brak logo

Guard Systems Polska S.A.

Warszawa

Opinie o Guard Systems Polska S.A.

qrt 2010-05-25 10:42:28
Nie polecam.
KD 2010-08-27 22:40:24
Bardzo polecam norweska firma klasa, mają ciekawe produkty radiowe
anonim 2010-11-03 16:00:49
Nie polecam - na początku wszystko wydaje się być kolorowe, norweski Drem Team, potem zaczyna się faworyzowanie, mobing, czepianie się o bzdury po to by znaleźć haka; plany - kosmos! i premii nie widać. Urządzenie jest bardzo nietypowe, więc i Klientów na to niewielu. Lepiej wylewać siódme poty w firmie, w której pracodawca Cię doceni, a nie wyleje z byle powodu strasząc sądem. Fałsz, obłuda i wyzysk.
PIL 2011-05-18 20:12:36
Niestety, dużo prawdy w opinii o tej firmie, dodatkowo: kiepska organizacja, słaby kontakt z handlowcem (właściwie nie był zainteresowany wysłuchaniem czego potrzebuję);
anonim 2011-07-20 21:39:28
Informacja dla tych którzy się wybierają na rozmowę kwalifikacyjną.
Dwie dość miłe Panie przeprowadzają nie szablonową rozmowę w miłej atmosferze, i na tym koniec plusów.
Stawka to najniższa krajowa plus jakiś procent od sprzedaży, niestety nie wiem jaki to rząd wielkości ;/
Standardowe narzędzia jak laptop, telefon i auto zapewne monitorowane biorąc pod uwagę branżę firmy. Jeśli ktoś był dzisiaj na rozmowie w Toruniu to ja odpadam, jednego kandydata mniej. To jakiś żart żeby PH zarabiał najniższą krajową w podstawie, jeśli to są norweskie warunki to niech zaproponują norweską najniższą krajową.
Pozdrawiam i powodzenia
ian 2012-03-07 21:02:46
Firma bezmyślnie zarządzana [usunięte przez moderatora] odradzam
Gęś 2012-08-22 01:21:08
Firma Norweska, z tego co wyczytałem maja bardzo dobre produkty z Norwegii i Izraela
Majka 2012-09-19 12:18:32
zgadzam się w 100% , do tego dochodzi jeszcze faworyzowanie swoich (usunięte przez administratora)
trol 2012-10-10 21:03:05
[usunięte przez moderatora] Prawie wszyscy ludzie przygarnieci z ulicy jesli chodzi o centrale w Warszawie. Kablowanie jak ktos napisal wczesniej to chleb powszedni. Jesli chodzi o prace handlowca ..NIE POLECAM !!! Zenujace traktowanie.
scott 2013-07-09 18:00:20
Firma szczyci się tym, że panuje w niej rodzinna atmosfera, ale o tym, że to tylko i wyłącznie dlatego, że pracuje tam cała rodzina rodziny - już nie wspominają. I jak w rodzinie ... najlepiej na zdjęciu.
Zomo 2013-07-26 19:48:56
Wystarczy zaobserwować jak często zmieniają się PH i wszystko o tej "firmie" będzie jasne.
jkw 2013-10-29 11:16:23
super pracodawca
font 2013-11-28 13:05:01
Sporo niepochlebnych opinii na temat tej firmy zniknęło. To bardzo interesujące...
gienek 2014-01-15 20:18:30
Ta firma jest tak samo norweska, jak biedronka jest polska.
3
anonim 2014-02-24 15:04:26
świetny pracodawca! rzadko się zdarza, żeby ktoś tak wspierał w najcięższych chwilach swoich pracownikow jak Pani Prokurent - zarówno w życiu zawodowym jak i w prywatnym. zastanawia mnie skąd się biorą tak niepochlebne opinie, ale na pewno nie każdemu się dogodzi.(usunięte przez administratora)
test 2014-02-24 15:27:30
Firma Norweska sprawdzałem w KRS
Glock 2014-02-24 17:23:56
Firma Matka jest norweska. Ta, która działa w Polsce, tylko się takimi korzeniami i podejściem do pracownika chwali.
2
Juziu 2014-02-24 17:29:38
To pewnie Ci, których Pani Prokurent tak "wsparła" w ciężkich chwilach. No chyba. że przez wsparcie, rozumiesz ultimatum: "albo podpisujesz porozumienie stron, albo mam dla ciebie "dyscyplinarkę"". Jeśli tak, to faktycznie, firma wspiera pracownika bardzo często ...
2
Marit 2014-02-24 22:10:21
Osoby, którym chce się pracować są zadowolone. Poza wynagrodzeniem wypłacanym na czas (co w innych firmach nie jest takie oczywiste) są benefity: pakiet medyczny, sportowy, ubezpieczenie na życie, świadczenia socjalne, imprezy integracyjne. Firma daje możliwość rozwoju i samorealizacji. Polecam pracę w tej firmie.
Antoni 2014-02-24 22:34:59
Na firmę natrafiłem przeglądając różne opinie na goworku. Czy ktoś potrafi mi powiedzieć czym ona dokładnie się zajmuje ? Przyznam, że w internecie jest o niej mało, są bardzo tajemniczy.
Gen 2014-02-25 00:12:14
Antoni - żadna magia. Systemy lokalizacyjne GPS i radiowy. Może kiedyś, to było coś innowacyjnego, ale teraz w dobie "made in China" ma to w swojej ofercie multum innych firm.

Marit - wiać mało komu się chce w tym "raju" pracować, skoro u klientów, co chwilę pojawiają się nowi PH.
anonim 2014-02-25 08:32:33
z tego co wiem PH z majkrótszym stażem pracuje ponad rok, reszta znacznie dłużej, więc nie sądzę, żeby to świadczyło źle o firmie.
anonim 2014-02-25 08:35:30
chciałabym poznać chociaż jedną osobę, która dostała takie "ultimatum"
Juzek 2014-02-25 12:15:00
Co więc stoi na przeszkodzie?
pracownik 2014-02-25 15:49:04
pracuję w firmie już od długiego czasu i za mojej "kadencji" nie zdarzyło się, żeby ktoś dostał dyscyplinarkę , a z opowiadań pracowników, którzy są w firmie dłużej wynika, że takiej sytuacji nikt nie pamięta.
w pracy rzeczywiście czuć rodzinną atmosferę i nie pracuje tu nikt z rodziny szefostwa :) Ci, którzy po prostu nie potrafili się zgrać z resztą ekipy dostali wypowiedzenie - to normalne i nie sądzę, żeby w innych firmach było inaczej. Przedstawiciele Handlowi się nie zmieniają i zastanawia mnie czy ktoś nas nie pomylił z jakąś inną firmą :) jeżeli ktoś chce nas na prawdę poznac - zapraszamy do naszej siedziby , a wtedy na pewno taka osoba będzie miała ochotę zostać z nami :)
Antoni 2014-02-25 20:52:13
Te GPS to sobie wygóglałem ale te radiowe to niby co takie dobre ?
Antoni 2014-02-25 20:55:10
A księgowych szukacie ?
pracownik 2014-02-26 10:07:17
bardzo dziękuję :) nie wiem co rozumiesz przez sformułowanie "stara ekipa" , bo większość ludzi w dziale sprzedaży pracuje dłuuuugo (ponad 3 lata, a niekórzy już ponad 5 i więcej). z wyjątkiem oczywiście nowych pracowników, ale oni nie są zatrudnieni, żeby "zastępować" starych , lecz dlatego, że firma szybko się rozwija i jest nas coraz więcej :) tych, którzy się nie sprawdzili w roli sprzedawców nie ma już wśród nas i to normalne w sprzedaży, że jeśli ktoś nie ma wyników to nie może dostawać szansy w nieskończoność :)
Antoni 2014-03-04 00:04:08
Czy ktoś w tej firmie potrafi rzetelnie odpowiedzieć czy tylko dyrdymałki piszecie i peany ??????
1
Greg 2014-04-19 23:03:22
Może po prostu już jest na tyle duży, że nie wierzy w bajki, a może zadał konkretne pytanie na które odpowiedź nie padła.
2
pracownik 2014-05-27 15:16:42
myślę, że sens jest, bo naprawdę warto :) do tego warunki płacowe są bardzo korzystne i dlatego większość z nas nie chce stąd odchodzić :)
dxc 2014-06-10 11:23:37
W końcu zmienił się kierownik działu handlowego!
1
dxc 2014-06-11 09:30:14
Uważam, że na pewno nie będzie gorzej, jeżeli chodzi o zarządzanie działem handlowym.
Mylę się? Przecież to już chwilę trwa i da się ocenić czy zmiany na +?
pracownik 2014-06-11 14:20:05
zmiana nastąpiła na początku roku i po dwóch pierwszych kwartałach da się odczuć ogromną zmianę na + dla firmy i dla pracowników :) jedyne ogniwo, które może nie do końca się sprawdzało zostało zmienione na ogniwo, które sprawdza się doskonale w nowej roli :)
1
Ja 2014-06-15 18:03:21
Jeszcze nie tak dawno, lojalni pracownicy pisali, że w firmie, to od dawna "miód malina", a teraz inni piszą: dobrze, że dokonano zmiany w dziale handlowym ... to tylko pokazuje, jak działa propaganda firmowa ... może sami zaczęli wierzyć w swoje kłamstwa?
4
an.li 2015-12-25 19:14:48
Po pierwsze znam firmę od środka bardzo długo. Produkt to badziewie, ale i tak klient się nie dowie, chodzi o to żeby wepchnąć, wszystko marketing. Rządzi pani "prezes" ale chyba już powoli nie ma pomysłów. Firma troche jeszcze pociągnie, ale już powoli umiera.
2
anonim 2015-12-25 19:30:22
jest rotacja w dziale handlowym
1
Ja 2016-01-10 23:41:43
Tam gdzie jest dobrze, to i rotacja jest minimalna.
er 2016-09-04 19:42:04
Ale wiadomo w ogóle czy są jakieś oferty pracy? Chciałbym się załapać, bo przecież rotacji wśród pracowników nie ma, co oznacza, że uczciwie podchodzą do pracowników.
Zostaw swoją opinię o Guard Systems Polska S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Guard Systems Polska S.A.