logo Renault Polska

Renault Polska

Warszawa

Opinie o Renault Polska

Obserwator 2009-10-24 00:31:35
Banda karierowiczow na poziomie dyrektorow - szczegolnie wredny i obrzydliwie niekompetentny jest typ w obsludze posprzedazowej :(

brt 2010-08-03 22:43:19
tak jak wszędzie banda nie umiejących nawet zmienić koła w samochodzie kutasów w garniturach biorących duże pieniądze za grzanie stołków przyspawanymi do nich wielkimi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kiedy to się zmieni kto wreszcie przejrzy na oczy jakie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] darmozjady
czy te głupie kody mają na celu zrobienie z piszącego opinie idioty
miko 2010-12-17 23:08:09
Jak wygląda system rekrutacyjny w Renualt Polska i gdzie są umieszczane ogłoszenia, na jakich portalach.
Pozdrawiam.
987 2011-02-16 22:00:01
A co chcesz się zatrudnić ? :
1
Qlk 2011-03-11 11:15:26
System rekrutacyjny jest najstarszy i najprostszy na świecie.Pan X mówi panu Y przyjacielu chciałbym żebyś zatrudnił mojego syna na takie i takie stanowisko(usunięte przez administratora)
anonim 2011-04-30 11:59:18
Musisz miec wujka albo ciocie, ktorzy dobrze znaja kolbe albo zalewa i wtedy ci zalatwia jakis stolec wczesniej posuwajac kogos aby zwolnilo sie miejsce - jak lubisz takie klimaty to ok pracuj na czyjejs krzywdzie....
to tylko ja 2012-04-05 12:17:28
anonim - 2011-04-30 12:00:15

Musisz miec wujka albo ciocie, ktorzy dobrze znaja kolbe albo zalewa i wtedy ci zalatwia jakis stolec wczesniej posuwajac kogos aby zwolnilo sie miejsce - jak lubisz takie klimaty to ok pracuj na czyjejs krzywdzie....
Nie zgodze sie z kolega - ja trafilem do RPL z ogloszenia 7 lat temu bez zadnych znajonosci, bylem zwyklym pracownikiem serwisu Renault i tyle. Fakt, ze czesc ekipy pochodzila z ukladow, ale tak jest w kazdej firmie, nie tylko w korporacji. Teraz w RPL jest krucho, bo kryzys i sprzedaz daja znac o sobie, ale ci ktorzy tam pracowali lub pracuja nie powinni narzekac. Jak ktos nie potrafi wspolpracowac z ludzmi to zawsze bedzie mu zle i bedzie narzekal na wszytsko do okola. Ja nie narzekalem, wrecz przeciwnie - takich warunkow finansowych i socjalu jak w RPL trudno znalesc na rynku.
Real 2012-10-05 20:04:50
Potwierdzam , towarzystwo wzajemnej adoracji , wiecznie zmieniające stołki w tej samej klice.
Kolesiostwo , układziki i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ..włazy .
A poza tym kryzys w branży więc będą zwalniać , a nie zatrudniać.
NIe polecam. 2012-11-21 21:08:24
Niestety, jak grasz z Panem Prezesem Grzesiem w squasha to będziesz długo na stanowisku... Takie układy. Kolesiostwo, znajomości, siedzenie na stanowisku . Firma jest wirtualnie handlowa - naliczanie wyników od ceny detalicznej?!
POlak 2013-02-24 00:34:32
ubiegam sie na stanowisko doradca ds. sprzedazy czesci zamiennych w renault. Na jakie pieniadze moge liczyc?
1
rekrut 2013-02-28 11:58:19
Mi akurat nie poszło, odpadłem w 1 turze na DHCz, trudno świat się nie kończy na marce Renault, ale ciekaw jestem klucza, wedle którego przebiega ocena. Jednak dzisiaj to pracodawca decyduje jak rekrutuje a kandydat może tylko postępować wedle jego woli. Sądzę, że jeśli wpisuje się w ogłoszeniu jako dodatkowy atut znajomość języka, to też należy to wcześniej zweryfikować lub wogóle nie podawać takiej inf. skoro chodzi tylko o osobowość handlowca. Co do pensji typowałem ok 4,5kpl brutto.
4
alek 2013-05-31 23:07:52
A pojawila sie jakas oferta? na jakie stanowisko?
1
sandro 2014-05-21 20:48:37
@piotrek, przeglądaj serwisy pracy albo uderz do zakładu/salonu Renault, może tam beda cokolwiek wiedzieć.
jano 2014-12-31 04:54:05
hejo hej, posiadacie może informacje jakie warunki musze spełnić jeśli chce sie zatrudnic w salonie renaulta? bo może coś wiecie, bo mi zależy na tej pracy, bo samochody to moja pasja i znam się na tym trochę i chciałbym w końcu robić to co lubie a nie co musz.e wiec idąc na rozmowę nie chcę się wygłupić no nie
janek 2015-02-05 20:08:18
Musisz iść zostawić swoje CV w recepcji i czekać. Ale z doświadczenia powiem że jeżeli samochody to Twoja pasja to poszukaj pracy w warsztacie u mietka a nie w ASO. Tu możesz nauczyc sie wmieniac olej klocki, tarcze i takie inne duperele żadnych konkretów.
Lublin 2015-07-27 15:38:05
Jak wygląda rekrutacja na stanowisko: doradca handlowy ds. czesci zamiennych. Podobno spotkanie trwa caly dzien? Czy jest to assesment center (prezentacje, zadania w grupie, testy), czy po prostu rozmowy z managerami ?
Na jakie wynagrodzeni mozna liczyc na tym stanowisku?
R19 2015-09-03 10:30:33
Do tego serwisu dostarczane sa tylko nowe auta renault ktore sa najbardziej uszkodzone w transporcie- kierowniczka transportu w CAT wam to potwierdzi.
Pewnie pozniej daja duze upusty nieswiadomemu klientowi i tak sie interes kreci
kleszczów 2015-11-18 08:15:25
Moja rada dla kupujących nowe autka, śmiało targujcie się o upust 40%.
Jak by co to że wszystko wiecie, że te auta u nas chłopaki lakierują.

pozdrawiam
asia
Dawid 2016-01-05 08:33:55
Rzeczywiście niech każdy kto chce kupić "nowe" auto marki Renault niech
podjedzie najpierw na Kowalczyka 12 i sprawdzi czy go tam nie lakierują?
Tylko amatorzy tam kupują.

Krakus 2016-07-16 22:36:56
Witam.
Mam pytanie odnośnie stanowiska sprzedaży części samochodowych w salonach. Jak wygląda ta praca jakie sa obowiazki możliwość awansu i specyfikacja pracy? Czy jest możliwość zmiany stanowiska na sprzedawcę pojazdów nowych lub flotowych? Pytanie związane jest ze zbliżającą sie rwkrutacja.
Wicek 2016-07-16 22:52:52
Widze takie ogłoszenie na stanowisko Program Manager Products East i zastanawiam się czy tam zakwaterowanie jest?
Zostaw swoją opinię o Renault Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Renault Polska