brak logo

SOLFATER

Grodzisk Wielkopolski

Opinie o SOLFATER

anonim 2009-05-17 11:23:08
Solidność,Fachowość,Terminowaść
chodek 2012-05-13 16:04:37
wreszcie ktoś coś opisał prawdy ale to wszystko kawałeczek góry lodowej ale zawsze brawo! trzymajcie się Pozdrawiam z góry nasze kierownictwo leniwe,pazerne,[usunięte przez admina],aktorskie,brzydkie,zgniłe. PA.
pracownik 2012-05-16 18:43:03
smiesza mnie wasze opinie;]banda tchorzy,zazdrosnikow i analfabetow...cos Cie gryzie powiedz to w oczy temu do kogo masz problem a nie zalosne zazlenia na forach...osmieszacie siebie i firme...zamiast marnowac czas na wyplakiwania przed monitorem spozytkujcie ten czas na umycie zebow i poranne odswiezenie sie...bo naprawde z nie ktorymi trudno w gorace dni wytrzymac....pozdrawiam
anonim 2012-07-11 18:49:21
News, Stawka za godzine pracy u pana [usunięte przez admina] to całe 5 zł!!!!
kolo 2012-07-14 18:11:11
Najniższa stawka w Grodzisku takich roboli jak my to z świecą szukać<
a na dodatek premie zabiera.
dsd 2012-08-10 19:23:17
nie wiem nie byłem na zebraniu. Ale za wypłatę za pół etatu chyba nikt nie będzie siedział zimą. Więc trzeba szukać innej pracy.pozdro
desperados 2012-08-10 20:58:00
witam ja też jestem za tym żeby nie podpisywać tych umów,co nam one dadzą tylko na gorsze zejdziemy dlaczego nasz szef nie weżnie się za majsterków ile oni paliwa przejada bez użytecznie to szkoda mówić niech zabierze im auta na 1 miesiąc ale wszystkim to zysk ma dużo większy,a nie polsat swoje dzieci wozi do domu i wraca na zebranie jak by nic a po 17.00 pod lidlem stoją gdzie tu zyski nasze same straty daj im po 2400zl i na miesiąc i pozabieraj im auta tylko oto jedno prosimy biuro za dużo nasz kosztuje przelicz szefie???? 4 kierowników wystarczy obrośli w piórka i wyprowadzają firmę w ruinę.
ty dupku 2012-08-10 21:11:31
obserwator - 2012-05-17 11:07:00

pracownik - 2012-05-16 18:43:03

smiesza mnie wasze opinie;]banda tchorzy,zazdrosnikow i analfabetow...cos Cie gryzie powiedz to w oczy temu do kogo masz problem a nie zalosne zazlenia na forach...osmieszacie siebie i firme...zamiast marnowac czas na wyplakiwania przed monitorem spozytkujcie ten czas na umycie zebow i poranne odswiezenie sie...bo naprawde z nie ktorymi trudno w gorace dni wytrzymac....pozdrawiam
I kto tu jest analfabeta? Naucz się TY interpunkcji i gramatyki( z niektórymi piszemy razem), bo z pewnością jesteś jednym z kierowniczków karierowiczów. I o ile zwykłemu robolowi wypada robić wpadki językowe z racji wykształcenia, to Tobie już kategorycznie - NIE! Aby wstyd przynosisz firmie nieuku.

(usunięte przez administratora) Po trzecie: nie żadna banda tchórzy, tylko grupa zaszczutych robotników. A jak nie wiesz o czym piszę, to odsyłam do wpisu powyżej autorstwa robola - kryształowa prawda! Tam dopiero widać, kto komu przynosi wstyd.
i mamy przyklad kolejny narwany kierowniczek ktory tez nie ma odwagi zeby powiedziec w prost a taki madry (usunięte przez administratora) zeby a ty nie dlugo sie ich pozbedziesz jak bedziesz taki cwaniaty
baran 2012-08-11 19:49:47
i po zebraniu dzisiaj gadajac z ludźmi odniosłem ze 80% ludzi podpisze nowe umowy przykładowo ludzie ze Śniot są tak zastraszeni przez (usunięte przez administratora) ze oni podpiszą bo boja się o swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę ze on nie bedzie miał gdzie robic a on i tak z was ostatnia krew wypije nie dajcie się(usunięte przez administratora) dajcie z siebie wszystko miejcie swoje zdanie my naród jestesmy z wami on tylko was podpuszcza a sam o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e swoja się boji ze tak mało kasy dostanie pozdro dla was.
byk 2012-08-12 16:41:01
ciagle cos obcina nasz szefunio kiedy nam cos da od siebie bo jak narazie to mam 6zł na godzine przepracowane dwa miesiace w miesiacu a wypłaty z 1700 gdzie jakies wczasy pod grusza gdzie socjalne premi juz pewie tez zostanie 150 a o swiatecznej premi to juz pewie mozemy pomarzyc jeszcze by brakowało zeby dojazdy po zabierał beznadzieja sie robi w tej firmie ja tez nie podpisuje ugody , pozdro
operator 2012-08-12 16:44:14
znajdzcie mi firme w ktorej operator cata zarania 8 zł na godzine pozdrowienia dla was i współczucia
mały 2012-08-12 17:29:46
koleego cisz sie ze masz 8zł bo(usunięte przez administratora) daje całe 7zł bez niczego i tak ma zyski a nie straty (usunięte przez administratora)
pracownik 2012-08-17 22:37:33
Panowie, spójrzmy wszyscy na to obiektywnie. O propozycji Benia można zapomnieć. Okazało się że na pół etatu to żadnej kuroniówki nikt by nie dostał, Dlatego też, wycofano się z tego. Wszystko pozostaje po staremu, jedynie zwolnienia będą. Może i dobrze, że tak się stało? Pozostaną Ci którzy naprawdę chcą pracować i zależy im na porządnym wykonaniu powierzonych obowiązków. Przyda się mała rotacja w końcu w tej firmie. Fakt, (usunięte przez administratora) za dwóch niejednokrotnie, ale po takiej rotacji każdy będzie wiedział co do niego należy i ta robota będzie defacto lżejsza. Po co nam takie łaziki? 10 ludzi na budowie z czego 56 solidnie pracuje a reszta to albo na telefonie wisi, albo totalna ściema, a jak co do czego to przed kierowniczkiem \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"co to on nie zrobił\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\".(usunięte przez administratora)Wielki pan brygadzista.
Z drugiej strony patrząc, panowie... narzekaliście że sobót nie mamy wolnych, a teraz narzekacie. Wiem, że to nasze pieniądze, ale zastanówcie się nieraz co sami mówicie.
Czy kiedykolwiek mieliście opóźnioną wypłatę?
Wyposażenie w ciuchy, także co roku. Co prawda buty to już drugie kupiłem za swoje ale firma dała.
Narzekaliście na to, że stary żądzi się naszym urlopem i tylko zimą go mamy. Kto w tym roku chciał urlop a go nie dostał?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Wczasy pod grusza\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"? - pokażcie mi ile zakładów to jeszcze wypłaca?
Delegacja? - dlaczego nikt bezpośrednio nie pójdzie (usunięte przez administratora) i mu powie prosto w oczy co go boli?
1
pracownik 2012-08-17 23:02:15
Przed zebraniem wielka wrzawa, każdy miał coś do powiedzenia, jeszcze na schodach na salkę. Jak tylko na salce się znaleźliście to zupełna cisza. (usunięte przez administratora) A reszta co? Ludzie, zastanówcie się czego wy chcecie. Może i nie jest w tej firmie super rewelacyjnie ale wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
Cięcia i oszczędności w firmie prędzej czy później być musiały, patrząc wokół co się dzieje. Firmy drogowe zwalniają na potęgę a jakoś firmę utrzymać (usunięte przez administratora). To jest jego życie.
Panowie, niektórzy z was mają czy większy czas mieli tu drugą wypłatę. Nie pamiętacie już? Czyim kosztem? Firmy.
Pewnie niejeden kierownik przypuszczał lub nie chciał widzieć co się wyrabia, ale tak niestety jest. Widzicie tylko to co chcecie widzieć.
Kierownicy? Każdy ma swoje zdanie na temat każdego z nich. Jeden lepsze drugi gorsze.
xxx 2012-08-17 23:10:03
Ilu pracowników zatrudnia Nojan na tą chwilę? Tzn. ilu ma wszystkich swoich ludzi na budowach?
długo letniiiiii pracownikkkkkkkkkkkkkkkk 2012-08-19 20:30:47
kolego w pewnych sprawach masz rację popieram cię jako tez dlugo letni pracownik tej firmy ale zastanawiam sie nad jednym po co nam dyr.skoro ja pracując w Lesznie na budowach on był u nas tylko 2 razy z czego raz z szefem przedstawił się a potem przejazdem.po wyliczeniu naszego dyr sednio miesięcznie przejezdza z domu do pracy ok 3265km to jest ok 200l paliwa razy średnio po 5,8zł za litr wychodzi 1200zł na same paliwo a gdzie jego wypłata plus zus,a gdzie jego ścieżki do lasu a ostatni zmienił z Kąkolewa w stronę Gnina a możne znowu nową robotę znajdzie nie wiadomo ale go pozdrawiam.a gdzie ekonomia w naszej firmie jesli ten z czeskiej bajki robi z domu na baze ok 60 km dzienie to jest ok 1400km miesiecznie to ok 100litr paliwa po średnio po 5.8 wyniki same daja do myslenia a gdzie amortyzacja auta i ekonowia i księgowosc pozdrawiam obficie czeski film.nawet pol-dróg i inne firmy zabrały auta k
pracownik 2012-08-21 00:31:16
Krecik czy jak tam wolisz jest na bazie raz w tygodniu, Jar tak samo, bo jadą bezpośrednio na budowy w Lesznie czy Poznaniu, tak więc tak nie do końca masz rację. Jar ma bliżej z chaty do Leszna (usunięte przez administratora)
Co do dyr. to masz absolutną rację. Niepotrzebnie nakulane km. przy czym nic nie potrafi załatwić ani decyzji podjąć. Po prostu wielka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a.
Ci dwaj to chociaż budowy prowadzą i zarobią kasę dla firmy a ten?...
długo letniiiiii pracownikkkkkkkkkkkkkkkk 2012-08-21 21:15:58
pracownik - 2012-08-21 00:31:16

Krecik czy jak tam wolisz jest na bazie raz w tygodniu, Jar tak samo, bo jadą bezpośrednio na budowy w Lesznie czy Poznaniu, tak więc tak nie do końca masz rację. Jar ma bliżej z chaty do Leszna(usunięte przez administratora)

Co do dyr. to masz absolutną rację. Niepotrzebnie nakulane km. przy czym nic nie potrafi załatwić ani decyzji podjąć. Po prostu wielka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a.

Ci dwaj to chociaż budowy prowadzą i zarobią kasę dla firmy a ten?...
kolego chyba jesteś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owłazem albo nie dojeżdżasz na bazę swoim autem
zażenowany 2012-08-22 01:55:58
Witam forumowiczów zacnego portalu.Jak widzę internet sprzyja żaleniu się na to nasze nędzne życie...no ba! firmę...bo przecież całe zło to kierownicy,właściciel i diabli wiedzą co jeszcze.Aż mi trudno uwierzyć,że coś takiego trafia do internetu.Anonimowo to każdy potrafi sklecić kilka zdań,no może słów,bo w wielu przypadkach to bełkot.Mieliśmy zabranie i czegoś takiego nie słyszałem...była cisza...kilka osób dopytało się o szczegóły,rzuciliście przepisami...i coś jeszcze?Jakoś sobie nie przypominam.Dlaczego tam nie spluneliście właścicielowi prosto w oczy?Tchórze bez kochonesnes i tyle.Jak przez prawie 20 lat firma żywiła wasze rodziny,jeździliście na wycieczki,bawiliście się na zabawach,co rusz wracaliście jak Lessi,kiedy to nie udały się wam wyprawy po łatwiejszy i droższy chleb w innych cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ych firmach...to było wszystko oki.Bo to za \"nasze\"...proletariat krzyczał przeważnie,gdy nie było szefa w pobliżu.Mamy jednak kapitalizm wolny rynek euro itp,więc sprawiedliwości nie będzie.Nie ma już \"nasze\" tylko \"jego\".Albo się godzimy na to co daje pracodawca,albo idziemy tam gdzie dostaniemy wszystko czego dusza zapragnie.Tylko dokąd?Jak macie takie miejsce idę z wami.Może do przyjaciół spod AA lub z Ptaszkowa..dadzą wam umowy na stałe, po 15zł/h ,buty trzy razy do roku nawet co tydzień pastowane przez p.Basię,kontenery socjalne,no wiecie...wszyściutko jak w normalnej firmie.Nie to co tu...Jak macie rację a jesteście zaszczuci,to pociągnijcie za sznurki,przecież wielkomały JAREK wam pomoże.Ma radio tv...to forum to pikuś.Będzie darmowa reklama.
Nadeszły trudne czasy,więc każdy powinien wykazać odrobinę zrozumienia dla zaistniałej sytuacji w braży budowlanej.Niestety nie każdemu to zrozumienie pomoże i przykro mi z tego powodu.Dlatego się dziwię,jak możecie swoje talenty marnować w tak nędznej firmie.Przecież jesteście piekarzami,mechanikami,rolnikami,tapicerami,tokarzami...wszelaki wachlarz zawodów mógłbym tu wymieniać bez końca.Zakładam,że macie pełne kwalifikacje zawodowe....ale...czy macie kwalifikacje do wykonywania zawodu drogowca?Macie?No jasne...20 15 10 czy 5 lat w branży zrobiło z was fachowców.No tak.Ale kto was tego nauczył?Kto was przekwalifikował (choć w wielu wypadkach trwało to latami,u kilku trwa do dzisiaj,choć dla paru nie widzę światełka w tunelu) do tego stopnia,że firma jest postrzegana jako solidny partner do wykonywania zadań budowlanych.Nie ,no ja wiem...przez to picie kawy 2 razy dziennie nie licząc śniadania...albo... wiem...przez komórki dokształcacie się na eksternistycznych kursach.No chyba że wiedza w płynie,dla lepszego skoncetrowania w toytoyu...nie ma tu nic do śmiechu.Po takim doładowaniu robota sama szła,a kierownicy rośli na budowie jak grzyby po deszczu.To były czasy wow...Była tu kiedyś mała banda drobnych pijaczyn i tylko dzięki dobremu sercu właściciela dostawali drugą szansę,potem następną...i jeszcze jedną.Aż wstyd.Wy już wiecie o kim mowa i ilu takich było.Wasi znienawidzeni kierownicy,gdyby to od nich zależało,zwolniliby już 80% pracowników....za niekompetencje,pijaństwo,kradzieże.Dołożę do tego mundurki dla podwykonawców z AA i spanie po mieście połowy \"naszej\" firmy.Opinia szła jak orkiestra denta i rozdenta. Oczywiście prawda jest jak wąż...zaczyna połykać własny ogon.Za te pieniądze co szef płaci,można mieć tylko parszywą 60-tkę,bo fachowcy omijają nas szerokim łukiem.Dlaczego 60-tkę?Bo tych pozostałych 40-tu to ludzie którzy jak cos robią to wkładają w to odrobinę siebie.Nie trzeba ich poprawiać,tłumaczyć jak krowie na rowie,po prostu fachowiec.Wielu nam uciekło.Szkoda,bo praca byłaby mniej nerwowa,szybciej robiona choć pieniędzy i tak nie byłoby widać,a za to sfatysfakcja gwarantowana hehe.Jak ktoś jest kumaty a takich ludzi w tej firmie nie brakuje, to i kierowniczkiem może zostać.A co.Może nieprawda?Wtedy wozilibyście 4litery samochodami.SŁUŻBOWYMI.O matko zazdrości,przebacz im bo nie wiedzą co mówią.Choć nieświadomość podobno nie zwalnia od przestrzegania prawa.A prawo to szef i to on ustala zasady.Jak mogą jeździć po pyry do sklepu to niech jadą.To przywilej kadry.Jak przez to nie możecie spać po nocach,to sobie przypomnijcie,że kiedyś też jeździliście do domu autami SŁUŻBOWYMI.Co? Już się zapomniało?Lat kilkanaście.Tylko na własne życzenie zostało to skasowane.Mamy kilku kolegów ..kosmitów..którzy załatwili nas bez mydła.Dlaczego nie walczyliście o powrót transportu?Co?Ja miałem?Nie mogliscie zebrać brygadzistów,iść do szefa,wyrazic skruchę,zorganizawać to wszystko inaczej...troszkę inicjatywy.A oskarżacie kierownictwo że nie potrafią się ogarnąć.Ludzie są jak oczy-widzą innych,siebie nie.Oskarżać na forum jest łatwo.Bo nikt nie zwerifikuje tego co piszesz.Większość to bzdury,ale jaka pożywka dla tłumu spragnionych sensacji \"życzliwców\" ,nie licząc konkurencji która wyrosła na naszych budowach i machlojkach byłych pracowników.Wcale nie zdziwiłbym się,gdyby połowa wpisów pocho
zażenowany 2012-08-22 02:07:26
Solfater ma porządne fundamenty,ma ludzi którym zależy na pracy i nie tak łatwo nas się pozbyć.Nawet jak za niedługo będę okupował bruk,złych wspomnień stąd nie będę miał.Oczywiście nie wszystko jest cacy,ale jeśli ktoś z was jest bez wad niech pierwszy rzuci kamień...najlepiej we własną głowę.Wstrząsy bywają od czasu do czasu wskazane
psi dedektyw hał hał 2012-08-22 19:38:44
zażenowany - 2012-08-22 02:07:26

Solfater ma porządne fundamenty,ma ludzi którym zależy na pracy i nie tak łatwo nas się pozbyć.Nawet jak za niedługo będę okupował bruk,złych wspomnień stąd nie będę miał.Oczywiście nie wszystko jest cacy,ale jeśli ktoś z was jest bez wad niech pierwszy rzuci kamień...najlepiej we własną głowę.Wstrząsy bywają od czasu do czasu wskazane
kolego a kiedy masz czas sie wyspać,bo piszesz na forum ,a zaraz logujesz się na allegro różnica czasowa to ok 7min najpierw forum potem allegro a potem zmęczony w pracy,a moze po kątach spisz ze tak bronisz pewnych ludzi.pozdrawiam wszystkich pracowników.
zażenowany 2012-08-22 21:24:41
psi dedektyw hał hał - 2012-08-22 19:38:44

zażenowany - 2012-08-22 02:07:26

Solfater ma porządne fundamenty,ma ludzi którym zależy na pracy i nie tak łatwo nas się pozbyć.Nawet jak za niedługo będę okupował bruk,złych wspomnień stąd nie będę miał.Oczywiście nie wszystko jest cacy,ale jeśli ktoś z was jest bez wad niech pierwszy rzuci kamień...najlepiej we własną głowę.Wstrząsy bywają od czasu do czasu wskazane
kolego a kiedy masz czas sie wyspać,bo piszesz na forum ,a zaraz logujesz się na allegro różnica czasowa to ok 7min najpierw forum potem allegro a potem zmęczony w pracy,a moze po kątach spisz ze tak bronisz pewnych ludzi.pozdrawiam wszystkich pracowników.
Kolego,skąd wiesz że pracuje?Może emeryturka albo rentka,może chorobowe.Z ciebie detektyw jak ze mnie kosmonauta.Mylne założenia.Co ma do tego allegro?Bajki ci się pomieszały.Po kątach spać nie muszę,Każdy wypoczywa we właściwy dla siebie sposób...jeśli ty tak robisz nie sądź innych wedle własnej miary.Pozdrawiam.
Pracownik fizyczny 2012-08-25 22:32:27
Pracowałem dla Pana (usunięte przez administratora)i niezbyt byłem z tego zadowolony.Tak jak Państwo wspominali warunki w jakich spożywano śniadania były nieodpowiednie a zarazem karygodne ponieważ jak można wymagać od pracownika 100% wydajności skoro naraża się go na takie ryzyko zachorowań na różnego rodzaju wirusy i przeziębienia.A jeżeli chodzi o kadrę kierowniczą to się nie wypowiadam ponieważ brak mi słów...powiedzmy że kierownicy w (SOLFATER)ze są niczym pasożyty...Co do pracowników ogarnijcie się Panowie stańcie w pewien poniedziałek na placu i powiedzcie dość,nie dajcie się zastraszać i nie pozwólcie sobą manipulować...jeżeli stanie cała firma Pan(usunięte przez administratora)wszystkich nie zwolni i to jest dla was jedyna szansa aby wywalczyć to co wam się należy!!!!!!Panowie jeden za wszystkich wszyscy za jednego!!!!czas zakopać topór wojenny z kolegą i stanąć do walki ramie w ramie!!!!W pojedynkę nie zdziałacie nic ale wspólnie możecie wiele...POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA
fizol jak ty 2012-08-26 00:33:56
co ty bredzisz?czy to manifest 1 majowy?zewrzeć to możemy poślady żeby nie być kopnięci w 4litery.takie odezwy to sobie pisz do ciemniaków z jeszcze nie zmanierowanych firm z Ptaszkowa czy Grodziska.nie masz konkretów to się nie odzywaj.(usunięte przez administratora)
robol 2012-09-15 10:54:48
firma sie konczy..ludzie odchodza
współpracujący 2012-11-17 01:10:51
Witam,Solfater to jedna z niewielu firm która chociaż ciężkie czasy wypłaca jakieś pieniążki,(usunięte przez administratora)jest człowiekiem ,który jak powie tak jest,nie zawsze jest tak jak byśmy chcieli ale uwierzcie mi ,ze inne firmy robią nas w konia,nie płacą. Wiem jak to jest prowadzić własną firmę i mieć pracowników,jak jest wam tak źle to dlaczego nie otworzycie własnych firm,zobaczycie jak to jest,już dzisiaj mogę Wam powiedzieć,ze wielu z Was nie przetrwałoby nawet miesiąca. Cieszcie się,ze macie takiego pracodawce.Jemu też nie jest lekko,postawcie się w jego sytuacji,trzeba opłacić Was ,zapłacić Zus,podatki a kontrahenci jemu nie płacą w terminie. Trochę wyrozumiałości,a jak nie to proszę bardzo ,otwierajcie swoje i życzę powodzenia.
asd 2012-12-10 17:36:49
witam panowie wiecie cos o premi swiatecznej ?? trzymamy sie tego ukladu co w zeszłym roku ze 100 zł za miesiac :) czy jakis nowy wymysł ??
gwiazdor 2012-12-12 17:54:04
pewnie ze premia powinna być ale przy takim obrocie pracy to 150zł za miesiąc bo wszystko podrożało pozdro
wielki 2012-12-14 19:38:10
panowie ponoc nojan dał swoim od 600zł w górę a ciekawe ile dostaniemy my!
hgfd 2012-12-27 20:09:41
no i nie postarał sie nasz staruszek z premia co z tego ze dał 300 jak co miesiaczna premia zabrał. mogłby chociaz wrócic do tych premi co były bo tak to nedza
milioner 2013-03-07 19:15:45
panowie firma w kryzysie a nasz chlebodawca zatrudnia kolejnego kierownika który musi dojeżdżać ponad 40 km do domu, i zas w firmie maja byc pieniądze,ludzi coraz mniej i odchodzą kolejne osoby a kierowników nie zwalnia.nawet im daje co miesiąc premie a nam co ochłapy.ale cóz jak sie komuś nie podoba to zawsze moze sie zwolnic to jest początek końca firmy tak samo było w Groclinie jak pracowałem.ludzie musieli robic na biuro a potem prezes przejrzał na oczy.patrząc na to co teraz robimy to kazdy z naz robi bo robi nikt juz nie przykłada się do roboty jak dawniej kazdy ma zwis totalny,olewka co wy na to panowie
uciekinier 2013-04-02 16:37:38
wielki - 2012-12-14 19:38:10

panowie ponoc nojan dał swoim od 600zł w górę a ciekawe ile dostaniemy my!
a mnie nojan wyru**ł, obiecywał siano, cuda bajki, a później się nachlał i zapomniał wypłacić. głupi byłem, że (usunięte przez administratora) odeszłem, bo tam chociaż co miesiąc jakaś kaska była.
123 2013-08-12 17:58:02
no jeszcze sie nie zdarzyło, żeby hajsu nie było
młody 90 2014-03-30 22:18:12
witam ...mam propozycje pracy w firmie Solfater w delegacjach.....cięzkiej pracy się nie boję ale mam pytanie ile można zarobić ( po ile godzin pracuje sie w delagacji)?? stawka proponowana to 8 zł plus nadgodziny.....proszę o szybką odpowiedź....
1
wielkolud 2014-11-23 10:39:19
panowie za 8zł to tylko w solfaterze płacą więc róbcie tak jak robicie pomału i bez wysiłku jak do tej pory,solfater to firma z samymi dziadkami(współczucia do młodych jak jeszcze są)bo średnia wieku to sami renciści którzy chcą prze pękać do renty ub emerytury pozdrawiam wszystkich starców.emerytami tej firmy nie dźwigniemy pozdrowienia dla szefa który jest wytrwały.
herbacian 2015-03-08 19:52:14
siema ziomale pracując u pana B.J becie łowcami godzin a nie kasy na wypłatę przy stawce 8zł i 300 godz dostaniecie 3100zł na rękę czyli 2 miechy w miesiącu i mozecie zostać okrzyknięci ŁOWCAMI GODZIN>pozdro.
kali 2016-05-13 16:21:28
jeżeli @herbacian zarobi się tu aż 3100 zł na rękę to warto popracować. Gdzie tyle zarobisz?
Zostaw swoją opinię o SOLFATER - Grodzisk Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SOLFATER