brak logo

Wezi-tec Sp. z o.o.

Legnica

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

popielniczka z Bardzo Małego W.cka 2017-01-18 20:02
1.8 tyś w wezi-tec , a 3.5 tyś u pepiczków ... hmmmm ... ja już wybrałam :-D
8
Auś 2017-01-19 17:41
Mam słuchy, że fajna firma i dobrze płacą. Czy warto sie zatrudnić?
7
Nikt 2017-01-20 22:23
A to, ze chcą wracam to nikt głośno nie mówi bo nie chce sie narazić walnietej liderce z F
9
Ja 2017-01-22 10:38
U nas na zmianie takie rzeczy tez maja miejsce,ale nikt nie wypisuje kto komu co,bo nie jesteśmy tak zawistni jak wy.To tylko pokazuje jakie osoby pracuja na tej zmianie.U nas pogadamy sobie,ale zeby żale tu wylewać. Co wy przyjaciół nie macie? Nie macie z kim pogada? Tylko internet was slucha? To tylko pozostaje współczuć takim ludziom.
9
Gabion 2017-01-23 15:36
Czy w Wezi potrzebują pracownika do lakierni? Kiedyś słyszałem, że potrzebowali i że firma super ale jak jest teraz? Myślę jeszcze o zarobkach i ewentualnych dodatkach do pensji lub socjalnych. Może ktoś podpowie?
4
Zzzzz 2017-01-23 19:13
Nikt nikogo na siłę nie trzyma,chcesz wracać to idź tylko czy aby na pewno cię tam chcą
9
oślizgły 2017-01-29 18:30
witam
ostatnio wszedłem na nasze forum zakładowe ,
nic konkretnego tam nie ma jest takie ciepłe i
grzeczne,
3
Mechanior 2017-01-31 10:08
Czy Wezi planuje prowadzić wyjazdy do Niemiec, takie informacje słyszałem. Byłam kiedyś za ich pośrednictwem w Czechach i było bardzo dobrze. Jeśli ktoś wie o pracy dla elektromechanika to proszę o informacje.
3
Karolina 2017-03-14 10:19
Czy dowiem się coś w temacie oferty pracy z 13 marca dla elektromechanika w Legnicy?
Rozczarowany 2017-03-20 16:50
Bardzo nieprofesjonalne podejscie do rekrutacji na stanowisko Elektromechanika. Zaleca sie wiecej szacunku do potencjalnego pracownika. Profesjonalny manager nie powinien witac kandydata slowami "nie nadaje sie Pan, wiec nie wiem po co Pan przyszedł ". Szkoda było tylko mojego czasu.
Niestety ale nie polecam pracodawcy, choc wcześniej słyszałem dużo dobrych słów nt tej firmy.
13
iss 2017-03-22 03:01
popieram rozmowce powyzej , chamstwo przy rekrutacji az mi się nóz w kieszeni otworzyl naprawdę niewiele mi brakowało aby powybijać zeby gnojowi przy ludziach na firmie naprawdę dużo nie brakowało a mieli byscie akcje i powybijane szyby glowa debila !!!! powodzenia robcie tak dalej az ktoś nie wytrzyma DEBILE !!!
6
Iza 2017-03-23 10:24
Lider Logistyki Wewnętrznej taka oferta jestem zainteresowana tylko bardzo proszę o kilka informacji na ten temat? Zależy mi na pracy w Wezi-tec bo słyszałam dobre opinie o nich i mam nadzieje na fajna pracę. Jak przebiega proces rekrutacji? Ile mogę dostaw na start?
pracownik 2017-03-25 19:18
Jeśli będziesz do pracy przynosił ciasto i donosił przełożonemu to nie musisz sprawdzać się na stanowisku,a i powtarzaj -kto ma szkołę ten ma lżej-
7
Iza 2017-03-28 13:32
Wiecie, że Wezi-tec utworzona w 2003 roku spółka zatrudnia obecnie 500 pracowników.?
janek 2017-03-31 01:49
patologia niezła tam pracuje, ja rozumiem ze zwykli na produkcji mogą się trafiać takie chamy, ale taki elektryk od utrzymania ruchu wielki na cale 160cm i po studiach , pluje się na ludzi do okola , pewnie byly pomiatacz kraweznikow w szkole i gołodupiec robi z rekrutacji cyrk!!! chamsko się zachowuje i do tego obraza ludzi ,,,,, nie do pomyślenia jak te polskie zakłady spadly na psy i takich niedorostków zatrudniają !!!
7
Filip 2017-04-09 20:57
Cieszę się, że Wezi-tec ma nowe oferty pracy, właśnie złożyłam swoje cv i czekam na zaproszenie na rozmowę. Gdyby ktoś wiedział coś na temat rozmowy rekrutacyjnej to proszę i informację. Jak się w firmie pracuje?
Najlepszy z najlepszych 2017-04-12 21:41
Ohoho, powodzenia życzę. I duuuużo cierpliwości przy współpracy z wychudzonym Chuckiem Norrisem czyli Romanem...
2
Mareczek 2017-04-13 22:19
Najlepiej wszystko krytykować ale co zrobiliście żeby firma miała z was korzyść? Zamiast pisać trzeba pracować.
2
Luiza 2017-04-22 12:28
Wezi-tec Sp. z o.o. świetna firma wiem to bo pracuję
2
znawca tematu 2017-04-22 21:32
to jak pracujesz luiza to się nie wypowiadaj!!! to nie forum dla kliki z zakładu tylko dla osob, które sa obiektywne, to ze ty pracujesz to nie znaczy ze wiesz wszystko co i jak się dzieje !!!

uwaga!!!! pozytywne opinie pisza glownie pracownicy którzy chcą się pokazac albo robia za sekretarke !!!

wezi tech to patologia nie tylko płacowa ale i kadrowa, ... jak sa młodzi i na poziomie to szybko uciekają z roznych względów,

dobrzański,---- beszczelny typ!!!----- podczas rekrutacji pokazał na co go stać i zaprezentował firme w sposób gorzej niż 0, i to nie tylko moja opinia,

w tej firmie sa polacy na stanowiskach, a jak polak jest na stanowisku to wierzcie mi ze nie zarobicie, oni okradają często ludzi z godziwej płacy , zaniżają ceny aby się podlizać właścicielom zagranicznym(tzw Panie helmucie załatwie pracowników za minimum krajowe a reszta kwoty się podzielimy), wiem jak to funkcjonuje bo przeprowadzałem kontrole w wielu zakładach przemysłowych, to co się dzieje to dno !!!
6
Obserwator 2017-04-25 15:02
Zgadzam się, tutaj nie szanuje się pracownika dobrego
2
Luiza 2017-04-25 19:34
@znawca tematu Mysśę, że minąłeś się z powołaniem.
robol 2017-05-24 15:43
Witam, jak jest na stanowisku magazyniera (np. dowożenie i odbieranie komponentów z działu wtryskarek) ?
pracownik 2017-05-26 08:31
Zakład Wezi-Tec ma najniższe podstawy jeśli chodzi o strefę.
1
Ja 2017-05-28 11:10
Wobec tego, gdzie jest najlepiej?
,,, 2017-05-28 22:35
Karolinka, jakie Ty krótkie spódniczki nosisz na tych wtryskarkach.Czy to działa?
3
Marek 2017-05-30 09:04
wezi-tec z siedzibą w Legnicy jest polskim zakładem produkcyjnym Grupy Weber. Utworzona w 2003 roku spółka-córka zatrudnia obecnie 500 pracowników. Piszę to w celu pokazania proporcji kilku wpisów negatywnych do ilości osób zatrudnionych, żeby nowi chętni nie rezygnowali.
1
Pracownik 2017-06-02 20:18
Napisz Marku,ile dyrektor daje podstawy a ludzie będą nadciągać drzwiami i oknami...
4
=== 2017-06-02 20:25
Oj krótkie,krótkie ale jak się pracuje z mężczyznami a Karolcia wciąż panienka
2
Waldi 2017-06-04 13:39
Zawsze będzie rozłam między firmą a pracownikami na tle wysokości zarobków. W sumie firma jest dobra .
--- 2017-06-07 15:42
Wezi -Tec oferuje najniższe podstawy na strefie- Zapraszamy:)
3
brrr 2017-06-08 13:33
Najniższe podstawy na montażu 1450 brutto
2
PIASIO66 2017-06-13 04:39
Hej hej są u was przyjęcia na produkcję i czy wiadomo jakie pieniądze oferują nowym osobą
Abcd 2017-06-13 22:40
Przyjęcia są. Jakie pieniądze na montażu? Okres próbny najniższa krajowa. Potem akord ;) Im więcej zrobisz normy tym więcej premii dostaniesz ;)
PIASIO66 2017-06-15 15:17
A ile trwa okres próbny, normy akordowe do wyrobienie, jakaś premia frekwencyjna, nadgodziny bo na próbnym rozumiem goła pensja
Karol 2017-06-16 20:55
Wszędzie jest tak, że nowi zarabiają jak się da najmniej, pokażą co potrafią i jest nadzieja na podwyżkę.
1
Nowy 2017-06-26 22:48
A co nie ma ludzi do pracy czy na okres wakacji przyjmują i potem fru z firmy
1
RapPanaJapy 2017-06-27 17:38
"Wezi tech" buahahahaha. Pracować w firmie i nie umieć jej nazwy prawidłowo napisać. Żałosne.
A tak poza tym, to firma dno, pieniądze jak dla psa, tylko część ludzi w miarę. Pozdro.
1
Olek 2017-07-02 22:12
Firma nie ma prawie wcale nowych ofert pracy. Pewnie dobrze sie pracuje i ludzie nie szukają zmian.
1
Auś 2017-07-06 22:29
Nie zgadzam się, że firma jest zła. Jest to fajny spokojny pracodawca a jeśli komus tu jest źle zawsze może odejść.
2
pracownik 2017-07-22 10:58
Ponad 30 stopni na hali a dorosłe kobiety na montażu proszą o dodatkową przerwę. Ale wielka łaska od łaskawych mistrzyń. W zamian dostają dodatkową sobotę i nadgodziny...
4
Kv 2017-07-24 10:53
Ja nie mogę, co rok ta sama paplanina. Zawsze tak było, jest i będzie. Zapraszamy na wtryskarki, tu jest o wiele chłodniej ???? i aż 2 przerwy.
1
Kolo 2017-07-24 23:21
Wezi-tec to spoko firma i słyszałem niejedną dobrą opinię o nich. Teraz jak tu pracuję to widzę, że dla dobrze pracujacych wszystko jest , natomiast obiboki maja ciagle pretensje o wszystko i stąd te opinie!!
mariolka 2017-08-08 08:43
kolo powyzej to wpis od naciagaczy z firmy, oni szukaja frajera do zasuwania za najnizsza,

na awanse nie liczcie bo juz klika siedzie po znajomosci i sie nie ruszy

szukaja uposledzonych za pol darmo bo sami sobie podwyzszyli pensje a kasa musi sie zgadzac na koniec

nie dajcie sie wroib w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ani mlody ani stary nic tak nie osiagnie, nie sluchajcie ze to dobra firma na poczatek bo tak nie jest, szkoda waszego czasu i mlodych lat,

DOBRZANSKI -- chlopie chamski, toba sie zajma niedlugo organy panstwowe a kierownik bedzie za to odpowiadal

wezitech = chamstwo , patologia na codzien, niskie place, okradanie ze wszystkiego, zmarnowane lata
!!!
1
Pracownik ;) 2017-08-08 11:26
Pracuję już tu prawie 4 lata i na zarobki nie narzekam ;) Mało gdzie po takim okresie był bym w stanie tyle zarobić.

PS. Nie wchodzę nikomu w d**ę tylko po prostu robię to co do mnie należy ;)
Ochotnik 2017-08-11 11:04
Słyszałem dobre opinie o Wezi-tec i jestem zainteresowany pracą logistyka w firmie. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji jaka jest atmosfera w firmie? Jakie wymagania stawia firma kandydatowi na początek? Czy macie pakiet socjalny lub coś innego?
kekelul 2017-08-14 14:08
Ja podobnie jak przedmówca wyżej, z tym że myślę o stanowisku Lidera Logistyki Wewnętrznej, obecnie prowadzona jest rekrutacja.
Interesuje mnie jak wygląda ta praca w rzeczywistości - bo paplanina w ogłoszeniu swoją drogą, a później życie swoja drogą.
Krótko mówiąc - co robi taki lider logistyki?
łysy 2017-08-14 17:48
Powinieneś się poważnie zastanowić nad decyzją o aplikowaniu na to stanowisko...
Zzz 2017-08-15 01:22
Proponujè się zastanowić ostatni wytrzymał 3 miesiące a panoszył się jak kogut dużo krzyczał mało robił logistycy robią co chcą wiecznie się zmieniaja żadnej stabilności i w tym jest problem jeden dział a zrzucają robotę jeden na drugiego wielkie gówno jednym słowem proponuję głęboko się zastanowić
Gustaw 2017-08-15 22:04
Nie muszę się zastanawiać bo znam firmę i wiem że są dobrzy.
Zostaw swoją opinię o Wezi-tec Sp. z o.o. - Legnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.