brak logo

PHP "KUBUŚ"

Reda

Opinie o PHP "KUBUŚ"

szukająca pracy 2014-06-24 19:29:25
Byłam na próbie, przepracowałam miesiąc i otrzymałam 600 zł i to z łaski, ogólnie nerwówka i małe szanse na umowę.
6
K7dg 2014-07-25 21:31:10
Pracowalam tam,panuje tam totalny chaos i mobbing,wyplata a raczej jalmuzna wyplacana w ratach.
7
xxx 2015-03-04 09:06:47
pracuję tam już 5 lat i jest super, wszystko w terminie jest płacone,jest ok.
3
rrr 2015-05-02 20:37:21
Zgadzam się
. Panuje tam mobbing , wyplata w ratach i z łaską jedne zarabiają dużo a inne grosze zależy od brygadzistek.
7
its489 2015-07-24 12:12:51
Totalna masakra- te pozytywna opinie jedna to pisala na bank pani asia... nikomu nie polecam- nie idzcie tu do pracy, bo to jest MASAKRA
5
Asia 2015-11-17 10:08:07
KTO WYPISUJE TAKIE BZDURY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIECH MA CYWILNĄ ODWAGĘ I SIĘ PODPISZE IMIENIEM I NAZWISKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gzdyl 2016-01-18 14:05:16
żenująco małe szanse na spokojną, godną pracę pod taką "kadrą" kierowniczą... małe szanse na cokolwiek, na rozwój- zerowe
4
brzdyl 2016-06-03 10:54:40
pracy biurowej w tym miejscu nie polecam... tam się zmieniają osoby co parę miesięcy, ciekawe DLACZEGO
4
grzdyl 2016-09-07 11:27:50
Generalnie, to pracownicy wciąż tam czekają na licową wypłatę... a jest WRZESIEŃ
5
Robert 2016-10-07 07:38:01
szukam pani do pracy stanowisko szwaczka
adres mail rollo350@wp.pl
Praca u mnie to jak pobyt w sanatorium.
AGNIESZKA 2016-10-21 12:08:17
ZAPRASZAMY NA ROZMOWĘ NA UL. PUCKA 35 GDYNIA. CODZIENNIE. KAŻDA PRACA
FENIX 2014 SP. Z O.O.
Zostaw swoją opinię o PHP "KUBUŚ" - Reda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHP "KUBUŚ"