brak logo

Comspect

Katowice

Opinie o Comspect

anonim 2009-05-16 15:18:35
Comspect jako firma daje możliwość rozwoju zawodowego jak i osobistego.
pracujacy 2009-11-04 16:03:03
Świetna Firma,bardzo dobrze się współpracuje,uczciwa,kasa zawsze na czas Polecam
finkadziewczynka 2010-01-15 10:52:29
życzę powodzenia i właścicielowi i chwilowym pracownikom
byly 2010-02-10 13:02:47
NIE POLECAM,( usunięte przez administratora )
Joanna 2010-06-22 22:41:58
Firma w porządku, bezproblemowa, wszystko się da załatwić bez przeszkód, bardzo mili pracownicy, polecam!
alek 2010-07-31 22:09:15
a w czym ta firma jest taka swietna????????? ( usunięte przez administratora )
Anonim 2011-05-11 09:40:55
Firma przeciętna, wysokie wymagania,marne zarobki, generalnie polecam coś innego!!!
anonim512 2014-01-14 09:02:16
Nie polecam tej firmy nikomu. Nie dosc , ze nie ma normalnej umowy tylko slyszy sie obietnice, to jeszcze marny zarobek i do tego czlowieka zwaliaja z dnia na dzien bez uprzedzenia. Pracodawca nie w porzadku, pracownikow ma gdzies za przeproszeniem. Nie doradzam pracy w tej firmie. Jedynie super jest kierowniczka i atmosfera wsrod pracownikow.
1
.. 2014-01-16 17:14:50
Dużo gadania, zero działania( usunięte przez administratora ) Niestety
xxx 2014-01-17 12:21:02
Zgadzam sie z poprzedniczka badz poprzednikiem , nic dodac, nic ujac .
00000 2014-01-17 16:23:33
Witam ja tez nie polecam. Pracowałem tam trochę. Jak to jedna z osób powiedziała ( usunięte przez administratora ).Ludzie nawet na umowie zlecenie muszą błagać o dzień wolne i tłumaczyć się po co go biorą .Oczywiście zabieranie umowy o prace pracownikowi z dnia na dzień to norma w Comspekcie.
Karola 2014-01-17 20:50:19
Witam Serdecznie
Hmm... co by tu powiedzieć o firmie Comspect? Jeżeli można w ogóle to nazwać firmą, wciskanie ludziom szajskich oprogramowań, kamerek, plasterków i innych cudów, które można pozyskać za grosze z internetu. W firmie liczy się tylko ten kto ma mega sprzedaż, wtedy to jest pracownik z otwartą ścieszką "kariery" umowa o pracę, wysokie zarobki i inne bajki które opowiada szef, lecz wszystko do czasu nikt nie jest wstanie sprzedawać ten (usunięte przez administratora)na okrągło tym samym firmą bo baza jak to oni nazywają- jest na okrągło ta sama. W czerwcu jesteśmy firmą sprzedającą oprogramowania komputerowe w lipcu firmą ze sprzętem komputerowym i tak w kółko. (usunięte przez administratora)
lola 2014-01-18 15:10:31
Witam nie polecam ..nie nie nie i jeszcze raz nie 100% prawdy jest w tym co piszecie !!!!!!!!nie pozwólmy sobą pomiatać
anonim 2014-05-22 15:29:02
No tylko trzeba wziąść pod uwagę ze kkiedyś tam pracowały 2 pełne sale ludzi a teraz co ? 3 osoby? No to coś jest na rzeczy
expracownik 2014-07-16 15:39:52
(usunięte przez administratora) Nie ma co więcej pisać. Wciskanie kitu biednym ludziom ktorzy kupuja ten sam produkt inaczej nazwany po raz enty. Standardowo ile kitu wcisniesz tyle zarobisz. Wynagrodzenie wola o pomste do nieba. Krotki epizod kariery zawodowej o ktorym nalezy zapomniec. Nie polecam!
Karolina 2014-08-12 13:09:33
Pracuje w Firmie od paru miesięcy . Jestem zdziwiona skąd te negatywne opinie. Firma w porządku szef tak samo. Kasa zawsze na czas. Czyste i jasne warunki współpracy. Polecam Firmę
Zdziwiona 2014-08-13 09:12:51
Witam ja pracuję juz długooo Nie mogę zgodzić się z tymi negatywnymi opiniami ponieważ umowa o pracę jest ,dobre zarobki,kasa zawsze na czas..P.Tomek w porzadku nigdy nie ma problemu z urlopem czy wolnym dniem.
były pracownik 2014-09-12 08:32:00
Witam wszystkich . Pracowałam w Firmie ponad rok czasu.Skończyłam pracę z powodu wyjazdu za granice miesiąc temu . Szef zawsze był w porządku kasa na czas, zgadzam się z koleżanką nigdy nie było problemu z urlopem czy też dniem wolnym . Praca pomimo pełnego etatu skrócona do godz. 15:30. Zastanawiam się nad powyższymi opisami bo to albo koledzy koleżanki którym pracować się nie chciało albo po prostu konkurencja. Pozdrawiam
mario 2014-10-28 20:25:19
Czy ktoś wie czy ta firma jeszcze istnieje ??
1
Karol 2014-10-31 08:29:11
Jest takie coś jak CEiDG i tam można sprawdzić każdą Firmę . Jak widać Firma istnieje
Tekstylia NINA 2014-10-31 11:51:30
Istnieje, istnieje, tylko chyba się trochę rozwinęła, sprzedają teraz różne towary. Ja ostatnio zakupowałam u nich partie towarów ciuchy itp. ale maja dużo więcej w swoim asortymencie, jak dla mnie bardzo rzetelna firma, wszystko da się załatwić. Po prostu w porządku współpraca. Dziękuje i polecam!
Baran 2014-11-06 14:36:30
To gdzie można zobaczyć ten różny asortyment bo na stronie comspect widzę tylko programy.
Tekstylia NINA 2014-11-06 14:57:05
Wystarczy wysłać zapytanie na maila biuro@comspect.pl Firma handluje różnymi produktami odzież, zabawki, agd, galanteria itp. sprzedają różne stoki
mario 2014-11-18 11:12:27
OK -mądrale, to powiedzcie mi pod jakim nr telefony można się z nimi skontaktować ??? Zakupiłem u nich program, potrzebuję pewnej inf. o działaniu programu i od miesiąca nie odbierają żadnego tel. ??? Istnieją ???
Work Service 2014-11-27 19:32:44
Obecnie nie ma żadnych ofert pracy z tej Firmy
mario 2014-12-02 06:50:52
Tekstylia NINA pewnie jesteś pracownikiem tej firmy,na meil biuro@comspect.pl który podajesz pisałem i ...Firma bez tel. ;)bez kontaktu. ;) :0 - Dla mnie to oszuści !!!!!!!!!!!
Karol 2014-12-08 12:12:32
A Mario pewnie z konkurencji : )
mario 2014-12-08 18:41:40
Tak z konkurencji ;) kupiłem program który nie działa tak jak żaden telefon ze strony internetowej zacnej firmy comspect , na maile nie odpowiadają. Ale mi oczernianie firmy, sami się kompromitują !!
1
rexio 2014-12-10 20:45:48
Przykre jest to,że firma która była na naprawdę dobrym poziomie tak spadła na psy..Co się takiego takiego mogło tam wydarzyć dlaczego telefon milczy co z pracownikami.Co tam się stało????
marcin@wachowski.pl 2014-12-12 11:52:14
witam, też kupiłem u nich rok temu oprogramowanie, które przestało działać (wersja on-line). Z tego powodu mam kłopoty, bo z programu korzystali też moi klienci. Żaden z telefonów, które znalazłem nie odpowiada.
Ktoś ma jakiś numer?
Antek 2016-05-20 09:21:05
Rekrutacje coś mi się wydaje nie są w tej firmie jakoś szczególnie rozgłaśniane raczej od razu jest jakiś specjalista, który wchodzi na wolne miejsce no chyba, że jakoś źle szukam tych ogłoszeń? Dajcie znać bo myślę, że nadawałbym się tutaj idealnie
Zostaw swoją opinię o Comspect - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Comspect