brak logo

Auto-Forum

Płock

Opinie o Auto-Forum

Polandia 2015-12-14 11:10
Rajder jest tak głupi że nie zauważył że pracuje tylko u dielra a krzyczy jakby pracował w VW.
Przerost formy nad treścią. W sumie AF i Mak to ten sam poziom. Minimalna krajowa.
Praca dobra dla ludzi przed emeryturą bądź studenciaków.
Chłopki roztropki też jak widać miło widziani.
1
nowy 2015-12-15 13:37
Zostalem zaproszony na rozmowe kwalifikacyjna. Czy ktorys z obecnych pracownikow moze mi powiedziec na jakie zarobki moge liczyc (czy faktycznie najnizsza krajowa jesli chodzi o podstawe), godziny pracy, jak przebiega rozmowa (o co mniej wiecej pytaja)?

Z gory serdeczne dzieki
włodi i kondonek o. 2015-12-20 21:02
do nowy,
Włodek na pytanie o zarobki odpowiedział na rozmowie kwalifikacyjnej, że dobry sprzedawca zarabia 3 tyś. a okazało się, że kierownik tyle nie ma na m-c. Dobry to pojęcie względne i można nigdy nie być wystarczająco dobrym i nosa z najniższej krajowej nie wychylić a oni mają sługusa co lata na każde zawołanie zakompleksionych panów o niesprecyzowanej do końca orientacji sek.-wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi:):)
Ponadto musisz wymienić wszystkie marki samochodów sprzedawanych w Płocku i okolicach, swoje słabe i mocne strony, wszystkie modele VW, i trzeba powiedzieć coś z sensem dlaczego chce się pracować właśnie tam. Osobiście odradzam tam pracę, ale na rynku pracy jest jak jest. I te skąpiradła, które rekordy sprzedaży osiągały a ludziom marne grosze płacili właśnie na tym żerują.
2
nowy 2015-12-21 13:40
Bylem na rozmowie i wlasnie uslyszalem dokladnie to samo, tzn ze dobry handlowiec zarabia 3tys. Co do dzialu, to mnie zapytano w jakim ja siebie widze i chce pracowac:) ogolnie pierwsze wrazenie pozytywne, ale wiadomo, ze od srodka to na pewno wyglada inaczej, bo kazdy potrafi stwarzac pozory.
Pozdrawiam
były pracownik 2015-12-27 09:20
trzy tysiące to zarabiałem w dwa miesiące po kilku latach pracy.włodzio obiecywać to potrafi.odradzam prace w tej marnej firmie
2
Agil 2015-12-27 18:01
Trzeci od zawsze wsza był, nic nowego!
6
Miki 2015-12-30 15:24
Pracowałem tam trzy lata i zarobiłem maks 1.500zł idź się zapytaj Wołodja co trzeba zrobić żeby zarobić te 3.000 i co to znaczy dobry handlowiec ? Widać nikt nie jest dość dobry :)
1
Danon 2016-01-07 08:19
Masz człowieku napisane jakie są tam warunki pracy. Chcesz się przekonać jak jest w tym piekiełku to idź i sprawdź.
1
Miki 2016-01-08 02:41
Ty mi nie mów co jest przesadą tylko mówię CI jakie są realia w tej firmie. Prawda jest taka że nie opłaca się tam pracować bo na garniak nie zarobisz. Sprzedawałem od 10 do 15 fur w miesiącu i zarabiałem maks 1500zł. Do tego stopnia dziadowali że nawet dywaników nie dawali do samochodów nie wiem jak jest teraz lecz pamiętam jak ludzie z Fiata opowiadali. Na szkoleniach wszystkie prezenty które dostałeś zabierał Włodek. Jak klient dał Ci flaszkę też CI zabierali. Była to najgorsza firma w której pracowałem
6
hhehehe 2016-01-14 22:04
Minimalna krajowa + 20zł Premii za auto skąd ja to znam. Ale i tak 1500 to przyzwoicie bo 50% z tego ucinali.
anonim 2016-02-06 21:28
Czytam to i zastanawiam się stąd takie opinie? Myślę, że połowa ludzi stąd nawet nie odwiedziła salonu.
Podstawa wyższa od najniższej krajowej i to znacznie.
Premia? Jest i to zdecydowanie więcej od podstawy :)
A co najważniejsze atmosfera ;) nigdy nie pracowałem w tak zgranym zespole.
Jeśli ktoś tak mało zarabiał najwidoczniej sprzedawał na zero i teraz ma pretensje do Prezesa ;) jaka praca taka płaca ;)

Jak najbardziej polecam pracodawcę :D
1
Boczek 2016-02-09 09:07
Znaczy się że mnie coś omija może jestem ofiarą pomyłki i mi wyrównacie za 2 lata ?
3
Pracownik 2016-02-09 18:12
Ja pracuję i śmiało mogę powiedzieć że jeżeli ktoś chce i stara się to zarobi. A leserom to nigdy się nie dogodzi.
Józeek 2016-02-10 12:29
Achaaaa nie wiedziałem że prawie cały dział handlowy to leserzy :) dobrze wiedzieć jak jesteśmy postrzegani.
Ile razy mam pod... kolegę żeby dostać premię ?
Zgłaszam w takim razie że kolega trzeci jadł śniadanie 3min dłużej niż czas przewidziany instrukcji.
Podac nr konta ?
4
Olek 2016-02-11 00:27
Trzeci zarabia w Mercedesie 3 tys miesięcznie, a wiecie dlaczego? :) dodatek za gumowe ucho..
6
Kex 2016-02-15 15:44
Trzeci mi przypomina Rudego z blok Ekipy.
To samo wydanie konfidenta.
I jeszcze ten opis na facebooku konfidencje czuć na kilometr.
BTW żeby miał jeszcze o co zaganiać lecz to jedynie zwykła złośliwość wynikająca z lizustostwa.
Potocznie mówi się o nim kur..a
11
Ostatni sprawiedliwy 2016-02-24 06:35
Pamiętaj Trzeci jeszcze będziesz Pierwsz...w kolejce do chirurga jak Ci mordę kiedyś obiją...
4
bylypracwownik 2016-03-01 09:25
nie wiem o co wam wszystkim chodzi, ja tam pracowałem 3 miesiące i zaproponowali mi sensowne warunki (nie skorzystałem bo wyprowadziłem się z miasta). wspomniany "konfident" nawet raz nie zachował się tak jak opisujecie, od pierwszego dnia zaczął mnie uczyć klas samochodu, standardów obsługi klienta,pomagać w rozmowie z klientami. mysle, że te brednie wypisują osoby, ktore albo nie zostaly przyjete do pracy, albo zostały pogonione bo nie nadawały sie do niczego :) leserow nigdzie sie nie trzyma w pracy :D
2
Bystry 2016-03-01 20:50
Do piszących spójrzcie na wypowiedzi bylypracwownik - 2016-03-01 09:25:15 używa słowa leser i kontekst wypowiedzi a teraz Pracownik - 2016-02-09 18:12:56 znów pojawia się leser i jak chwali :)) żaaal.
Gierek 2016-04-11 19:05
Telefon masz zadzwoń to się dowiesz. Prowizji ? Tam nie ma prowizji skąd się człowieku urwałeś ze wsi czy czytać nie umiesz.
3
wiemcopisze 2016-05-13 10:41
Ktoś tam cie czegoś uczył?! Nie wierzę. Wszystkiego musisz nauczyc sie sam, zero pomocy. A jak W cię złapię że czegoś nie umiesz sprawi że poczujesz się jak największy idiota.
wiemcopisze 2016-05-13 10:41
Ktoś tam cie czegoś uczył?! Nie wierzę. Wszystkiego musisz nauczyc sie sam, zero pomocy. A jak W cię złapię że czegoś nie umiesz sprawi że poczujesz się jak największy idiota.
1
Konfident 2016-06-08 11:46
Uwaga konfident znowu kabluje ! Chodzi podgląda i donosi. Zaraz po jego wizycie był telefon od pana W i opr w sumie za nic. Podobno potrafi przeglądać komputery kolegów jak wyjdą z pracy przegląda historię odwiedzanych stron itp.
4
ex-Pracownik 2016-07-16 18:14
No na Trzeciego trzeba uważać bo on zawsze chce być ten pierwszy!!!
8
Carl 2016-08-12 11:26
Pierwszy do podjebki chyba.
8
Golf 2016-08-13 15:55
Jak umiesz czytać to sobie poczytaj wcześniejsze komentarze wszystko jest napisane. Jedyne co dobre w tej fakt że już tam nie pracuje jupii :)
1
Rocky 2016-09-04 03:38
Cały czas się ogłaszają :) teraz szukają handlowca terenowego. Ta firma to badziew , strata czasu i nerwów. Jak ktoś nie ma wyjścia przetrzymać można lecz na długą metę praca bez perspektyw.
2
x 2016-09-06 09:39
90% pracowników pracuje tam od wielu lat, te pozostałe 10% to patałachy, które nie nadają się do niczego, oprócz ubliżania na forum osobom, których nawet nie znają i napinania przed komputerem :) Pozdrawiam
5
ASH 2016-09-09 12:18
Akurat 90% hehehhe. Tam cały czas jest rotacja. Zostają tylko tacy co nie znajdą roboty nigdzie i tak gniją za te 1.5tys na miesiąc. Większość sama odchodzi. Są jeszcze zboki którzy lubią być gnojeni. Ale w ich preferencje nie wnikam :)
13
kajtek 2016-09-09 12:41
Nie chcesz dawać się dymać na kasę jesteś patałachem :) prosimy o więcej !!!! Pokażcie wszystkim jaki macie szacunek dla pracownika :)
8
Ralf 2016-10-01 17:16
Uwaga bo Trzeci gumowe ucho cały czas jest czujny, wszystko widzi i słyszy, a wiecie z czym to się wiąże? nie muszę chyba tego tłumaczyć..
7
Przemek 2016-10-04 08:55
To już nie te czasy że można pomiatać ludźmi :) dlatego tacy pracodawcy jak auto-forum tracą. Wreszcie jest w czym wybierać i nie trzeba się trzymać takich nędznych pracodawców.
10
LorD 2016-10-17 12:28
Co tam w Auto Forum? Trzeci nadal kabluje?
6
Dem 2016-10-17 19:41
W tym momencie do Auto-Forum potrzebne jest kilka osób, aczkolwiek nie pojawiły się ogłoszenia, natomiast z tego co wiem to warto wysłać CV, można się załapać do pracy w ciągu tygodnia, dlatego ja polecam i chętnie odpowiem na wszystkie pytania dostakowe
1
Henk 2016-10-27 22:35
Znaczy się debile odeszli tak ? I teraz nowych szukacie ?
9
mk123 2016-10-29 18:41
a z jakich działów odchodzą i do jakich szukają?
1
Nick 2016-10-30 09:56
Ludzie trzymajcie się z dala od tej firmy, najgorsza w Płocku!! Brak szacunku do człowieka! Atmosfera gorzej niż dno!
Czemu poszukują i przyjmują w ciągu tygodnia? Bo nikt nie chce tam pracować!
Na rozmowie potrafią tylko obiecywać i na tym się kończy, nie zaprzątajcie sobie głowy tą firma, szkoda Waszego czasu.

Pozdrawiam
7
Nik 2016-10-30 10:19
Potwierdzam brak szacunku dla pracownika.
Słowo ustalenia warunków pracy / premi nie istnieje tam zmieniają się zasady gry z 89 minucie meczu.
Ludzie się zwalniają bo mają dość takiego traktowania.
Obecnie tam nie ma pomysłu na zarządzanie
8
Do nick 2016-10-30 20:01
Pomysł na zarządzanie jest jeden - maksymalne skąpstwo. A wiadomo, że z takim podejściem to.....
8
Back 2016-11-01 20:52
Ba no przecież to żydy czego się spodziewaliście.
5
Mer 2016-11-02 20:55
a co ma robić?
1
nick89 2016-11-20 14:37
a co z 3-cim ucichł ostatnio???
2
Arek 2016-12-30 15:17
Hahah widziałem ogłoszenie że kabla szukają. Powinno być w kwalifikacjach kabel vel przedłużacz poszukiwany. Podstawa 1.200 + 50zł premii za każdy donosik :)
4
Rrrr 2017-02-02 14:26
Widzę że nic w tej firmie się nie zmieniło. Pracowałem tam kilka lat temu. Nie byłoby tak źle gdyby nie jedna osoba - W. Zakompleksiony człowiek który wyżywa się na pracownikach. Psuje całą atmosferę. Jakby właściciel zrobił z nim porządek to zmieniłyby się opinie o tej firmie. Poza tym zarobki słabe. Pozdrawiam
2
trzeci 2017-02-11 19:04
Podsumowując jeden wielki obóz pracy Najnowszy pomysł na "efektywniejszą" pracę PALISZ ZOSTAJESZ W KOZIE To już nie obóz to przedszkole a potem zdziwko że najlepsi do B-matu odchodzą
3
czwarty 2017-02-18 09:57
bardzo dobrze, chociaż na zdrowie wszystkim wyjdzie, teraz jest moda na niepalenie.
1
nie ma to znaczenia 2017-05-09 17:43
byłem na rozmowie..... minęło 3 tygodnie i cisza. Mimo iż miałem gwarantowaną odpowiedz bez względu na decyzję. Niestety mało profesjonalne podejście do kandydatów. Rozmowa ogólnie spoko, nie odbiega od standardów. Jedynie organizacja kiepska, w trakcie rozmowy dołączył drugi "osobnik" który zaczął zadawać te same pytania co ten pierwszy. Najgorsze jest to że taki potencjalny pracodawca pali się na starcie obiecując że zadzwoni i poinformuje o wyniku rozmowy rekrutacyjnej a mija 3 tygodnie i nie dzwoni. To jak mam takiego pracodawcę traktować poważnie z innymi kwestiami. Jaką mam pewność że pozostałe obietnice lub to co oferuje firma jest prawdziwe i realne do spełnienia?? Brak słów.
Nicka 2017-05-11 21:59
Po prostu nie mogę czytać tych bzdur! Same kłamstwa i oszczerstwa pod adresem porządnego człowieka. Osoby piszące tak o osobie Jakuba Chyba, bo o niego ewidentnie wam chodzi, widać, że leczą w ten sposób kompleksy!!! Nie wyszło wam w pracy albo nie układa się w domu to wyżywacie się i takie wyssane z palca prawdy wypisujecie. Gdybyście byli tak dobrze poinformowani to wiedzieli byście, że Jakub nadal pracuje w AF i ma się świetnie!!! A wam, IDEALNIE wyglądający ludzie, niech z tej zazdrości języki i ręce uschną od wygadywania i wypisywania takich bzdur, kłamstw i oszczerstw. Za robotę się weźcie jak nuda wam doskwiera!!! PS. Trzeba być chyba debilem żeby nie skojarzyć o kim konkretnie piszecie!!! Jak wcześniej ktoś napisał, w necie nikt nie jest anonimowy i żebyście się nie zdziwili. Swoją drogą dziwię się, że jeszcze nikt nie zrobił z tym porządku ale na wszystko przyjdzie pora... Pozdrawiam tych, którym żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska i nie mają odwagi wypowiedzieć się wprost, tylko jak tchórze anonimowo wypisują.
1
Owidiusz 2017-05-13 20:20
Opinie pisane w sprawie Jakuba Chyby pisane są przez jedną, tę samą osobę, ktora podszywa się pod kilka osob stosujac różne nicki. Dialog w tej sprawie prowadzi sama ze sobą, sprawiajac wrazenie udzialu w dyskusji wielu osób. Słabeusz, ktory nie ma odwagi zalatwic sprawy po męsku i zachowuje się jak pedał. Mozna to sprawdzic po IP w łatwy sposów, bo konwersacja z jednego IP jest wysylana. Poza tym w każdej wiadomości ten sam "ulubiony" styl pisarski. Autorem jest tylko jedna osoba o bardzo niskim poziomie intelektualnym. Czyżby syndrom zawiedzionego kochanka dopadł tę osobę?
1
nie ma to znaczenia 2017-05-15 20:25
w dniu dzisiejszym dostałem w końcu informację zwrotną..... to znaczy zostałem poinformowany że proces rekrutacyjny się przedłużył i nie wybrano jeszcze kandydata. Szkoda tylko że odbyło się to pod presją tego co tu napisałem.
Zostaw swoją opinię o Auto-Forum - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Forum