brak logo

FIRMA OCHRONY IMPEL

Gdynia

Opinie o FIRMA OCHRONY IMPEL

Milimetr 2016-08-11 16:06
dzisiaj byłem w firmie Impel w Gdyni. Mi, jako osobie niepełnosprawnej w stopniu znacznym zaproponowano pracę w salonie samochodowym w wymiarze 260 - 280 godzin pracy miesięcznie.
Myślałem, że menadżer pomylił się. Ku mojemu zdziwieniu powiedział, że u niego tyle pracuje się.
Zdrowie a nawet życie cenię wysoko, bo leczenie dużo kosztuje, nie pozostało mi nic innego, powiedziałem do widzenia i wyszedłem.
3
Krzysiek 2016-08-11 17:20
Przy tak wysokich uprawnieniach nawet na życie nie zarobisz, nie mówiąc o sprawny aucie czy mieszkaniu.
Życzę powodzenia.
2
Mak24 2016-12-12 12:39
Pracowałem tam i nie polecam nie szanują ludzi,myślą ze są ponad prawem,brak umowy o pracę i wypłaty co drugi mies...
2
posejdon7777 2017-02-22 12:20
Nie polecam !!! Jak większość firm ochroniarskich ,wyzyskują pracowników !!! Na dzień dzisiejszy Impel Security Polska jest jedną z najgorszych firm w Trójmieście!!! Ja pracuję w Gdyni,odkąd sięgam pamięcią nasi pracodawcy kombinowali jak oszukać biednego szarego Kowalskiego , sprawdzają taką osobę na ile zna Prawo Pracy i kantują na każdym kroku !!!! Socjal w firmie naprawdę jest tragiczny!!!!Odkąd zmienił się szef ochrony , który w tej chwili awansował na managera , zmieniło się dosłownie wszystko, niestety na gorsze!!!! Nie ma miesiąca żeby ludziom nie brakowało pieniędzy na umowę o pracę , czy zlecenie, Ostatniego miesiąca wielu ludzi nie dostało w ogóle pieniędzy na zlecenie. Ludzie nie mają w czym pracować , oszczędzają na umundurowaniu!!!! Nasz nowy Manager przeczytał za dużo poradników, szkoda ,że nie znalazł środka w przerzucaniu wiedzy wyuczonej na rzeczywistość i popada w skrajności. Zero szacunku do pracowników, jak na kogoś się uweźmie, to gnębi bez końca . Z całego serca nie polecam tej firmy!!!! Radzę trzymać się z daleka !!! Ja w tej chwili niestety nie mogę się zwolnić,ale jak tylko będzie taka możliwość od razu składam wypowiedzenie.
8
kasia 2017-03-08 02:14
Pracownikom? ochrona starzy ludzie nawet bez reki mozna byc ochroniarzem w impel hahahhaha
2
Marek 2017-03-11 18:48
dziwne jest dla mnie to co piszesz... u mnie nigdy nie bylo problemow z wypalata. zawsze o czasie i w pelnej wysokosci.
1
boda 2017-03-11 20:38
Stawki podobne jeśli nie wyższe niż innych firmach ochroniarskich. Przeszedłem już parę firm i mam porównanie. W impelu płaca najlepiej a jeszcze zawsze się dogadasz w sprawie elastycznego grafiku
1
kasia0976 2017-03-25 17:53
cenie sobie w impelu elastyczne godziny pracy bo z małym dzieckiem to bardzo duże ułatwienie ;)
adrian 2017-03-31 12:33
odkąd pracuję w impelu, a jest to juz dłuższy czas, nie spotkałem się z sytuacja, żeby ktokolwiek kogoś wyzyskiwał :/ wszystko odbywa się tak jak należy, a ja dostaje umówiona kwotę
Kasia-2 2017-04-04 16:07
To jest firma dla której zamówienie długopisu dla pracownika stanowi przeszkodę nie do przeskoczenia.
Do pracy przychodziłam z własnym sprzętem, ciągle kogoś brakowało i trzeba było zostawać dłużej.
Jak odchodziłam to szefowa zagroziła że mi nie zapłaci za nadgodziny bo..ich pisemnie nie zlecała!
I faktycznie za nadgodzin mi nie zapłacili. Kwota za mała żeby iść do sądu, bo to co płacą to naprawdę grosze. Elastyczne godziny pracy za które nikt nie płaci - ha ha.
Teraz szukają osoby do rozliczeń. Serdecznie przestrzegam.

2
tolan 2017-04-08 20:06
Płace w Impelu są spoko, ogólnie mieszczą się w średniej na rynku, ale zawsze można strać się o awans i podwyżkę tu nie ma szklanych sufitów
1
Adam76 2017-04-13 21:09
Zmiana, menagera, zmiany zmiany zmiany. Lepiej niby robią a..coraz gorzej. Nie ma kontaktu na porcie wojennym z nikim jak sa problemy z czym kolwiek... jakis czas temu chociaz jakas siedziała i mozna było cos ustalić , znowu pustka, brak wykwalifikowanych osób do pomocy nie mozna sie dogadać wypłata nie zgadzała sie o 1200 zł ..nie po to haruje po 400godzin aby potem nie miec na rachunki. Wypowiedzenie leci za tydzien powodzenia niedługo kazdego stracicie. Nauczcie sie szacunku ludzie a nie w swoje nosy patrzycie wiecznie. To wojsko powinno was wy&@/??ac za traktowanie jak śmieci.
3
andrzej 2017-04-19 15:11
no ja jestem zadowolony, nikt mnie nigdy nie oszukał i atmosfera w pracy tez sympatyczna
nico 2017-04-19 15:46
generalnie jest spoko
Tobiasz 2017-04-20 20:44
Gdynia jest spoko. Dostałem pracę w Impelu i jest naprawdę spoko. Pomógł staż we Wrocławiu.
marek 2017-04-26 20:54
zatrudniliśmy się z kumplem już ponad rok temu i oboje jesteśmy zadowoleni. Dobra i stabilna robota
1
marcel 2017-04-28 21:01
bardzo polecam, jest w porządku
arek 2017-04-29 12:46
podoba mi się w impelu to, że są elastyczne godziny i bez problemu mogę łączyć pracę ze studiami :)
Edon 2017-04-30 17:42
Impel płaci na podobnym poziomie jak inne duże firmy w tej branży, ale za to bardzo terminowy tu nigdy nie czekałem na kasę.
tymon 2017-05-04 10:28
pracuje w impelu już jakiś czas i muszę przyznać że jestem zadowolony, nikt mnie tu nigdy nie oszukał, wszystko jest jak najbardziej legalne, a kasa zawsze jest na czas
mirek 2017-05-04 11:13
lubie tutaj pracować, stabilna i pewna robota, nie jakaś firma krzak. Trafił mi się fajny zespół więc do pracy chodzę z przyjemnością
antek 2017-05-04 14:57
bardzo polecam tym co sie jeszcze wahaja
Edon 2017-05-07 20:57
Nie można narzekać, znacznie się Impel wyróżnia w branży i wielu kolegów głośno przyznaje że wolałoby pracować dla Impela niż gdzie indziej
2
zet 2017-05-11 14:55
porządna firma, nie ma się co zastanawiać. nie robią problemów, z godzinami pracy można się dostosować i atmosfera też ok.
2
iza 2017-05-13 11:45
Elastyczne godziny w Impelu to duży plus pracy, dodatkowo to że kasa zawsze jest o czasie regularnie w tym samym terminie
1
rad 2017-05-17 22:21
dla mnie pewna firma, nie ma fuszerki z kasą czy podejściem do pracownika. można się dogadać z godzinami pracy, przełożeni w porządku, dobry wpis do cv.
1
miłosz 2017-05-20 13:59
dobra, stabilna, godna polecenia robota
idan 2017-05-21 21:26
W Gdyni jest ok. Pracowałem dwa lata potem przeniosłem się do Wrocka, ale ekipę miałem tam super. Pozdrawiam chłopaków. Firma godna polecenia.
stach 2017-05-27 15:36
Impel jest jedną z nielicznych firm w których widać że dbaja o pracownika, atmosfera, podwyżki, awanse naprawdę motywują do pracy
oda 2017-05-30 21:00
Praca nie jest ławtwa, ale firma daje dobre warunki. Warto
1
prawy 2017-06-11 18:00
nie moge narzekać, pracuje tu juz 5 lat i zdazyłem dostac pare podwyzek i awansow :)
adam 2017-06-11 20:37
jak najbardziej w porządku firma, nigdy nie było obsówy z kasą i termiami.
norbi 2017-06-11 22:00
jest w porzadku, podoba mi sie jak traktują pracownika - z szacunkiem, jak równych sobie
igor 2017-06-11 22:12
Też mam spoko zespół i jakoś nie narzekam na firmę
wojtas 2017-06-18 20:50
Płacą w rożnych terminach, ale na czas. u mnie 10-tego, a u znajomego chyba na 15-tego
Marek C. 2017-06-22 19:56
ostatni do tej firmy przeszedlem i jest bardzo zadowolony. duzo lepiej niz w poprzedniej pracy, gdzie nie byli w porzadku. tu ok. lubie te firme
janusz 2017-06-24 13:09
dobrze sie tu pracuje, mają szacunek do pracownika
edo 2017-06-25 18:59
Praca w ochronie nie należy do najprostszych, ale warunki są ok, a firma dba o pracownika
kolbo 2017-06-28 07:22
o wiele lepiej pracuje mi sie tu niz w poprzedniej firmie z branzy. ni mam tu wrazenia, jakby ktos chcial mnie oszuakc, albo przycicac na czyms. po prostu ludzcy ludzie
Hektor 2017-06-30 22:36
Dobra robota, kasa nigdy nie spóźniona, wszystko zgodnie z warunkami. Nie ma do czego sie przyczepić
Felo 2017-07-07 23:13
Kasa jest zgodna z tym co się wynegocjuje. Zespół spoko, szef też.
jimmy 2017-07-10 08:51
ile ludzi tyle opinii, ale osobiście żadnych zastrzeżeń nie mam i dobrze mi sie pracuje
Dawid 2017-07-13 20:55
Nad morze przeprowadziłem się z Nowej Soli, drugi koniec świata, a udał mi się przenieść w obrębie firmy. Dzięki temu z miejsca mogłem ruszać od razu
robert4r 2017-07-16 22:43
miałem podobną sytuację, ale dzięki temu stres towarzyszący przeprowadzce był chociaż trochę mniejszy bo nie musiałem martwić się o robotę ;)
kacpex 2017-07-22 14:09
mi zaoferowano stawkę na rozmowie kwalifikacyjnej, więc decyzje podjąłem świadomie i wiedziałem na co się piszę i teraz nie mam do kogo mieć pretensji, więc nie rozumiem tych negatywnych komentarzy na temat zarobków
samo 2017-07-30 20:45
Tour de Pologne to kolejna prestiżowa impreza na koncie tej firmy
igor 2017-08-09 22:50
To trzecia firm ochrony w której pracuję i zdecydowanie najlepsze warunki.
Puls 2017-09-05 11:26
Do tych wszystkich co piszą pozytywne opinie o impelu!!!! -przestańcie pisać bzdury. Albo jesteście dobrymi kapusiami albo jesteście podstawieni!!! W Impelu nie mają żadnego szacunku do pracowników. Groźby i szantaż to codzienność. Ciągle brakuje pieniędzy do wypłaty. Brak ludzi, zastępowanie osobami bez uprawnień i z orzeczeniem. Gdzie na dworcach według umów z kontrahentem jest to niemożliwe. Pan J główny menago to wyczesany starszy pan który jest chyba w jakieś sekcie. Gada takie bzdury i myśli że ludzie to głąby i to kupują. A jego umyślni tzw. kierownicy, to pożal się boże nieudacznicy życiowi.Oczywiscie z małymi wyjątkami, bo są normalni też. Ale ogólnie nie polecam. Wyzysk i ludzie ostatnio zwalniają się na potęgę. Administratorzy dworców decydują kto ma być lub nie być. Paranoja jakaś. Ja też odchodzę bo już mam dosyć.
4
LG 2017-09-05 22:15
Ty, kto cię podstawił? Takie bzdury, wy z impela to możecie sobie w swoich biurach w Gdyni pisać albo między sobą gadać. I tak nikt w to nie wierzy.
3
Kasia2 2017-10-04 00:19
Pozytywne opinie idą z wrocławskiej centrali firmy gdzie są zatrudnieni ludzie od pisania
Oj gdyby oni wiedzieli co w Gdyni i w Gdańsku się działo. ..ale nigdy się nie dowiedzą, prawda?
Zostaw swoją opinię o FIRMA OCHRONY IMPEL - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA OCHRONY IMPEL