brak logo

Wezi-tec Sp. z o.o.

Legnica

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

majster klepka 2016-08-22 20:03
jaka tu cisza zapanowała...
1
qwertyuiop 2016-09-27 17:23
jak tam podwyżki powalają
9
Nibyniktaktos 2016-10-17 07:41
To chyba nie wina pracodawcy, że poszedłeś człowieku na takie studia i nic więcej od życia nie chcesz :)

Nie to że bronię wezi bo nawet nie znam firmy ale czytając twój komentarz wyobrażam sobie człowieka bez ambicji, któremu jest dobrze jak jest i tylko płacze jaki to pracodawca zły jest. Nikt Cię tam na siłę nie trzyma, a roboty jest od zajebania....
daniel 2016-10-17 08:05
Skąd możesz to wiedzieć @mikso jak nie pracujesz? Raczej zapytaj o to a nie zakładasz, że tak jest a co do rozmowy to liczy się twoje doświadczenie i to co potrafisz na pierwszym miejscu
A 2016-11-11 23:04
Pr3 bawimy się jutro w Sunny club
3
--- 2016-11-14 23:46
Pracowałam na montażu dwa lata zm.A. Mistrzynie na tej zmianie mają chyba jakieś poważne problemy ze sobą.
13
pracownik 2016-12-20 22:47
A wigilia w tym zakładzie to kiedy jest?
miś 2016-12-22 00:32
a co to takiego
nowy mistrz? 2017-01-06 18:11
Hej.
Powiedzcie mi coś o pracy na stanowisku mistrz zmiany. Na jaki dział szukają człowieka? Ile zarabia mistrz, bo biorę pod uwagę dojazd z Wrocławia. Jak duże są zespoły? Czy Mistrz zmiany ma pod sobą jeszcze jakichś brygadzistów, pracowników funkcyjnych,czy już tylko są operatorzy? No i ile zarabiają pracownicy, co bym wiedział, czy da się Was jakoś motywować ;) Dodam, że moje dotychczasowe zespoły nigdy nie narzekają na atmosferę w pracy.
buziak 2017-01-07 10:59
Motywacją jest podwyższanie norm.Podwyżka w zależności od stopnia kolegowania się z mistrzynią,powodem do mniejszej podwyżki jest brak uśmiechania się.
2
ABC 2017-01-14 19:59
Czy to prawda że na montażu polikwidowali liderów-czyżby mało wydajni byli :-)
2
abc 2017-01-15 23:42
Lider na zm. A zajmuje się zbieraniem plotek od tzw.koleżanek i pieczeniem ciast.Na naszej zmianie mamy mistrzynie które faworyzują swoje koleżanki,są mściwe i sugerują się tym jakie ploty doniesie im liderka.Tą chorą trójcę już dawno powinni rozbić.
5
@ABC 2017-01-16 23:29
A tak swoją drogą to ciekawe dlaczego nikt jeszcze na takie zachowania i skargi na mistrzynie ze zmiany A nie zareagował. Przez cale to forum pisze sie tylko o zmianie A. CZY NIKOMU TO NIE DAJE DO MYSLENIA?Kierownik Bartek napewno nic z tym nie zrobi,bo jemu w to graj. To jego pupilki i ciastem nie pogardzi.Ale na te skargi powinna byc reakcja dyrektora. I trzeba w delikatny sposób poinformować pana dyrektora jak naprawde wyglada praca na tej zmianie i jakie jest traktowanie. A później wszyscy zdziwieni,że ludzie przenoszą sie na nowy dzial F. I też tylko z tej zmiany hmm...
2
czechypraca.pl/ 2017-01-18 18:26
Polska agencja poszukuje doświadczonych pracowników z branży automotive na terenie Czech. Kontrakt na 1 rok z możliwością przedłużenia, system III zmianowy, darmowy hotel, dojazd, płacą netto 22000czk (czyli 3500pln) , 55% zniżki na posiłki, 20 dni płatnego urlopu, możliwość wyjazdu w parach, praca dla kobiet i mężczyzn. Znajomość języka czeskiego nie jest wymagana. Zatrudnieni pracownicy będą pod opieką polskiego koordynatora. Mile widziane doświadczenie na stanowiskach produkcyjnych w sektorze motoryzacyjnym.
9
popielniczka z Bardzo Małego W.cka 2017-01-18 20:02
1.8 tyś w wezi-tec , a 3.5 tyś u pepiczków ... hmmmm ... ja już wybrałam :-D
8
Auś 2017-01-19 17:41
Mam słuchy, że fajna firma i dobrze płacą. Czy warto sie zatrudnić?
4
Nikt 2017-01-20 22:23
A to, ze chcą wracam to nikt głośno nie mówi bo nie chce sie narazić walnietej liderce z F
9
Ja 2017-01-22 10:38
U nas na zmianie takie rzeczy tez maja miejsce,ale nikt nie wypisuje kto komu co,bo nie jesteśmy tak zawistni jak wy.To tylko pokazuje jakie osoby pracuja na tej zmianie.U nas pogadamy sobie,ale zeby żale tu wylewać. Co wy przyjaciół nie macie? Nie macie z kim pogada? Tylko internet was slucha? To tylko pozostaje współczuć takim ludziom.
9
Gabion 2017-01-23 15:36
Czy w Wezi potrzebują pracownika do lakierni? Kiedyś słyszałem, że potrzebowali i że firma super ale jak jest teraz? Myślę jeszcze o zarobkach i ewentualnych dodatkach do pensji lub socjalnych. Może ktoś podpowie?
3
Zzzzz 2017-01-23 19:13
Nikt nikogo na siłę nie trzyma,chcesz wracać to idź tylko czy aby na pewno cię tam chcą
9
oślizgły 2017-01-29 18:30
witam
ostatnio wszedłem na nasze forum zakładowe ,
nic konkretnego tam nie ma jest takie ciepłe i
grzeczne,
3
Mechanior 2017-01-31 10:08
Czy Wezi planuje prowadzić wyjazdy do Niemiec, takie informacje słyszałem. Byłam kiedyś za ich pośrednictwem w Czechach i było bardzo dobrze. Jeśli ktoś wie o pracy dla elektromechanika to proszę o informacje.
3
Karolina 2017-03-14 10:19
Czy dowiem się coś w temacie oferty pracy z 13 marca dla elektromechanika w Legnicy?
Rozczarowany 2017-03-20 16:50
Bardzo nieprofesjonalne podejscie do rekrutacji na stanowisko Elektromechanika. Zaleca sie wiecej szacunku do potencjalnego pracownika. Profesjonalny manager nie powinien witac kandydata slowami "nie nadaje sie Pan, wiec nie wiem po co Pan przyszedł ". Szkoda było tylko mojego czasu.
Niestety ale nie polecam pracodawcy, choc wcześniej słyszałem dużo dobrych słów nt tej firmy.
13
iss 2017-03-22 03:01
popieram rozmowce powyzej , chamstwo przy rekrutacji az mi się nóz w kieszeni otworzyl naprawdę niewiele mi brakowało aby powybijać zeby gnojowi przy ludziach na firmie naprawdę dużo nie brakowało a mieli byscie akcje i powybijane szyby glowa debila !!!! powodzenia robcie tak dalej az ktoś nie wytrzyma DEBILE !!!
6
Iza 2017-03-23 10:24
Lider Logistyki Wewnętrznej taka oferta jestem zainteresowana tylko bardzo proszę o kilka informacji na ten temat? Zależy mi na pracy w Wezi-tec bo słyszałam dobre opinie o nich i mam nadzieje na fajna pracę. Jak przebiega proces rekrutacji? Ile mogę dostaw na start?
pracownik 2017-03-25 19:18
Jeśli będziesz do pracy przynosił ciasto i donosił przełożonemu to nie musisz sprawdzać się na stanowisku,a i powtarzaj -kto ma szkołę ten ma lżej-
7
Iza 2017-03-28 13:32
Wiecie, że Wezi-tec utworzona w 2003 roku spółka zatrudnia obecnie 500 pracowników.?
janek 2017-03-31 01:49
patologia niezła tam pracuje, ja rozumiem ze zwykli na produkcji mogą się trafiać takie chamy, ale taki elektryk od utrzymania ruchu wielki na cale 160cm i po studiach , pluje się na ludzi do okola , pewnie byly pomiatacz kraweznikow w szkole i gołodupiec robi z rekrutacji cyrk!!! chamsko się zachowuje i do tego obraza ludzi ,,,,, nie do pomyślenia jak te polskie zakłady spadly na psy i takich niedorostków zatrudniają !!!
7
Filip 2017-04-09 20:57
Cieszę się, że Wezi-tec ma nowe oferty pracy, właśnie złożyłam swoje cv i czekam na zaproszenie na rozmowę. Gdyby ktoś wiedział coś na temat rozmowy rekrutacyjnej to proszę i informację. Jak się w firmie pracuje?
Najlepszy z najlepszych 2017-04-12 21:41
Ohoho, powodzenia życzę. I duuuużo cierpliwości przy współpracy z wychudzonym Chuckiem Norrisem czyli Romanem...
1
Mareczek 2017-04-13 22:19
Najlepiej wszystko krytykować ale co zrobiliście żeby firma miała z was korzyść? Zamiast pisać trzeba pracować.
2
Luiza 2017-04-22 12:28
Wezi-tec Sp. z o.o. świetna firma wiem to bo pracuję
1
znawca tematu 2017-04-22 21:32
to jak pracujesz luiza to się nie wypowiadaj!!! to nie forum dla kliki z zakładu tylko dla osob, które sa obiektywne, to ze ty pracujesz to nie znaczy ze wiesz wszystko co i jak się dzieje !!!

uwaga!!!! pozytywne opinie pisza glownie pracownicy którzy chcą się pokazac albo robia za sekretarke !!!

wezi tech to patologia nie tylko płacowa ale i kadrowa, ... jak sa młodzi i na poziomie to szybko uciekają z roznych względów,

dobrzański,---- beszczelny typ!!!----- podczas rekrutacji pokazał na co go stać i zaprezentował firme w sposób gorzej niż 0, i to nie tylko moja opinia,

w tej firmie sa polacy na stanowiskach, a jak polak jest na stanowisku to wierzcie mi ze nie zarobicie, oni okradają często ludzi z godziwej płacy , zaniżają ceny aby się podlizać właścicielom zagranicznym(tzw Panie helmucie załatwie pracowników za minimum krajowe a reszta kwoty się podzielimy), wiem jak to funkcjonuje bo przeprowadzałem kontrole w wielu zakładach przemysłowych, to co się dzieje to dno !!!
5
Obserwator 2017-04-25 15:02
Zgadzam się, tutaj nie szanuje się pracownika dobrego
2
Luiza 2017-04-25 19:34
@znawca tematu Mysśę, że minąłeś się z powołaniem.
robol 2017-05-24 15:43
Witam, jak jest na stanowisku magazyniera (np. dowożenie i odbieranie komponentów z działu wtryskarek) ?
pracownik 2017-05-26 08:31
Zakład Wezi-Tec ma najniższe podstawy jeśli chodzi o strefę.
Ja 2017-05-28 11:10
Wobec tego, gdzie jest najlepiej?
,,, 2017-05-28 22:35
Karolinka, jakie Ty krótkie spódniczki nosisz na tych wtryskarkach.Czy to działa?
3
Marek 2017-05-30 09:04
wezi-tec z siedzibą w Legnicy jest polskim zakładem produkcyjnym Grupy Weber. Utworzona w 2003 roku spółka-córka zatrudnia obecnie 500 pracowników. Piszę to w celu pokazania proporcji kilku wpisów negatywnych do ilości osób zatrudnionych, żeby nowi chętni nie rezygnowali.
Pracownik 2017-06-02 20:18
Napisz Marku,ile dyrektor daje podstawy a ludzie będą nadciągać drzwiami i oknami...
3
=== 2017-06-02 20:25
Oj krótkie,krótkie ale jak się pracuje z mężczyznami a Karolcia wciąż panienka
2
Waldi 2017-06-04 13:39
Zawsze będzie rozłam między firmą a pracownikami na tle wysokości zarobków. W sumie firma jest dobra .
--- 2017-06-07 15:42
Wezi -Tec oferuje najniższe podstawy na strefie- Zapraszamy:)
3
brrr 2017-06-08 13:33
Najniższe podstawy na montażu 1450 brutto
2
PIASIO66 2017-06-13 04:39
Hej hej są u was przyjęcia na produkcję i czy wiadomo jakie pieniądze oferują nowym osobą
Abcd 2017-06-13 22:40
Przyjęcia są. Jakie pieniądze na montażu? Okres próbny najniższa krajowa. Potem akord ;) Im więcej zrobisz normy tym więcej premii dostaniesz ;)
PIASIO66 2017-06-15 15:17
A ile trwa okres próbny, normy akordowe do wyrobienie, jakaś premia frekwencyjna, nadgodziny bo na próbnym rozumiem goła pensja
Karol 2017-06-16 20:55
Wszędzie jest tak, że nowi zarabiają jak się da najmniej, pokażą co potrafią i jest nadzieja na podwyżkę.
1
Zostaw swoją opinię o Wezi-tec Sp. z o.o. - Legnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.