brak logo

Auto-Forum

Płock

Opinie o Auto-Forum

raJder 2015-12-13 17:12:46
Najmocniej przepraszam, że Pan poczuł się urażony.
A teraz wszyscy lecimy składać CV do Maka, bo tam lepiej zarabiają... Szybko! Płocczanie ruszajmy do pracy! Hihihi, hahahaha! Ah i pamiętajcie, że golf dno i w vw nie warto pracować :D
Kłamczyński 2015-12-13 20:18:25
Polandia ma rację z czego się śmiejesz idioto. W Macu ludzie zarabiają więcej.
RaJder 2015-12-14 06:48:50
Hahaha hahahaha!!!
Polandia 2015-12-14 11:10:23
Rajder jest tak głupi że nie zauważył że pracuje tylko u dielra a krzyczy jakby pracował w VW.
Przerost formy nad treścią. W sumie AF i Mak to ten sam poziom. Minimalna krajowa.
Praca dobra dla ludzi przed emeryturą bądź studenciaków.
Chłopki roztropki też jak widać miło widziani.
nowy 2015-12-15 13:37:56
Zostalem zaproszony na rozmowe kwalifikacyjna. Czy ktorys z obecnych pracownikow moze mi powiedziec na jakie zarobki moge liczyc (czy faktycznie najnizsza krajowa jesli chodzi o podstawe), godziny pracy, jak przebiega rozmowa (o co mniej wiecej pytaja)?

Z gory serdeczne dzieki
włodi i kondonek o. 2015-12-20 21:02:13
do nowy,
Włodek na pytanie o zarobki odpowiedział na rozmowie kwalifikacyjnej, że dobry sprzedawca zarabia 3 tyś. a okazało się, że kierownik tyle nie ma na m-c. Dobry to pojęcie względne i można nigdy nie być wystarczająco dobrym i nosa z najniższej krajowej nie wychylić a oni mają sługusa co lata na każde zawołanie zakompleksionych panów o niesprecyzowanej do końca orientacji sek.-wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi:):)
Ponadto musisz wymienić wszystkie marki samochodów sprzedawanych w Płocku i okolicach, swoje słabe i mocne strony, wszystkie modele VW, i trzeba powiedzieć coś z sensem dlaczego chce się pracować właśnie tam. Osobiście odradzam tam pracę, ale na rynku pracy jest jak jest. I te skąpiradła, które rekordy sprzedaży osiągały a ludziom marne grosze płacili właśnie na tym żerują.
1
nowy 2015-12-21 13:40:44
Bylem na rozmowie i wlasnie uslyszalem dokladnie to samo, tzn ze dobry handlowiec zarabia 3tys. Co do dzialu, to mnie zapytano w jakim ja siebie widze i chce pracowac:) ogolnie pierwsze wrazenie pozytywne, ale wiadomo, ze od srodka to na pewno wyglada inaczej, bo kazdy potrafi stwarzac pozory.
Pozdrawiam
były pracownik 2015-12-27 09:20:53
trzy tysiące to zarabiałem w dwa miesiące po kilku latach pracy.włodzio obiecywać to potrafi.odradzam prace w tej marnej firmie
1
Agil 2015-12-27 18:01:46
Trzeci od zawsze wsza był, nic nowego!
4
Miki 2015-12-30 15:24:57
Pracowałem tam trzy lata i zarobiłem maks 1.500zł idź się zapytaj Wołodja co trzeba zrobić żeby zarobić te 3.000 i co to znaczy dobry handlowiec ? Widać nikt nie jest dość dobry :)
Danon 2016-01-07 08:19:19
Masz człowieku napisane jakie są tam warunki pracy. Chcesz się przekonać jak jest w tym piekiełku to idź i sprawdź.
Miki 2016-01-08 02:41:52
Ty mi nie mów co jest przesadą tylko mówię CI jakie są realia w tej firmie. Prawda jest taka że nie opłaca się tam pracować bo na garniak nie zarobisz. Sprzedawałem od 10 do 15 fur w miesiącu i zarabiałem maks 1500zł. Do tego stopnia dziadowali że nawet dywaników nie dawali do samochodów nie wiem jak jest teraz lecz pamiętam jak ludzie z Fiata opowiadali. Na szkoleniach wszystkie prezenty które dostałeś zabierał Włodek. Jak klient dał Ci flaszkę też CI zabierali. Była to najgorsza firma w której pracowałem
6
hhehehe 2016-01-14 22:04:58
Minimalna krajowa + 20zł Premii za auto skąd ja to znam. Ale i tak 1500 to przyzwoicie bo 50% z tego ucinali.
anonim 2016-02-06 21:28:14
Czytam to i zastanawiam się stąd takie opinie? Myślę, że połowa ludzi stąd nawet nie odwiedziła salonu.
Podstawa wyższa od najniższej krajowej i to znacznie.
Premia? Jest i to zdecydowanie więcej od podstawy :)
A co najważniejsze atmosfera ;) nigdy nie pracowałem w tak zgranym zespole.
Jeśli ktoś tak mało zarabiał najwidoczniej sprzedawał na zero i teraz ma pretensje do Prezesa ;) jaka praca taka płaca ;)

Jak najbardziej polecam pracodawcę :D
1
Boczek 2016-02-09 09:07:09
Znaczy się że mnie coś omija może jestem ofiarą pomyłki i mi wyrównacie za 2 lata ?
3
Pracownik 2016-02-09 18:12:56
Ja pracuję i śmiało mogę powiedzieć że jeżeli ktoś chce i stara się to zarobi. A leserom to nigdy się nie dogodzi.
Józeek 2016-02-10 12:29:31
Achaaaa nie wiedziałem że prawie cały dział handlowy to leserzy :) dobrze wiedzieć jak jesteśmy postrzegani.
Ile razy mam pod... kolegę żeby dostać premię ?
Zgłaszam w takim razie że kolega trzeci jadł śniadanie 3min dłużej niż czas przewidziany instrukcji.
Podac nr konta ?
4
Olek 2016-02-11 00:27:47
Trzeci zarabia w Mercedesie 3 tys miesięcznie, a wiecie dlaczego? :) dodatek za gumowe ucho..
4
Kex 2016-02-15 15:44:49
Trzeci mi przypomina Rudego z blok Ekipy.
To samo wydanie konfidenta.
I jeszcze ten opis na facebooku konfidencje czuć na kilometr.
BTW żeby miał jeszcze o co zaganiać lecz to jedynie zwykła złośliwość wynikająca z lizustostwa.
Potocznie mówi się o nim kur..a
8
Ostatni sprawiedliwy 2016-02-24 06:35:39
Pamiętaj Trzeci jeszcze będziesz Pierwsz...w kolejce do chirurga jak Ci mordę kiedyś obiją...
3
bylypracwownik 2016-03-01 09:25:15
nie wiem o co wam wszystkim chodzi, ja tam pracowałem 3 miesiące i zaproponowali mi sensowne warunki (nie skorzystałem bo wyprowadziłem się z miasta). wspomniany "konfident" nawet raz nie zachował się tak jak opisujecie, od pierwszego dnia zaczął mnie uczyć klas samochodu, standardów obsługi klienta,pomagać w rozmowie z klientami. mysle, że te brednie wypisują osoby, ktore albo nie zostaly przyjete do pracy, albo zostały pogonione bo nie nadawały sie do niczego :) leserow nigdzie sie nie trzyma w pracy :D
2
Bystry 2016-03-01 20:50:00
Do piszących spójrzcie na wypowiedzi bylypracwownik - 2016-03-01 09:25:15 używa słowa leser i kontekst wypowiedzi a teraz Pracownik - 2016-02-09 18:12:56 znów pojawia się leser i jak chwali :)) żaaal.
Gierek 2016-04-11 19:05:41
Telefon masz zadzwoń to się dowiesz. Prowizji ? Tam nie ma prowizji skąd się człowieku urwałeś ze wsi czy czytać nie umiesz.
3
wiemcopisze 2016-05-13 10:41:01
Ktoś tam cie czegoś uczył?! Nie wierzę. Wszystkiego musisz nauczyc sie sam, zero pomocy. A jak W cię złapię że czegoś nie umiesz sprawi że poczujesz się jak największy idiota.
wiemcopisze 2016-05-13 10:41:35
Ktoś tam cie czegoś uczył?! Nie wierzę. Wszystkiego musisz nauczyc sie sam, zero pomocy. A jak W cię złapię że czegoś nie umiesz sprawi że poczujesz się jak największy idiota.
Konfident 2016-06-08 11:46:38
Uwaga konfident znowu kabluje ! Chodzi podgląda i donosi. Zaraz po jego wizycie był telefon od pana W i opr w sumie za nic. Podobno potrafi przeglądać komputery kolegów jak wyjdą z pracy przegląda historię odwiedzanych stron itp.
3
ex-Pracownik 2016-07-16 18:14:19
No na Trzeciego trzeba uważać bo on zawsze chce być ten pierwszy!!!
5
Carl 2016-08-12 11:26:02
Pierwszy do podjebki chyba.
4
Golf 2016-08-13 15:55:25
Jak umiesz czytać to sobie poczytaj wcześniejsze komentarze wszystko jest napisane. Jedyne co dobre w tej fakt że już tam nie pracuje jupii :)
Rocky 2016-09-04 03:38:50
Cały czas się ogłaszają :) teraz szukają handlowca terenowego. Ta firma to badziew , strata czasu i nerwów. Jak ktoś nie ma wyjścia przetrzymać można lecz na długą metę praca bez perspektyw.
x 2016-09-06 09:39:25
90% pracowników pracuje tam od wielu lat, te pozostałe 10% to patałachy, które nie nadają się do niczego, oprócz ubliżania na forum osobom, których nawet nie znają i napinania przed komputerem :) Pozdrawiam
4
ASH 2016-09-09 12:18:19
Akurat 90% hehehhe. Tam cały czas jest rotacja. Zostają tylko tacy co nie znajdą roboty nigdzie i tak gniją za te 1.5tys na miesiąc. Większość sama odchodzi. Są jeszcze zboki którzy lubią być gnojeni. Ale w ich preferencje nie wnikam :)
10
kajtek 2016-09-09 12:41:27
Nie chcesz dawać się dymać na kasę jesteś patałachem :) prosimy o więcej !!!! Pokażcie wszystkim jaki macie szacunek dla pracownika :)
8
Ralf 2016-10-01 17:16:21
Uwaga bo Trzeci gumowe ucho cały czas jest czujny, wszystko widzi i słyszy, a wiecie z czym to się wiąże? nie muszę chyba tego tłumaczyć..
3
Przemek 2016-10-04 08:55:54
To już nie te czasy że można pomiatać ludźmi :) dlatego tacy pracodawcy jak auto-forum tracą. Wreszcie jest w czym wybierać i nie trzeba się trzymać takich nędznych pracodawców.
9
LorD 2016-10-17 12:28:48
Co tam w Auto Forum? Trzeci nadal kabluje?
3
Dem 2016-10-17 19:41:40
W tym momencie do Auto-Forum potrzebne jest kilka osób, aczkolwiek nie pojawiły się ogłoszenia, natomiast z tego co wiem to warto wysłać CV, można się załapać do pracy w ciągu tygodnia, dlatego ja polecam i chętnie odpowiem na wszystkie pytania dostakowe
1
Henk 2016-10-27 22:35:33
Znaczy się debile odeszli tak ? I teraz nowych szukacie ?
6
mk123 2016-10-29 18:41:17
a z jakich działów odchodzą i do jakich szukają?
1
Nick 2016-10-30 09:56:25
Ludzie trzymajcie się z dala od tej firmy, najgorsza w Płocku!! Brak szacunku do człowieka! Atmosfera gorzej niż dno!
Czemu poszukują i przyjmują w ciągu tygodnia? Bo nikt nie chce tam pracować!
Na rozmowie potrafią tylko obiecywać i na tym się kończy, nie zaprzątajcie sobie głowy tą firma, szkoda Waszego czasu.

Pozdrawiam
6
Nik 2016-10-30 10:19:01
Potwierdzam brak szacunku dla pracownika.
Słowo ustalenia warunków pracy / premi nie istnieje tam zmieniają się zasady gry z 89 minucie meczu.
Ludzie się zwalniają bo mają dość takiego traktowania.
Obecnie tam nie ma pomysłu na zarządzanie
6
Do nick 2016-10-30 20:01:25
Pomysł na zarządzanie jest jeden - maksymalne skąpstwo. A wiadomo, że z takim podejściem to.....
6
Back 2016-11-01 20:52:32
Ba no przecież to żydy czego się spodziewaliście.
4
Mer 2016-11-02 20:55:47
a co ma robić?
1
SZOK 2016-11-18 13:06:32
Posłuchajcie mnie!!! największą liżydupką, liży(już nie napiszę co) ,wlazłodupką, konfiturą w Auto Forum jest taka "chyba" ryba szablozębna, wiecie na pewno o jaką rybę chodzi i dlaczego? i od czego? ma półokrągłe zęby hehe ;) pozdrawiam Rybkę :)
8
k i w 2016-11-18 19:12:53
do SZOK
chodzi o "j chybatakiego" ?? ?? a myślałem, że kondonka nic nie przebije??!!
3
nick89 2016-11-20 14:37:22
a co z 3-cim ucichł ostatnio???
1
Romo 2016-11-20 14:48:16
no "chyba" wiesz jak jest ;)
5
Rob 2016-11-20 14:54:52
hmm może czyta co o nim tu piszą ludzie i stwierdził że teraz musi się bardziej kryć..
4
Nick 2016-12-02 22:45:17
to "Chyba" taka konfitura:D?az bym nie pomyslal;/ a tak na temat ta firma to jakiś dramat !! zarobki bardzo słabe, atmosfera w pracy raczej kiepska, już wiem dlaczego jest tam taka rotacja ;/ nie polecam !
3
Zostaw swoją opinię o Auto-Forum - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Forum