brak logo

DIMAKT REDA/SOPOT

Reda

Opinie o DIMAKT REDA/SOPOT

anonim 2012-06-07 20:45:04
Przeczytaj jeszcze raz uważnie wszystkie opinie i dopiero wtedy podejmij decyzję- byle słuszną,żebyś póżniej nie żałował
3
Fireman 2012-06-23 02:26:59
witam mam pytanie Czy był już ktoś z Was na stocznii w Danii na platformie jako fireman z tej firmy???jak wygląda praca? umowa?
8
piteeer 2012-07-06 13:00:11
ja mam jutro jechac do dani na platforme, powiedzcie jak kasa; ile wychodzi; jak placa , bo niby mowile ze co miesiac, tak? ile godzin sie pracoje?????
12
Hary 2012-11-04 13:14:37
napiszcie ile mozna w tej firmie wyciagnac za miesiac na czysto na raczke
4
xyz 2012-12-22 10:48:05
Wie ktos gdzie szukac roboty jako fireman? Jakies podobne firmy?
3
ANOO 2014-02-03 21:24:28
Jedzenie z datą z 2010-2011roku!!!! Mięso itp. przeterminowane o ładnych kilka lat. Każdy pracownik dostał przydział spożycia jednego JEDNEGO owoca dziennie! (usunięte przez administratora)
1
ggggg 2014-03-18 15:44:35
Czy orientuje się ktoś czy kładą duży nacisk na znajomość języka angielskiego aby się dostać do pracy?
3
Arek74 2014-03-31 14:04:31
Dzwonili do mnie dziś z propozycją dla malarza-piaskarza za 54 korony śmiech na sali
5
BEBEBEBE 2014-04-20 06:29:57
Do mnie tez dzwonili jako foreman niech szukaja frajerow gdzie indziej.Ktos kto jest zdesperowany to pojedzie ale na krotko niech zadbaja o to by te opinie o nich sie poprawily
3
karolina 2015-01-26 16:25:39
no i niestety nie udało się odpowiedzieć w roku 2014.. też mam podobny problem i nie wiem czy jest mozliwy takie elastyczny czas pracy, ja to jeszcze ze studiami chciałam podogdzić w tym semstrze, ale nie wiem czy tak się da, jak sądzicie? mam nadzieje, ze mi pomozecie w tej sprawie, bo to pilne dosyć jest.
chowik 2015-03-28 05:45:41
Wiecie może w jaki sposób korzystać z ich strony internetowej. Chodzi mi o to, że jak wejdziecie w oferte to macie napisane co oferują pracownikowi, czego wymagają itd,. No i tam wyżej na czerwonym pasku jest przycisk "Dołącz do nas", klikam na niego i nic. Nie wiem czy to wina przeglądarki czy jak. Też macie ten problem ?
1
tom 2015-03-28 08:46:37
Wydrukuj formularz i wyslij mailem x dokumentami.
fhg 2015-05-14 00:18:17
Możesz dać namiar na alukorn ?
spawaczztigg 2015-07-23 14:27:09
najlepiej do nich dzwonic, do biura.
Strona nie jest chyba aktualna. Ja jezdze do danii glownie na telefon. Dzownia i jade. Jest ok. Samochod dostaje, mieszkanie tez. Nie jem duzo to tez zaoszczedze zawsze hehe
2
cleaner 2015-08-17 15:56:39
ja robiłem w tej firmie pare lat ze 3 już chyba bedom. Robota taka ze trzeba robic i kto chce to prace ma, a kto siedzi i pije tego wywalają. Warunki przez te lata się polepszyly. Pokoje były ok, mieszkałem sam z kolega. Zmienil się kucharz i posiłki sa teraz calkiem dobre. Godzinowka moglabybyc wieksza ale co tam marudzić.
joj 2015-10-22 21:19:16
Teraz od jakiegos czasu sa nowe umowy i duzo lepsze warunki ale ciezko sie do nich dostac
1
jaaaaa 2015-10-28 16:04:02
jak nie szukaja, jak na trojmiescie i spawalnictwie ciage sa oferty. Nie moge sie na zadna zalapac, bo jak zadzwonie to juz maja komplet.. mam pecha
1
Marek 2016-05-12 10:01:41
Od lat pracowałem w Norwegi, rynek padł, pracy nie ma. Kolega polecił mi ich, w sumie trochę czekałem, ale dostałem prace, stawki sa dobre, warunki calkiem niezle. A panie z biura faktycznie często się kontaktują ;)
rogal 2016-06-23 20:32:38
witam wczoraj wruciłem z dani byłem odelegowany do firmy nicon w esbjerg to co tam zastałem to totalny kierat ponizanie w ciagu 2 tyg przewineło sie z 20 spawaczy firma nie wypłaciła mi pieniedzy nicon to najgorsza firma w dani
dfg 2016-06-26 12:37:21
@karolina no taka prawda ma na pewno duzo plusow :)
Zostaw swoją opinię o DIMAKT REDA/SOPOT - Reda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DIMAKT REDA/SOPOT