Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Wezi-tec Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-08 12:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W imieniu wszystkich kobiet zatrudnionych na montazu chcialabym serdecznie podziekowac z tego miejsca dyrektorowi, wszystkim kierownikom, inzynierkom i calej reszcie za trud jaki wlozyli, aby nam zlozyc zyczenia z okazji Dnia Kobiet :)
Wreszcie poczulysmy sie docenione, potrzebne, uszanowane i zauwazone
WSTYD PANOWIE!!!
zdjecie uzytkownika
ccc - 2014-03-09 03:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-03-07 19:48:01]:
Człowieku daj sobie spokuj z tym stanowiskiem w tej firmie. Tak mało nigdzie się na takim stanowisku nie zarabia. Jak dostaniesz 2100 na rękę na pozatku to góra. DOdatkowo wymagania mają jakby kogoś do NASA szukali.
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-03-09 21:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-03-08 12:21:28]:
( usunięte przez administratora ) to potrafił przyjść na stanowisko podać rękę i złożyć życzenia,to był kierownik nie będzie już drugiego takiego jak on,nowy nas unika jak ognia niestety
zdjecie uzytkownika
IIIII - 2014-03-16 21:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to trzeba być naprawdę cholernie zazdrosną osoba o cudze szczęście(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
admin - 2014-03-25 12:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak tam zarabiają informatycy? i jak się im pracuje, jakie technologie, jaka atmosfera w dziale
zdjecie uzytkownika
as - 2014-03-28 16:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to gołąb został mistrzem ? Swoją drogą jak sie daje to czemu by jej nie zmłucić :)
zdjecie uzytkownika
1650 pln - 2014-03-31 09:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy z nas chciałby zarabiać więcej , ale zazwyczaj boimy się prosić o podwyżkę.
Dlaczego tak się dzieje?
zdjecie uzytkownika
iiiii - 2014-04-06 06:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja rada-omijać ten zakład szerokim łukiem. A jeśli już ktoś się zdecyduje tu pracować-to niech szykuje się na częste i nie uzasadnione zabieranie pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
k - 2014-04-06 19:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektóre są uzasadnione niektóre nie niemniej jednak nie grozi ci zwolnienie z pracy jeśli nie złożysz sie gdy nie odpowiada ci cel składki.
zdjecie uzytkownika
joker - 2014-04-07 18:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) dajcie dziewczynie spokój znajdź sobie pasje lub zajmij się swoim życiem a nie cudzym
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-04-08 02:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to jest, że pan dyrektor zakładu )Bajan) zmienia wszystko nie pytając właścicieli działów o zdanie?
Idzie na produkcje i dezorganizuje. Nie analizuje tylko władczo decyduje.

To jest jego największy błąd. Dlatego odeszło tylu wartościowych ludzi bo się z nimi nie liczył. Pan (usunięte przez administratora)jest nietolerancyjny i twardogłowy
zdjecie uzytkownika
........ - 2014-04-09 14:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego wasza planistka przymiła wszystkie wpisy.Kobieta ma już swoje lata i wie co robi.
zdjecie uzytkownika
wezi-tec - 2014-04-09 15:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co sie tak jej przyczepiłyście ?bo ładna i fajna dziewczyna to żal wam??? acha żal wam że to nie któraś z was??no tak to przykre....zmieńcie płytę bo jest to już nudne....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-13 17:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratuluje przełożonym zaplanowania pracującej soboty.Połowa zmiany nocnej pracowała na flapsach.Powód? brak części...Moje uznanie dla planisty i kierownika.
zdjecie uzytkownika
wezi - 2014-04-13 21:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czepiacie się Karoliny, a Wy moje drogie koleżanki i koledzy świeci jesteście? zal Wam .... sciska?zajmijcie się swoim życiem. i tak wszyscy na strefie mówią,ze u nas kradnie się męzów, żony, dziewczyny itd. u nas nigdy nie jest nudno
zdjecie uzytkownika
chin-tec - 2014-04-14 20:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co dwie sroki w garści to nie jedna ;-)
zdjecie uzytkownika
Antyprzemo - 2014-04-15 00:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie przepadałem za woźniakiem bo zachowuje się w sposób który mnie odpycha
Ale może już czas skończyć z poniżaniem i wyśmiewaniem innych. Woźniak nie jest alfa i omegą i nie tylko on potrafi nastawić maszynę.

zdjecie uzytkownika
jojek - 2014-04-15 06:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyrul sie do męża chłopaczyno niech cie pocieszy a nie tu bzdury mazesz
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-04-17 12:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że zawsze znajdzie się jakaś zdzira która chce rozwalić czyjś związek
zdjecie uzytkownika
r - 2014-04-17 23:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taka jedna ,,święta,, chyba wróci już do pracy w tym roku
zdjecie uzytkownika
pro - 2014-04-17 23:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pr - 2014-04-17 12:56:43]:
faceci tez nie są święci, zawsze się znajdzie jakiś książe, który wybawi swoja nową księżniczke z rąk jakiegoś ......Wesołych świąt
zdjecie uzytkownika
liderka - 2014-04-19 09:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Madzia będzie nam wywijała numery, dopóki nie dostanie zasłużonego kopniaka w tylną część ciała która jak się okazuje, pełni czasami w jej przypadku funkcję mózgu
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-20 00:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pro - 2014-04-17 23:51:28]:
Księżniczko, Ty chyba bajki pomylilaś
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-04-21 17:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [liderka - 2014-04-19 09:27:37]:
(usunięte przez administratora) a drugiego maja mamy wolne???
zdjecie uzytkownika
mucha - 2014-04-23 12:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was serdecznie. Mam pytanie. A ten (usunięte przez administratora) od rekrutacji to w ogóle aplikacje wysłane czyta?(usunięte przez administratora) Z góry dziękuję za odp.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
52 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x