brak logo

fhu ARTAN

Toruń

Opinie o fhu ARTAN

paweł 2011-04-10 13:06
jakaś niepoważna osoba pisze takie bzdury która pewnie po ty7godniu wyleciała bo okazało sie że chwalenie go przerosło niż umjejętnosci budowlane.
1
naoczny...;) 2011-04-12 12:16
Najśmieszniejsze jest to, że było kilku takich co chodzili po budowie z poziomicą i \"pracowali\". O czym tu więcej pisać... ;)))
1
darek 2011-04-12 14:51
poziomica poziomicą,ale każdy kto chce pracować to pracuje,a nie ściemnia i kłamie.tylko słabi ludzie piszą bzdury którzy w życiu nic nie osiągneli i są skazani zawsze na czyjąś łaskę.
darek 2011-04-21 22:24
dacie już spokój znam firme i jest godna polecenia.nie piszcie ludzie kłamstw.polecam
anonim 2011-04-27 13:33
szukam pracy i mam pytanie na jaką ulicę mam się zgłosić na Studzienną czy Prądzyńskiego...
anonim 2011-04-27 19:26
na studzienną do góry po prawej stronie
anonim 2011-04-28 13:29
a najlepiej o której godz. bo dziś byłem rano i nikogo nie było
OLSZEWSKA JANINA 2011-07-22 22:11
CHCĘ POCHWALIC FIRME PANA (Usunięte przez moderatora) DLATEGO ŻE WYKONALI I NSPROSTALI MOIM OCZEKIWANIOM.PROFESJONALNE PODEJSCIE I ZNAJOMOSC POWIEŻONYCH PRAC,POLECAM.
MASŁOWSKI JAN 2011-09-30 22:53
Co do firmy musze pochwalic (Usunięte przez moderatora) kompetentnosć i podejscie do klienta wzorowa,fachowe doradztwo oraz pomoc w szerokim zakresie.bardzo polecam firme oraz wykonywane usługi.
lisek 2011-11-09 18:34
co wy sie prujecie do chłopaka powiedzcie mu to w oczy a nie jakies bzdury piszecie on zawsze płaci.....
kilkiewicz jan 2011-11-20 19:22
firma ok.remontowali mi hale pod magazyn i wszystko jak w najlepszym porzadku.ludzie nie prawde piszą .smaruja dupe jak niemają pojęcia o człowieku.polecam firme.
kulwicki 2012-01-30 20:20
polecam firme (Usunięte przez moderatora),postawili mi w terminie dom i teraz skończyli go wykańczać.wzystko jest na czas ,właściciel sumienny oraz uczciwy,wywiązuje się z danego słowa.najwyższa kompetetnośc.polecam..
sztkowski 2012-02-28 01:43
bardzo pochwalam firme,odnowili i solidnie wyremontowali całe poddasze oraz dom po zalaniu.znją sie na robocie oraz pod każdym względem dawali sobje rade.doskonale zoorganizowanie w pracy .bardzo pochwalam i polevam
marcin 2012-03-15 15:18
co ty kobieto za bzdury piszesz, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e komuś obsmarować to łatwo znam go bardzo długo i nie jest tak jak piszesz.nie wypisuj bzdur ....
PRACOWNIK 2012-03-15 19:33
JAKAS ZAZDROSNA I BEZROBOTNA KOBIETA KTÓRA DO NICZEGO NIE DOSZŁA W ŻYCIU WYPISUJE BZDURY I OSZCZERSTWA.PRACUJE W FIRMIE PONAD DWA LATA I NIGDY NIE BYŁO OPÓŻNIENIA Z WYPŁATA,A JESZCZE CO DO WYPOWIEDZI KŁAMLIWEJ MARIOLI TO PEWNIE SZEF NIE PRZYJĄŁ MĘŻA DO PRACY LUB JAKIŚ KŁAMLIWY I LENIWYMĘŻUŚ ŻALIŁ SIĘ.POCHWALAM SZEFA.MARIOLA I NIE PISZ GŁUPOT BO OCZERNIASZ CZŁOWIEKA JAK DAJE CHLEB LUDZIOM.
anonim 2012-04-15 20:18
dlaczego ty mu to w oczy nie powiesz,tylko piszesz bzdury i kłamstwa warte twojej osoby,troche pracuje dla niego i nkasa jest ,może nie zawsze na czas ale jest wypłacalny,a co do fachowości to zna sie na pracy.i nie piszcie bzdur bajkopisarze,tylko prawda w oczy....
byly pracownik 2012-06-09 20:20
dzis skonczylismy budowe. mial zaplacic bo inwestor kase mu dal to wiem napewno bo to moj kuzyn, jak pytalismy sie o kase to mowil ze dopiero jak fakture wystawi. (Usunięte przez moderatora)dluzej niz 7 dni nie mozna tam pracowac.BLAGAM wszystkich nie idzcie tam pracowac
patryk 2012-06-10 21:20
dziwne bo ja też pracowałem i jakoś zapłacił,ty nas było 8 i każdy dostał a ciebje pominął dziwne,to są bzdury co tu pisza ludzie jak narazie jest ok,a to co jest wyżej wypisane to jakieś chore brednie,i zazdrośc,ludzie przestańcie pisac kłamstwa i głupoty.
KOSICKA IWONA 2012-08-15 14:11
POLECAM USŁUGI FIRMY,REMONTOWLI MI BIURO ORAZ PRZEPROWADZALI RENOWACJE KLKATKI SCHODOWEJ,PEŁNA FACHOWOŚĆ ORAZ KOMPETETNOŚĆ W PRACACH REMONTOWYCH.A TO JAKIE MA PODEJŚCIE WŁAŚCICIEL DO PRACOWNIKA TO BEZ ZASTRZEŻEŃ.CZYTAJĄC W/W KOMENTARZE TO STWIERDZAM FAKT ŻE PISZĄ TO LUDZIE KTÓRZY NIE ZNAJĄ SIE NA PRACY ORAZ NA CZŁOWIEKU.POLECAM USŁUGI FIRMY ARTAN.
KOZŁOWSKI 2012-09-18 22:33
POLECAM USŁUGI FIRMY ARTAN,ZBUDOWALI MI SKLEP,BEZ ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ,PERFEKCYJNA ZNAJOMOŚĆ BRANŻY WŁAŚCICIELA.POLECAM.
1
paweł 2013-06-22 23:21
atmosfera spoko,kasa jest 14-15 zł na godzine to zależy,ogólnie ok.
1
paweł 2013-09-27 21:48
wszystko jest spoko,pracuje dopiero 3 miechy i jest wporzo
1
JAKUBOWSKI 2013-12-31 00:25
POCHWALAM FIRMĘ,WŁAŚNIE UKOŃCZYLI BUDOWĘ DOMU Z WYKOŃCZENIEM,PEŁNA PROFESJA I KOMPETĘTNOŚĆ,FACHOWCY PODOŁALI WSZYSTKIM ZADANIOM,A WŁAŚCICIEL,PAN (usunięte przez administratora)WIEDZA NA TEMAT BUDOWNICTWA SZEROKA.POLECAM FIRMĘ.
pracownik 2014-02-22 23:14
Jest ok,atmosfera jak w pracy normalna,pracuję tam pół roku i nienarzekam,aby w toruniu było więcej takich firm to by było fajnie...
ROBERT 2014-03-10 23:26
PRACOWAŁEM TAM 8 MIESIĘCY I JEST OK,GŁUPIO PISAĆ ALE MUSIAŁEM SAM ODEJŚĆ Z POWODÓW RODZINNYCH,ALE JAK BĘDZIE SZANSA WRÓCIĆ TO WRACAM.JEST OK.
1
Paweł 2014-04-03 21:49
w FIRMIE PRACUJE ROK I NIE MOGĘ ZŁEGO SŁOWA POWIEDZIEĆ.WIECEJ TAKICH FIRM POWINNO BYĆ.
1
Nikodem 2014-04-14 01:48
Niewiem czy celowo,ale komu by zależało,skoro ja pracuję tam od dwóch miesięcy i bardzo sobie chwalę,jest poprostu cywilizacja i normalność,pochwalam.
1
Robson 2014-05-11 02:19
Pochwalam Firmę Artan za tewrminowość,oraz rzetelność.Gorąco polecam
Robson 2014-05-12 12:10
Nie zlecałem im i wszystko tak jak pisałem wyże..Polecam firmę.
Kozłowski 2014-05-15 19:36
Firma przed dwoma dniami skończyła remontować mi sklep,wszystko przebiegało ok.Polecam
Roman 2014-05-15 19:38
Pracowałem tam 3 miesiące 12 zł na godz to jest max,a pozatym jest ok.
Bogdan 2014-05-20 14:00
Niema nic koloryzacji,pracowałem tam 9 miesięcy i jest normalnie jak na warunki toruńskie,tylko trzeba pracować.Pochwalam,duża ilość zlecen i to jest najważniejsze
1
Roman 2014-05-20 15:53
to znaczy że atmosfera i podejście do pracownika jest takie jak powinno być.
1
Jacek 2014-05-27 18:28
Pochwalam firme za wykonanie projektu i zralizowanie budowy w szybkim czasie,prace przebiegały bez zarzutów.Polecam.
ROBERT 2014-06-16 13:21
polecam
Jankowski Henryk 2014-06-29 23:06
Pochwalam firmę p.Artura,skończyli ocieplenie domu w sobotę 22.06.2014 wraz z remontem budynku,Bardzo polecam rzetelność firmy i podejście do prac wzorowe.Polecam
Jankowski Henryk 2014-06-30 12:09
Tak Solidna Firma
Bagiński Witold 2014-07-04 22:51
Firma wyremontowała mieszkanie oraz odnowiła wszystkie pomieszczenia,pochwalam firmę oraz kompetentność p.Artura.
Pracownik 2014-08-02 13:42
Bardzo sobie chwale prace w firmie p.Artura jestem po pierwszej wypłacie i jest spoko,terminowo i na czas a to się chwali.Polecam firmę w 100%...
2
Robert 2014-09-10 20:55
Więc tak za taki remont jak szpachlowanie malowanie typowy remon mieszkania to mam 11 zł,a jak jest budowa czy ocieplenie lub praca na zewnątrz to masz 13 zł.
2
Izabela 2014-10-18 15:30
Firma P.Artura w Wąbrzeżnie zbudowała i wyremontowała dom,pochwalam za wykonane prace oraz prawidłowe ii uczciwe podejście właściela do wszystkich powierzonych zakresu prac i obowiązko.Naprawde firma godna polecenia.
2
Adi 2014-11-04 03:13
poszukaj w necie nr do firmy i zadzwoń.
2
Andrzej 2014-11-30 23:03
warto dzwonić tylko narazie p.Artur nie potrzebuje do pracy bo cały czas robimy w tym samym składzie,po nowym roku będzie zapotrzebowanie bo będziemy mieli duże magazyny do remontu.
2
TRACZ 2015-04-16 22:32
Pochwalam firmę za solidność i wykonanie prac w terminie.Same superlatywy....aby tak dalej.Własciciel jest kompetetną osobą.
1
robert 2015-06-29 20:47
zadzwon zapytaj
1
Wojciech 2015-09-22 00:30
Witam.Napisze tak pracowałem w Artanie przeszło rok i bardzo sobie chwaliłem,ale sytuacja rodzinna zmusiła mnie do wyjazdu,teraz od miesiąca znowu pracuje i jest jeszcze lepiej.Pan Artur jest bardzo swoiski szef
1
Jackowski 2016-06-05 20:42
Pocgwalam firmę oraz jego właściciela za rzetelne podejście budowy domu i jego wykończenie,pełen profesjionalizm i dokładnośc oby więcej takich rzetelnych firm oraz kompetetnego właściciela.
2
Budmax 2016-10-08 00:12
Podzielam pozytywne opinie,pisze jako podwykonawca ,własciciel spoko gość zna sie na pracy i ma w tej branży doświadczenia podejscie do ludzi wzorowe.Rozmawiając z pracownikami firmy to wypłata na czas i podzielają moje zdanie także superlatywu dla własciciela Artura Rybackiego
1
dg 2016-10-18 21:58
@ Budmax - no to jak spoko, to tylko z nimi rozpoczynac współprace. Bardzo żałuje jedynie, ze na chwile obecna nie ma od nich żadnych ofert p--racy, które umożliwiłyby pracę lub wsp,ołprace z firmą fhu ARTAN
1
SULECKI 2017-03-30 22:36
ROZPOCZELI BUDOWE I REMONT HALI MAGAZYNOWEJ OD SAMEGO POCZĄTKU PEŁNA PROFESKA ,WŁASCICIEL SKRUPULATNIE I SZCZEGÓŁOWO KOORDYNOWAŁ BUDOWĄ.POCHWALAM I POLECAM
2
Zostaw swoją opinię o fhu ARTAN - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fhu ARTAN