brak logo

CEMEX

Rudniki

Opinie o CEMEX

anonim 2008-11-27 10:06:55
praca wpożądku tylko zpylenie duże pod względem płac bez zastrzeżeń.
anonim 2008-11-28 16:33:27
firma stoi na skraju bankructwa. własnie zwalnia 250 osób
zwolniony 2009-02-01 22:38:33
To fakt jestem jednym z tych szczesliwych zwolnionych ;]
Ktośka 2009-02-02 22:36:05
heh ja tez :P mialam ten zaszczyt pracowac w Cemexie,
Niestety musze powiedzieć, że Polityka Firmy mija się z celami, Brak kompenentnych osób, które umiały by tam odpowiednio zarządzać, dlatego zwalniaja ludzi, ale za chwile będzie brakować osób do pracy bo większośc żądzić by tylko chciała, ale czy skutecznie????
prawda 2009-09-09 10:45:37
Jak ma funkcjonować dobrze i zarabiać jeśli w biurowcu pracuje 1/4 wszystkich pracowników (ślizgaczy), połowa to rodzina od ojca,żony, brata,córki itd. reszta roboli musi na nich zapychać hehe
JedenWielkiBurdel 2010-02-07 11:38:23
Pracuję w jednej z kopalni, muszę powiedzieć że dezorganizacja kompletna, wszystko robione od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] strony, marnotrawienie dużych pieniędzy przez debili, którzy tym zarządzają, zero doświadczenia, sami teoretycy, w biurach jedna wielka rodzina, same ciotki i pociotki, w ciągu dwóch lat trzeci kierownik rządzi, pierwszy alkoholik, drugi to idiota po studiach, trzeci po ogólniaku z niższym dozorem górniczym, w takim układzie ten zakład nie prawa być rentowny, najlepiej wychodzą na nim podwykonawcy, rzeźbią ten cemex jak się tylko da! Całe szczęście placą regularnie, chociaż nie są konkurencyjni na rynku pracy, czekam aż mnie zwolnią i zgarnę odprawę:D
1
górnik 2010-03-05 07:35:56
bardzo celnie ujęta sytuacja na kopalni
Szanowny Panie Jasielski 2010-03-14 22:45:36
Powolutku, krok po kroku panowanie nad naszą kopalnią przejmuje niejaki Pan (usunięte przez administratora) zamieszkały w miejscowości "Ż".
anonim 2010-06-30 10:51:34
Ta firma schodzi na psy. Po ostatnim spotkaniu prezesa z pracownikami doszlem do wniosku, ze tam na gorze uwazają nas z idiotow. Stosują propagandę sukcesu jak to jest dobrze i będzie lepiej, a nie jest. Pensje bez rewelacji, na zakładzie nie ma nowych inwestycji, czyli popadamy dalej w ruinę, a stara cementownia w Rudnikach coraz bardziej odbiega poziomem od innych. Jeżeli chodzi o ludzi: galopujący NEPOTYZM, jak za komuny. Nie można się wybićtylko swoją wiedzą czy doswiadczeniem, bo ten co dostanie awans pije z kierownikiem wodke lub jezdzi z dyrektorem na narty lub golfa. Tak wygląda Cemex. Poza tym wszystkie pociotki ,stryjenki lub wujenki kierownictwa - to kadra Cemexu.
Pozdr.
pracownik 2013-07-05 21:47:30
Panowie wypowiadacie się na temat ludzi pracujących w Rudnikach o ich kompetęcji a piszecie "rządzić " przez "ż" coś to świadczy o was i tym samym o waszej wypowiedzi.
picmj 2015-01-30 21:44:49
ja uważam, że to że pracodawca płaci na czas to w dzisiejszych czasach naprawdę wielki sukces! bez kitu, bo ja co i raz słyszę że tu nie płacą, tam się spóźniają itp. A jeśli cemex płaci to jest godny uwagi, tylko właśnie - ktoś ogarnia gdzie trzeba szukać pracy u nich? bo pobierznie przejrzałem dziś interenet i krucho z tym
jondu 2015-03-31 23:12:33
Czemu w ogóle tutaj na forum tak mało opinii na temat pracy w Cemexie, mam wrazenie, że powstaje jedna opinia rocznie. @picmj, to chyba w kiepskich firmach pracowałeś, bo płaca na czas to w dzisiejszych czasach pewien standard. Ja tez byłbym zainteresowany praca, może ktoś poradzić jak się do nich dostać?
henryk 2016-05-15 11:30:02
już nie jest aktualne, ale może zainteresuje Cię oferta na technologa mobilnych wytwórni betonu. Wymagane jest wyższe wykształcenia techniczne o profilu budowlanym lub inżynierii materiałowej i 3 lata doświadczenia
Zostaw swoją opinię o CEMEX - Rudniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CEMEX