanipulowała ją i doprowadziła do podpisania umowy na zmianę operatora prądu na Multimedia,umowa była spisana pomimo braku DO ,który noszę przy sobie,nigdy nie planowaliśmy zmiany operatora.Ponieważ na umowie był podany telefon więc zadzwoniłam ,odebrała osoba ,która powiedziała że jest managerem ,po przedstawieniu sprawy zapewniła mnie,że umowę podpisują tylko z osobami do 75lat i jeżeli na umowie brakuje danych z dowodu,to umowa jest nieważna i nie będzie honorowana.Po dwóch miesiącach okazało się,że umowa jest ważna i Multimedia są naszym nowym operatorem.Zostałam z premedytacją oszukana, co uśpiło moją czujność i nie doprowadziłam do zerwania umowy.Metody pozyskiwania klientów przez tą Spółkę jest skandaliczna i karygodna .Napisaliśmy reklamację do siedziby Spółki i czekamy na zajęcie stanowiska w tej sprawie
2
G. 2016-07-19 15:10:25
Nowy oddział w Katowicach. Prowadzą rekrutację na stanowisko przedstawiciela. 1 etap oceniają człowieka, się nadaje, opowiadają o firmie. 2 zaproszenie na szkolenie o energetyce. 3 etap wyjazd w teraz z koordynatorem. Wtedy informacja , że podstawa to 2500 brutto, ale target 30 umów. ( 2 dzienne). Sprzedaż D2D. Klienci umówieni nie odbierają. Nikt nie przedstawia się na samym początku nazwą firmy , tylko ''energetyka'' '' centrum firmy fakturującej dla Tauronu'' Firma niby daje tańszy prąd itp. ale ludzi trudno namówić, .Golden Gate Katowice - to samo, warunki gorsze. Nie polecam.
Kasia 2016-08-02 10:00:48
Moi drodzy! Nie dajcie sie oszukac!!! Ja opowiem wam swoja historie pracy u nich i uczcie sie na moim bledzie.Nawet nie zawracajcie sobie glowy.Dostalam od nich oferte pracy i bylam bardzo szcesliwa,ze w koncu cos znalazlam. Po rozmowie kwalifikacyjnej mialam za darmo przygladac sie jak wygdala taka praca. Moj "mentor" zapukal do drzwi i przedstawil sie jako pracownik energa s.a i zaczol wciskac swoj kit "ze obecnie energa ma dostawcow,przez co sa tak wysokie rachunki.po podpisaniu umowy z multimedia bedziemy jedynymi dostawcami pradu od energa.s.a a rachuneczki beda bardzo niziutkie bo po co placic 3dostawcom skoro moga wybrac tylko 1 czyli multimedia" po wyjsciu z mieszkania pracownicy dzwonili do siebie chwalac sie ilu maja frajerow (bo wynagrodzenie platne jest od podpisanej umowy) co dowiedzialam sie dopiero na koniec dnia w biurze.Multimedia to oszusci bo nie wspolpracuja z energa!Na poczatku bacznie sie przygladalam ale sluchajac 3raz tej samej bajeczki z rzedu,ktora wciskali ludziom zorientowalam sie ze to poprostu oszusci. Pukali do drzwi a pierwsze co to byl tekst "Dzien dobry ja jestem przedstawicielem energa S.a wraz z asystentka . Z moich informacji wynika,ze jest pan/i nasza zetelna klientka a wszystkie oplaty wykonuje pani w terminie dlatego mamy dla pani wyjatkowa oferte tylko dla uczciwych klientow" Nie wytrzymalam ze smiechu jak jedna kobieta odpowiedziala "a to ciekawe,bo ja pol roku pradu nie mialam przez zaleglosci i dopiero mi podlaczyliscie"
3
mika 2016-08-02 10:22:58
Nie jestem pracownikiem ale klietntem ,Multimedia to najgorszy syf jaki moze istniec, nigdy w zyciu nie podjełabym tam pracy bo w nocy nie umialabym spac wiedzac ze oszukuje ludzi.... kierownik w Łodzi to jakas fikcja ,nigdy go nie ma to pytam gdzie jest ?za co mu płaca ,pani siedzaca do góry grzebie sobie w palcach u nóg jak przychodzi klient! z drugiej strony fajnie miec taka prace bedzac kierownikiem i mówic ze ciagle mnie nie ma ,ludzie jak maja pretensje to obrywaja panie przy okienkach....do kierownictwa Multimedi kieruje te słowa jezeli macie takich kierowników w głownej siedzibie Multimedii to ja Wam gratuluje!!! pokazuje za co ma klientów i psuje Wam wizerunek!!! jakby to był mój pracownik to juz by poleciał z hukiem bo tego typu osoby nie nadawaja sie do pracy z ludzmi!!!!
1
Un Artur 2016-08-08 19:25:18
Nie polecam pracy w Gorzowie, Pani Dyrektor Barbara stworzyła tam istne kolesiostwo, ten który z nią trzyma ma najlepszy rejon, budżet. Dyrektor nie wykazuje żadnych kompetencji managerskich, nie potrafi prowadzić odpraw jak również szkoleń na nowych handlowców. Jestem w branży D2D od 7 lat, ale gorszego syfu nie widziałem. Pani Dyrektor Barbara , jako dyrektor nie posiada predyspozycji bycia dyrektorem. Poza tym w oddziale chodzą plotki o jej romnsie z jednym z liderów. Patologia!
Darek 2016-08-09 12:20:40
Nie polecam pracy w d2d, kierownictwo do bani , kierownik Marcin Poz. Z Wrocławia nie ma pojęcia o pracy z zespołem- nie panuje nad umowami, terminami, ogólny chaos panuje we Wrocławiu i jak wiem od koleżanek i kolegów również to samo jest w Świdnicy. O wszystko trzeba się prosić. Dyrekcja firmy nie odbiera telefonów, a łaskawie odwiedza oddział to brak konkretów. Ci Ludzie nie nadają się. Ja niedługo odchodzę, dostałam lepsza ofertę od konkurencji.
Darek 2016-08-11 16:38:33
Nie zwolniony pracownik, tylko nadal pracujący w tym chaosie zwanym multimedia. Dyrekcja kompletnie nie współpracująca z Doradcami, nawet z Rks i liderami. Zaufanie. Przerost władzy. Brak komunikacji oraz wiedzy zarządczej Pani Basi dyr z Gorzowa.
Basia 2016-08-15 11:56:39
Praca w tej firmie polega na pozyskaniu klienta w miejscu jego zamieszkania w dziale D2D. Chodzisz mieszkaniach klientów i oferujesz usługi, bądź bawisz się w ulotkarza i roznosisz ulotki do skrzynek pocztowych lub rozklejasz na tablicach informacyjnych w bramach i czekasz aż ktoś zainteresowany zadzwoni......., ludzie nie chcą rozmawiać z Tobą bo mogą swobodnie zamówić usługi przez infolinię lub @. Ty biegasz dalej , uda Ci się podpisać 5-6 umów dostaniesz 650 zł brutto plus prowizja około 300 brutto. Ludzie gonią Cię z klatek, musisz oszukiwać, że jesteś z energii, spółdzielni itp. Dyrekcja do BANI, brak osób kompetentnych do zarządzania zespołem. Rozliczenie prowizji zawsze problem, masa dokumentów do umowy dla klienta- totalny bałagan. Z narzędzi dostaniesz telefon później tablet. Nie polecam pracy w każdym z oddziałów tej firmy.
Kontrolerka 2016-08-20 21:57:03
Wyzywają trochę bo niektórzy to ciemnoty do spisania umowy potrzebna jest faktura za prąd dzwonisz żeby potwierdzić dane zgłosić umowe i jest podstawa i premia za podpisane umowy
oszukana 2016-09-01 23:52:28
Ja też zostałam oszukana. Dzis dzwonilam do prokuratury i mam wszystko opisać jak podstępnie podpisano ze mną umowę . Moze niech inni też zawiadomia prokuraturę i niech sie zajmą Multimedia , niech nikogo juz nie krzywdzą .
Artur 2016-09-06 10:26:27
nie polecam pracy w dziale D2D w tej firmie
marlena12345 2016-09-07 00:10:26
Jestem klientem. Multimedia to kretacze w sumie od roku nie dostalam zadnej normallnej faktury oprócz 2 prognozowanych. Nie polecam
Arvatus 2016-09-09 08:36:45
Faktura za prąd jest potrzebna tylko jak spisuje się uowę energetycną, podobna sytuacja jest gazem. A co opinii tutaj, to czytam tylko niektóre, resztę pobieżnie. Wiele z nich jest naprawdę krzywdzących, jedne poruszają istotne tematy, ale je przekręcają. Rzadko trafia się coś merytorycznego. Jedno jest wspólne, jest to praca z klientem w każdym aspekcie, odnajdzie się w tej pracy ten, kto to lubi. Inny odejdzie zfrustrowany. A czy trzeba się tyle nalatać i napracować? Nie do końca. Trzeba przede wszystkim umieć myśleć. A zarobić można.
Aha. Nikt klienta nie oszukuje, klient wie, jakie usługi zamawia, bo sam je wybiera. Dalej: usługi MM są namacalne, klient wie, z czego korzysta. Jest to praca jak każda inna, jak zwykły PH w innej branży. No ale jak ktoś myśli, że posiedzi sobie w biurze i dostanie 2500 to się myli. Aha 2500 to się ma po miesiącu, góra dwóch pracy. Piszecie o różnych miejscowościach, ja pracuję w Kaliszu i tutaj jest ok., narazie nigdzie się nie wybieram.
meduza2002 2016-09-20 10:49:37
W każdej pracy a w szczególności w takiej jako przedstawiciel zdarzają sie osoby które za wszelką cenę chcą pozyskać klienta i nową umowę, uciekając sie do kłamstwa i krętactwa.Takie osoby sa eliminowane z pracy-taka duza firma nie może sobie pozwolić na wolną amerykankę. Dlatego najbezpieczniejszą formą zawierania umów jest rozmowa poprzez infolinię. Każda rozmowa jest rejestrowana-zarówno przychodząca, kiedy klient sam dzwoni, jak i wychodząca kiedy firma kontaktuje się z klientem. Istnieją specjalne działy: dział reklamacji i dział jakości które odsłuchują rozmowy i rozstrzygaja spory. Często zdarza się że nie ma podstaw do reklamacji bo klient o wszystkim został poinformowany, a przez swoje zaniedbanie coś tam się pozmieniało. Jeżeli z rozmowy jasno wynika że czegoś mu nie powiedzianoo a brak tej informacji wpłynął na wysokość faktur-bo najczęściej o takie reklamacje chodzi-firma wystawia fakturę korygującą i niesłusznie naliczone koszty zostaja zwrócone. Zyjemy w 21 wieku i większość przez was nazywanymi oszustwami są wyjaśniane, korygowane-tu jak wszędzie indziej pracuja ludzie którzy czasem popełniają błędy.
Arvatus 2016-10-08 10:40:24
Jako PH w firmie Multimedia dostaję wszystkich klientów "na tacy". W Kaliszu, gdzie pracuję Multimedia ma swoją sieć w całym mieście, zatem wiemy, gdzie mieszkają abonenci, którzy mogą korzystać, bądź korzystają z naszych usług. Samemu na ślepo nie szukam, bo nie ma takiej potrzeby.
lol 2016-10-10 20:56:04
Mając od marca stacjonarny z pakietem 300 min miała być dodatkowo karta sim i minuty współdzielone. Karty nie dostałem. Jak domówiona została później, okazało że jest to osobna umowa a minuty nie są współdzielone tylko osobno płatne... Reklamacje odrzucone. Niekompetencja telselerów lub nastawienie tylko na sprzedaż bo przecież nowa umowa została podpisana produkt sprzedany. Kolejni ignoranci którym składałem reklamacje zapewniali że to pomyłka i ludzki błąd, że zostanie to wyjaśnione. Dziś odebrałem trzecią reklamację nieuwzględnioną. Zostałem z kablówką, stacjonarnym, komórką nieużyteczną. Odradzam zawieranie umów przez telefon !!!!! Rozmowę po wielu bojach udostępnili ... 50 KM OD MIASTA GDZIE MIESZKAM I RÓWNIEŻ JEST PUNKT OBSŁUGI KLIENTA!!!
dsfs 2016-10-12 10:29:10
Znalazłam ogłoszenie od nich na Doradce klienta + zakwaterowanie (Łódź). Jak wygląda ta praca; czy jest to zwykły telemarketing, no i jak wygląda to zakwaterowania dla osób z poza Łodzi? Korzystał ktoś?
rodrogi 2016-10-12 11:14:50
@dsfs a gdzie dokładniej znalazłeś taką ofertę zatrudnienia? Ja właśnie też poszukuje informacji o ofertach pracy z Multimedia Polska S.A., więc będę wdzięczny za znaka :)
Przestrzegam 2016-11-18 09:21:05
Byłem na rozmowie w Łodzi. Rozmawiałem z kierownikiem działu door to door. Strasznie cwaniakowal , totalny brak kompetencji. Olewatorski stosunek do kandydata. Na koniec podsumował , że jak chcem to mogę to mogę poczekać z praca 2 miesiące wtedy będą oni już w koncernie upc i wtedy będę miała więcej kasy. Zachowanie jego było żenujące. Imię jego to Adam. Przestrzegam
Przestrzegam 2016-11-18 09:59:55
Byłem na rozmowie w Łodzi. Rozmawiałem z kierownikiem działu door to door. Strasznie cwaniakowal , totalny brak kompetencji. Olewatorski stosunek do kandydata. Na koniec podsumował , że jak chcem to mogę to mogę poczekać z praca 2 miesiące wtedy będą oni już w koncernie upc i wtedy będę miała więcej kasy. Zachowanie jego było żenujące. Imię jego to Adam. Przestrzegam
Justyna 2016-11-18 10:33:59
Dobrze że na L4 jest te grube i glupie oraz leniwe Babsko Baśka mianujace się DYREKTOREM z Gorzowa Wlk. Odrazu polepszyła się atmosfera oraz wyniki w Biurze.


Adam S 2016-11-20 10:52:11
Baba nosi w brzuchu Downa. Jak będzie UPC to wyrzucą te grube i leniwe Babsko z Gorzowa
Ewa 2016-11-26 19:45:24
Również miałam przyjemność rozmowy z tym kierownikiem door z Łodzi na stanowisko doradcy ds energii. Strasznie olewatorski styl i brak obycia
Darek 2016-11-26 19:57:38
Arek dyr jest po rozwodzie, ciśnie teraz na legalu Rkskę z Torunia
Przedstawiciel Handlowy MM 2016-12-02 20:21:47
Brawo za opinię to jest prawda o tej pracy :)
Piotrek 2016-12-06 15:56:02
Gdzie byłeś na tej rozmowie , na Długosza czy Piotrkowskiej ?
CIekawa 2016-12-06 17:48:31
Witam Potrzebuję szybkiej i konketnej odpowiedzi jaka stawka godzinowa oprocz prowizji od klijeta , nie widzę zadnej konkretnej opini dotyczacej zarobkow w tej firmie interesuje mnie tylko i wylacznie opinia osob ktore tam pracua lub pracowaly bardzo prosze o konkretny odpis dziex;-)
1
Zostaw swoją opinię o Multimedia Polska S.A. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multimedia Polska S.A.