brak logo

Ośrodek Szkolenia „Kursor”

Lublin

Opinie o Ośrodek Szkolenia „Kursor”

ex niewolnik 2013-12-31 08:45
Nie polecam firmy kursor. Niskiw wynagrodzenia,ciagle bezplatne nadgodziny,darmowa prwca w weekandy.mimo iz bylam zatrudniona jako pracownik biurowy musialam tez pelnic zadania:transportow. Noszenie pakunkow itp. Czyli ciezka praca fizyczna. (usunięte przez administratora)
florysta 2015-10-27 19:56
NIE polecam tej szkoły na szkolenia florystyczne , kwiaty kupywane z przeceny zniszczone ,uschnięte i zniszczone wymagania na egzaminie jak po 5 lat szkolenia niby a komisja jest śmieszna niby na poziomie a nie mają pojęcia z ilu godzi składał się kurs i co zawierał i jakie były środki i niby z Izby Rzemieśniczej z Lbn hhahahha KPINA !!!!!!!
1
kursy 2015-10-27 20:09
istna KPIIIINA biorą na egzamin niby niby mistrzów hhaahhaha , którzy są śmieszni co wymagają nie wiem jakich kompozycji jak nie ma na to pieniędzy komisja jest śmieszna i izba rzemieśnicza w lbn śmiechu warte NIE POLECAMMMMMM !!!!!!
Berni 2015-12-14 13:06
Może i ja coś napiszę od siebie:

robiąc zawodowy kurs,z egzaminem z izby czeladniczej liczy się na wysoki poziom kształcenia. Niestety tak nie jest.

Do osób z przedmiotów pobocznych nie ma się co przyczepić. Praktyka no niestety wypada dużo gorzej.
Firma nie zapewnia materiałów profesjonalnych, jedynie najtańsze dostępne na rynku. Tzw serwis kawowy, to woda z dystrybutora, tania kawa i ciastka.Zamiast pchania w siebie słodyczy, dobry byłby najtańszy catering obiadowy.

Osoby z izby, to paniusie wymagające cudów po kursie, zaniżając max ocenę. Same nie wiedzą wielu rzeczy, co wyszło podczas egzaminu.

Panie z biura miłe, bo co one są winne? Nie odpowiadają przecież za jakość usług, tylko wykonują polecenia właściciela.

Co do pensji: wiem, że płacą na czas, stawki podobno spadły; są to umowy zlecenia.Osoby wykładające chwaliły się tym bez problemu.

Bernii 2015-12-21 10:39
Osoby ,które prowadzą kurs mają umowę zlecenie(wcześniej miały o dzieło),aczkolwiek jeden chłopak prowadzący kurs miał o dzieło. Nie wiem jak osoby w biurze.
r 2016-05-20 22:19
fakt, słyszałam że po prostu u nich jest dobrze temat wykładany i po prostu skoro lepsza kadra dydaktycznie to łatwioej później zdać, ciekawe tylko jak z cenami
Auauau12 2017-02-23 18:29
najgorsza szkola jazdy. nie polecam. bardzo niemiły właściciel biura oraz bardzo niemili i niecierpliwi instruktorzy. żałuję że w ogóle zaczęłam prawo jazdy, od 3 miesiecy stoję w miejscu bo po ostatniej awanturze z panem instruktorem boję się wejść za kółko i cokolwiek kontynuować.
Kursantka 2017-02-24 15:47
A ja byłam uczestniczką kursu Kadry i płace oraz księgowość i bardzo polecam. Wykładowcy na wysokim poziomie. Panie w biurze bardzo miłe.
Alicja 2017-03-29 10:14
A kto pracuje w Ośrodek Szkolenia „Kursor”? Czy pracownicy mają zapewnione szkolenia?
kk 2017-04-19 21:55
nie polecam tej firmy ... wykorzystywanie i poniżanie człowieka .. psychicznie ledwo da się wytrzymać a otoczka to na prawdę tylko pozory
Alicja 2017-04-28 14:20
@kk, co rozumiesz przez 'wykorzystywanie i poniżanie człowieka'? Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja ze strony Ośrodek Szkolenia „Kursor”? Co jest powodem Twojej niechęci do firmy?
Paulina 2017-07-14 11:37
Dziwne opinie o Kursorze. Ja robiłam u nich kurs z opiekuna w żłobku i po tym kursie zostałam zatrudniona jako opiekunka. Wszystko jak należy. Kurs bardzo długi, ale było warto. Panie wykładowczynie bardzo miłe i kompetentne. Na zajęciach miałyśmy zapewnione materiały plastyczne itp. Myślę, że poprzednie opinie bardzo krzywdzące. Ja robiłam kurs w tym roku i naprawdę polecam.
Alicja 2017-08-08 09:23
Ośrodek Szkolenia „Kursor” @paulina na wiele kursów w różnych dziedzinach stąd rozbieżności w odbiorze ich usług i komentarze tutaj, ale forum oprócz miejsca klientów to również miejsce dla pracowników. Czy ktoś z aktualnie pracujących mógłby napisać coś o opłacalności pracy w tym miejscu?
Zostaw swoją opinię o Ośrodek Szkolenia „Kursor” - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ośrodek Szkolenia „Kursor”