brak logo

4w nieruchomosci

Wrocław

Opinie o 4w nieruchomosci

były pracownik 2011-03-02 16:22
Praca dla( usunięte przez administratora )(24w) wyglądała następująco: 1. Brak ustaleń co do zasad pracy (brak przerwy, umowy a o wynagrodzenie trzeba się prosić) 2. Dezorganizacja i bałagan panujący w każdym kącie biura (dokumentacja jest prowadzona niechlujnie i niestarannie) 3. Niski poziom komunikatywności pracodawcy co było skutkiem licznych niedomówień ze strony pracodawcy 4. Pracodawca nie potrafiący zarządzać swoją pracą jak i pracą podwładnych (pracodawca za swoje niedociągnięcia obwiniał wszystkich naokoło nie patrząc na własny sposób pracy) 5. Pracodawca przyjmuje pracowników na dzień próbny bez jakiegokolwiek wynagrodzenia co jest nie zgodne z prawem. 6. Pracodawca użył siły fizycznej względem swojego byłego pracownika czego świadkiem były 3 osoby w tym osoba przebywająca na próbę. 7. W biurze panuje nerwowa atmosfera, agresywny stosunek do poszczególnych pracowników, okazywanie frustracji, podnoszenie głosu na innych. Moja rada: ( usunięte przez administratora )
1
out-ss 2011-03-06 23:10
Praca tylko do ludzi o stalowych nerwach!( usunięte przez administratora ) ma problemy z zarządzaniem i wydawaniem jasnych poleceń - nie dostarcza materiałów i informacji niezbędnych do wykonania zadania. Zmienia zdanie co 5min - często już po zakończeniu tematu zgodnie z jej \\\"widzi mi się\\\", wszystko trzeba robić od nowa. Nie szanuje czasu i pracy innych. W firmie panuje chaos i trudno jest się na czymkolwiek skupić. Pieniądze za udało mi się odzyskać tylko częściowo.
pip 2011-03-29 11:36
a ja złożyłam odpowiednią skargę w Państwowej Inspekcji Pracy, będą mieli oko na( usunięte przez administratora ) może przestanie wykorzystywać ludzi i zacznie płacić za wykonaną pracę, a was przestrzegam przed jakimikolwiek kontaktami z( usunięte przez administratora )
Poszkodowany 2011-09-12 16:44
UWAGA! Poszukuję osób które w jakikolwiek sposób zostały oszukane bądź poszkodowane przez ( usunięte przez administratora )Być może będzie potrzebne wsparcie na drodze sądowej i razem uda nam się coś wywalczyć. Proszę o kontakt: ( usunięte przez administratora )
gizmo 2012-02-17 13:58
ja w przeciwieństwie do piszących nie jestem pracownikiem ale klientem i mile wspominam współprace i kompetencje tej firmy i osób zatrudnionych jak pamiętam ciągle te same osoby
przecież pośrednik obrotu nieruchomościami ma licencje Ministra ,to osoby kompetentne
szkoda że maja Państwo takie kompleksy .
nkita 2012-02-18 17:46
kali jeść kali pić ale polski lubić;) kompetencje i licencja od ministra mają niewiele wspólnego z traktowaniem podwładnych i kulturą osobistą...nie trzeba mieć licencji czy studiów, żeby umieć się zachować...
prawnik niezależny 2012-08-12 13:11
ludzie nie zatrudniajcie się ,zakładajcie własne firmy i wtedy jest luz
walo 2016-05-20 22:53
Szczerze mówiąc jest wiele lepszych firm i wiele osób Wam to powie. Dla tej jednak nie jest priorytetem ta walka a spokojne prowadzenie interesu i zarobek na siebie.
Natalia 2017-09-06 18:45
@walo, każdy pracodawca ma inna strategię, poprzednie opinie są podzielone aczkolwiek nikt też nie udzielił na nie odpowiedzi.Na forum są aktualni pracownicy firmy? Może uda się by ktoś napisał jak obecnie wygląda zatrudnienie w firmie i czy 4w nieruchomosci, poszukują pracowników?
Zostaw swoją opinię o 4w nieruchomosci - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 4w nieruchomosci