Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Wezi-tec Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Do kierownika - 2015-02-26 12:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie kierowniku, może w końcu wyjdziesz do nas i wytłumaczysz dlaczego wyliczone przez nas premie są inne niż te co Mistzowie nam mówią??? A może bez naszej wiedzy zostały zmienione??? O co tu chodzi?? Na lakierni sobie siedzą na stołach i grzebią w nosach a my mamy za 5 kończyć prace na stanowiskach???
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-02-26 12:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co te mistrzynie Tobie zrobiły , pizze jadły i Tobie nie dały , a byłaś bardzo głodna i masz żal , że jesteś gruba , brzytka i nikt nie zwaca na Ciebie uwagi.nie zazdrość bo to straszna cecha.Jak pomiętam zmiana a ma pecha do mistrzów, poprzedni też był niedobry, a może to z takimi ja Ty jest coś nie tak.Zapraszam na naszą zmiane Monika i Leon pokażą Ci po co przychodzimy do pacy.A co do liderów to powinni ich pozamieniać na inne zmiany , nie powinni pracować na swich zmianach.
zdjecie uzytkownika
montaz - 2015-02-26 15:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mistrzynie ani ladne ani madre.Po prostu zapomnialo sie jak sie zapierdalalo na montazu.Teraz wielka pani jedna z druga bo swoje stanowisko zawdziecza bylemu kierownikowi.Cos za cos ,dlatego taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szeroka.
zdjecie uzytkownika
:::: - 2015-02-26 20:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do kierownika - 2015-02-26 12:33:36]:
panie kierowniku montażu gdzie jest ten facet który jako kolega i mistrz kiedyś potrafił rozmawiać z pracownikami.niech pan nas się nie boi zrób pan spotkanie dla nas może nie dla wszystkich lecz z chętnymi osobami które będą w imieniu swojej zmiany i oczywiście bez mistrzów bo z nimi nie ma o czym dyskutować wszystko jest na nie i nie możliwe lub szczują nas panem i wrogo nas nastawiają do pana
zdjecie uzytkownika
bajki ........ - 2015-02-27 10:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czytajac ta dziecinade w zyciu nie podjela bym pracy w tej firmie..........ale biorac pod uwage fakt ze juz jakis czas pracuje w niej i widze co sie dzieje powiem tak....JAK KTOS NIGDY W DZIADOSTWIE NIE PRACOWAL TO KAZDA PRACA BEDZIE DLA NIEGO ZLA I NIE ODPOWIEDNIA.......JEZELI NIKT WCZESNIEJ NIE DOSTAL PO DUPIE I NIE WIE CO TO JEST ZAPIERDZIEL WIEC UWAZA ZE MU TU ZLE ...JA CIESZE SIE Z TEJ PRACY......A JAK KTOS LUBI PLOTKI SENSACJE zarobic a sie nie narobic, I TAKIE TAM NO COZ.....to nie praca jest do du................jest kilka rzeczy jak to w kazdym zakladzie ktore mozna by bylo zmienic....ale nie na forum opluwanie sie i dziwne komenarze aby nakrecac cos co mozna inaczej zalatwic.......jak ludzie cywilizowani zebranie rozmowa.......tyle ode mnie ....SZANUJ SZEFA SWEGO BO NIE KONIECZNIE BEDZIESZ MIEC LEPSZEGO.............POZDRAWIAM ZMIANE A.........
zdjecie uzytkownika
? - 2015-03-10 14:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: ["hujuuuu" - 2015-02-08 13:21:29]:
Jeden wielki dom publiczny
zdjecie uzytkownika
koza z nosa lakiernika - 2015-03-12 19:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do kierownika - 2015-02-26 12:33:36]:
Nie zapominaj ze jeszcze leżakują przez 12h pracy... chcesz mieć tak dobrze jak oni to sie tam przenieś, napewno zostaniesz przyjęta jak do rodziny skoro znajdujesz czas na rozgladanie sie po bokach zamiast pracowac.
zdjecie uzytkownika
daro - 2015-03-13 07:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak tam pani Anetka ze zmiany c dalej kręci z tym samym czy ma już drugiego kochasia a pracę też ma po znajomości i płaconą premię........
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2015-03-14 08:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To co ludki.Trzaśniemy sobie po 12 godzin na montażu? ;)
Przesada fest...a dziwią się, że ludki chorują.Przymus nadgodzin do tego doprowadził :)
zdjecie uzytkownika
montaz - 2015-03-14 17:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownica - 2015-03-14 08:59:19]:
zadna nowosc.na montazu tez pracuje die po 12h i w sobote na nocke musi przyjsc.a wy lakiernia konczycie e srode lub w czwartk i lajcik wiec nie nazekaj i odklej sie od montazu.zanim napiszesz zrob wywiad a nie pierdoly piszesz
zdjecie uzytkownika
Zmiana A - 2015-03-15 15:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiana A to jakieś nieporozumienie. Niestety przyszło mi na tej zmianie pracować:( ludzie zawistni, jakby mogli to nawet do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by zobaczyli... Aby nowa plotkę puścić. Do nowych dziewczyn.. Uważajcie na Dorotę i Gośkę
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2015-03-16 05:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zmiana A - 2015-03-15 15:08:11]:
Janczyszyn dlaczego piszesz takie wywody,a niedawno opowiadałaś o Kaśce o Dobku itd.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-03-16 11:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowa - 2015-03-16 05:57:47]:
oo widze że radna lubi udzielać się na forach
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2015-03-19 01:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A grześ z dziunią pewnie szaleją tam na boczku.Maciuś musi sam po części dymać bo wózkowy jest monterką zajęty hehe
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-03-19 07:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co za porabani ludzie zajmijcie sie swoimi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i praca
zdjecie uzytkownika
.... - 2015-03-19 11:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownica - 2015-03-19 01:31:25]:
To są właśnie ludzie wezi-teku. Zazdrościcie innym dziewczynom, ze maja dobry kontakt z chłopakami, bo do was nie podchodzą? Bo może nie maja o czy z wami rozmawiać, bo może was nie lubią. Bo bycie w centrum uwagi wam nie wychodzi i żalicie się na forum. Jak dzieci z przedszkola. Idzie na skargę do mistrza.. Hehe
zdjecie uzytkownika
więzitek - 2015-03-19 20:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ryczące 40-stki zachęcają do małoprodukcyjnych zachowań po pracy, upojne wieczory , weekendy.....
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-03-20 15:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wam zal bo wy nie atrskcyjne jrstescie jestescie i glupie wescie sie za siebie to moze i ktos na was oko zawiessi albo zajmijcie sie swoimi brudama nie codzymi paranoja co za ludzie
zdjecie uzytkownika
cos ktos - 2015-03-20 15:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co ty ccaly wiezitek interesujesz sie kims i czyimis likendami czy upojnymi wieczorami co ci do tego zajmij sie swoim zyciem,,,,
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-03-21 22:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niki - 2015-02-26 12:49:37]:
chyba nie macie tak dużo pracy na montażu(jak piszesz) skoro tak doskonale wiesz co kto robi na innych działach, masz czas na takie rzeczy? gratuluję! zapraszam na 12 godzinną zmianę a potem porozmawiamy o" nic nierobieniu". ten jad, którym opluwacie się na tym forum wychodzi już poza ramy montażu... skoro tak bardzo ci się tam nie podoba to zmień pracę! a nie opluwasz ludzi, których nawet nie znasz...kultura osobista to jak widzę nie jest twoja mocna strona.
zdjecie uzytkownika
dse - 2015-03-21 22:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daro - 2015-03-13 07:45:29]:
widzę,że potrzebna ci jest maść na ból dupy
zdjecie uzytkownika
Damian Momot :) - 2015-03-23 21:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JA wam k.... współczuję :D z tej pracy to muszą Cię wyrzucić bo inaczej stamtąd nie odejdziesz. Ludzie uciekajcie stąd bo to jeden wielki syf, KIEROWNIK to totalna pomyłka, nie dość ze pi... to jeszcze wymyśla głupie zakazy np plotkowania w pracy :D co mu mózg wyparował , że już na to sobie pozwala ? Niedługo nie kible wam pozamyka i będziecie robić pod siebie :)
Weźcie się w końcu postawcie bo was zjedzą i wysrają... Ile dacie jeszcze sobą pomiatać ?!
(usunięte przez administratora) ze zmiany A to pedofil ,a Paweł (usunięte przez administratora)... temu to staje nawet gdy kolo niego przechodzi (usunięte przez administratora)...jedna wielka patologia!
zdjecie uzytkownika
Damian Momot :) - 2015-03-23 22:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpuszczam Ci twoje grzechy grzeszniku :D
zdjecie uzytkownika
D.J. - 2015-03-27 11:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze raz zobaczę moje nazwisko i oszczerstwa w moim kierunku to zobaczymy się w sądzie a tam dojdą z czyjego komputera zostało to napisane (domyślam się że to ,,starsza pani'' napisała), nigdy nie pisałam na forum nawet po zwolnieniu się z zakładu a miała bym o czym pisać !!!
zdjecie uzytkownika
K.S - 2015-03-27 23:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spoko :D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wezi-tec Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie