Przedsiębiorstwo Produkcji Farmaceutycznej GEMI

Karczew

Opinie o Przedsiębiorstwo Produkcji Farmaceutycznej GEMI

mafinka 2015-07-23 12:03:18
i jak tam z pracy ? lepiej, chłodniej czy bez zmian , widzę ze nikt nie odgadł kto tak brzydko mówi na szefa i narzeka (usunięte przez administratora) na brak pensji, dziwi mnie bo tylko jedna pani Iwonka ma bordowe włosy
sprawiedliwa 2015-07-26 19:46:27
Jestem obuzona tym beznadziejnym wpisem ,jak mozna oskarzac kogos niewinnego. Nieznana osobo z ktorego palca wyssałas te głupoty chyba nie pomyslałaś o konsekwęcjach tego wpisu mozna dojsc do prawdy droga sądowna lepiej odszczekaj to co napisalas zajmij się praca a nie pisaniem głupot na forum widocznie ty masz zawsze pensje na czas
druga sprawiedliwa 2015-07-27 10:52:24
sprawiedliwa ma rację,co Iwonka ma wspólnego z wazeliną i szczekaniem?nie rozumiem tych insynuacji,są zupełnie bezpodstawne,a ty Mafinka skoro tak wszystko wiesz,to powinnaś napisać (usunięte przez administratora) , że wszyscy narzekają na brak pensji,ale to chyba nic dziwnego.
trzecia sprawiedliwa 2015-07-27 23:21:41
No rzesz aż się zagotowałam co za śmierdzącą flądra tzw"mafinka" Dziecko chyba jesteś ślepa i głucha ,a na dodatek chyba lekko ułomna pisząc takie bzdury. Jeśli jesteś wśród pracujących to powinnaś zauważyć,że o (usunięte przez administratora) brakach w wypłatach mówią wszyscy bez wyjątku więc raczej nie jest to fatamorgana tylko czysta prawda ,a i z narzekanie jest tak że jak coś mówimy to wszyscy mnie lub więcej i jak jest robota to nie leżymy tylko pracujemy mimo iż jest jak jest. Oczerniać kogoś kto pracuje normalnie jak większość to czyste(usunięte przez administratora) Ale myślę,że już w krótce mała śmierdząca flądro skończy Ci się to oczernianie bo smród za tobą Cię zdradzi.
były 2015-07-29 10:23:51
No no widzę ,że dalej nic się tam u Was nie zmieniło, (usunięte przez administratora) słyszy się że niestety dalej macie braki w wypłatach i nic ich nie rusza nawet sprawy w sądzie. A na dodatek ktoś chyba chce skłócić starą załogę wypisując te bzdury. Musicie uważać na te nowe nabytki bo widać ,że niestety ktoś bezmyślnie rzuca oszczerstwa i wypisuje takie bzdury. Oj dobrze ,że mnie tam już nie ma.
nowa 2015-07-31 09:39:25
A ja pracuję przez agencję i jestem bardzo zadowolona, z wynagrodzeniem też nie było problemów.
ja 2015-07-31 12:58:46
ciesze sie nowa ,że ci się podoba i że jesteś zadowolona,ciekawe czy dozowałaś już odciski,stałaś na monobloku,na tubiarce,czy robiłaś już wszystko co "stare",a powinnaś,bo wiele mniej nie zarabiasz,a zero odpowiedzialności.
nowa 2015-08-09 20:50:39
starsi stażem psują atmosferę i z przejrzystej współpracy robią błoto, nie wiem czemu...
1
xxx-d 2015-08-10 18:11:33
nic się nie zmienia widzę , co nowa osoba to taka sama opinia o starszych pracownicach, coś jest na rzeczy , niech wreszcie Szefostwo zrobi porządek wśród Pań tam pracujących od lat, jak mają nowi czuć się dobrze jak na dzień dobry mają morze narzekań i żali ze się inaczej zarabia i pensje na czas a One nie . Panie Grzegorzu zrobi Pan tam porządek bo psują opinię !!!!!!!!
stara 2015-08-10 18:44:47
pracujesz chwile i masz tyle do powiedzenia ?dzięki tym co psują atmosferę masz pensje,a przychodzisz do pracy i czekasz aż stara zorganizuje ci robote.myśle że Pan Nowakowski powinien przyjżeć się waszej pracy i z wami zrobić porządek,bo przez wasze "zaangażowanie" stare muszą robic za dwie więc,nie narzekaj tylko do roboty, nie dziw się ,że ktoś się złości jak oprócz pracy musi niańczyć jeszcze takie jak ty.
stara 2015-08-10 21:46:19
ty stara masz racje my jak byłyśmy nowe nikt nas nie oszczędzał ,nie było sentymentów,musiałyśmy stawać na każdą robote ,a teraz te oszczędzasz bo ci szkoda ,a im jeszcze żle.
była 2015-08-12 09:45:06
Żeby nie stare pracownice nie raz uratowały zlecenia przed katastrofą. Ich zaangażowanie i wiedza są bezcenne. Tak więc młodsza kadro - trochę szacunku!!!!!!
była 2015-08-12 18:30:16
to prawda,szczera prawda.
koment 2015-08-31 06:04:35
Jak czytam te niektóre opinie to przypomina mi się hasło "Polska w Ruinie".Czas na nowe pokolenie.
post 2015-08-31 16:12:27
prosze bardzo koment,now problem.
była 2015-10-01 20:49:54
pracowałam w tej firmie przez agencje,praca bardzo ciekawa,produkty wysokiej jakości,ale niestety jest to w większości praca ciężka,bardzo odpowiedzialna,jestem pełna uznania dla pań pracujących tam od dawna,ich spryt,zaangażowanie,umiejętności organizacyjne są pełne podziwu,to z pewnością lata praktyki.będę miło wspominać pracę w tej firmie.
ok. 2015-10-03 23:51:38
O jak miło ,dziękuję w imieniu "starej" załogi i polecamy się na przyszłość. Jednak jakoś niektórzy mogą się dogadać, jak ktoś ma dobre chęci i chce pracować to bez problemu się zaaklimatyzuje, a jak ktoś ma olewcze podejście do pracy i wszystko w nosie to nie ma się co dziwić ,że mu przeszkadza jak tzw."starsza"pracownica zwraca mu uwagę by robił dobrze i starannie. Tym co mają "muchy w nosie" dziękujemy i nie chcemy, nikt za kogoś podwójnie nie będzie pracował.
koment 2015-10-24 06:42:54
Załoga pracuje dobrze i zgodnie. Widać efekty. Urządzenia wreszcie działają precyzyjnie. Dobrze Nam zrobiło "przewietrzenie". Atmosfera twórcza. Nie zwracajcie uwagi na "gościa", ktoś mu płaci za konfliktowanie Nas. Pisze paszkwile od lat.
ja 2015-11-07 14:28:48
o BOŻE widzisz i nie grzmisz.
była 2015-11-13 16:24:27
MAŁA MI,a ile według ciebie zarabiają,tam pracownicy produkcyjni,ile dla ciebie jest dużo?,
była 2015-11-22 11:02:20
w tej firmie nigdy nie doceniało się dobrych pracowników,jeśli robiłeś dużo musiałeś nadrobić za tego co robi mało,bo norma musiała sie zgadzać, nie opłacało sie w tej firmie wykazywać bo w nagrode więcej sie od takiej osoby wymagało,także lepiej udawać że sie nic nie umie,wtedy dadzą ci spokój.czy sprawdza się to do dziś?
MARZENKA 2015-11-24 18:50:36
Tak w szczególności tymi najlepszymi niby jest ta starszyzna? Dobre sobie.Wredota i faływy charakter niekórych pań po prostu nie zna granic . Pracują tam osoby bez kwalfikacji do danego stanowiska.Atmosfera jak się tam pracowało to jeden wielki ....Ludzi się powinno szanować , a nie poniżać i w tym wszystkim bierze udział pani kierownik. Panie Prezesie niech Pan zrobi tam porządek z kierowniczka i paniami , bo osoby ,co przychodzą tam do pracy odchodzą przez pania A.G i przez te panie ,z dużym stażem pracy.
MARZENKA 2015-11-24 19:07:09
PANIE PREZESIE WYMIEŃ STARĄ EKIPĘ NA NOWĄ A WTEDY FIRMA BEDZIE PROSFEROWAĆ JAK NALEŻY I NIKT NIE BĘDZIE PSUŁ OPINNI FIRMY. PANA NIBY LOJALNI PRACOWNICY TAK NAPRAWDE WBIJAJA PANU NÓŻ W PLECY.NIECH PAN RATUJE NOWE OSOBY, KTÓRE TAM JESZCZE PRACUJĄ, NOWI LUDZIE SIE ZNAJDA DO PRACY.
radek 2015-11-24 19:36:13
a gzie szacunek starych pracownic do nowych osób co przychodzą tam do pracy??? wy wymagajcie ale dajcie z siebie tak samo!!!!!!
wkurzona 2015-11-24 19:59:39
większość osób nowych nie nadaje sie do takiej pracy i o to cała ich złość ,najlepiej swoją nieudolność zwalić na dziewczyny ze starzem,one myślą ,że przyszły sobie pogadać,odbyć 8 godz.i tyle z ich strony,no troche pomóc,jakiego szacunku wymagacie od starszych pracownic,żeby kłaniały wam sie w pas bo i tak za dużo za was robią wy biedne cierpiętnice.no i z waszym zaangażowaniem i chęcią nauki to dopiero firma by prosperowała.a ty marzenka to rzeczywiście byłaś pokrzywdzona ,nierobie jeden.oczywiście są 2 czy 3 osoby nowe które sie nadają i nie obrażają sie jak ktoś im zwróci uwagę w dobrej wierze.marzenka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie,a ty radek wytłumacz mi jutro jak okazywać ci szacunek[całując po rękach].
robert 2016-03-04 20:54:56
cos sie poprawilo ?
ok. 2016-03-21 18:34:38
Nie..
ja 2016-05-18 09:11:22
o jakim hejcie mowa ,alan chyba nie rozumiesz znaczenia tego słowa,jeśli hejt jest w gemi,to życze wszystkim takiego hejtu,chyba jesteś młody i głupi.
yevx 2016-06-29 10:04:03
wiadomo co z warunkami pracy ?
koment 2016-07-29 07:02:42
Znów jakiś arytmetyczny środek kapusty dywaguje w tematach o których pojęcia nie ma. Ale widać zaangażowanie w pisaninę. Ciekawe ,ze geniusze odchodzący z mina obrażonych lądują z reguły nieciekawie i jakoś karier nie robią. Wypisują potem te bzdury modląc się o niepowodzenie dla Firmy. Nic z tego nieudacznicy. Trzeba się było przykładać do pracy a nie leserować i teraz krytykować , pluć na wszystkich do okoła. Choć to przecież tak polska tradycja - prawda? Tacy jesteście idealni , kasę braliście , bierzecie i Be? Ten któremu firma podobno zalega od iluś tam dni - zapraszamy. Może to złota rączka od siedmiu boleści , która za przysiad ze śrubokrętem liczy sobie jak za konsultacje prawną. Zapraszamy. Pogadamy sobie.
koment 2016-07-31 05:57:33
Źle pracujący pracownik - niekompetentny leser kosztuje Firmę TRZYKROTNOŚĆ jego rocznego wynagrodzenia. To wszytko w tej kwestii . Wnioski pozostawiam dla własnej oceny analityka ekonomicznego. Jeżeli ktoś musi pracować pod ekonomem w atmosferze zamordyzmu to... do rolnictwa zapraszam lub korporacji , choć lepiej na pole , bo w korporacji tez można się jakoś poukrywać to po pierwsze. Po drugie Firma Płaci i to jest oszczerstwo .
tom 2016-07-31 19:37:11
zgadzam sie z tym że niekompetentny pracownik kosztuje więcej ,to czemu oni tam są?
sreberko 2016-08-11 13:59:38
Mimo niezaciekawych opini jestem zainteresowana praca w tej firmie. Proszę o informację , czy jest to praca stojaca, siedząca czy różna? Jakie są godziny pracy i co z sobotami?
Z góry dziękuję za info
3
Robo 2016-08-23 19:11:17
Aala tu sie prawdy nie dowiesz , piszą sami (usunięte przez administratora) z produkcji :) , pracowalem , wszystko ok, zarobki jak wszedzie ,
chetna 2016-08-24 13:05:25
jak wszedzie tzn.na czas?srednia krajowa?
Maja 2016-08-25 11:30:49
Skorzystałam z zaproszenia, chociaż było anonimowe. (usunięte przez administratora) .
xxx. 2016-08-28 14:35:39
Są wzloty i upadki. Ludzie pensje dostają ,może niektórzy z poślizgiem, jednak większość na czas ,ale jak wszędzie nie ma miejsc idealnych. Jak się ktoś sprawdzi to może liczyć na stałą pracę bo dobrych ludzi potrzeba, a czy będzie mu odpowiadać zajęcie i reszta to musi się sam przekonać. Jedni się nadają inni szukają czegoś innego albo ktoś zostanie albo pójdzie dalej.
Irka 2016-08-28 20:32:55
pracowałam na produkcji. Musiałam odejść bo choruje mi maz ale mam nadzieje ze wruce. w poprzedniej pracy kierownik sie nade mną znęcał a tutaj duzo pracy ale miło
IRKA 2016-08-29 13:56:46
atmoswerka fajna, nikt na Ciebie nie krzyczy i nie wyzywa od starych idiotek czy tłumoków jak w moim poprzednim zakładzie.
jack nikolson 2016-08-29 19:03:43
no nareszcie ktoś mądry napisał,aż miło czytać,te nieroby nic nie doceniają,dać palec to.......itd.ja już nie raz byłem (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
logav 2016-08-30 17:15:59
HA HA HA ...... dowcipniś.
chetna 2016-08-31 07:59:21
tak czytam to wszystko i sie zastanawiam- po co wy tu siedzicie jak wam tak zle ?
obecna 2016-08-31 08:12:33
Jas jest tak, że te chwasty niedługo zostaną jeden za drugim wyrwane.
gość 2016-08-31 23:12:52
Zgadzam się z tobą Wodewil- bardzo prostacka. To chyba te chwasty... szkoda tu wchodzić na to forum już
lech 2016-09-01 16:20:10
Boluś ale ty jesteś elektrykiem z Gdańska a oni szukają na produkcję. (usunięte przez administratora)
czarex 2016-10-20 08:13:38
Nie polecam, pracuje krótko ale już żałuję
5
czarex 2016-10-20 09:24:55
Lepiej omijać z daleka
3
ciekawa 2016-10-21 13:45:02
czarex czemu żałujesz a właśnie chciałam tam sie przyjąc
kid 2016-10-26 20:47:14
To zamień się ze mną , odstąpię miejsce !!!!! (usunięte przez administratora)
1
cezary 2016-10-27 22:51:27
Znowu szukają (usunięte przez administratora) do kontaktu z hurtowniami- (usunięte przez administratora)
3
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Produkcji Farmaceutycznej GEMI - Karczew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Produkcji Farmaceutycznej GEMI