brak logo

EFEKT FASTENERS & TOOLS S.J. W. ŁUNECKI A. ŁUNECKA-BARTKIEWICZ

Lębork

Opinie o EFEKT FASTENERS & TOOLS S.J. W. ŁUNECKI A. ŁUNECKA-BARTKIEWICZ

vvv 2013-07-09 13:57:57
Mam dziwne wrażenie że specyficzny styl pisania daje jednoznaczną odpowiedz kto pisał wszystkie te opinie:

zagubiona - 2013-06-30 18:12:18
siara - 2013-06-30 18:30:30
wspolwlasciciel-"zona" - 2013-07-01 07:59:12
ona - 2013-07-04 12:29:24
"Właściciel Efektu" - 2013-07-05 08:59:26

Myślę że inteligentnym ludziom to wszystko tłumaczy i nie trzeba więcej słów
1
obeznana 2013-07-09 19:43:11
vvv - 2013-07-09 13:57:57

Mam dziwne wrażenie że specyficzny styl pisania daje jednoznaczną odpowiedz kto pisał wszystkie te opinie:



zagubiona - 2013-06-30 18:12:18

siara - 2013-06-30 18:30:30

wspolwlasciciel-"zona" - 2013-07-01 07:59:12

ona - 2013-07-04 12:29:24

"Właściciel Efektu" - 2013-07-05 08:59:26



Myślę że inteligentnym ludziom to wszystko tłumaczy i nie trzeba więcej słów
W 100 % zgadzam się z tobą. To są opinie właściciela. On sam je pisał. Pracując tam kilka lat łatwo można to rozpoznać.
Nie polecam firmy. Comiesięczna walka o premię (czy będzie, kiedy będzie i czy nic ci nie obetną), wieczne zebrania (które nic nie wnoszą), skłócanie i buntowanie między sobą pracowników (wiadomo przez kogo). Przewija się tam bardzo duża rotacja ludzi. Wiecznie tylko przyjmują nowych. Najlepsi ludzie, dzięki którym to się jakoś kręciło dawno już poodchodzili.
Jedna rada dla właścicieli: "SZANUJCIE PRACOWNIKÓW"
1
S... 2013-08-09 10:20:24
Dowiedziałam się o tych opiniach kilka dni temu i jestem w szoku. Pracowałam w EFEKCIE 5 lat i po tych pięciu latach sama odeszłam. Nie wiem co się tam zmieniło przez ostatnie 1,5 roku ale za.mojej kadencji nie było aż tak źle. Wiadomo były gorsze i lepsze dni.Taka już jest polityka firmy. Albo dasz radę i przetrfasz albo odchodzisz. Na finanse nie mogłam narzekać, tylko atmosfera była czasami nie do wytrzymania(coś dla wytrwałych):-) Mogę powiedzieć na temat tej firmy jedno że dużo się tam nauczyłam, dużo zobaczyłam, zwiedziłam i za to jestem wdzięczna. Pozdrawiam wszystkich
2
s... 2013-08-11 20:16:25
do Szymek - Miesiące były różne, ale ze stażem wzrastało.
pavulon 2013-08-13 12:21:15
wynagrodzenie jest śmieszne jak panda z gazem ;)
malolata 2013-09-22 20:26:31
Do anonim to zależy co chciałbyś robić w firmie Efekt place zależą od stanowiska na którym jestes p
m.c. 2013-09-23 15:53:54
witam serdecznie. a ja z tego miejsca pragnę pozdrowić p.wiesława. stary pracownik 2001-2005. powodzonka!
Łukasz 2013-10-09 14:03:53
Nie dostaniesz bazy klientów i nawet jak zarobisz dla firmy nie dostaniesz uczciwej premii. Nawet jak będziesz pracowała w tej firmie to się nie staraj bo nie docenią Ciebie i będą Ciebie co miesiąc ucinać premię. [usunięte przez admina]
2
2013-10-09 19:42:43
Oczywiście że każdy pracownik dostaje jakaś bazę klientów. z tym że prawie wszyscy ci klienci to przede wszystkim klienci którzy już w Efekcie nie kupują i trzeba naprawdę się postarać żeby znów kupowali.
2013-10-10 08:19:16
podstawa to podstawa - zawsze taka sama. a premia jest uznaniowa - jak uznają, że chcą ci dać to dadzą a jak nie to nie dadzą.
przyjaciel 2013-10-10 22:35:40
to zależy od humoru księgowej :D
1
efekt czy defekt 2013-10-10 22:54:37
A co Ty się Hamakol tak wypytujesz jak jakiś urząd skarbowy. :)nie lepiej iść spytać u źródła? tu na forum i tak prawdy się nie dowiesz bo albo zaraz ktoś napisze jaki efekt jest hu...owy albo ktoś zaraz zacznie słodzic jaki efekt jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Tu nie ma co liczyć na prawdziwe informacje. więc możesz zadawać ciągle te same pytania a odpowiedzi dostaniesz albo całkiem negatywne albo tylko pozytywne.
2013-10-12 18:07:56
Pracowałam tam 6 lat i nigdy nie miałam problemów z kasą.Chyba się starałam ;-)
1
defekt 2013-10-19 15:34:32
żal.pl wielki [usunięte przez administratora] pomylił się z powołaniem powinien być duchownym albo księdzem. Tylko przecież okradanie innych jest czynem potępianym przez kościół. Najśmieszniejsze z ich strony "powiekszenie floty pojazdow" - już nawet spożywka wyszła z fiata pandy bo to jest zabawne jak PH z tak "poważnej" firmy za jaką uważa się defekt przyjeżdża zagazowaną pandą...
6
adi 2013-10-21 23:24:59
Omijać tą "firmę" WIELKIM łukiem!!!!!!!!!!!!
11
aaaaa 2013-12-21 21:49:29
Można się dużo nauczyć w firmie Efekt
1
defekt 2013-12-23 10:43:07
czy pracownicy efektu na święta znowu dostali kubeczki firmowe i zdrapkę z totolotka? hahahahaha a nie przepraszam prezenty dostali najwięksi (usunięte przez administratora)
1
ddff 2014-01-08 21:28:10
Nie tym razem pracownicy dostali premie na konta
Coś allegro jestes nie poinformowany
A twój nowy szef wie dlaczego masz taka ksywkę ????
3
obeznana 2014-01-13 20:48:55
efekt professional fasteners manufacturing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - jaka zmiana nazwy i formy prawnej
ks 2014-02-04 22:20:33
zmiana nazwy i formy prawnej w ucieczce przed długami... wasi zapłacone? taiwan meier zapłacony?
2
kaszana 2014-12-16 11:20:23
długi nadal są - tylko że już się zmieniła nazwa firmy. śruby sprzedają po 5,26zł / kg - nie chcę nawet myśleć jaką to ma klasę ale na pewno nie 8.8 bo po prostu nie da sie w tej cenie sprzedac. atesty podrabiaja. spytajcie o papiery na nakretke to nie dostaniecie bo nie spelnia to żadnej normy ale sprzedają niby jako znormalizowane. Ale oszustwo prędzej czy później wyszło na jaw - bujali się z takim towarem z 2/3 lata strach teraz pomysleć gdzie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest wkręcone. Dno porażka patologia.
1
Tam byłem 2014-12-22 23:21:40
najlepsze,że przerabiają z A2 na A4 co jest nagminne a o prętach gwintowanych to nie wspomnę jak "pryskali" farbą tą Chińszczyzne!!! Widziałem na własne oczy!!! Tak oszukiwać ludzi!!!
2
Leokadia 2015-03-23 20:54:23
Atmosfera pracy w tej firmie nieciekawa, pieniądze nie są płacone w terminie (chodzi mi o premie uznaniową, która jest płacona z dużym opóźnieniem); ze starych pracowników już tam prawie nikt nie pracuje, to o czymś świadczy prawda. Ogólnie to nie polecam!, no chyba, że ktoś nie ma innej opcji i ma nóż na gardle.
1
Willka 2015-03-30 23:18:07
Wypłata premii była zależna od humorku szefa - i ten słynny tekst " a zasłużyliście" Wiele razy miałem ochotę odpowiedzieć - NIE! PRZYCHODZĘ TU TARGAĆ TONY DLA IDEI !!!
Willka 2015-03-30 23:21:27
Wypłata premii była zależna od humorku szefa - i ten słynny tekst " a zasłużyliście" Wiele razy miałem ochotę odpowiedzieć - NIE! PRZYCHODZĘ TU TARGAĆ TONY DLA IDEI !!!
Ja 2015-04-11 02:30:16
Hahaha pozdrawiam Panie Wiesławie dobry tekst z tym 2600 i jeszcze ING super
1
ja 2015-07-12 20:46:24
Słuchajcie chodzi o opinie pracodawcy wiec NIE POLECAM pracowałam i na szczeście już nie pracuje i powiem to jeszcze raz NIE POLECAM
1
Wyrolowana 2015-10-12 14:52:23
Co powiecie na zbiorowy pozew?? zostałam wyrolowana jak mało kto, wstyd nawet opisać jak dałam się oszukać dlatego na forum sobie zaoszczędzę zwłaszcza, że mój wpis zająłby pewnie 4 strony a4 ;-D. Każdy komu opowiadam o mojej przygodzie z defektem przeciera oczy ze zdumienia ja z resztą to tej pory również a nie pracuję już tam sporo czasu. Myślę, że nie jestem jedyna i każdy kto tam pracował, również nie został uczciwie potraktowany, taki charakter odgórny ;-D. Myślę, że jeżeli zebralibyśmy się w grupkę czapki z głów by im pospadały i banda oszustów w końcu dostałaby za swoje!!! Tego z całego serca im życzę!!!
1
Wyrolowana 2015-10-13 10:15:06
Jak się zatrudnisz to się przekonasz i będziesz miał/miała bardzo wiarygodne dowody z pierwszej ręki ;-D... Póki co mam wrażenie, że szefostwo na postawie opisanej przeze mnie historii ciekawość zżera kto się buntować zaczyna... Niestety dowiedzą się w swoim czasie a nie na forum podszywając się pod przyszłego niedoszłego pracownika Panie W. Bez pozdrowień! Moja wypowiedź skierowana jest do byłych a nie przyszłych pracowników.
1
oddana 2015-10-25 21:47:50
przyłączam się do postu wyrolowana odnośnie ,,pozwu zbiorowego,, dla Efektu,trzeba koniecznie złożyć?.Ten niby szef żenującej firmy,która została stworzona od samego początku na krzywdzie ludzkiej ,nazywa się uczciwym człowiekiem,mogącym każdemu byłemu pracownikowi spojrzeć w oczy i się przywitać-tak rozpowiada,żyje on w jakieś iluzji ,czy on nie czuje i nie widzi jak ludzi jawnie okrada z pieniędzy ,które im się należą,zwolnienia ludzi odbywają się głównie z powodu,że go oszukują i źle pracują itd...a to właśnie ten pan szef dokładnie tak postępuje z pracownikami,traktuje pracowników jak marionetki.mieszka we firmie,ciekawe czy z urzędem skarb. się z tego rozlicza prawidłowo.Tylu co on skrzywdził ludzi a do kościoła chodzi i nazywa się chrześcijaninem.''Wyrolowana'' stoję po Twojej stronie i czekam na ruchy odnośnie pozwu,ludzie się znajdą i jestem do dyspozycji,niech wie ,że go przejrzeli ludzie i są solidarni a on się boi tych jawnych opinii co ludzie tu piszą i mogę się założyć,że po moim poście będzie pod wymyślonym nikiem podszywał się za kogoś żeby się dowiedzieć i węszyć cały on?
2
B.M 2015-12-17 11:42:52
Święta racja! Pracowałam tam i zgadzam się z tym w 100%
oddana 2015-12-28 09:37:32
nie znam osoby ,której by się dobrze pracowało i pracuje w tej firmie.To,że ludzie zmieniają się jak rękawiczki są najlepszym obrazem jak się dzieje w tej firmie...Wymagania ze strony niby szefa z górnej półki a płace i umowy jak z najniższej krajowej.Ciekawe czy urząd skarbowy wie to,że mieszka on z rodziną budynku firmowym tyle lat?...trzymajcie sie z dala od tej firmy..
oddana 2016-01-06 16:17:30
HEJ ''GRANDO'' kazdy to wie ,ze to wpis szefa WIESŁAWA musi sie bronic i odpierac ataki.pieniadze na czas to kpina i 2000 tys tylko chyba rodzinka pracujaca w tej firmie zarabia i te czepianie sie pracowników o wszystko to czysty wyzysk i mobing
1
beer 2016-01-28 12:08:21
"Oddana" zgadzam się zToba! Chociaż ktoś tu pisze prawdę! A te opisy zachwalające "firme" to tylko i wyłącznie teksty Pana W. Kasa nigdy nie była na czas i nie piszcie bzdur bo pracowałem tak kilka dobrych lat.
ODDANA 2016-02-08 14:18:48
"beer" dzieki ci za wpis ,za odwage.Ja tez pracowalam kilka dobrych lat w tej firmie.Szkoda nerwow i lat .On mysli ze ludzie pracujacy w firmie to dzieci i mozna ich traktowac jak marionetki.Sam stres w tej firmie
wszyscy swieci 2016-02-18 12:49:35
Może dlatego drogi właścicielu, że po pierwsze nie wszyscy mogą sobie pozwolić na natyczmiastowe odejście, a po drugie człowiek jest czasem naiwny, że pracodawca zacznie szanować swojego pracownika.
A potem dziwią się, że ktoś za plecami szuka sobie innej pracy i nagle się zwalnia.
ODDANA 2016-02-21 21:55:08
no właśnie masz rację ''wszyscy święci'' ,ze panu Łuneckiemu wydaje się wszystko czarne albo białe,nawet nie potrafi postawić siĘ po stronie pracowników i zobaczyć jak JEGO ZARZADZANIE krzywdzi,jest niesprawiedliwe i ile muszą znieść pracując w pseudo porządnej firmie,po prostu co nie którzy musieli pracować z przyczyn życiowych ,ale jak się nadaży okazja to uciekaja od EFEKTU.Teraz oszczędzając na pracy ludzi-umowy zlecenia dorobił się domu jednorodzinnego.Nic by nikt nie miał do tego ale nie kosztem ludzi.Może wreszcie dotrze do niego jakim on jest człowiekiem i się zmieni wreszcie
beer 2016-02-29 15:10:14
Anc zapewniam że ja i "oddana" to dwie inne osoby aczkolwiek domyślam się kim jest. A człowiek pracował bo musiał ale tylko nadarzyła się okazja to z przyjemnością pożegnałem tą firmę.
1
aasd 2016-03-04 10:06:23
co do pozwu - to prosze o informację chętnie się dołączę. Złodziej odpowie za kradzież premii i nadgodzin. wiele rozmów mam nagranych z byłym szefem no i jeszcze opinie klientów którzy mówili co innego a marzenka przyjeżdżała i pogrążała przedstawicieli jacy to źli są w oczach klientów! do zobaczyska :)
1
-nie polecam 2016-03-16 15:21:32
Nie polecam !!! Z resztą nie muszę bo i tak już nikt nie chce tam pracować!! Pewnie i tak zaraz zwiną swój stragan!! Gdyby nie rodzina to nie miałby kto tam robić za "murzyna".
ggrf 2016-04-14 17:10:17
Uwaga, Efekt znowu prowadzi rekrutację i podaje zawyżone stawki wynagrodzenia. Nie sugerujcie się tym, że podają minimalne wynagrodzenie 3600 brutto. W rzeczywistości będzie to zapewne umowa zlecenia za 1500 zł.
-nie polecam 2016-04-19 14:22:35
1500 chyba śnisz 1300 to max jaki tam dostaniesz. Może na początek dostaniesz więcej na zleceniu ale ich księgowa "KRUELA" tak zakręci że i tak podpiszesz jakieś beznadziejne aneksy...


Nie idźcie tam!
1
zainteresowana 2016-09-09 09:41:47
jak tam funkcjonuje firma Efekt,dalej chamsko zachowuje się niby szef p.Wiesław i dalej oszukuje swych pracowników
1
Zombie 2016-09-25 19:23:31
Marzenka z szefuńciem, to przecież jak małżeństwo! :) Musi robić na mężusia, żeby miał motorek, a donoszeniem utrzymuje się w pracy :)
4
ina 2016-09-30 04:22:40
Jak Marzena i nibyb szef Wiesl aw no i pani wielka jego zona nie znałam wiekszych hipokryrow dorabiajacych sie na pracy ludzu.ciagle obarcznie ludzi ze zle robia to i owo a tak naprawde to ini zle zarzadzaja ludzmi ale co mozna sie spodziewac po szefie elektryku
3
oni 2016-10-02 06:03:18
wypowiedz od aligatora jest oderwana od rzeczywistosci i napisana przez samego super wstretnego i odrazajacego wlascicela po zawodowce.otrzasnij sie czlowieku nie powstrzmasz prawdziwych opini na sqoj temat bo za duzo skrzywdziles i i krzywdzisz ludzi
2
goska 2016-10-02 20:52:00
Co innego mowia na rozmowie kwalifikacyjnej ktora zreszta jest zenujaca a co innego w praktyce.wyplatu nie regularne.wysokosc tragedia i te ciagle mowy typu ze wyplata vylaby wieksza ale w tym miesiacu ...ciagle czepianie nie wiadomo tak naprawde o co.Teraz wiesz dlaczego ludzie sie zmieniaja czesto w tej firmie
1
groth 2016-10-08 07:43:03
Leave chyba sam nie wierzysz co napisales? W tej firmie przyjacielska atmosfery nie bylo i nie bedzie nie z tymi podstepnymu ludzmi.Tak sie scwanil szef-elektryk poco zatrudniac pracownikow jak mozna stasystow zatrudnic i placic grosze.To sobie cwaniak wymyslil.tragedia i zenujace
Marcin 2016-10-08 18:21:10
Nie rozumiem, jakich statystów? To chyba jakieś grube pomówienie, poza tym żadnemu pracodawcy nie jest wszystko jedno, komu wypłaca wynagrodzenie i za jaką pracę. Także wydaję mi się, że to chyba jakieś nieporozumienie. W ogóle nie widzę teraz ofert pracy...
ciekawy 2016-10-26 02:23:28
Hej ludzie co ciekawegi w Leborskim Efekcie.Niby szef ma znowu Ciekawe ponysly ...na dziwna atmosfe we firmie?
Zostaw swoją opinię o EFEKT FASTENERS & TOOLS S.J. W. ŁUNECKI A. ŁUNECKA-BARTKIEWICZ - Lębork
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EFEKT FASTENERS & TOOLS S.J. W. ŁUNECKI A. ŁUNECKA-BARTKIEWICZ