Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Wezi-tec Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
"hujuuuu" - 2015-02-08 13:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mistrzyni zm"A" listwami na montażu interesuję się tylko jak jest ustawiacz "Marcinek" hehe .
Każdy widzi te czerwone wydymane usta i obcisłe czarne spodnie (rurki)
Czy tak zachowuję się mistrz ?
. ŻENADA !!!!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-09 13:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pomysł,na kaizen każdy mistrz,lider,powinnien przejść testy czy się nadaję na to stanowisko są firmy które przeprowadzają takie testy ,,zero ''punktów wypad z stanowiska. mi też się nie podoba co za jedzenie w mistrzówce drogie koleżanki to jest miejsce pracy wasze jeśli nie korzystacie z stołówki to po co korzystacie z toalety nocniki i załatwiajcie wszystko w mistrzówce.a co do waszej kultury w testach też wyjdzie
zdjecie uzytkownika
kkkkk - 2015-02-09 18:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kocham tą firmę takie polskie piekiełko w pigułce zakłamanie obgadywanie od góry do dołu życzę wam żeby było jeszcze gorzej a ci co zarabiają prawdziwe pieniądze drą łacha z was zamiast się wspierać to w myśl zasady im komuś gorzej to mi lepiej
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2015-02-09 21:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jak co ale faktycznie.Mistrzynie montażu na zmianie A strasznie się panoszą.Na żadnej innej zmianie tak źle nie ma. Zlecenia czasami w połowie pracy pracownicy dostają bo lepiej siedzieć i wżerać pizze.A innych pracowników za jedzenie na stanowisku potrafią opierniczyć.Jednej i drugiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rośnie od jedzenia a trzecia lata tylko i ploty zbiera.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-09 22:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda.Zmiana A ma porażkę a nie mistrzynie a ta trzecia to największa plotkara zakładowa.Są aroganckie i bezczelne.
zdjecie uzytkownika
........ - 2015-02-12 08:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzisiaj,to ja was proszę koleżanki odpuścić proszę sobie pączka bo wy same jak pączki.
zdjecie uzytkownika
,,, - 2015-02-17 16:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownica - 2015-02-09 21:19:06]:
Następna osoba na zm. A wolała się zwolnić niż znosić fochy przełożonej Moniki.Czy pan Dyrektor wie jak zachowuje się, mistrzyni w stosunku do pracownika?
zdjecie uzytkownika
das - 2015-02-17 22:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co za fochy ma ta przełozona Monika jak traktuje pracowników..jak ogólnie przebiega praca w tej firmie czy mozna w jakis sposób byc zadowolonym z ich wspolpraca jak to jest wiecie cos doswiadczeni ludzie pomózcie bo zastanawiam sie nad aplikacja do nich czy warto wogóle tam próbowac zeby pozniej problemów nie miec...
zdjecie uzytkownika
kv - 2015-02-17 23:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wtryskarki to normalny dział do pracy, pieniądze też ok
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-02-18 10:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy może mi ktoś podpowiedzieć jaki pośrednik załatwia pracę w WEZITEKU
zdjecie uzytkownika
kv - 2015-02-18 20:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kv - 2015-02-17 23:00:11]:
Dobry kierownik,normalni mistrzowie,dobre pieniądze na kv.Montaż to (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-02-18 20:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda praca na kv? co to za dział? jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
Kv - 2015-02-19 14:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KV najniższa krajowa, zajazd po 12 godzin. Co do mistrza to w zależności na jaka zmianę trafisz i jakiego lidera będziesz miał/miała.
zdjecie uzytkownika
Montaz - 2015-02-19 15:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do pracy na montażu to nie uważam, żeby to by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mistrzowie realizują cele stawiane przez kierowników. Jezeli zmiana A nie chce swoich mistrzyń to my wam oddamy Leona i Monike to wtedy zobaczycie i docenicie swoje przełożone. Życzę wam tego.
zdjecie uzytkownika
Żale - 2015-02-19 17:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [,,, - 2015-02-17 16:57:09]:
Jedna frustratka przeniosła się na kV a kolejna miejmy nadzieje ze się zwolni!!!!
zdjecie uzytkownika
zmiana a - 2015-02-21 16:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy nasze miszczynie w końcu zaczną interesować się nami i problemami na przy produkcji czy nadal będą się obżerać w miszczówce, nie ważne są problemy tylko co zjeść, nie ważne ze przez nich ktoś się zwalnia !!! a trzeci przydupas jaka funkcje spełnia? bo napewno nie pomagać chyba stanowisko DONOŚICIEL !!!
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-02-22 18:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zmiana a - 2015-02-21 16:26:36]:
Niektóre osoby przychodzą do pracy tylko po to aby szukać nowej sensacji, teorii szpiegowskich. Ale one musza mieć chuuujowe życie!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-22 23:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś może zarzucać, że przełożone ze zmiany A na montażu są niepotrze. Są potrzebne i to bardzo !!! Monika swoim tyłkiem sprawi że pracownicy działu KV poprawią niemal wszystko, co wtryskarki wypluwają (wtajemniczenie wiedzą o co chodzi:). Lucyna sprzeda kilka podrobionych szmat. A trzecia zajmuje się całą resztą - a to że jako jedyna zajmuje się swoimi obowiązkami daje ostateczny wynik: JEDEN WIELKI CHAOS.
zdjecie uzytkownika
Montaz - 2015-02-23 10:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-02-22 23:50:53]:
Jednym dana jest uroda innym rozum.. Ty pewniej nic z tego nie dostałaś..
zdjecie uzytkownika
max - 2015-02-26 11:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie Wezi-Tec tylko Więzitek :P
zdjecie uzytkownika
Do kierownika - 2015-02-26 12:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie kierowniku, może w końcu wyjdziesz do nas i wytłumaczysz dlaczego wyliczone przez nas premie są inne niż te co Mistzowie nam mówią??? A może bez naszej wiedzy zostały zmienione??? O co tu chodzi?? Na lakierni sobie siedzą na stołach i grzebią w nosach a my mamy za 5 kończyć prace na stanowiskach???
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-02-26 12:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co te mistrzynie Tobie zrobiły , pizze jadły i Tobie nie dały , a byłaś bardzo głodna i masz żal , że jesteś gruba , brzytka i nikt nie zwaca na Ciebie uwagi.nie zazdrość bo to straszna cecha.Jak pomiętam zmiana a ma pecha do mistrzów, poprzedni też był niedobry, a może to z takimi ja Ty jest coś nie tak.Zapraszam na naszą zmiane Monika i Leon pokażą Ci po co przychodzimy do pacy.A co do liderów to powinni ich pozamieniać na inne zmiany , nie powinni pracować na swich zmianach.
zdjecie uzytkownika
Anitka - 2015-02-26 12:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
montaz - 2015-02-26 15:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anitka - 2015-02-26 12:51:50]:
mistrzynie ani ladne ani madre.Po prostu zapomnialo sie jak sie zapierdalalo na montazu.Teraz wielka pani jedna z druga bo swoje stanowisko zawdziecza bylemu kierownikowi.Cos za cos ,dlatego taka dupa szeroka.
zdjecie uzytkownika
:::: - 2015-02-26 20:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do kierownika - 2015-02-26 12:33:36]:
panie kierowniku montażu gdzie jest ten facet który jako kolega i mistrz kiedyś potrafił rozmawiać z pracownikami.niech pan nas się nie boi zrób pan spotkanie dla nas może nie dla wszystkich lecz z chętnymi osobami które będą w imieniu swojej zmiany i oczywiście bez mistrzów bo z nimi nie ma o czym dyskutować wszystko jest na nie i nie możliwe lub szczują nas panem i wrogo nas nastawiają do pana
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wezi-tec Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie