MOLEWSKI Sp. z o.o.

Włocławek

Opinie o MOLEWSKI Sp. z o.o.

fidodido 2012-05-31 20:18
Dzisiaj po rozmowie rekrutacyjnej z wice dyrektorem na stanowisko inżyniera budowy zostałem zaskoczony, przy etapie rozmowy o wynagrodzenie padło pytanie ile chce zarabiać, powiedziałem że to ile chciałbym a ile możecie dać to dwie bajki, zaproponował pan dyrektor( usunięte przez administratora ) od godziny 7 do 17. Inżynierowie cencie się gdyż innym wydaje się że za minimalne wynagrodzenie zatrudnią profesjonalnego pracownika. Pozdrawiam
6
ramon 2012-08-30 09:09
(usunięte przez administratora)Jak komuś zależy na robocie to jedzie w delegacje , przynajmniej jako nieliczni płacą delegację i dają zakweterowanie.Polecam!!!!!
lol 2013-05-30 16:05
to co dzieje sie w tym roku w tej firmie to kpina... wcześniej było źle, ale teraz to tragedia... o premiach, czy płatnych nadgodzinach czy sobotach zapomnij... zarobki obecnie to (usunięte przez administratora) . (usunięte przez administratora)
2
fred 2013-06-26 12:46
(usunięte przez administratora)lol chyba pomyliłeś firmy !!!! to rzetelna firma ,rozwijająca się, z przyszłością. POlecam gorąco!!!!!!
1
kierowca 2013-10-27 10:30
witam chciałem sie podzielić opinią bo w tej firmie to jedynym minusem są zarobki żeby w delegacji zarabiać niecałe (usunięte przez administratora) to wstyd jak ta firma o nas dba!!!!
7
CASE 2013-11-28 12:01
kasa w miarę ok pod warunkiem że ciągnie się metry, wypłata na czas, w miesiącu dużo godzin i praca co drugą sobote tyle że delegacji, tragedi nie ma bo płacą diety no i ZUS od całości, sprzęty to głównie 3-4 letnie CATY
1
xxx 2013-12-12 20:17
wyrazy współczucia dla pracowników firmy
9
ANONIM 2013-12-29 20:35
KOLEGO SKORO TAK DOBRZE JESTEŚ ZORIENTOWANY CO SIĘ DZIEJE W FIRMIE ,TO ZNACZY ŻE NIE JESTEŚ LOJALNYM PRACOWNIKIEM!!!!!! ,JAK WIDAĆ MASZ CZAS NA ZAJMOWANIE SIĘ NIEPRAWDZIWYM PLOTAMI I WYPISYWANIEM BZDUR.ZAJMIJ SIĘ LEPIEJ TYM CO DO CIEBIE NALEŻY.ZMIEŃ FIRMĘ SKORO TAK CI ŹLE. CI CO SĄ UCZCIWI I CHCĄ PRACOWAĆ NIE NARZEKAJĄ.
3
jk 2013-12-29 20:37
Pracowałem w tej firmie prawie 3 lata. Rozpocząłem jako robotnik (usunięte przez administratora) później załapałem się na koparko ładowarke. Czasem nie było łatwo - delegacja, dużo godzin i praca w soboty (min. 2 w miesiącu). Wypłata terminowa ok. (usunięte przez administratora) do ręki, do tego bony na święta. Zrezygnowałem z uwagi na wyjazd za granicę. Jak nie uda mi sie wyjechać od nowego roku to będę chciał wrócić na maszynę. Z tego co wiem to wygrali jakiś przetarg i przyjmują do pracy. Najlepiej osobiście pojechać i spróbować rozmawiać.
3
realista 2014-03-11 06:58
żeby być partnerem biznesowy firmy MOLEWSKI musisz miec firmę nie mniejsza niż MOLWESKi (usunięte przez administratora)
5
Operator 2014-05-21 12:55
Witam,prosze o opinie o tej firmie,jakie stawki (operator)??ile godzin,jaka umowa?(usunięte przez administratora)..Prosze o aktualna opinie operatorow
kwiatek 2014-06-12 19:04
Może mi ktoś podrzucić kontakt do osoby odpowiedzialnej za rekrutację spawaczy,(usunięte przez administratora),dzięki
pracus 2014-07-31 20:57
Firma bardzo dobra ,praca od switu do nocy,za caly miesiac ok. (usunięte przez administratora) z delegacja bo oplacaja zus,jedynym minusem jest to ze nie chca zwalniac,przyjmuja kazdego...
2
ole 2015-10-03 15:34
Duże budowy realizowane są przeważnie przez firmy podwykonawców, które zatrudniają swoich ludzi. Wszystkie firmy tak robią. Więc nie ma co się podniecać i do Grecji uciekać.
odbiorca 2015-10-27 16:03
Polecam. Współpraca układała się bardzo komfortowa. Dostałem konkurencyjną propozycję, odpowiedź na wszystkie pytania i terminowo wykonana usługa.
1
parówa 2015-12-06 21:39
wybadają ile chcesz zarobić jak za dużo to do widzenia fachowiec w firmie Molewski dużo nie zarobi (usunięte przez administratora)
1
xxx 2015-12-22 09:48
moja znajoma pracuje w tej firmie od kilku lat i sobie chwali. Teraz przed Świętami mieli zabawę choinkową dla dzieci, co w dzisiejszych czasach rzadko się zdarza i bony dla pracowników na święta
1
romek 2015-12-22 10:25
pracują ci, którzy chcą pracować i tych się docenia
1
romek 2015-12-31 12:24
zgadza się, doświadczenie to podstawa i papierek też się przyda.Ale opinie o tej firmie nie są za dobre. zastanawiam się tylko kto je wypisuje? dobrze by było żeby wypowiedziały się osoby, które pracują w tej firmie. Bo te wcześniejsze opinie wydają się nie do końca wiarygodne i obiektywne
1
gość54 2016-01-11 22:20
Współpracowałem z ludźmi z tej firmy i nie wyglądali na nieszczęśliwych. Wręcz przeciwnie młody zespół ludzi z ogromną wiedzą. Pogratulować takich pracowników i zwolnić tych którzy robią taką reputację firmie. Uważam, że mało takich firm w woj. kuj-pom. A człowiek jak to człowiek docenia coś dopiero jak to straci
1
jola 2016-01-15 08:10
widać, że firma się rozwija w szybkim tempie bo szukają asystenta prawnego. słyszałam, że firma Molewski daje szansę młodym ludziom a ja osobiście to bardzo doceniam ponieważ wielu pracodawców to najchętniej zatrudniałaby osoby już z dużym doświadczeniem.
2
jest git 2016-04-25 21:30
dla młodego inżyniera - idealna firma do łyknięcia wiedzy, doświadczenia przy naprawdę ciekawych realizacjach, oraz poznanie wielu ludzi w całym kraju. pracowalem tam tez ponad 3 lata i powiem jedno - wszędzie jest tak samo: nerwówka, stresy, OPR od szefów - więc nie ma co narzekać. Każdemu młodemu inżynierowi polecam...-ja wspominam miło moją przygodę z MM i spółka.
ertyu 2016-09-05 19:46
@maks no pewnie ze tak nie rozumiem cos dziwnego jest w tej pracy? jak się ma odpwoiednie kompetencje
xxx 2016-11-03 17:09
Po 2 latach spędzonych w Niemczech, szukałem pracy w budowlance gdzieś na miejscu. Do Molewskich poszedłem na chwilę a w sumie przepracowałem 5 lat. Wwszystko zależy od kierownictwa na które się trafi. Na początku jako pomocnik zarabiałem (usunięte przez administratora) na rękę + dieta wypłacana co 2 tygodnie do ręki przez jakiś czas, później delegacja wypłacana była na konto. W między czasie zrobiłem kurs na koparko-ładowarki i jak tylko nadała się okazja wkręciłem się na maszynę - chyba nie było wyjścia po operatora cata poszedł na chorobowe i kierownik nakazał wsiąść na maszynie. (usunięte przez administratora) W między czasie zrobiłem prawko C+E i poszedłem na zestaw.
3
ruda 2016-11-16 10:55
wypłata zawsze na czas, bony na święta i dla dzieci impreza świąteczna.
2
Zwykły pracownik 2016-12-10 13:07
Kto nie chce pracować to nie pracuję, a z nudy ma czas na pisanie bzdurnych komentarzy. Firma uczciwa bo nie zatrudnia na czarno. I moje pytanie? Jak ma dorównać nieuczciwym pracodawcą. Z perspektywy przepracowanych lat pracy w tej firmie mogę stwierdzić że trzon starej kadry nie odchodzi i pracuję z pełnym zaangażowaniem. Co dziwne dużo osób które odeszło chciało wrócić. Takim osobą trzeba powiedzieć-nie. Swojej szansy nie wykorzystaliście. Życzę wszystkim takich przełożonych. I na koniec: uczciwością i pracą ludzie się bogacą!!!
5
NICK 2017-01-12 12:16
Jest super, jest super więc o co Wam chodzi ...
1
Agnieszka 2017-03-08 11:10
Zauważyłam przeróżne opinie. A co powiecie na temat przebiegu rekrutacji? Na co uważać?
Agnieszka 2017-03-20 13:41
@ŁUKASZ dziękuję. Dla zainteresowanych pracą w powyższej firmie, polecam zapoznać się z zakładką 'Kariera' zamieszczoną przy wątku firmy http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,424209,0,0,kariera
Zostaw swoją opinię o MOLEWSKI Sp. z o.o. - Włocławek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MOLEWSKI Sp. z o.o.