brak logo

Centrum Reklamy i Promocji Proton Lublin

Lublin

Opinie o Centrum Reklamy i Promocji Proton Lublin

Zombe 2011-02-22 00:24:36
Czy oni mają swoje biuro na ul. Unickiej 4/317A ?
zombiak 2011-03-06 12:53:12
tak mają właśnie tam
BBQ 2011-03-07 14:54:06
ktoś ma jakieś uwagi do pracy w tej firmie ? ktoś tam pracuje/pracował i się podzieli ?
zombiak 2011-03-17 00:21:20
Witam stanowisko specjalisty ds promocji w tej firmie dotyczy bezpośredniej sprzedaży dla firmy energia dla firm. Jest to umowa zlecenie, płatność prowizyjna brutto. Nie zwracają pieniędzy za paliwo i telefon. Pozdrawiam
anonim 2011-03-19 12:49:48
zombiak - 2011-03-17 00:21:20

Witam stanowisko specjalisty ds promocji w tej firmie dotyczy bezpośredniej sprzedaży dla firmy energia dla firm. Jest to umowa zlecenie, płatność prowizyjna brutto. Nie zwracają pieniędzy za paliwo i telefon. Pozdrawiam

To jest normalna sprawa ze płaca prowizje. Kazdy by chciał mieć stałą pensje i siedziec w domu lub ewentualnie wyjść na miasto i bez niechcenia przejsc się po 2 firmach. Pracodawca daje zarobic pod warunkiem ze bedzie sie uczciwie pracowało. Byłem u nich na rozmowie i uważam ze sa to dobre warunki płacowe.
effka 2011-04-12 17:00:42
zwykła akwizycja
anonim 2011-05-01 19:18:28
Pracowałam w tej firmie.... i wiem że ta Firma pozostawia wiele do życzenia.... po pierwsze oni zapewniają że jest takie a nie inne wynagrodzenie a w rzeczywistości jest o wiele niższe... godziny pracy.. hmmm.. mowią że są elastyczne? śmiech na sali... idzie się na 9 rano a bardzo często wraca po 22 ... miła atmosfera w pracy?? mają dziwne jego pojęcie.....( usunięte przez administratora )
ziutodzilla 2011-07-09 15:10:31
Chciałam iść do pracy do tej firmy, miałam umawiać spotkania z klientami. Po krótkiej rozmowie gość spytał się od kiedy mogę zacząć pracę, powiedziałam że od końca czerwca. Na początku lipca zadzwoniła do nich, spytać się czy dalej są zainteresowani. Mieli się ze mną znów skontaktować, bo kobieta nie była w temacie. I nie oddzwonili. Ciągle przeglądam ogłoszenia i co 2-3 dni dodają takie same ogłoszenia o pracę( usunięte przez administratora )Nie idźcie tam pracować...
Supersprzedawca!!!! 2011-07-16 00:14:14
Proton Lublin ma pierwsze miejsce w Polsce jako sprzedawca telewizji N!!!!! ZAJEBISTA FIRMAAA!!!! ;D
Jacek 2011-07-16 00:22:04
Dobra ekipa
kompetentny 2011-07-20 14:07:08
powyższe komentarze zachwalające proton zostały napisane przez samych pracowników.
czas pracy jest nienormowany: w biurze trzeba być na 9 a z terenu wraca się o 21. chodzi się brudnym po wsiach, nie ma nawet kiedy zjeść obiadu, wolna jest tylko niedziela. płaca prowizyjna, w firmie ogromna rotacja. żeby coś sprzedać trzeba posługiwać się wieloma ( usunięte przez administratora )konsultanta 400, przy czym kosztuje 400 i tu i tu. jednym słowem: proton to wielki przewał. zarobek dobry, ale weź tu najpierw coś zarób - tylko dla wybitnych kłamców bez serca. ekipa fałszywa, pracownicy nie mają własnego życia, więc ich głównym zajęciem jest plotkowanie o twoim.
ks 2011-10-19 22:26:44
Zdecydowanie odradzam jakikolwiek kontakt a tą firmą, Opinia o ich niekompetencji i tendencji do ( usunięte przez administratora )jest jak najbardziej prawdziwa, doświadczyłam tego bardzo boleśnie na własnej skórze. ( usunięte przez administratora ). Tragedia!
anonim 2011-10-19 22:37:01
Zresztą, powyższe komentarze chyba wystarczająco świadczą o poziomie, jaki w tej firmie panuje...
dziennikarz 2013-03-07 12:03:55
Drodzy Państwo,
przygotowuję się do realizacji reportażu o PROTON AGENCY. zgłosiło się do mnie kilka starszych!! osób, które twierdzą, że zostały przez nią oszukane. Chodzi o podłożenie umowy kredytowej z gdańskim bankiem. Kredyt miał być przeznaczony na zakup sprzętu telewizji kablowej n.

jeżeli znacie Państwo inne osoby w podobnej sytuacji, proszę o kontakt mailowy.

Paweł Gregorowicz
dziennikarz TVP
pawel.gregorowicz@tvp.pl
xxx 2013-11-09 22:16:53
Witam, jeśli chodzi o firmę, która podpisuje się pod nazwa Centrum Reklamy i Promocji PROTON to niestety muszę przestrzec wszystkich, którzy maja choć trochę przyzwoitości, że to nie jest firma dla nich. Jeśli nie potrafisz kłamać klientowi prosto w oczy i naciągać go na rzeczy totalnie z kosmosu, za które musi zapłacić 3 albo nawet 5 razy więcej to nie jest to praca dla Ciebie. Poza tym jeśli nie sprzedajesz produktu to miłą atmosferę pracy trafia szlag. Życzę więc powodzenia... mam nadzieje, że w innej firmie :)
slawek 2014-02-21 22:11:05
witam ja tam robilem przez pólroku i nie nazekalem
Doodley 2014-05-29 14:10:17
Napiszcie chociaz krótkie polecam jesli polecacie oczywiście prace w Protonie, bo nie ma tutaj aktualnych komentarzy nad czym troche ubolewam.
Mag 2014-05-30 00:58:51
pracowałem w tej firmie w Rzeszowie, gdzie dopóki nie wiedziałem jak to wszystko wygląda, wyniki i zarobki miałem świetne. Potrafiłem wyciągać ponad tysiąc złotych w tydzień, choć były i gorsze tygodnie, w których zarabiało się na przykład 300 złotych. Byłem wtedy jednym z lepszych przedstawicieli, bo wierzyłem w to, co mówię (nauczyła mnie wtedy szefowa i trenerzy, ale okazało się to jedną wielką ściemą). Sprzedawaliśmy produkt po cenie 5krotnie wyższej od tej, którą można było wydać w sklepie, a oprócz tego w przypadku rat dochodziły koszta bankowe.

(usunięte przez administratora) Cóż, co zarobiłem to moje, doświadczenie również wpłynęło, ale ogólnie firmy nie polecam, ponieważ za mojej 3-miesięcznej kadencji przewinęło się z kilkadziesiąt osób, a jak nie dawały sobie rady, to się z nimi żegnano.
Ponad 2015-02-12 00:21:30
Z tego co widzę to mają tylko profil na facebooku https://www.facebook.com/pages/Centrum-Reklamy-i-Promocji-Proton-Sp-z-oo/389089251156646 W porządku, tylko teraz pytanie, co z tymi, którzy nie mają facebooka i nie będą go specjalnie zakładać dla otwierania profilu firmy. Z jednej strony jest to przyszłościowe myślenie, z drugiej jednak strony nie mając www to mało logiczne posunięcie.
mejki 2016-05-15 17:49:33
no to w takim razie udaj się do tego centrum i zostaw swoje namiary na siebie w firmie, to też zawsze dobrze robi, bo widzą cię na żywo ;)
Zostaw swoją opinię o Centrum Reklamy i Promocji Proton Lublin - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Reklamy i Promocji Proton Lublin