Logintrade S.A.

Wrocław

Opinie o Logintrade S.A.

Ja o sobie 2013-07-01 07:00
Bardzo dobra atmosfera. Szefostwo bardzo ok.
1
Do przodu 2013-07-07 09:34
Moim zdaniem też jest całkiem ok. Zespół młody i dobra atmosfera. Ekipa raczej stała, co chyba coś oznacza.
4
anonim 2013-07-11 19:31
To jak w końcu jest w Logintrade? Konflikty, czy atmosfera ok, bo opinie bardzo skrajne. O jakich działach piszecie? Jest w firmie jakis socjal?
Były 2013-08-21 14:01
Pracowałem w LT już jakiś czas temu. Atmosfera była bardzo fajna! Koledzy i koleżanki dawali pełne wsparcie. Utrzymuję kontakt cały czas z firmą i wiem, że dalej jest podobnie.
4
anonim 2013-08-22 13:51
Były, to możesz napisac dlaczego odszedłeś z Logintrade, skoro była taka dobra atmosfera? Problemy z kasą?
Hawa nagila 2013-08-24 13:23
Podejrzanie dużo tutaj lukru. Może ktoś komuś chce się przypodobać...
Obecny231432 2013-11-16 22:22
Jest ok. Pizza day :) fajny zespół. Pozdro dla ekipy LT.
2
lukas 2013-12-22 17:33
Obecny231432, pizza day, to znaczy zamawiana jest pizza na koszt logintrade? Czesto takie akcje? Coś jeszcze w tym stylu?
almighty 2014-01-16 14:17
Cóż, jak to się mówi, atmosfere tworza ludzie, może wystarczy, że przyjmą jedną osobę, potrafiąca rozkręcić "imprezę" ;). Fajnie, że uczą angielskiego w logintrade, to plus.
Ja232 2014-01-19 21:04
Rzeczywiście atmosferę tworzą ludzie. Po wymianie ludzi z działu handlowego atmosfera bardzo się poprawiła. Czuć pracę zespołową, a nie jak wcześniej granie na siebie.
2
almighty 2014-01-27 23:38
No, czyli jest tak jak myślałem, tylko ciekawi mnie czemu wymieniali ludzi z handlowego, bo nie brzmi to optymistycznie. Pozdrawiam Logintrade.
dżenna22q 2014-01-31 13:56
Jeżeli mówimy o dziale handlowym..handlowców zmieniali często, bo się nie sprawdzali w wizji "szefów", osoby pozyskujące spotkania.. (usunięte przez administratora)
1
Morka 2014-02-04 13:06
Od lipca 2013 r. ekipa w dziale handlowym jest stała. Umawianie spotkań było zmiany w lipcu 2013, ale teraz od 6 miesięcy też ekipa jest stała.
Gorgi 2014-02-04 19:07
A od połowy lutego mamy karty multisport. Moim zdaniem jest bardzo ok. Głównie dzięki fajnemu zespołowi.
Yorgi 2014-02-05 20:37
Karty multisport są w zastępstwie dla poprzedniego socjalu(czytaj dofinansowania na kanapkę oraz pizzaday)-którego już oczywiście nie ma, więc już trochę nie koloryzujcie, bo jak czyta to osoba z poza firmy to widzi chyba tutaj eldorado, a jak każdy wie jest w firmie trochę lizusów(3-4)...nie zmienia to faktu, że są również plusy, bo są firmy, gdzie nie ma całkowicie nic. Podejście szefostwa jest OK - zdarzają się spięcia, zdarzają się konflikty w związku z niedoprecyzowaniem poleceń, w skali 1-10 firmę można moim zdaniem ocenić na 5-6, dziękuję, nikogo nie pozdrawiam!
6
Wordi 2014-02-05 20:47
Z poprzedniego socialu to chyba sami zrezygnowaliśmy dla mulitsportów.
Borgi 2014-02-10 20:18
" Czuć pracę zespołową, a nie jak wcześniej granie na siebie" - proszę o rozwinięcie kwestii "grania na siebie", bo ton wypowiedzi sugeruje, że komentarz dodany przez osobę nową - nie znającą wielu zagadnień, po komentarzach widać, że najwięcej do powiedzenia mają osoby(osoba) pracująca kilka miesięcy, obiektywizmem to nie powiewa...wręcz przeciwnie, działa na minus.
4
Gidertww 2014-02-10 21:10
Jest parę konstruktywnych wypowiedzi, a reszta to wypowiedzi na kilka zdań, mój faworyt - jest pizza day jest OK - poniżej krytyki...
jotpeg 2014-02-15 16:14
@borgi Może i komentarze rzeczywiście są mocno ograniczone, ale co poradzić skoro starsi pracownicy się nie wypowiadają.. może są zbyt zapracowani w LT
1
byta 2015-01-31 16:20
może jak tak na szybko @filip potrzebujesz informacji o Logintrade to najprościej bedzie do nich zadzwonić i zapytać o to co chcesz wiedzieć? :) myślę, że to dobry pomysł. A jeszcze lepiej byłoby gdybyś jak się dowiesz konkretów to umieścił je tu, na pewno w pszyszlości pomogą komuś kto będzie myślał nad pracę w logintrade
1
Dennis 2015-12-02 02:05
Widzę, że ktoś się obraził na jeden z krytycznych komentarzy i kazał go usunąć. Hmm...;)
1
Nia 2015-12-02 14:31
Hej, no nikt nie kasuje komendarzy, no coś Ty, oszales? @byla ja dzwoniłem jakiś czas temu czy nie mają naboru, czy jest jakaś oferta poprosili żeby wysłać cv i jak będzie to zadzwonią, podobnonieźle płacą
fghj 2016-01-12 15:01
Każda organizacja ma swoje plusy i minusy i nie znalazł się jeszcze taki który dogodziłby wszystkim. LT jeśli chodzi o bonusy to jak najbardziej stara się dbać o pracowników - premie na Święta oraz multisport. W planach pakiet zdrowotny i język angielski dla wszystkich. A co do "ekipy" to jest bardzo zgrana, a każdy nowy pracownik ma okazję poznać firmę m.in. na regularnie organizowanych wyjściach integracyjnych.
1
hihe 2016-01-20 08:40
Polecam pracę w tej firmie, bardzo dobra atmosfera, nie doświadczyłem małej ilości miejsca do pracy (?). Zespół zgrany, szefostwo szybko reaguje na ewentualne sugestie i uwagi. Można powiedzieć, że atmosfera jest dość rodzinna.
3
oal 2016-01-20 19:48
@hihe jak atmosfera jest dobra to chyba to jest najwazniejsze, tak mi się wydaje. A teraz zastanwiam się jak wygląda zatrudnienie jako specjalista ds, obsługi klienta, bo kusza premiami.
oal 2016-03-16 15:28
właśnie nie wiem jak u nich z pracą jest jako Trener - Konsultant, bo jest faktycznie oferta, ale podali wynagrodzenia no i nie wiem jak u nich można zarobić jednak.
coś 2016-03-31 22:18
Myślę, że na spokojnie można liczyć na zarobki adekwatne do powierzanych obowiązków @oal, zwłaszcza, że i tak są pewnie jakieś socjale, czyż nie? Dzięki
Leopold 2016-04-28 14:23
To widzę, że nic się nie zmieniło. Logintrade - takie małe polskie korpo ;)
bye 2016-05-01 08:17
Hej, a zarobki dla specjalisty ds. obsługi klienta jakie są?
jemioł 2016-10-14 10:57
@bye widzę, że już nie ma takiej oferty pracy, a może się zatrudniłeś? Jak warunki? Ja właśnie się zastanawiam, czy oferta pracy dla Senior PHP Developer - Symfony, Zend, Kohana [Wrocław] jest nadal aktualna? Widzę, że jest aktywna już od pewnego czasu....
Logintrade S.A. 2017-03-28 11:31 [pracodawca]

Wielkie otwarcie nowego IT space!

5
Zostaw swoją opinię o Logintrade S.A. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Logintrade S.A.