brak logo

Fototronik

Warszawa

Opinie o Fototronik

Ania 2011-03-30 22:31:25
To dobra firma - godna polecenia.
anonim 2011-06-26 10:31:10
szybko i tanio polecam
Marzena 2013-02-18 23:07:12
bardzo dobry serwis , szybki i w przystępnej cenie w porównaniu z innymi serwisami naprawiłam mój aparat i działa juz3 lata
Judyta 2013-04-24 23:49:05
bardzo dobra firma, polecam, uratowali mi aparat po zalaniu i dali gwarancję na naprawę,
1
Dawid 2013-04-28 22:38:16
bardzo dobra firma, uczciwe podejście do klienta, polecam
1
kama 2013-05-17 12:32:17
czyszczenie matrycy na poczekaniu rewelacja
1
Walery 2013-05-27 12:33:51
szybka i tania naprawa uratowała mi aparat, sympatyczna obsługa, bardzo dobry i rzeczowy kontakt, polecam
1
Aneta 2013-06-06 23:37:59
super i miła obsługa , usługa wykonana na miejscu polecam
1
Mariusz 2013-06-12 20:13:50
rewelacyjny serwis, szybka naprawa, przystępne ceny
1
Znany w temacie 2013-06-12 20:14:15
Uwaga dla wszystkich!!!
Jestem byłym pracownikiem firmy Foto tronik.
Panuje tu zasada: Zdzierać z Klienta ile się da. Im droższy sprzęt tym wyższa cena. Kierownik sam się wychwala, że pisze opinie w internecie sobie i innym serwisom !!!
2
Klaudia 2013-07-22 23:53:14
moja opinia o tym serwisie jest bardzo dobra, miła obsługa, szybka realizacja usługi, przystępna cena,
1
Dawid 2013-07-22 23:54:44
żenująca zemsta ....
Jarosław 2013-08-11 21:43:32
świetna firma, ludzkie podejście do klienta, szybka naprawa
2
Pracownik 2013-08-13 03:49:55
a ja jestem obecnym pracownikiem Fototronik'a. Bardzo ciekawe, że jako niby były pracownik nie znasz kompletnie firmy. Ani nazwy bo to wcale nie Foto tronik tylko Fototronik ani kierownika, bo to nie kierownik ale kierowniczka hehe. Tylko tak dalej nieuczciwa konkurencjo ;)
2
Emilia 2013-08-21 23:22:10
rewelacyjna firma, naprawiają sprzęt bardzo szybko i w uczciwych cenach
2
Andrzej 2013-08-29 14:43:26
szybki i rzetelny serwis, pomogli mi w podbramkowej sytuacji przed wyjazdem z kamerą, polecam
1
Mariusz 2013-09-19 01:04:58
szybki kosztorys, szybka naprawa, sprzęt działa jak należy, nic tylko polecać
1
Dario 2013-10-05 12:54:49
uratowali mi obiektyw sigmy, polecam
1
Marzenna 2013-12-01 23:08:50
szybka i profesjonalna obsługa, aparat naprawiony i wyczyszczony mega szybko , polecam
1
ble 2014-01-30 22:41:27
co potrafią robić najlepiej? POLECAĆ SIĘ !!!!
kamil 2014-02-09 21:22:13
szybki bezpłatny kosztorys, szybki kontakt, miła obsługa i wie o czym mówi, punkt otwarty w sobotę, polecam zakład
Marcin 2014-03-04 23:58:10
Naprawiałem u nich aparat oraz lampę.Naprawy przebiegły bez większych problemów,i trochę zaoszczędziłem w porównaniu do Żytniej :)
Klaudiusz 2014-04-02 12:52:08
profesjonalna obsługa, krótki termin realizacji, sprzet jak nowy , polecam
japon 2015-01-16 20:28:22
tak, jak najbardziej akurat w tej kwestii nic się nie zmieniło, także jeśli posiadasz odpowiednie dla pracodawcy kwalifikacje to śmiało atakuj te robotę. Znam kolegę który tam pracuje i jakoś specjalnie na swój los nie narzeka. Chyba ciężko o lepsze miejsce akurat do takiej pracy naprawda i serwis aparatów
1
jurek 2015-02-11 16:58:18
firma jak najbardziej profesjonalna i z długoletnia tradycja, napewno warto skorzytac z ich usług,
:P 2015-03-16 22:47:49
Ta, najlepszy w z najlepszych - w chwaleniu się :P
Krakowiak 2015-07-08 11:16:46
Nie polecam i nigdy tam już naprawiał nie będę, nie dość ze oddali niekompletny sprzęt i to po kilku tyg stwierdzając, że nie da się naprawić, to oddali go bardziej uszkodzony niż otrzymali, niechlujnie zapakowali paczkę co naraziło mój sprzęt na uszkodzenie w transporcie (oberwał się mikrofon w transporcie). Straciłem tylko czas i kasę za przesyłkę kurierem. Ten serwis nie szanuje klienta, jego czasu i sprzętu. Nie wiem, może to zależy na jakiego serwisanta się trafi może ja źle trafiłem i teraz moja prywatna opinia na cały serwis idzie ale to juz ich problem aby dobierali odpowiednich ludzi.
technik od kamer 2016-10-01 16:58:23
to prawda , też tam pracowałem... , ale podobno teraz spore zmiany tam zaszły :)
cśśś 2016-10-02 14:17:49
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna u nich? W konu wiem, że potrafią zadbac o dwuskladnikowe zarobki, a skoro premia się normale trafia, to nic dziwnego że są teraz tak popularni na rynku. Wiedza jak zadbać o pracowników i o ich stabilne zatrudnienie.
Zostaw swoją opinię o Fototronik - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fototronik