brak logo

Sklep Spożywczy i Przemysłowy Grażyna Borucka-Porębiak

Sulmierzyce

Opinie o Sklep Spożywczy i Przemysłowy Grażyna Borucka-Porębiak

DANUTA 2014-07-26 15:23:44
NIEEE POLECAM !!!!!!!!
1
Pati 2014-12-04 18:49:42
A ja polecam
1
ho ho 2014-12-05 15:53:43
Gdzie reszta opinii????????
1
gufi 2015-01-05 11:56:14
dajcie tej kobiecie juz spokoj pracowales (las) i tak wypisujesz ? a fuj wstydz sie !
3
MISIA 2015-01-10 23:34:43
No właśnie :) tak sie nie robi a tym bardziej pod przykrywką gufi masz racje fuj !!!
1
MAria 2015-01-10 23:41:48
PrZECIEŻ TU MOŻNA WSZYSTKO WYPISYWAĆ HAHAHA I CO Z YEGO ?
1
król 2015-02-02 11:12:53
WYKORZYSTUJĄ na MAXA UWARZAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
lena 2015-03-01 14:11:31
No majątku nie płacą ale młodym ......stare slyszalam ze mają dobrą wyplate ale co najwazniejsze pieniądze sa na czas ,zawsze pewne ze sie dostanie tego pilnuja nigdy nie bylo tak ze ktos z kwitkiem odszedl lub sie musial prosic a to w tych czasach bardzo wazne bo przecież wszyscy mamy oplaty i wiemy na czym przynajmniej stoimy . Już nie narzekajcie bo chyba narzekaja ci ktorym sie robic nie chce .Jak masz wyzsze aspiracje to nie przyjmuj sie za sklepowa idz co najmniej do banku tam lepiej płacą. Nie chcesz to nie pracuj nikt Cie nie zmusza a i tez nie pisz rzeczy ktorych sam o sobie bys nie chcial uslyszec . Dziesiec razy sie zastanow zanim komus krzywde mozesz zrobic tak jak napisala Maria tu wszystko mozna pisac . Niech kazdy zachowa swoja opinie dla siebie bo to jego poglad a wszyscy sie z tym nie musza zgadzac.
pff 2015-03-03 12:00:21
To po co wystawiasz swoja opinię na forum skoro powinno się ją zachować dla siebie ?? :P masło maślane :D
A tak wgl- po to są takie strony, fora, aby podzielić się swoimi poglądami na temat pracodawcy. Nie chodzi o to, aby kogoś oczerniać i bluzgać, ale z drugiej strony gdyby ktoś był w porządku, to nie byłoby takich opinii , prawda?? A jak jest u P. Grażyny wie większość.. Rotacja pracowników mówi wszystko . I może nie chodzi tutaj o kasę , bo faktycznie była na czas, ale chodzi głównie o podstawowe prawa pracownika, o prawo do wolnego, o prawo na pójście na L4 bez poniesienia konsekwencji( a nie praca z gorączką i glutami pod nosem... ) , o zwykłe szanowanie drugiego człowieka. Pani Grażyna niejednokrotnie nazwała pracownika- delikatnie ujmując-niemądrym... Więc nie ma się co dziwić, że byli bądź obecni pracownicy wypowiadają się na Jej temat w taki a nie inny sposób. Dziękuję, pozdrawiam !
1
syrena 2015-03-30 08:50:59
Tak Wypłata była na czas , w 2 RATACH SMIECHU WARTE!!!! Nie szanują drugiego człowieka wolnego zero, L4 JAKIE L4????????? L4 biorą tylko CYTUJE NIEMĄDRZY!!!!!!!!
1
liliana 2015-03-30 15:19:23
Co Ty pieprzysz syrena napiłaś się czy co ? Pomyśl pierwsze zanim napiszesz dostawałaś wypłatę połowę wcześniej nawet a drugą na koniec miesiaca to o co ci chodzi ? Były osoby co chciały zaliczki wiec wszyscy pózniej dostawali w dwóch ratach . pierwsza 15tego a druga ostatniego kazdego miesiaca . Ja tam pracuję to wiem jak jest a jak na kaszelek chciałas isc na wolne i to z tydzień no to moze i problem ale nie jak ktoś rzeczywiście jest chory nie pisz pierdół . Jak ci nie pasowało to sie zwolniłas i koniec piesni daj pracować tym co chcą .Aaaaaa i nigdy nie słyszałam że L4 biora niemadrzy skad Ty to wyczasnęłaś ?
1
9876 2015-04-08 15:10:00
Tak tak wypłatę do dzisiaj mam w 2 RATACH !!!! liliana pomyśl Co ty WYPISUJESZ ????Jesteś ADWOKATEM z użędu czy CO?????
1
Asik 2015-04-09 09:19:28
Marzena P. masz sie jak u Pana Boga na tym Błoniu i urząd pisz przez "rz" a nie przez "ż"
Widać ze nie masz co robić :) zdziwiona ?


100% 2015-04-20 09:43:35
O tu same negatywy NO to coś jest na rzeczy !!!!!
0000 2015-05-08 12:19:17
NIE POLECAM!!!!!!
kasia 2015-05-26 20:56:17
Przerabiałam TO WIELKA PORAŻKA !!!!! OSTRZEGAM !!!!!!!

work 2015-06-15 09:09:24
Pracowałam bez umowy prawie 2 miesiące ,a szkolenie miało trwać 2 tygodnie !!! ! towar po terminie !!! Galaretka na luz FUJ rzygać się chce!!!!!
4041 2015-07-14 12:16:48
Ja się zdecydowałam na podjęcie pracy bez umowy ,bo obiecywała Borucka,że po 2 tygodniach dostanę umowę i tak co tydzień niby kierowca W przywoził .A miało być to szkolenie {KASTING}A towar po terminie to musiały sprzedawczynie kupować !!!
MIKA 2015-07-14 16:31:22
To może powiedz jak niektóre z was okradaja ją :) jak pracowałas to wiesz co mam na myśli ..... a ja towaru po terminie nigdy nie musiałam kupować ....jak nie umiesz o niego dbac i przekładac to sie tak
qqq 2015-07-15 11:55:26
Dbać o towar ,który był przywieziony z 2 dniową data terminową !!!! PUKNIJ SIĘ MIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
RONI 2015-09-03 15:45:28
Masz rację kotek nie wydaje ci sie bo tak to się dzieje jak się nie pilnuje dat bo się nie chce albo ma sie to w D bo po co itp mam z tym do czynienia na co dzien i wiem jak to wyglada i jak to sie dzieje od strony pracownika oczywiście wszyscy tacy nie sa bo sa osoby odpowiedzialne
osm 2015-09-22 09:16:32
Ja też NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
per 2015-10-14 11:38:00
Żle się tam dzieje !!!!!!!!!!
klient 2015-10-15 19:27:14
srały muchy bedzie wiosna bedzie trawka lepiej rosła powiedz kto to powiedz co to
dla odwaznych swiat nalezy Ty piszesz ja pisze bo sie nie przyznamy fajnie nie ?
A tak wogóle nie chcesz nie pracuj bo moze o Tobie coś napiszę co ? Daj swoje dane powiem ci kim jesteś i jak pracujesz . Zmuszają cie do pracy czy co ? jakoś tego nie widac na tych sklepach ze się przerabiacie a wrecz przeciwnie
Miśka 2016-05-18 10:02:27
A który pracownik w firmach jest zadowolony a tym bardziej w takich sklepach jak sklepy spożywcze ? Tu to chociaż nie pracują w święta i mają normalne wolne . Ja pracuję w sklepie spozywczym nie napisze gdzie gdzie szef mi mówi ze jak nie będziemy pracować w swieta to zaraz możemy nie pracować wcale bo coraz bardziej markety nas połykają a są to jedyne dni kiedy markety są pozamykane i możemy nadrobić. A już nie wspomnę o innych sprawach co się u nas dzieje i tak nie narzekamy ...... Firma ta jest całkiem ok tak mowi moja kuzynka pracujaca tam a zawsze mozna znalezc wszedzie coś nikt nie jest idealny . Niech każdy popatrzy na siebie jakim on jest pracownikiem i czy naprawde wszystko robi dobrze
elza 2016-05-23 21:44:11
Przeczytałam wszystkie opinie i w wielu z nich nie ma krzty prawdy!!!!!!!!
1
work 2016-07-03 23:49:10
Otwórz sam i zobaczymy jakim będziesz pracodawcom . Wymagac to potrafi kazdy ale sprostac to juz nie kazdy . Kij ma dwa konce . Zmien system wtedy wszyscy będziemy pracowac rowno. Ja tez chce miec wolny wekeend tak jak Ty iTy niestety spozywka jest taka a nie inna życze powodzenia tym ktorzy pracują w tych branzach jest to naprawde ciezka praca . Pracowałam za kasą kilkanascie lat i nie chciała bym do tego wrocic no chyba ze sytuacja by mnie do tego zmusiła . Niech Rzad da po 1000 plus to za chwilę nie bedzie miał kto robic . Grazyna zmien branze bedziesz miala spokoj najgozej pracuje sie w swoich miejscowosciach i wiesz co mam na mysli . Wszystkim zycze samych najlepiej płatnych etatów i duzoooo duzoooo wolnego .
danuta 2016-07-10 14:12:54
Wiadomo, że praca jest ciężka ale ktoś musi w tej branży pracować @work żadna praca nie hańbi jak to mówią, wiesz czy są tutaj jakieś wolne miejsca?
Zostaw swoją opinię o Sklep Spożywczy i Przemysłowy Grażyna Borucka-Porębiak - Sulmierzyce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sklep Spożywczy i Przemysłowy Grażyna Borucka-Porębiak