brak logo

Triumph-sklep z bielizną

Warszawa

Opinie o Triumph-sklep z bielizną

carla 2009-01-22 18:25
Słowa kojarzące się z tą firmą to: wyczerpująca (stojąca), nie rozwojowa
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako : Ogromny negatyw
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .plotkarki, z zazdroscia patrzace na wszystko
Od jakiej stawki można negocjować pensję? pensji sie nie negocjuje, otrzymuje sie do 1500 max
Najbardziej w tej firmie podobało mi się: ... .bielizna
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: ... .szefostwo, godziny pracy
2
Rita 2009-01-23 16:33
czesc ja pracowalam w tej firmie w Katowicach. W pelni się z tobą zgadzam. Ciągle trzeba stać. Najfajniesze jest że przychodzą fajce ciacha kupują bielizny dla swoich żon, dziewczyn. Można coś wyrwać dla siebie, :) Raz koleżanka mówi do takiego " Kupilby Pan i mi, jest mi bardzo ladnie w tym staniczko, gość się podjaral i jeszcze jej kupil majteczki. Ale bylo śmiechu, potem do niej przylazil żeby się umówić ale go zbyla. Pozdrawiam Cię Basiu ty wariatko
anonim 2010-06-09 13:28
to proponuje zebys pracowala w agencji towarzyskiej bo tylko do tego sie nadajesz. i musisz miec problem z wyrywaniem normalnych facetow skoro zabierasz sie za zajetych :P
11
ja 2014-05-06 22:05
Triumph nie zatrudnia sprzedawców w sklepach bo sklepy są partnerskie lub franczyzowe, zależy do jakiego pracodawcy trafisz.
1
ja 2014-05-10 15:48
Czy to franczyza czy partnerski to i tak ma prywatnego właściciela od którego zależy i sposób rekrutacji (różny od ogłoszeń na lokalnych i ogólnopolskich portalach internetowych poprzez biura pracy do zwykłych kartek na witrynie) i rodzaj proponowanej umowy o pracę i wynagrodzenia.W sklepach franczyzowych właściciel musi bardziej liczyć się z centralą odnośnie wystroju witryny,aranżacji sklepu,przecen międzysezonowych i sezonowych, zasad obsługi klienta kontrolowanych przez tzw.tajemniczego klienta itd.W zamian ma inne korzyści np.zapłatę za towar faktycznie sprzedany.
1
nieznany 2014-08-05 23:55
Nie polecam!!! Pracowałem/am w sklepie Triumph firmowym (nie franczyzowym), zarobki średnie a atmosfera w pracy TRAGICZNA, nie można usiąść przez cały czas pracy, który często wynosił 10 godzin, przerwa ledwie 5-10 min, szefostwo non stop czepia się np. ze za cicho powiedziałaś/es dzień dobry do klienta. o wolnym weekendzie można pomazyc !!!!
2
kaja 2015-01-16 23:17
Pracowałam w firmowym sklepie...Ekipa sklepu - super, ale co z tego, góra to jedna wielka tragedia - Zarządzanie przez zastraszanie, a jaki niewybredny język stosowany wobec pracowników, ech szkoda słów. Dla osób świadomych swojej wartości, kulturalnych, to praca nie do przyjęcia.
6
Dominika 2015-04-29 14:51
Również pracowałam tam przez jakiś czas. Tak jak wyżej napisano zależy na jakiego pracodawce się trafi, bo każdy ma inne warunki. Odgórne warunki firmy Tiumpha są takie same, czyli np: ubiór. W tym przypadku wszyscy ubrani są na czarno...Jak każda firma ma jakieś wymagania normalne.
Szczerze mówiąc ja trafiłam na jednego z najgorszych pracodawców (opinie moja i nie tylko, bo również wielu osób i ostrzegały mnie). No cóż... Człowiek który mnie zatrudnił traktuje swoich pracowników po chamsku i nie wywiązuje się z umów. Pracujesz u niego praktycznie za darmo. (Nie dziwne, że ludzie uciekają). Charakter pracy: strojąca, wszystko na baczność, klient wchodzi masz mu tyle wcisnąć mimo, że NIE CHCE TWOJEJ POMOCY to masz za nim łazić jak idiota. O wszystko się czepiają, o każde wypowiedziane słowo. Niestety sam właścieciel nie zna poprawnego języka, także nie wiem jak może innym kazać obsługiwać klientów ,,perfekcyjnie'' skoro sam nie potrafi normalnie rozmawiać z ludźmi. Nie powinien mieć takiego sklepu, niszczy tylko opinię firmy ,,TRIUMPH''.
Jeżeli chodzi o personel też ciężko się dogadać, te co dłużej pracują tylko patrzą się na nowego i rozkazują, tak jakby to była praca nie wiadomo gdzie. Dają się poniżać, zwłaszcza jedna - więc taka praca jej odpowiada. Jak dotąd jedyna w jej życiu praktycznie. Siedzi tylko w stanikach i myśli, że wszystko umie i wie i że pozjadała wszystkie rozumy. Tak naprawdę nowy odwala większość roboty, i ma najwięcej biegania. Ogólnie: mała pensja, praca mało rozwojowa (dobra dla 18-sto latków chcących dorobić, a nie dla poważnych dorosłych ludzi, mających do utrzymania rodzinę i inne zobowiązania). Jedno wielkie oszustwo! Jeżeli już ktoś z Was postanowi tam pracować (lub spróbować) to nie mówię nie. Tak jak pisałam, wszystko zależy od odpowiedniego i poważnego pracodawcy. Ja trafiłam akurat bardzo pechowo i na chyba jednego z gorszych i bardzo nie poważnego. Ciężko było go oglądać a co dopiero znosić. Żal... Za to wam życzę żebyście trafiły na odpowiedniego pracodawcę, bo nie każdy nim powinien być.
2
Anonim 2015-05-27 13:50
Jeśli ktoś zechciałby pracować w firmie Triumph w Zakopanem, (dokładny adres Krupówki 29 - Pasaż Handlowy) - to przestrzegam i od razu odradzam!
Sama pracowałam tam przez krótki czas, także wiem co się tam wyprawia. Pracodawca nie dotrzymuje obietnic, zatrudnia na około miesiąc pracownica, dając mu słowo, że po odbytym okresie próbnym dostanie umowę o pracę. Niestety... Umowy nie ma, a pracownika wyrzuca z pracy, po czym przyjmuje następnego również na takich samych zasadach i dokładnie tak samo postępuje z nim jak z poprzednim (dzięki czemu ma tanią siłę roboczą). Przez cały okres tej pracy pracownik zapoznaje się z asortymentem i gdy już tego dokona zostaje zwolniony (bez przyczyn i konkretnych wyjaśnień). Również pracując na czarno wynagrodzenie wynosi 50zł dziennie (godziny pracy od 10 do 19). Łatwo można wyliczyć ile wynosi stawka godzinowa jak i stwierdzić, iż jest to jeden wielki wyzysk. Czytając powyższe opinie również w wielu kwestiach zgadzam się.
Tak jak ktoś to wyżej napisał wszystko zależy od samego pracodawcy.
Sama Firma Triumph rządzi się swoimi własnymi prawami, które powinny być przestrzegane. Jednakże wysokość wynagrodzenia, warunki pracy oraz dotrzymywanie słowa co do umów o pracę to już działka pracodawcy do którego się trafi. Nie wiem jak jest w innych miastach, gdyż nie wykluczone, że ktoś może trafić na porządnego i uczciwego człowieka.
Niestety na tym forum o danym właścicielu nie mogę nic pozytywnego napisać. Jeśli komukolwiek przejdzie przez myśl praca w sklepie Triumph w Zakopanem szczerze i z całego serca odradzam, gdyż rozczarujecie się oraz stracicie swój cenny czas, a czas to pieniądz. Te opinie mają pomagać przyszłym pracownikom w podjęciu słusznej decyzji. Niestety ja wcześniej nie sprawdziłam dokładnej wiarygodności owego pracodawcy i źle na tym wyszłam.
Ludzie jest wiele dużo lepszych firm oraz jeszcze uczciwych pracodawców, którzy poważnie traktują ludzi, a przy tym wywiązują się ze swoich obietnic.
Bo tak jak ktoś wyżej napisał do bycia pracodawcą trzeba dojrzeć. Wymagać najpierw od siebie, a później od innych i co najważniejsze mieć odrobinę godności i szacunku. Mam nadzieję, że ktoś to przeczyta przed podjęciem pracy u tego Pana i dzięki temu nie padnie ofiarą oszustwa.
Nie dawajmy się oszukiwać i starajmy się jak najlepiej wybierać i pracować w godnych warunkach dla uczciwych właścicieli!
Pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających tę stronę.
3
triumph 2016-09-05 19:31
Czy ktoś pracuje w Triumph w Katowicach? Mam na myśli Silesie i 3 Stawy. Jakie są warunki i atmosfera pracy? Widziałam ogłoszenia w tych dwóch centrach, ale nie wiem czy składać CV. Ktoś coś wie na ten temat?
kredo 2016-10-14 19:44
Dzien Dobry,
Jestem bardzo nie zadowolona z systemu. Jestem stala klientka. Na moje urodziny kolezanka prezentowala kupon za 200 złotych, ale dlugo bylam za granicą. Kiedy wróciłam oraz chciał go używać i okazało się, że jest on ważny tylko przez 3 miesiące. To nie jest bonus. To był prezent. Dlaczego taki mały okres ważności? Wszystkie sklepy do około roku. Bardzo rozczarowana.
czelo 2016-10-14 21:02
Dla mnie idealne jest to, że każdy dba o to, żeby atmosfera dopisywała.
mimi 2017-03-01 14:32
Podzielcie się opinia o pracy w salone Tirumph w Zielonej Górze
Lool 2017-03-09 20:31
Pracodawca nadal ten sam ?
Yola 2017-03-31 22:39
Zarządzanie przez zastraszanie. Plotki, ploteczki. Osoba zarządzająca z centrali - szkoda słów- wulgarna, ma pracowników za nic. Odradzam
1
abc 2017-04-10 13:38
Odradzam wszystkim prace w triumphie
Dużo obowiązków, a zarobki marne
Na 8h pracy masz tylko 20min przerwy!!! Nie ma mowy o siedzeniu kiedy jestes zmęczona. Atmosfera tez nie sprzyja, każdy każdego obgaduje
Co do wolnego to 1 weekend wolny w miesiącu, a tak to wolne w tygodniu dni tylko dają.
Naprawdę nie polecam zarobki bardzo małe
Zuzanna 2017-05-18 14:01
@abc rozumiem, że uważasz, że praca w Triumph wiąże się ze zbyt dużą liczbą obowiązków. Długo pracujesz w firmie? Mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat swojej pracy i możliwości rozwoju jakie zapewnia pracodawca? W ogłoszeniach o pracę firma wspomina o systemie profesjonalnych szkoleń. Na jakie szkolenia mogą liczyć pracownicy?
Takajedna 2017-07-16 15:53
Narzekają na szefostwo, że się czepia, a ja kupując jeszcze nigdy nie usłyszałam odpowiedzi na moje dzień dobry :)) panie pracownice lustrują cały czas, nie można zakupów zrobić w spokoju. Może faktycznie jest wam ciężko, ale nie jest to wina klientów więc trochę kultury osobistej i umiejętność ustania chwilę bez ogadywania klientek by się przydały
Zuzanna 2017-08-21 16:12
Czy ktoś z forumowiczów może podzielić swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w Triumph? Jakie są gwarantowane warunki zatrudnienia na stanowisku Doradcy Klienta/Sprzedawcy? Czy możliwe jest zatrudnienie w systemie elastycznych godzin pracy? Jakie dodatkowe benefity są zapewniane przez pracodawcę? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
Xenia 2017-09-20 21:08
Zdecydowanie zgadzam się z opinią Yola.
Żadne dodatki nie są warte tego jak pracownicy są traktowani przez zarządzającą z Warszawy.
aaf 2017-09-22 11:15
zatrudnia jak najbardziej
Zuzanna 2017-09-25 14:41
@aaf - a jakie są Twoje doświadczenia związane z pracą w Triumph? Jak oceniasz warunki zatrudnienia na swoim stanowisku? Wspominasz, że firma poszukuje w tym momencie nowych pracowników - czy możesz napisać nieco więcej o aktualnych rekrutacjach? Na jakie stanowiska są poszukiwani nowi kandydaci? Dla osób zainteresowanych ofertami pracy wszelkie informacje na temat rekrutacji będą bardzo przydatne w przygotowaniu się do rozmowy kwalifikacyjnej.
Zostaw swoją opinię o Triumph-sklep z bielizną - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Triumph-sklep z bielizną