brak logo

Auto-Forum

Płock

Opinie o Auto-Forum

wiemcopisze 2016-05-13 10:41
Ktoś tam cie czegoś uczył?! Nie wierzę. Wszystkiego musisz nauczyc sie sam, zero pomocy. A jak W cię złapię że czegoś nie umiesz sprawi że poczujesz się jak największy idiota.
wiemcopisze 2016-05-13 10:41
Ktoś tam cie czegoś uczył?! Nie wierzę. Wszystkiego musisz nauczyc sie sam, zero pomocy. A jak W cię złapię że czegoś nie umiesz sprawi że poczujesz się jak największy idiota.
1
Konfident 2016-06-08 11:46
Uwaga konfident znowu kabluje ! Chodzi podgląda i donosi. Zaraz po jego wizycie był telefon od pana W i opr w sumie za nic. Podobno potrafi przeglądać komputery kolegów jak wyjdą z pracy przegląda historię odwiedzanych stron itp.
4
ex-Pracownik 2016-07-16 18:14
No na Trzeciego trzeba uważać bo on zawsze chce być ten pierwszy!!!
8
Carl 2016-08-12 11:26
Pierwszy do podjebki chyba.
7
Golf 2016-08-13 15:55
Jak umiesz czytać to sobie poczytaj wcześniejsze komentarze wszystko jest napisane. Jedyne co dobre w tej fakt że już tam nie pracuje jupii :)
1
Rocky 2016-09-04 03:38
Cały czas się ogłaszają :) teraz szukają handlowca terenowego. Ta firma to badziew , strata czasu i nerwów. Jak ktoś nie ma wyjścia przetrzymać można lecz na długą metę praca bez perspektyw.
2
x 2016-09-06 09:39
90% pracowników pracuje tam od wielu lat, te pozostałe 10% to patałachy, które nie nadają się do niczego, oprócz ubliżania na forum osobom, których nawet nie znają i napinania przed komputerem :) Pozdrawiam
5
ASH 2016-09-09 12:18
Akurat 90% hehehhe. Tam cały czas jest rotacja. Zostają tylko tacy co nie znajdą roboty nigdzie i tak gniją za te 1.5tys na miesiąc. Większość sama odchodzi. Są jeszcze zboki którzy lubią być gnojeni. Ale w ich preferencje nie wnikam :)
13
kajtek 2016-09-09 12:41
Nie chcesz dawać się dymać na kasę jesteś patałachem :) prosimy o więcej !!!! Pokażcie wszystkim jaki macie szacunek dla pracownika :)
8
Ralf 2016-10-01 17:16
Uwaga bo Trzeci gumowe ucho cały czas jest czujny, wszystko widzi i słyszy, a wiecie z czym to się wiąże? nie muszę chyba tego tłumaczyć..
5
Przemek 2016-10-04 08:55
To już nie te czasy że można pomiatać ludźmi :) dlatego tacy pracodawcy jak auto-forum tracą. Wreszcie jest w czym wybierać i nie trzeba się trzymać takich nędznych pracodawców.
10
LorD 2016-10-17 12:28
Co tam w Auto Forum? Trzeci nadal kabluje?
5
Dem 2016-10-17 19:41
W tym momencie do Auto-Forum potrzebne jest kilka osób, aczkolwiek nie pojawiły się ogłoszenia, natomiast z tego co wiem to warto wysłać CV, można się załapać do pracy w ciągu tygodnia, dlatego ja polecam i chętnie odpowiem na wszystkie pytania dostakowe
1
Henk 2016-10-27 22:35
Znaczy się debile odeszli tak ? I teraz nowych szukacie ?
8
mk123 2016-10-29 18:41
a z jakich działów odchodzą i do jakich szukają?
1
Nick 2016-10-30 09:56
Ludzie trzymajcie się z dala od tej firmy, najgorsza w Płocku!! Brak szacunku do człowieka! Atmosfera gorzej niż dno!
Czemu poszukują i przyjmują w ciągu tygodnia? Bo nikt nie chce tam pracować!
Na rozmowie potrafią tylko obiecywać i na tym się kończy, nie zaprzątajcie sobie głowy tą firma, szkoda Waszego czasu.

Pozdrawiam
7
Nik 2016-10-30 10:19
Potwierdzam brak szacunku dla pracownika.
Słowo ustalenia warunków pracy / premi nie istnieje tam zmieniają się zasady gry z 89 minucie meczu.
Ludzie się zwalniają bo mają dość takiego traktowania.
Obecnie tam nie ma pomysłu na zarządzanie
8
Do nick 2016-10-30 20:01
Pomysł na zarządzanie jest jeden - maksymalne skąpstwo. A wiadomo, że z takim podejściem to.....
8
Back 2016-11-01 20:52
Ba no przecież to żydy czego się spodziewaliście.
5
Mer 2016-11-02 20:55
a co ma robić?
1
SZOK 2016-11-18 13:06
Posłuchajcie mnie!!! największą liżydupką, liży(już nie napiszę co) ,wlazłodupką, konfiturą w Auto Forum jest taka "chyba" ryba szablozębna, wiecie na pewno o jaką rybę chodzi i dlaczego? i od czego? ma półokrągłe zęby hehe ;) pozdrawiam Rybkę :)
20
k i w 2016-11-18 19:12
do SZOK
chodzi o "j chybatakiego" ?? ?? a myślałem, że kondonka nic nie przebije??!!
5
nick89 2016-11-20 14:37
a co z 3-cim ucichł ostatnio???
2
Romo 2016-11-20 14:48
no "chyba" wiesz jak jest ;)
10
Rob 2016-11-20 14:54
hmm może czyta co o nim tu piszą ludzie i stwierdził że teraz musi się bardziej kryć..
4
Nick 2016-12-02 22:45
to "Chyba" taka konfitura:D?az bym nie pomyslal;/ a tak na temat ta firma to jakiś dramat !! zarobki bardzo słabe, atmosfera w pracy raczej kiepska, już wiem dlaczego jest tam taka rotacja ;/ nie polecam !
11
Maciek 2016-12-12 14:21
to dopiero się dowiedziałeś?w branży ma pseudonim "złośliwy sprzedawczyk" ale nie dziwie się, kompleksy go wykańczają, mało w majtach i jeszcze ten błyskotliwy zgryz :/ w Płocku z taką opinią raczej nie znajdzie już dobrej pracy.. Ze swoją właśnie się rozstaje..
9
Romek 2016-12-12 14:29
dr Zembala zmienia zawód , teraz będzie pracował w swoim fachu, podpie... za pieniądze, to co kocha, spełni się w 100% :) będzie nam cie szkoda, będziemy tęsknić :( <pełna ironia>
5
Nicki 2016-12-29 20:01
do Romek
dr Zembala zmienia drużyne a gdzie idzie ??? Nadal autka ??? Kondonek z Włodim mu pozwolą do konkurencji przejść ??? Dziwne. Może to tylko taka podpucha, żeby wynegocjować większą kaske.
No ale za dobrze to nie wygląda żeby kierownik z wieloletnim stażem firme opuszczał. Schodzą na ostatnie psy.
2
Arek 2016-12-30 15:17
Hahah widziałem ogłoszenie że kabla szukają. Powinno być w kwalifikacjach kabel vel przedłużacz poszukiwany. Podstawa 1.200 + 50zł premii za każdy donosik :)
4
Rrrr 2017-02-02 14:26
Widzę że nic w tej firmie się nie zmieniło. Pracowałem tam kilka lat temu. Nie byłoby tak źle gdyby nie jedna osoba - W. Zakompleksiony człowiek który wyżywa się na pracownikach. Psuje całą atmosferę. Jakby właściciel zrobił z nim porządek to zmieniłyby się opinie o tej firmie. Poza tym zarobki słabe. Pozdrawiam
2
trzeci 2017-02-11 19:04
Podsumowując jeden wielki obóz pracy Najnowszy pomysł na "efektywniejszą" pracę PALISZ ZOSTAJESZ W KOZIE To już nie obóz to przedszkole a potem zdziwko że najlepsi do B-matu odchodzą
3
czwarty 2017-02-18 09:57
bardzo dobrze, chociaż na zdrowie wszystkim wyjdzie, teraz jest moda na niepalenie.
Piąty 2017-02-18 19:33
najważniejsze że tego fałszywca, półokrągłego zgryzu już nie ma, panie sprzątające mają mniej pracy bo u niego pod biurkiem zawsze był meksyk, z klawiatury mu się sypało, pełno okruchów i śliny, fuj.. Chamstwo w państwie!
5
Mark 2017-02-23 13:06
hahaha wreszcie ludzie z "nią" pojechali, należało się!!
3
Trzeci przemek 2017-02-25 23:00
Na forum prowadzę dialog sam ze sobą żeby nie wyszło że to prawda co o mnie ludzie piszą. Na co dzień jestem kierownikem w mercedes af
2
ExKoledzy 2017-03-01 12:10
dr Zembala nie podpisuj się za inne osoby, smród już za tobą poszedł po całym mieście, ludzie wiedzą że wydawałeś kolegów i przyjaciół i będą pamiętali!!!!!!!!!!!!
7
Szusty 2017-03-08 19:13
Dr zezwala odszedł ? Kto następny tę "pracę marzeń" opuści?
1
Szusty 2017-03-08 19:17
Jeszcze troche to że starych pracowników zostaną zwodzisław i kondonek.
1
Miki 2017-03-08 19:31
Co wy piszecie że dr zembala odszedł na ich stronie w zakładce "uzytki" nadal dumnie patrzy.
1
t jak przemek 2017-03-09 14:04
Ostatnie 4 wpisy są trzeciego :-)
2
j jak...... 2017-03-14 12:20
chyba, ktoś za długo spał ze smokiem w jamie gębowej ;) i nie ma na to dowodów że był to smok ;)
2
Usmy 2017-03-15 05:14
Kubek i pSzemek mają wojnę? A co brzozek pochwalił jednego a pogonił drugiego???? W sumie obaj siebie warci.
1
. 2017-03-16 13:08
Wszyscy bedziecie mieli okazje sie wypowiedziec i wykazac. Juz niedlugo. Wtedy okaze sie co macie do powiedzenia i jacy jestescie pyskaci do ublizania bez powodu i wymyslania klamstw. Juz wystarczy tego. Nikt nie jest anonimowy w obecnych czasach. Do zobaczenia
. 2017-03-16 13:09
Wszyscy bedziecie mieli okazje sie wypowiedziec i wykazac. Juz niedlugo. Wtedy okaze sie co macie do powiedzenia i jacy jestescie pyskaci do ublizania bez powodu i wymyslania klamstw. Juz wystarczy tego. Nikt nie jest anonimowy w obecnych czasach. Do zobaczenia
Marcel 2017-03-21 22:42
ciekawe kto to zgłosi, kto sobie pomyślał że to o nim hmmm się okaże :))))
1
Janek 2017-03-26 16:53
Nie strasz nie strasz bo się zesrasz Baranie
1
Antoni 2017-03-26 23:04
idź zębatka i zrób to co umiesz robić najlepiej - donieś, tylko ciekawe kto to jest zębatka?znacie?bo ja nie! wczoraj na mieście ktoś mi mówi "słyszałeś?podobno zębatke pogonili bo kolegów regularnie wydawał i wyszło" już smród poszedł hehe brawo i powodzenia!!
2
Antoni 2017-03-26 23:07
jak będziesz donosił to nie zapomnij tylko smoka wyjąć z gęby haha
2
Zostaw swoją opinię o Auto-Forum - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Forum