brak logo

PHP "KUBUŚ"

Reda

Opinie o PHP "KUBUŚ"

szukająca pracy 2014-06-24 19:29
Byłam na próbie, przepracowałam miesiąc i otrzymałam 600 zł i to z łaski, ogólnie nerwówka i małe szanse na umowę.
7
K7dg 2014-07-25 21:31
Pracowalam tam,panuje tam totalny chaos i mobbing,wyplata a raczej jalmuzna wyplacana w ratach.
8
xxx 2015-03-04 09:06
pracuję tam już 5 lat i jest super, wszystko w terminie jest płacone,jest ok.
3
rrr 2015-05-02 20:37
Zgadzam się
. Panuje tam mobbing , wyplata w ratach i z łaską jedne zarabiają dużo a inne grosze zależy od brygadzistek.
8
its489 2015-07-24 12:12
Totalna masakra- te pozytywna opinie jedna to pisala na bank pani asia... nikomu nie polecam- nie idzcie tu do pracy, bo to jest MASAKRA
7
Asia 2015-11-17 10:08
KTO WYPISUJE TAKIE BZDURY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIECH MA CYWILNĄ ODWAGĘ I SIĘ PODPISZE IMIENIEM I NAZWISKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gzdyl 2016-01-18 14:05
żenująco małe szanse na spokojną, godną pracę pod taką "kadrą" kierowniczą... małe szanse na cokolwiek, na rozwój- zerowe
5
brzdyl 2016-06-03 10:54
pracy biurowej w tym miejscu nie polecam... tam się zmieniają osoby co parę miesięcy, ciekawe DLACZEGO
7
grzdyl 2016-09-07 11:27
Generalnie, to pracownicy wciąż tam czekają na licową wypłatę... a jest WRZESIEŃ
6
Robert 2016-10-07 07:38
szukam pani do pracy stanowisko szwaczka
adres mail rollo350@wp.pl
Praca u mnie to jak pobyt w sanatorium.
AGNIESZKA 2016-10-21 12:08
ZAPRASZAMY NA ROZMOWĘ NA UL. PUCKA 35 GDYNIA. CODZIENNIE. KAŻDA PRACA
FENIX 2014 SP. Z O.O.
1
BB 2017-01-15 15:08
Właścicielowi tej "firmy" należy się najgorsza opinia na Forum całego Trójmiasta! To nie wiarygodne, że tacy pracodawcy są wciąż bezkarni!!! Kobiety pracują tam w warunkach koszmarnych, w brudzie, smrodzie i chłodzie. Socjal - ZERO. Nie ma nic: papieru toaletowego, ręczników, mydła, żadnych środków czystości. W toaletach jak w szalecie miejskim bez babci klozetowej!!! fuuuu. Pracownice twierdzą, że jeśli pracują osiem godzin bez wytchnienia, a często i więcej, nikt nie ma ochoty zostawać jeszcze pół godziny, by sprzątać. Racja, zwłaszcza, że nie uświadczysz szczotki, czy mopa. Wszystko we własnym zakresie, chyba dlatego sprzątaczka zwolniła się i nikogo to nie dziwi. Zapewniam, niech nikt nie ocenia kobiet tam pracujących, bo pracują naprawdę bardzo ciężko, 8 czy 10 godzin przykute do maszyn. Dosłownie! ponieważ szef ma oko na osoby, które rozmawiają lub zbyt często wychodzą do toalety. Dzisiaj już nikt, komu zależy na zatrudnieniu, nie dyskutuje, bo szef (nota'bene: cham i tyran pierwszej wody) gotów wyrzuć na zbity pysk! Wynagrodzenie dostają różnie, nigdy w terminie, bywa że na raty. I kto dziś zatrudniający ponad 30 osób wypłaca wynagrodzenie do ręki?!! Ale to już sprawa do Urzędu Skarbowego.Oczywiście jasne jest, że szału w wynagrodzeniu nie ma! Wielki szacunek dla pani Hani, która wykonuje pracę czterech osób: majstra, brygadzisty, szykowaczki i szefa produkcji, oraz tarczy ochronnej. Pracownicy, chyba, ze jesteś pupilem szefa, nie maja prawa głosu, ani w ogóle żadnej dyskusji. Ciekawą, sprawą jest pani Asia, księgowa, która ,bywa, że ma więcej do powiedzenia niż sam szef. Jednym słowem : MASAKRA.
Szef i sposób zarządzania - do PIPu.
Ale WIELKI SZACUNEK dla wszystkich pracujących tam kobiet.
27
ll 2017-03-08 17:37
czysta prawda





3
G. 2017-04-19 11:35
Widzę, że nic się tam absolutnie nie zmieniło od paru lat...Jak było tak jest.
2
Pablo 2017-04-19 11:41
JAK TRAKTUJECIE LUDZI, TAKIE MACIE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
ALE....ALE ....ALE 2017-04-26 13:21
ABSOLUTNA BZDURA ,PRACUJE SIĘ NORMALNIE JAK WSZĘDZIE. I TAK JAK WSZĘDZIE LUDZIE SĄ BARDZO RÓŻNI .
pablo 2017-05-24 11:08
Ludzie mogą być różni, ale kierownictwo nie powinno być RÓŻNE, powinno być dobre i szanować ludzi, którzy tam pracują, anie pomiatać wszystkimi, bo są od nich zależni. Te wszystkie opinie, które są negatywne, są w pełni zasłużone! A praca w tym zakładzie zdecydowanie nie jest NORMALNA- praca to nie są tylko codziennie wykonywane czynności, to są też 1) relacje między kierownictwem a pracownikami, to są 2)warunki, w których się pracuje i 3) na jakich podstawie się pracuje i to przede wszystkim w tych trzech punktach opisywany zakład pracy nie daje sobie rady W OGÓLE.
5
Romek 2017-06-02 14:56
A najlepsze to jest w ogóle to że się zastanawiałem na wplikowaniem na mechanika do tej firmy,a żona mi pokazała oferte sprzedaży szwalni w Redzie i wszystko się zgadza- i teleofn, i opis, wszystko; to po co rekrutują jak chcą sprzedawać? jak oni tych ludzi traktują? i jeszcze napisane, że wynajme szwalnie z załogą... no to jest jakaś przesada! zero zaufania do takich ludzi, nigdy w życiu...
6
Wiola 2017-07-26 20:53
Jedna wielka poraszka nadgodziny i nadgodziny bo inaczej akordu nie wyrobisz a przy wypłacie marne pieniądze nawet w czasie przerwy na papierosa niema szans zakaz pracują tam ulubienice co na swoje wyjdą i są zadowolone ale mała grupka reszta to śmieci
4
NoIPoszło 2017-08-10 18:01
Niestety w negatywnych opiniach o PHP "KUBUŚ" jest dużo prawdy. Za nic nie zechcę wrócić do tego zakładu pracy. Mobbing był, do tego "dziwne" zachowanie zarówno pracodawcy jak i Pani kierowniczki zdecydowanie zniechęcało do pracy. Za usiłowanie stworzenia przyjaznęj atmosfery pomiędzy pracownikami można było nieźle oberwać.
Nikomu nie polecam szukania tu zatrudnienia, no chyba, że ma się nóż na gardle...
8
Zostaw swoją opinię o PHP "KUBUŚ" - Reda
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHP "KUBUŚ"