Profil firmy Wezi-tec Sp. z o.o.

Wezi-tec Sp. z o.o.

Legnica

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

qwertyuiop 2016-03-28 18:38:59
mam pytanie co się dzieje z grafikiem ma wtryskarkach czy nie jest pisany na o,,,,,p czy jest pisany po konsultacjach z jednym z mistrzów
0
krabik 2016-03-29 08:26:24
a to u nich są jednak stanowiskia mistrzów, tak? słyszałam coś o tym ale czekałam na potwierdzenie. chodzi mi konkretnie o mistrzów zmiany. a prawda że medicover dają?
0
Ej wy 2016-04-01 16:56:35
Jest ta impreza za tydzień
0
poldek 2016-04-01 20:06:55
na stanowisko mistrz zmiany jest nawet aktualnie ogłoszenie @krabik możesz aplikować jeżeli szukasz pracy antym stanowisku, zaś karta Medicover dostępna po roku pracy w firmie
0
ble 2016-04-02 00:17:36
Właśnie, jest ta impreza za tydzień?
0
;-) 2016-04-02 17:14:07
na wezi forum to nawet ogłoszenia nie dali o imprezie,chyba nas tam nie chcą co??????????????????????
0
wezi tec 2016-04-02 21:10:50
Bo to jest impreza dla biurowych.
0
anita 2016-04-03 20:11:06
@poldek dopiero po roku? a jak z kasa. liczę skrycie że skoro są częścią WEBER GmbH & Co. KG z siedzibą w Dillenburgu to wynagrodzenie będzie soczyste
0
wezi-tec 2016-04-03 20:31:33
A ja tak z innej beczki kiedy w końcu zmieni się traktowanie ludzi na zmianie ,,A". Nikt z innych zmian nie chce przyjść do nas pracować. O urlop zawsze słyszymy nie,tylko ktoś kto dobrze smaruje ma zawsze wolne w długie weekendy i przed świętami i wszyscy wiemy o kim mowa.Mało tego na telefon ta osoba brała już wiele razy,ale zawsze ma podpisywane jako zwykły urlop.Panie kierowniku gdzie zasady, które obowiązują wszystkich?Oprócz tego mamy wieczne upominanie nawet o cukierka w buzi.A jak się wejdzie do mistrzówki to kiermasz jedzenia po między papierami. Czy mistrzynie nie obowiązuje zasada jedzenia na stołówce?? A gdzie jest kierownik nie widzi tego?? Dobrze,że ma pokój obok i na dodatek z szybą na całą ścianę! Aaa.. i brak kultury mówienia z pełną buzią i oblizywaniem palców jak się rozmawia z pracownikiem. Tak też robi Regina i tu wolno prawda?? Ale jak zwraca się uwagę o jedzenie innym to samemu też trzeba być w porządku.BO TE ZASADY W TYM ZAKŁADZIE OBOWIĄZUJĄ WSZYSTKICH!!! Nie dziwie się, że tylko u nas na zmianie tylu ludzi chce przejść na inne działy.Mam nadzieje,że kierownik w końcu coś zrobi z tym panoszeniem się i dziwną drwiną z innych ludzi,bo chciałabym pracować w normalnej atmosferze i z normalnymi zasadami dla wszystkich!!!!!
1
... 2016-04-03 21:13:41
He he he he
0
gość 2016-04-04 11:19:10
Tak to jest, jak na stanowiska kierownicze zatrudnia się niekompetentne osoby, które zrobiły papier z zarządzania w Wyższej Szkole Kierowania Wiatrem.
0
Do goscia 2016-04-04 19:25:20
Zmiana A ma najbardziej kompetentne mistrzynie!! Pozostali nie dorastają im do pięt!!! Jezeli Ci to nie odpowiada to przenieś sie na inna zmianę.. Bo co, bo wymagają, bo scigają za pierścionki..żarcie na stanowiskach..a widziałaś aby miały przerwę?? Nawet podczas swojej przerwy wypelniaja obowiązki.. Jak trzeba to i na stanowisku staną i montują. Monika w dalszym ciagu nie wyszła z wprawy jako listwiara.. a nawet jak stanie na innym stanowisku to zapierd.ala. Widziałaś aby mistrzowie z innych zmian montowali??? Nawet nie potrafią zmontować prostych artykułów!!!
0
odp.. 2016-04-05 12:31:54
Tobie moze pomaga bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A ze drwia i prowadza mobing to juz szczegol...Wejdzie sie do mistrzowki smrod jedzeniem az na wymioty bierze.Czym sie one roznia?mistrzowie winni jesc na stoliwce tak jak to jest z mistrzami wtryskarek.Konsumocja ze wszystkimi.
0
odp2....... 2016-04-05 16:15:48
Jeśli mowa o Monice tak wymagająca,ale normalnie wymagająca. A Regina rżnie cwaniaka jak by jej wszystko wolno było i pracą rąk nie pobrudziła, bo nie potrafi. Monika owszem pomaga i brawo,że potrafi być normalną i kiedy trzeba wymagającą taki powinien być mistrz. tylko tyle, że wiele razy nie może się przebić, bo Regina jest panem i władcą wezi-tec.A co do pierścionków chyba wszystkich te zasady obowiązują i przykład powinny dawać. Co do jedzenia to śmieszny/na jesteś z tym brakiem przerwy. Pisz petycje i zabieraj ją na swoją zmianę ,bo my zmiany nie chcemy zmieniać.Pracownicy są oki tylko mistrz nam nie leży!!!!!!A to DUŻA różnica>
0
Nikt 2016-04-05 20:12:13
Tak narzekacie na mistrzynie, obyście tego kiedyś nie żałowali... Chociaż życzę wam tego...
0
less 2016-04-05 20:24:33
Wydaje mi się, że taki inżynier procesu może liczyć na całkiem niezłe zatrudnienie, zwłaszcza, że dorzucają odpowiednie benefity socjalne i szkolenia, ciekawe tylko w ramah jakiej umowy.
0
& 2016-04-06 11:27:19
Impreza tuż,tuż co nie którzy małe kłamstwo w domu aby sie spotkać z kochankiem/kochanka obrączka na półkę i wieczorem luz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] można tak żyć? Jest u nas w firmie kilku kolesi/koleżanek co tak robią!
0
do & 2016-04-06 16:39:43
Ha ha dobre.
0
hardcore 2016-04-06 16:50:13
A kiedy ta impreza dokładnie ?
0
Wtryskary 2016-04-06 21:27:43
A czemu wasze mistrzynie nie robią nadgodzin? Połamią sobie paznokcie czy co?
0
gość 2016-04-07 13:29:33
Serio takie rzeczy mają miejsce w firmie;p? Nieźle;p Ale tak na oczach innych romansowac;p? hahahaha
0
gość 2016-04-07 13:31:54
Kto tak robi;D?!
0
Pracownica 2016-04-07 15:08:11
Zmiana A z montażu dziękuje planistom za świetną imprezę. Szkoda tylko, że w sobotę na rano do pracy a na 2 godziny nie opłaca się przyjeżdżać taki kawał ;)
0
Odp gość 2016-04-08 07:54:49
Oj zdziwił byś się ,ale w domu porządna mama/żona a w pracy fantazyjna s..... Takie to od razu poznać. Dobrze się rozejrzj które to? a kopara ci opadnie
0
ODP do pracownica 2016-04-08 07:56:46
zmiana A niech siedzi w domu a nie szuka relaksu tak wypadło
0
pracownik 2016-04-08 17:47:44
Są mściwe i faworyzują swoje pupilki.O kim mowa ,każdy wie.Nie motywują do pracy.Czas nagłośnić problem wyżej dlaczego ludzie się zwalniają ze zm.A.
0
kumpel 2016-04-12 09:46:35
Ile sie Was zarabia?
2
9 2016-04-15 19:32:41
chwile?
0
zola 2016-04-17 23:10:01
to co, ze zajety. u nas na to sie nie patrzy. mozna rozwalac rodziny . zwiazki . zabierac dzieciom mamusie albo tatusiow. przeciez to norma u nas
0
2016-04-18 21:51:01
By takiego/taką szlak trafił do dzisiaj nie mogę zrozumieć czym imponujące są takie zabawy iż zapominają o swoim mężu/żonie dziadostwo
0
pracownik 2016-04-20 15:14:11
A dlaczego tylko mistrzynie na montażu pozwalają sobie na mobbing i złe ocenianie pracownika?Przecież Wy zasuwacie już jakbyście mieli klapki na oczach...
0
@ 2016-04-21 08:17:57
A naszej planista co się stało?
0
.. 2016-04-21 15:07:12
Nasze panie planistki planują wam robote na majówkę.
0
:-) 2016-04-22 08:50:16
No i dobrze
0
Tusiek 2016-04-28 21:53:53
Mam 36 lat i mogę powiedzieć, że powiodło mi się w życiu. Mieszkam z żoną i trójką dzieci w wynajętym luksusowym apartamencie - 42 metry kwadratowe w bloku z wielkiej płyty i mam stałą pracę na umowę zlecenie w wezi-tec - jestem montażystą i zarabiam 1 6 5 0, a w dobrych miesiącach z nadgodzinami to i 1 8 0 0 wyciągnę. Ciężko pracowałem na mój spektakularny sukces. Po studiach na wydziale filozofii zrobiłem doktorat. Pierwotnie planowałem pracę na uczelni, ale ponieważ nie było wolnych etatów, a pojawiła się świetna oferta z wezi-tec, to długo się nie zastanawiałem. Zarabiam dużo, więc żyję komfortowo. Miałem sportowy wóz- golfa 2, rocznik 89 po lifcie i na wtrysku. Trochę się zapożyczyłem i znajomy ściągnął mi z Niemiec luksusową limuzynę - Dacię Logan, rocznik 2005. Trochę negocjowałem z rodziną zakup nowego samochodu. Małżonce-Krystynie marzył się Daewoo Lanos lub Fiat Uno, dzieci chciały Fabię, ale ostatecznie o zakupie zdecydował nowoczesny design, komfort podróżowania i świetne wyposażenie rumuńskiej limuzyny. Autko mam w najbogatszej wersji z obrotomierzem i trzecim światłem stopu. Żona twierdzi,że powoli zbliża się do mnie kryzys wieku średniego. Stąd, jej zdaniem, moja chęć epatowania bogactwem. Na allegro kupiłem używane kołpaki, żeby zaakcentować futurystyczny design. Dwa razy w miesiącu tankuję na full za 50 zeta i podróżujemy z rodziną. Chętnie jadam też w luksusowych restauracjach. Chodzimy więc raz na trzy miesiące z rodziną na kebab lub nuggetsy do McDonald`s. Lubimy również dalekie i egzotyczne wyjazdy. Już trzy razy byliśmy w tym roku u dziadków na wsi. W lecie natomiast lubię pogrillować z rodziną i przyjaciółmi. Ponieważ mam znajomości w Kaufland i wiem, kiedy są promocje, to wspaniałą, zdrową grillową kiełbasę bez chemii kupuję po 6.99 zeta za kg, do tego markowe piwo za 1,59 zeta i żyć nie umierać. Mimo spektakularnego sukcesu zawodowego i zamożności nie zmieniłem się, nie jestem typem aroganckiego nuworysza
2
ODP do tusiek 2016-04-30 09:20:23
Tusiek jak to czytałam ,to z śmiechu aż się poryczałam ale to prawda święta prawda i jakoś człowiek musi ciągnąć to wielkie wyzwanie.
1
nnn 2016-04-30 13:42:43
To nie ma sie z czego smiac.Taka jest rzeczywistosc.
1
999 2016-05-04 12:19:18
Może by tak mistrzynie montażowe zaczęły pracować na stanowiskach i udowodniły że też pracują w nadgodzinach jeśli jest pilna potrzeba.Tak się dzieje na innych działach.
0
nowy 2016-05-04 18:12:20
witam . jedzi ktoś z Piekar C na 8 rano ? pozdrawiam
0
:-)..... 2016-05-04 19:00:53
Tak autobus 3
0
kamil 2016-05-05 20:00:18
Cześć, wybaczcie, że nieco odbiegnę od tematu. Zastanawiam się nad podjęciem pracy jako inżynier jakości, ale właśnie o dojazdy się obawiam. Czy minimalne spóźnienia są tolerowane od czasu do czasu :) warunki zatrudnienia mi odpowiadają, także śmiało wysyłam CV
0
:-) 2016-05-06 09:33:24
Już nie długo ,będziemy uciekać nowe miejsca pracy w Jaworze utwarzaja a to nie daleko i co ? Trzeba będzie docenić pracowników!!!
0
Tusia 2016-05-08 19:07:23
kamień węgielny niebawem wkopią pod Jaworem... fabryka Mercedesa już podkupuje pracowników... a robota będzie lżejsza i lepiej płatna :)
0
ewa 2016-05-15 19:43:58
a czy kierownik Bartek nie widzi że coraz więcej starych pracowników odchodzi? czy uważa pan że nowi będą robić ilości na tych najstarszych i najcięższych stanowiskach? he he.... już to widzę...
0
wezi tec 2016-05-16 14:25:34
Start pracownik ma cos do powiedzenia.A mlody sie dostosuje.Schyli uszy i bedzie robil co mu karza.Taka jest roznica...A jezeli chodzi o wydajnosc to mlofzi teraz zapieprzaja oczywiscie nie wdzyscy ale ci ktorym zalezy.
0
SłuchaczMasowegoNonsensu 2016-05-23 18:49:56
Opinia co do zakładu: Zakład Pracy Przyjmujący ludzi, aby pozwolić im zarobić na życie. Opinia Ogólna Co Do innych postów : Jak czytam te komentarze to aż w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] strzyka. Co z tego że pracownicy odchodzą, starzy nowi ? Zostaną zastąpieni i proces będzie się dalej toczył tak jak dotąd ( Nie ma ludzi niezastąpionych), Albo czy na montażu/Kv/ Lakierni czy jakimkolwiek innym dziale jakiś człowiek je jedzenie w mistrzówce ? Kto kogo bzyka, kto z kim jest i kto jakie ma układy ? Kogo to obchodzi ?
Robota to robota, przychodzisz do pracy, robisz swoje bo za to ci płacą, idziesz do domu i do 10-tego dostajesz za to wynagrodzenie. Jeśli jesteś bardziej ambitny, masz trochę oleju w głowie, wiesz jak się postarać żeby zdobyć to czego oczekujesz to w końcu to zdobędziesz, jeśli nie ...hmmm... to dalej będziesz siedział/a na idiotycznym forum, rzucał/a hejty na swoich przełożonych i czuł/a się bardziej dowartościowana bo w końcu możesz sobie na to pozwolić bo nikt ci za to nie upier..... z pensji ( Żałosne... Jesteśmy dorośli księciunie i księżniczki, albo się zapier....albo nie ma się nic :) ), ale gdy widzisz Sam/a że coś jest nie tak, że coś się dzieje źle to nie reagujesz - dlaczego ? ( bo co powiedzą inni, bo to nie moja sprawa, bo mam wyj... , bo lubię plotkować, obgadywać i wyrzucać pomyje na innych dlatego że moje własne poczucie wartości równe jest = -1000... i tym podobne śmieci). Dlatego jesteś na tym forum i marnujesz czas, swój cenny czas, swoją wspaniałą osobowość, inteligencje, dobrą organizację jaką potrafisz wnieść, dlatego nic nie robisz- zamiast działać, robić coś ze sobą, dlatego tak właśnie wygląda twoje życie ale to nie moja sprawa, marnuje czas siedząc w tym śmietniku. Moja Opinia na ten temat ? Nie liczy się, każdy z was na pewno dokona samoistnie wedle siebie rozrachunku własnej osobowości. Tyle w Temacie.. Nara
2
krzyslog 2016-05-24 18:45:41
Jak się pracuje tam informatykowi? Zastanawiam się nad wysłaniem CV.
0
lele 2016-06-01 18:43:06
nowemu - a przecież nadal w legnicy widzę szukają takiego
0
pracownicaA 2016-06-18 07:55:52
Co za ś;winie tą deskę klozetową na palarni listwiar dały. No to się w głowie nie mieści.
0
maja 2016-06-18 08:12:53
@lelel; ogólnie jak zauwazysz to w legnicy prowadzą obecnie mnóstwo nowych rekrutacji od początku czerwca - ale ku zaskoczeniu niektórych, oferta na informatyka zniknęła już. teraz różnych specjalistów szukają
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.