brak logo

Auto-Forum

Płock

Opinie o Auto-Forum

Agil 2015-12-27 18:01
Trzeci od zawsze wsza był, nic nowego!
5
Miki 2015-12-30 15:24
Pracowałem tam trzy lata i zarobiłem maks 1.500zł idź się zapytaj Wołodja co trzeba zrobić żeby zarobić te 3.000 i co to znaczy dobry handlowiec ? Widać nikt nie jest dość dobry :)
1
Danon 2016-01-07 08:19
Masz człowieku napisane jakie są tam warunki pracy. Chcesz się przekonać jak jest w tym piekiełku to idź i sprawdź.
1
Miki 2016-01-08 02:41
Ty mi nie mów co jest przesadą tylko mówię CI jakie są realia w tej firmie. Prawda jest taka że nie opłaca się tam pracować bo na garniak nie zarobisz. Sprzedawałem od 10 do 15 fur w miesiącu i zarabiałem maks 1500zł. Do tego stopnia dziadowali że nawet dywaników nie dawali do samochodów nie wiem jak jest teraz lecz pamiętam jak ludzie z Fiata opowiadali. Na szkoleniach wszystkie prezenty które dostałeś zabierał Włodek. Jak klient dał Ci flaszkę też CI zabierali. Była to najgorsza firma w której pracowałem
6
hhehehe 2016-01-14 22:04
Minimalna krajowa + 20zł Premii za auto skąd ja to znam. Ale i tak 1500 to przyzwoicie bo 50% z tego ucinali.
anonim 2016-02-06 21:28
Czytam to i zastanawiam się stąd takie opinie? Myślę, że połowa ludzi stąd nawet nie odwiedziła salonu.
Podstawa wyższa od najniższej krajowej i to znacznie.
Premia? Jest i to zdecydowanie więcej od podstawy :)
A co najważniejsze atmosfera ;) nigdy nie pracowałem w tak zgranym zespole.
Jeśli ktoś tak mało zarabiał najwidoczniej sprzedawał na zero i teraz ma pretensje do Prezesa ;) jaka praca taka płaca ;)

Jak najbardziej polecam pracodawcę :D
1
Boczek 2016-02-09 09:07
Znaczy się że mnie coś omija może jestem ofiarą pomyłki i mi wyrównacie za 2 lata ?
3
Pracownik 2016-02-09 18:12
Ja pracuję i śmiało mogę powiedzieć że jeżeli ktoś chce i stara się to zarobi. A leserom to nigdy się nie dogodzi.
Józeek 2016-02-10 12:29
Achaaaa nie wiedziałem że prawie cały dział handlowy to leserzy :) dobrze wiedzieć jak jesteśmy postrzegani.
Ile razy mam pod... kolegę żeby dostać premię ?
Zgłaszam w takim razie że kolega trzeci jadł śniadanie 3min dłużej niż czas przewidziany instrukcji.
Podac nr konta ?
4
Olek 2016-02-11 00:27
Trzeci zarabia w Mercedesie 3 tys miesięcznie, a wiecie dlaczego? :) dodatek za gumowe ucho..
5
Kex 2016-02-15 15:44
Trzeci mi przypomina Rudego z blok Ekipy.
To samo wydanie konfidenta.
I jeszcze ten opis na facebooku konfidencje czuć na kilometr.
BTW żeby miał jeszcze o co zaganiać lecz to jedynie zwykła złośliwość wynikająca z lizustostwa.
Potocznie mówi się o nim kur..a
10
Ostatni sprawiedliwy 2016-02-24 06:35
Pamiętaj Trzeci jeszcze będziesz Pierwsz...w kolejce do chirurga jak Ci mordę kiedyś obiją...
3
bylypracwownik 2016-03-01 09:25
nie wiem o co wam wszystkim chodzi, ja tam pracowałem 3 miesiące i zaproponowali mi sensowne warunki (nie skorzystałem bo wyprowadziłem się z miasta). wspomniany "konfident" nawet raz nie zachował się tak jak opisujecie, od pierwszego dnia zaczął mnie uczyć klas samochodu, standardów obsługi klienta,pomagać w rozmowie z klientami. mysle, że te brednie wypisują osoby, ktore albo nie zostaly przyjete do pracy, albo zostały pogonione bo nie nadawały sie do niczego :) leserow nigdzie sie nie trzyma w pracy :D
2
Bystry 2016-03-01 20:50
Do piszących spójrzcie na wypowiedzi bylypracwownik - 2016-03-01 09:25:15 używa słowa leser i kontekst wypowiedzi a teraz Pracownik - 2016-02-09 18:12:56 znów pojawia się leser i jak chwali :)) żaaal.
Gierek 2016-04-11 19:05
Telefon masz zadzwoń to się dowiesz. Prowizji ? Tam nie ma prowizji skąd się człowieku urwałeś ze wsi czy czytać nie umiesz.
3
wiemcopisze 2016-05-13 10:41
Ktoś tam cie czegoś uczył?! Nie wierzę. Wszystkiego musisz nauczyc sie sam, zero pomocy. A jak W cię złapię że czegoś nie umiesz sprawi że poczujesz się jak największy idiota.
wiemcopisze 2016-05-13 10:41
Ktoś tam cie czegoś uczył?! Nie wierzę. Wszystkiego musisz nauczyc sie sam, zero pomocy. A jak W cię złapię że czegoś nie umiesz sprawi że poczujesz się jak największy idiota.
Konfident 2016-06-08 11:46
Uwaga konfident znowu kabluje ! Chodzi podgląda i donosi. Zaraz po jego wizycie był telefon od pana W i opr w sumie za nic. Podobno potrafi przeglądać komputery kolegów jak wyjdą z pracy przegląda historię odwiedzanych stron itp.
3
ex-Pracownik 2016-07-16 18:14
No na Trzeciego trzeba uważać bo on zawsze chce być ten pierwszy!!!
6
Carl 2016-08-12 11:26
Pierwszy do podjebki chyba.
5
Golf 2016-08-13 15:55
Jak umiesz czytać to sobie poczytaj wcześniejsze komentarze wszystko jest napisane. Jedyne co dobre w tej fakt że już tam nie pracuje jupii :)
Rocky 2016-09-04 03:38
Cały czas się ogłaszają :) teraz szukają handlowca terenowego. Ta firma to badziew , strata czasu i nerwów. Jak ktoś nie ma wyjścia przetrzymać można lecz na długą metę praca bez perspektyw.
1
x 2016-09-06 09:39
90% pracowników pracuje tam od wielu lat, te pozostałe 10% to patałachy, które nie nadają się do niczego, oprócz ubliżania na forum osobom, których nawet nie znają i napinania przed komputerem :) Pozdrawiam
5
ASH 2016-09-09 12:18
Akurat 90% hehehhe. Tam cały czas jest rotacja. Zostają tylko tacy co nie znajdą roboty nigdzie i tak gniją za te 1.5tys na miesiąc. Większość sama odchodzi. Są jeszcze zboki którzy lubią być gnojeni. Ale w ich preferencje nie wnikam :)
11
kajtek 2016-09-09 12:41
Nie chcesz dawać się dymać na kasę jesteś patałachem :) prosimy o więcej !!!! Pokażcie wszystkim jaki macie szacunek dla pracownika :)
8
Ralf 2016-10-01 17:16
Uwaga bo Trzeci gumowe ucho cały czas jest czujny, wszystko widzi i słyszy, a wiecie z czym to się wiąże? nie muszę chyba tego tłumaczyć..
4
Przemek 2016-10-04 08:55
To już nie te czasy że można pomiatać ludźmi :) dlatego tacy pracodawcy jak auto-forum tracą. Wreszcie jest w czym wybierać i nie trzeba się trzymać takich nędznych pracodawców.
9
LorD 2016-10-17 12:28
Co tam w Auto Forum? Trzeci nadal kabluje?
4
Dem 2016-10-17 19:41
W tym momencie do Auto-Forum potrzebne jest kilka osób, aczkolwiek nie pojawiły się ogłoszenia, natomiast z tego co wiem to warto wysłać CV, można się załapać do pracy w ciągu tygodnia, dlatego ja polecam i chętnie odpowiem na wszystkie pytania dostakowe
1
Henk 2016-10-27 22:35
Znaczy się debile odeszli tak ? I teraz nowych szukacie ?
7
mk123 2016-10-29 18:41
a z jakich działów odchodzą i do jakich szukają?
1
Nick 2016-10-30 09:56
Ludzie trzymajcie się z dala od tej firmy, najgorsza w Płocku!! Brak szacunku do człowieka! Atmosfera gorzej niż dno!
Czemu poszukują i przyjmują w ciągu tygodnia? Bo nikt nie chce tam pracować!
Na rozmowie potrafią tylko obiecywać i na tym się kończy, nie zaprzątajcie sobie głowy tą firma, szkoda Waszego czasu.

Pozdrawiam
6
Nik 2016-10-30 10:19
Potwierdzam brak szacunku dla pracownika.
Słowo ustalenia warunków pracy / premi nie istnieje tam zmieniają się zasady gry z 89 minucie meczu.
Ludzie się zwalniają bo mają dość takiego traktowania.
Obecnie tam nie ma pomysłu na zarządzanie
7
Do nick 2016-10-30 20:01
Pomysł na zarządzanie jest jeden - maksymalne skąpstwo. A wiadomo, że z takim podejściem to.....
7
Back 2016-11-01 20:52
Ba no przecież to żydy czego się spodziewaliście.
4
Mer 2016-11-02 20:55
a co ma robić?
1
SZOK 2016-11-18 13:06
Posłuchajcie mnie!!! największą liżydupką, liży(już nie napiszę co) ,wlazłodupką, konfiturą w Auto Forum jest taka "chyba" ryba szablozębna, wiecie na pewno o jaką rybę chodzi i dlaczego? i od czego? ma półokrągłe zęby hehe ;) pozdrawiam Rybkę :)
16
k i w 2016-11-18 19:12
do SZOK
chodzi o "j chybatakiego" ?? ?? a myślałem, że kondonka nic nie przebije??!!
5
nick89 2016-11-20 14:37
a co z 3-cim ucichł ostatnio???
2
Romo 2016-11-20 14:48
no "chyba" wiesz jak jest ;)
8
Rob 2016-11-20 14:54
hmm może czyta co o nim tu piszą ludzie i stwierdził że teraz musi się bardziej kryć..
4
Nick 2016-12-02 22:45
to "Chyba" taka konfitura:D?az bym nie pomyslal;/ a tak na temat ta firma to jakiś dramat !! zarobki bardzo słabe, atmosfera w pracy raczej kiepska, już wiem dlaczego jest tam taka rotacja ;/ nie polecam !
8
Maciek 2016-12-12 14:21
to dopiero się dowiedziałeś?w branży ma pseudonim "złośliwy sprzedawczyk" ale nie dziwie się, kompleksy go wykańczają, mało w majtach i jeszcze ten błyskotliwy zgryz :/ w Płocku z taką opinią raczej nie znajdzie już dobrej pracy.. Ze swoją właśnie się rozstaje..
6
Romek 2016-12-12 14:29
dr Zembala zmienia zawód , teraz będzie pracował w swoim fachu, podpie... za pieniądze, to co kocha, spełni się w 100% :) będzie nam cie szkoda, będziemy tęsknić :( <pełna ironia>
3
Nicki 2016-12-29 20:01
do Romek
dr Zembala zmienia drużyne a gdzie idzie ??? Nadal autka ??? Kondonek z Włodim mu pozwolą do konkurencji przejść ??? Dziwne. Może to tylko taka podpucha, żeby wynegocjować większą kaske.
No ale za dobrze to nie wygląda żeby kierownik z wieloletnim stażem firme opuszczał. Schodzą na ostatnie psy.
1
Arek 2016-12-30 15:17
Hahah widziałem ogłoszenie że kabla szukają. Powinno być w kwalifikacjach kabel vel przedłużacz poszukiwany. Podstawa 1.200 + 50zł premii za każdy donosik :)
2
Rrrr 2017-02-02 14:26
Widzę że nic w tej firmie się nie zmieniło. Pracowałem tam kilka lat temu. Nie byłoby tak źle gdyby nie jedna osoba - W. Zakompleksiony człowiek który wyżywa się na pracownikach. Psuje całą atmosferę. Jakby właściciel zrobił z nim porządek to zmieniłyby się opinie o tej firmie. Poza tym zarobki słabe. Pozdrawiam
2
trzeci 2017-02-11 19:04
Podsumowując jeden wielki obóz pracy Najnowszy pomysł na "efektywniejszą" pracę PALISZ ZOSTAJESZ W KOZIE To już nie obóz to przedszkole a potem zdziwko że najlepsi do B-matu odchodzą
1
czwarty 2017-02-18 09:57
bardzo dobrze, chociaż na zdrowie wszystkim wyjdzie, teraz jest moda na niepalenie.
Piąty 2017-02-18 19:33
najważniejsze że tego fałszywca, półokrągłego zgryzu już nie ma, panie sprzątające mają mniej pracy bo u niego pod biurkiem zawsze był meksyk, z klawiatury mu się sypało, pełno okruchów i śliny, fuj.. Chamstwo w państwie!
1
Zostaw swoją opinię o Auto-Forum - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Forum