brak logo

SIECAB POLSKA SP z o.o.

Żywiec

Opinie o SIECAB POLSKA SP z o.o.

Adaszek Marcin 2011-08-08 09:36:54
Brak możliwości rozwoju w firmie, pensja na granicy najniższej, ciężka praca
Amarantus 2011-08-17 13:29:03
Praca nie należy do ciężkiej.
Wszystko zależy od nastawienia. Jak się komuś pracować nie chce to będzie pisał, że ciężka.
ewa 2012-01-21 13:43:27
hej pozdrawiam ekipe z zakładu siecab mile wspominam tam prace i towarzystwo.praca wcale nie ciężka.i nie ma nigdzie takiego zakładu zeby płacili za siedzenie jak człowiekowi zalezy na pracy to bedzie sie starał a nie narzekał.pozdrawiam.
siecabczyni :p 2012-09-12 17:05:40
hejka witam pracuje w tej firmie nadal i wcale nie naleze do osob ktore moga nalezec bo wydaje mi sie ze za prace w ktorej nie trzeba ciezko pracowac i wcale nie trzeba szybko to placa bardzo dobrze a przynajmniej psychika ci nie siada
misiaczek 2013-01-24 13:47:37
styczeń 24, 2013
Moja ocena nie daje ani jednej gwiazdki ponieważ firma ta nie dba o dobrych pracowniów lecz takich co mącą i szkodzą innym .Liderkami sa osoby które wogóle nie znają się na pracy a nawet nie potrafią wykonać pewnych rzeczy.Szef nie potrafi się przeciwstawić manipulacjom ze strony liderek oraz jakości.Osoby które mówią prawdę płacą najwyższą cenę czyli zwolnienie i są to osoby ktore portafią zrobić wszystko pomijając to ze otrzymywały premię za jakość oraz nigdy nie miały reklamacji z Włoch,a osoby które się nie nadają nadal pracują,i jaka to sprawiedliwość,to tyle ,mogłabym powiedzieć więcej alenie będę psuć opni tak renomowanej firmie jak SIECAB na fabrycznej w Żywcu. Pokaż mniej
gość 2013-01-27 10:19:37
oj zgadzam sie calkowicie z ta opinia z 24 stycznia tego roku poprostu to nie mozna nazwac firma choc wydaje mi sie ze gdyby nie te osoby co znajduja sie na niewlasciwych stanowiskach to firma mogla by jkos dzialac dla mnie to firma nie mozna nazwac miejsce gdzie nie mysli sie o pracy czy o rzeczach z nia zwiazanych ale jak tylko wyjechac za granice na delegacje dobrze sie zabawic i niszczyc psychike lub robic to na miejscu zeby tylko pozbywac sie dobrze pracujacych osob szef nie ma swojego zdania rzadzi jakosc i brygadzistki ;] zarobki to najmniejsza delegacja jaka moze byc placona nawet rozlacznego nie ma placonego. ogolnie to jedno WIELKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam jest nie polecam nikomu chyba ze chce ktos sie leczyc psychiatrycznie :):):) zrobia z ciebie tam osobe lekkich obyczajów tylko wiec doswidczenia nie zdabedziesz chyba ze ejstes osoba ktora umie LIZAC (usunięte przez administratora) tyle odemnie na temat SIECAB :)
1
gość 2013-02-18 07:41:10
gość - 2013-01-27 10:19:37

oj zgadzam sie calkowicie z ta opinia z 24 stycznia tego roku poprostu to nie mozna nazwac firma choc wydaje mi sie ze gdyby nie te osoby co znajduja sie na niewlasciwych stanowiskach to firma mogla by jkos dzialac dla mnie to firma nie mozna nazwac miejsce gdzie nie mysli sie o pracy czy o rzeczach z nia zwiazanych ale jak tylko wyjechac za granice na delegacje dobrze sie zabawic i niszczyc psychike lub robic to na miejscu zeby tylko pozbywac sie dobrze pracujacych osob szef nie ma swojego zdania rzadzi jakosc i brygadzistki ;] zarobki to najmniejsza delegacja jaka moze byc placona nawet rozlacznego nie ma placonego. ogolnie to jedno WIELKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam jest nie polecam nikomu chyba ze chce ktos sie leczyc psychiatrycznie :):):) zrobia z ciebie tam osobe lekkich obyczajów tylko wiec doswidczenia nie zdabedziesz chyba ze ejstes osoba ktora umie LIZAC (usunięte przez administratora) tyle odemnie na temat SIECAB :)
"zrobia z ciebie tam osobe lekkich obyczajów " a z Ciebie zrobili?
zwardon 2013-05-01 13:27:17
Beznadzieja totalna,Jestem pracownikiem firmy do dziś lecz tylko dlatego ze siedze pocichu jak mysz pod miotlą, nie komentuje wydarzen które sa czasami trudne do pojęcia.Trzeba robic dobra mine do zlej gry. Jedna mafia,Pozdrawiam tych których już nie ma a mieli odwage powiedzieć parę slow prawdy.
pracownik 2013-05-08 20:54:12
Tam jeden drugiego obgaduje a na następny dzień się przyjaźnią. Ludzie dorośli a jak przedszkolaki się zachowują.
gosc 2013-05-25 15:40:54
wystarczy,ze ty jestes taka
gosc 2013-05-25 15:42:37
zwardon - 2013-05-01 13:27:17

Beznadzieja totalna,Jestem pracownikiem firmy do dziś lecz tylko dlatego ze siedze pocichu jak mysz pod miotlą, nie komentuje wydarzen które sa czasami trudne do pojęcia.Trzeba robic dobra mine do zlej gry. Jedna mafia,Pozdrawiam tych których już nie ma a mieli odwage powiedzieć parę slow prawdy.
wystarczy,ze ty jestes taka, wiecej nie trza
gosc 2013-05-25 15:47:34
gość - 2013-02-18 07:41:10

gość - 2013-01-27 10:19:37

oj zgadzam sie calkowicie z ta opinia z 24 stycznia tego roku poprostu to nie mozna nazwac firma choc wydaje mi sie ze gdyby nie te osoby co znajduja sie na niewlasciwych stanowiskach to firma mogla by jkos dzialac dla mnie to firma nie mozna nazwac miejsce gdzie nie mysli sie o pracy czy o rzeczach z nia zwiazanych ale jak tylko wyjechac za granice na delegacje dobrze sie zabawic i niszczyc psychike lub robic to na miejscu zeby tylko pozbywac sie dobrze pracujacych osob szef nie ma swojego zdania rzadzi jakosc i brygadzistki ;] zarobki to najmniejsza delegacja jaka moze byc placona nawet rozlacznego nie ma placonego. ogolnie to jedno WIELKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam jest nie polecam nikomu chyba ze chce ktos sie leczyc psychiatrycznie :):):) zrobia z ciebie tam osobe lekkich obyczajów tylko wiec doswidczenia nie zdabedziesz chyba ze ejstes osoba ktora umie LIZAC (usunięte przez administratora) tyle odemnie na temat SIECAB :)
"zrobia z ciebie tam osobe lekkich obyczajów " a z Ciebie zrobili?
wystarczy,ze ty jestes taka...wiecej nie trza
gosc 2013-06-07 20:45:51
czytam to forum i nie moge na to patrzec jak sie obraza ludzi takie osoby ktore pisza takie brednie to powinny sie udac nie do zakladu pracy a jedynie do zakladu zamknietego pod scisla kontrola ludzie zastanowcie sie co piszecie bo mozecie kogos zranica tak wogole to mozna sprawdzic po numerze ip kto pisze
he 2013-06-08 16:34:41
Tak sobie czytam to wszystko i śmiać mi się chce.Ludzkie gęby chowają bo najlepiej przez neta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komuś obrobić coś okropnego każdy każdemu .nie wiedza co to jest szacunek dla drugiej osoby,piszą brednie bo szukają pożywki a możne porostu nie myślą. chcą na silę zwrócić na kogoś uwagę!!! żeby wykończyć i co lepiej wam ? ze komuś życie możecie zrujnować.bo co zazdrość zżera bo ambicje miały ale niestety nic w głowie .Na szczęście są jeszcze trochę bardziej inteligentniejsze osoby i nie słuchają tego jednego czy drogiego Prostaka. Komuś się coś nie spodobało a ze nie ma za wiele w głowie pomyślał ze zrobi chlew o osobie i ze tak sie odpłaci , żałosne!!! jacy ludzie potrafią by prymitywni pomyślał by kto ze epoka kamienia łupanego sie skończyła najwyraźniej nie!!! No ale cóż takie "życie" na buraki nie ma rady a (usunięte przez administratora) zawsze beda!!! choć by złotem ich obsypać w każdej firmie znajda sie takie świry . pozdrawiam tych co maja trochę w głowie i dadzą sobie spokój z takim obrabianiem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a panie liderki ściskam nie dajcie sie takim .... bo szkoda nerwów róbcie swoje.a co do puszczania to widocznie tamte chyba za piękne nie były ze ich nikt nie chciał i żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska :) .ja chętnie do pracy tam wrócę,i polecam bo złe nie ma.a jak ktoś myśli ze posiedzi na stołówce czy po kontach po plotkuje i za to zarobi kasę to niech sobie da spokój.
2
gościnnie 2013-06-13 17:04:06
To się nie mieści w głowie!!! przypadkiem weszłam na to forum bo szukam pracy i szukam wszędzie ale po raz pierwszy spotykam się z czymś takim. Żeby publicznie kogoś obrażać i oczerniać!!! Wiadomo każdy zakład ma tam jakieś swoje problemy ale rozwiązuje się je wewnątrz, ewentualnie w sądzie gdy taka potrzeba. A filmowanie czy fotografowanie na delegacji i wrzucanie tego do internetu, to naprawdę gratuluje osobie głupoty, bo nie wiem czy zdaje sobie z tego sprawę ale takie rzeczy można łatwo sprawdzić i zgłosić na policję. Bo mimo to, że jest to delegacja, nadal jest jej prywatne życie i nikt nie ma prawa do jego rujnowania.
lo 2013-06-27 23:09:24
Praca na sezon bez perspektyw na dłuższa umowę ciężko dobić do bezrobocia
lo 2013-07-11 21:05:34
anonim najlepiej staraj się o pracę w lecie czyli w sezonie letnim ,po sezonie letnim następuje tzw. sezon zimowy i wtedy w Siecab sp.zoo następuje redukcja etatów. Anonim wiesz co to jest tzw .redukcja etatów?
gosc 2013-07-29 15:03:33
5000zl, i nic nie robisz, siedzisz na stołówce hi hi
gość 2014-01-12 18:17:41
Praca nie zła ale pani jakościówka dopóki tam będzie żądzić to choćbyś jak dobrze robił to tak będzie zle jak będą zwolnienia to może wezmą ją w końcu pod uwagę bo już w jednym zakładzie zrobili z nią pożądek teraz niszczy ludzi w tej firmie nie zdaje sobie sprawy ilu ludziom zrobiła krzywdę ktoś przez nią nie miał co do garnka włożyć
gość 2014-01-13 12:00:42
Ktora?
mimozes 2014-02-05 11:28:08
witam.a ja gniję w konkurencji od 14 ,15lat ,młodziki dochodza ,zaravbia ją 1590pln netto ,weteran1300-1500pln netto. idzie u was zarobis aby do 2tys netto przy takim wysokim doswiadczeniu ze znajomościa całego procesu ,polityki jakości ,doswiadczeniu w produkowaniu duzych wiazek co waza 35 kg ,,umiejetnym szybkim czytaniu tysunkow tech ,,znajomościa symboli włoskich ,angielskich ??????? bo chetni bym przeszedł do was i zwinął manatki ?????? bo w swoim zakładzie bym rypał za tyle do 67lat ! pozdro,czekam na echo
anonim 2014-03-09 21:41:01
witam,ile można zarobić na okresie próbnym ?
di 2014-09-28 21:11:13
Fałsz to twoje drugie imie pani ba
bobik 2014-11-07 15:09:13
Najlepiej zarabia tutaj biuro siedzą na ciepłych posadkach i pierdza w stołek a my czarnuchy robić na nich .psi grosz tu zarabiamy szkoda twoich ambicji tu mozna się tylko zdołować psi zarobek psi zakład
1
bobo 2014-11-27 23:04:29
Nie czytajcie tych pierdoł co piszą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludziom się w dupie poprzewracało
narzekać tylko potrafią a roboty bysie chwycili
a chodzi o zarobki to są nie najgorsze w innych zakładach zarabiają gorzej
praca bardzo fajna spokojna bez stresowa
pozdrowienia :):)
2
Jo 2014-12-18 15:34:46
Na jakie stanowisko? Najlepiej to wpadnij do firmy, wszystkiego się dowiesz.
bobo 2015-01-25 01:37:23
dokładnie w padnij do firmy a wszystko ci po wiedzom a nie będziesz żałował
Gość 2015-02-15 11:01:08
W tej firmie liczy się ten co dobrze kabluje majstrowym i dalej a miedzy pracownikami są tzw.donosiciele.
piskorz 2015-04-01 20:55:44
Firma SIECAB powstała we Włoszech w 1980 r. jako koncern specjalizujący się w wyposażeniu elektrycznym i elektronicznym, a następnie rozwijała się w zakresie projektowania i wytwarzania automatycznych samodzielnych linii obsługowo - transportowych dla produkcji. W naszym kraju oczywiście mają swoją siedzibę w Żywcu
1
Leopard 2015-06-25 17:18:39
W padnę ....naucz się pisać tłumoku ~!!!
ola 2015-10-14 16:32:07
niektorzy w tej firmie padaja z nog,tak charuja i nikt tego nie zaóważa. inni sie obijaja i zyja, nasmiewajac sie z innych. Droga Pani Mario bardzo proszę spojrzeć obiektywnie na te osoby
pozytyw 2015-11-25 21:36:20
Pamiętacie skrzynkę pomysłów i zażaleń umieszczoną pod czytnikiem-w miejscu gdzie każdy Cię widzi....?-dramat.Logiczne,że nikt tam nic nie wrzuci bo z każdej strony jest obserwowany....prośba w imieniu moim i naprawdę dużej rzeszy pracowników (...z tego co wiem....)zamieście ową skrzynkę w miejscu dyskretnym-np.choćby koło automatów...
lena 2015-11-27 17:06:23
pokrzywa-a czy ktoś napisał że firma ma się dostosować do pracowników?NIE!!! czytaj i pisz ze zrozumieniem
negatyw 2015-11-27 17:46:14
ŻAL to jedyne słowo, które napisze.
boskialwaro 2015-12-02 00:55:47
To ja bym na twoim miejscu wrzucił do skrzynki zażalenie na źle umiejscowienie tej skrzynki
Piotra Żyła 2015-12-17 06:46:48
Napisz na kartce że nie podoba ci sie skrzynka pomysłów pod czytnikiem, i żeby przełożono ją pod automaty i wrzuć ją do tej skrzynki. Premia murowana.
Jo 2016-05-15 19:28:36
nie ma tam prywatnej opieki zdrowotnej
EL 2016-06-20 12:49:35
Jak tam romanse ?
3
ferdynand kiepski 2016-08-07 21:09:42
Hej, ameby umysłowe!
Może tak mówcie to co tutaj piszecie prosto w twarz a nie przelewajcie bólu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do internetu.

Pozdrawiam
2
mario 2016-09-06 19:39:55
Chcemy anonimowej sondy-jak to było za czasów ludzi rzetelnych .Może w końcu uzdrowi się ta chora sytuacja która teraz panuje.
Alaks 2016-09-06 22:24:16
Ja tam uważam, że wszystko jest w porządku, a czy ludzie są nowi czy są starzy, to generalnie wszystko jest na swoim miejscu w Siecabie, więc na spokojnie
Zostaw swoją opinię o SIECAB POLSKA SP z o.o. - Żywiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SIECAB POLSKA SP z o.o.