brak logo

FIRMA OCHRONY IMPEL

Gdynia

Opinie o FIRMA OCHRONY IMPEL

pracownik impela 2009-10-28 23:09
impel słabo płaci pracowników najnizsza krajowa trzeba pracowac 12 godzin by nie zdechnac z głodu taka jest moja opinia 1200 zł na umowe tak impel bogaci sie na pracownikach
anonim 2010-04-30 20:10
Najniższa krajowa za cieciowanie dla rencisty i emeryta
były 2014-08-06 09:54
Polecam Komende Portu Wojennego. Kto tam był i to przeżył to zrozumie. Tylko dla twardzieli. A tak na poważnie to spier....ć i to szerokim łukiem. Jak by mogli to by cię zaje...i robotą szczegulnie na bramach stojąc 12 godzin bez przerwy.
1
hary 2015-10-19 12:31
LOL Pracownik ochrony z pozwoleniem na broń, praca w porcie za 8,50/h brutto
1
Milimetr 2016-08-11 16:06
dzisiaj byłem w firmie Impel w Gdyni. Mi, jako osobie niepełnosprawnej w stopniu znacznym zaproponowano pracę w salonie samochodowym w wymiarze 260 - 280 godzin pracy miesięcznie.
Myślałem, że menadżer pomylił się. Ku mojemu zdziwieniu powiedział, że u niego tyle pracuje się.
Zdrowie a nawet życie cenię wysoko, bo leczenie dużo kosztuje, nie pozostało mi nic innego, powiedziałem do widzenia i wyszedłem.
1
Krzysiek 2016-08-11 17:20
Przy tak wysokich uprawnieniach nawet na życie nie zarobisz, nie mówiąc o sprawny aucie czy mieszkaniu.
Życzę powodzenia.
Mak24 2016-12-12 12:39
Pracowałem tam i nie polecam nie szanują ludzi,myślą ze są ponad prawem,brak umowy o pracę i wypłaty co drugi mies...
1
posejdon7777 2017-02-22 12:20
Nie polecam !!! Jak większość firm ochroniarskich ,wyzyskują pracowników !!! Na dzień dzisiejszy Impel Security Polska jest jedną z najgorszych firm w Trójmieście!!! Ja pracuję w Gdyni,odkąd sięgam pamięcią nasi pracodawcy kombinowali jak oszukać biednego szarego Kowalskiego , sprawdzają taką osobę na ile zna Prawo Pracy i kantują na każdym kroku !!!! Socjal w firmie naprawdę jest tragiczny!!!!Odkąd zmienił się szef ochrony , który w tej chwili awansował na managera , zmieniło się dosłownie wszystko, niestety na gorsze!!!! Nie ma miesiąca żeby ludziom nie brakowało pieniędzy na umowę o pracę , czy zlecenie, Ostatniego miesiąca wielu ludzi nie dostało w ogóle pieniędzy na zlecenie. Ludzie nie mają w czym pracować , oszczędzają na umundurowaniu!!!! Nasz nowy Manager przeczytał za dużo poradników, szkoda ,że nie znalazł środka w przerzucaniu wiedzy wyuczonej na rzeczywistość i popada w skrajności. Zero szacunku do pracowników, jak na kogoś się uweźmie, to gnębi bez końca . Z całego serca nie polecam tej firmy!!!! Radzę trzymać się z daleka !!! Ja w tej chwili niestety nie mogę się zwolnić,ale jak tylko będzie taka możliwość od razu składam wypowiedzenie.
1
Zostaw swoją opinię o FIRMA OCHRONY IMPEL - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA OCHRONY IMPEL