Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Wezi-tec Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-03-16 11:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowa - 2015-03-16 05:57:47]:
oo widze że radna lubi udzielać się na forach
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2015-03-19 01:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A grześ z dziunią pewnie szaleją tam na boczku.Maciuś musi sam po części dymać bo wózkowy jest monterką zajęty hehe
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-03-19 07:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co za porabani ludzie zajmijcie sie swoimi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i praca
zdjecie uzytkownika
.... - 2015-03-19 11:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownica - 2015-03-19 01:31:25]:
To są właśnie ludzie wezi-teku. Zazdrościcie innym dziewczynom, ze maja dobry kontakt z chłopakami, bo do was nie podchodzą? Bo może nie maja o czy z wami rozmawiać, bo może was nie lubią. Bo bycie w centrum uwagi wam nie wychodzi i żalicie się na forum. Jak dzieci z przedszkola. Idzie na skargę do mistrza.. Hehe
zdjecie uzytkownika
więzitek - 2015-03-19 20:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ryczące 40-stki zachęcają do małoprodukcyjnych zachowań po pracy, upojne wieczory , weekendy.....
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-03-20 15:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wam zal bo wy nie atrskcyjne jrstescie jestescie i glupie wescie sie za siebie to moze i ktos na was oko zawiessi albo zajmijcie sie swoimi brudama nie codzymi paranoja co za ludzie
zdjecie uzytkownika
cos ktos - 2015-03-20 15:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co ty ccaly wiezitek interesujesz sie kims i czyimis likendami czy upojnymi wieczorami co ci do tego zajmij sie swoim zyciem,,,,
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-03-21 22:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niki - 2015-02-26 12:49:37]:
chyba nie macie tak dużo pracy na montażu(jak piszesz) skoro tak doskonale wiesz co kto robi na innych działach, masz czas na takie rzeczy? gratuluję! zapraszam na 12 godzinną zmianę a potem porozmawiamy o" nic nierobieniu". ten jad, którym opluwacie się na tym forum wychodzi już poza ramy montażu... skoro tak bardzo ci się tam nie podoba to zmień pracę! a nie opluwasz ludzi, których nawet nie znasz...kultura osobista to jak widzę nie jest twoja mocna strona.
zdjecie uzytkownika
dse - 2015-03-21 22:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daro - 2015-03-13 07:45:29]:
widzę,że potrzebna ci jest maść na ból dupy
zdjecie uzytkownika
Damian Momot :) - 2015-03-23 21:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JA wam k.... współczuję :D z tej pracy to muszą Cię wyrzucić bo inaczej stamtąd nie odejdziesz. Ludzie uciekajcie stąd bo to jeden wielki syf, KIEROWNIK to totalna pomyłka, nie dość ze pi... to jeszcze wymyśla głupie zakazy np plotkowania w pracy :D co mu mózg wyparował , że już na to sobie pozwala ? Niedługo nie kible wam pozamyka i będziecie robić pod siebie :)
Weźcie się w końcu postawcie bo was zjedzą i wysrają... Ile dacie jeszcze sobą pomiatać ?!
(usunięte przez administratora) ze zmiany A to pedofil ,a Paweł (usunięte przez administratora)... temu to staje nawet gdy kolo niego przechodzi (usunięte przez administratora)...jedna wielka patologia!
zdjecie uzytkownika
Damian Momot :) - 2015-03-23 22:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpuszczam Ci twoje grzechy grzeszniku :D
zdjecie uzytkownika
D.J. - 2015-03-27 11:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze raz zobaczę moje nazwisko i oszczerstwa w moim kierunku to zobaczymy się w sądzie a tam dojdą z czyjego komputera zostało to napisane (domyślam się że to ,,starsza pani'' napisała), nigdy nie pisałam na forum nawet po zwolnieniu się z zakładu a miała bym o czym pisać !!!
zdjecie uzytkownika
K.S - 2015-03-27 23:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spoko :D
zdjecie uzytkownika
69 - 2015-04-08 09:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy coś się zmieniło w tej firmie ,bo odkąd odeszłam widzę po forum że dalej to samo. Aby tylko impreza i kogoś wyrwać (mężatkę,żonatego)TRAGEDIA
zdjecie uzytkownika
69 - 2015-04-08 20:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [69 - 2015-04-08 09:38:41]:
A ty biena mosialas sie zwolnic bo nik cie nie chcial poderwac!jaki bol.hi hi i myslisz ze wyrwiesz na forum
zdjecie uzytkownika
Do 69 - 2015-04-10 08:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [69 - 2015-04-08 09:38:41]:
Taka ciekawa jesteś co się dzieje.. To po co się zwalnialas albo Cię zwolnili... Właśnie przez takich jak ty na tym forum są wypisywane śmieci..
zdjecie uzytkownika
Dana40 - 2015-04-11 08:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może mi przypomnieć jak ma na imię kierownik zmiany C, bo chciałam mu za coś podziękować a za co to się dowiecie na forum z góry dzięki...
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-04-11 22:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownica - 2015-03-14 08:59:19]:
jeśli chodzi o panią Anetkę to jeszcze może byście podali z jakiego działo ona jest?
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-04-11 22:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownica - 2015-03-14 08:59:19]:
jeśli chodzi o panią Anetkę to jeszcze może byście podali z jakiego działo ona jest?
zdjecie uzytkownika
Odp - 2015-04-12 11:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dana40 - 2015-04-11 08:25:31]:
Oj chyba długo nie zabawiała w tej firmie skoro szukasz "kierownika zm C" .....
zdjecie uzytkownika
daro - 2015-04-13 05:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Anetka pracuje na montażu
zdjecie uzytkownika
Dona40 - 2015-04-13 06:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto jest teraz kierownikiem i kto mistrzem na zmianie C czy mógłby ktoś odpisać...
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-04-13 12:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Dona40 - 2015-04-13 06:40:45]:
A ty normslna jestes?co tak dociekadz a pocsluj sue w dupe co?
zdjecie uzytkownika
Inna - 2015-04-19 15:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ogarnijcie się zajmijcie się swoim życiem a jeżeli jest takie nudne to tylko współczuć. skoro uważacie ze jesteś tacy pokrzywdzeni to zmieńcie prace może wtedy docenicie to co mieliście.
zdjecie uzytkownika
szok - 2015-04-27 13:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sobie czytam to forum i dochodzę do wniosku, ze w tej firmie pracuje głównie hołota, która lubi się babrać we własnym szambie. jestem w szoku, że tak zachowują się dorośli ludzie, a pracę traktują jak piaskownicę. nic dziwnego, że tak was traktują. wstyd.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wezi-tec Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie