brak logo

Auto-Forum

Płock

Opinie o Auto-Forum

Kłamczyński 2015-12-13 20:18
Polandia ma rację z czego się śmiejesz idioto. W Macu ludzie zarabiają więcej.
RaJder 2015-12-14 06:48
Hahaha hahahaha!!!
Polandia 2015-12-14 11:10
Rajder jest tak głupi że nie zauważył że pracuje tylko u dielra a krzyczy jakby pracował w VW.
Przerost formy nad treścią. W sumie AF i Mak to ten sam poziom. Minimalna krajowa.
Praca dobra dla ludzi przed emeryturą bądź studenciaków.
Chłopki roztropki też jak widać miło widziani.
1
nowy 2015-12-15 13:37
Zostalem zaproszony na rozmowe kwalifikacyjna. Czy ktorys z obecnych pracownikow moze mi powiedziec na jakie zarobki moge liczyc (czy faktycznie najnizsza krajowa jesli chodzi o podstawe), godziny pracy, jak przebiega rozmowa (o co mniej wiecej pytaja)?

Z gory serdeczne dzieki
nowy 2015-12-21 13:40
Bylem na rozmowie i wlasnie uslyszalem dokladnie to samo, tzn ze dobry handlowiec zarabia 3tys. Co do dzialu, to mnie zapytano w jakim ja siebie widze i chce pracowac:) ogolnie pierwsze wrazenie pozytywne, ale wiadomo, ze od srodka to na pewno wyglada inaczej, bo kazdy potrafi stwarzac pozory.
Pozdrawiam
były pracownik 2015-12-27 09:20
trzy tysiące to zarabiałem w dwa miesiące po kilku latach pracy.( usunięte przez administratora )odradzam prace w tej marnej firmie
2
Agil 2015-12-27 18:01
Trzeci od zawsze wsza był, nic nowego!
6
Miki 2015-12-30 15:24
Pracowałem tam trzy lata i zarobiłem maks 1.500zł idź się zapytaj Wołodja co trzeba zrobić żeby zarobić te 3.000 i co to znaczy dobry handlowiec ? Widać nikt nie jest dość dobry :)
1
Danon 2016-01-07 08:19
Masz człowieku napisane jakie są tam warunki pracy. Chcesz się przekonać jak jest w tym piekiełku to idź i sprawdź.
1
Miki 2016-01-08 02:41
Ty mi nie mów co jest przesadą tylko mówię CI jakie są realia w tej firmie. Prawda jest taka że nie opłaca się tam pracować bo na garniak nie zarobisz. Sprzedawałem od 10 do 15 fur w miesiącu i zarabiałem maks 1500zł. ( usunięte przez administratora ) Była to najgorsza firma w której pracowałem
7
hhehehe 2016-01-14 22:04
Minimalna krajowa + 20zł Premii za auto skąd ja to znam. Ale i tak 1500 to przyzwoicie bo 50% z tego ucinali.
anonim 2016-02-06 21:28
Czytam to i zastanawiam się stąd takie opinie? Myślę, że połowa ludzi stąd nawet nie odwiedziła salonu.
Podstawa wyższa od najniższej krajowej i to znacznie.
Premia? Jest i to zdecydowanie więcej od podstawy :)
A co najważniejsze atmosfera ;) nigdy nie pracowałem w tak zgranym zespole.
Jeśli ktoś tak mało zarabiał najwidoczniej sprzedawał na zero i teraz ma pretensje do Prezesa ;) jaka praca taka płaca ;)

Jak najbardziej polecam pracodawcę :D
1
Boczek 2016-02-09 09:07
Znaczy się że mnie coś omija może jestem ofiarą pomyłki i mi wyrównacie za 2 lata ?
3
Pracownik 2016-02-09 18:12
Ja pracuję i śmiało mogę powiedzieć że jeżeli ktoś chce i stara się to zarobi. A leserom to nigdy się nie dogodzi.
Józeek 2016-02-10 12:29
Achaaaa nie wiedziałem że prawie cały dział handlowy to leserzy :) dobrze wiedzieć jak jesteśmy postrzegani.
Ile razy mam pod... kolegę żeby dostać premię ?
Zgłaszam w takim razie że kolega trzeci jadł śniadanie 3min dłużej niż czas przewidziany instrukcji.
Podac nr konta ?
4
Olek 2016-02-11 00:27
Trzeci zarabia w Mercedesie 3 tys miesięcznie, a wiecie dlaczego? :) dodatek za gumowe ucho..
6
Ostatni sprawiedliwy 2016-02-24 06:35
Pamiętaj Trzeci jeszcze będziesz Pierwsz...w kolejce do chirurga jak Ci mordę kiedyś obiją...
4
bylypracwownik 2016-03-01 09:25
nie wiem o co wam wszystkim chodzi, ja tam pracowałem 3 miesiące i zaproponowali mi sensowne warunki (nie skorzystałem bo wyprowadziłem się z miasta). wspomniany "konfident" nawet raz nie zachował się tak jak opisujecie, od pierwszego dnia zaczął mnie uczyć klas samochodu, standardów obsługi klienta,pomagać w rozmowie z klientami. mysle, że te brednie wypisują osoby, ktore albo nie zostaly przyjete do pracy, albo zostały pogonione bo nie nadawały sie do niczego :) leserow nigdzie sie nie trzyma w pracy :D
2
Bystry 2016-03-01 20:50
Do piszących spójrzcie na wypowiedzi bylypracwownik - 2016-03-01 09:25:15 używa słowa leser i kontekst wypowiedzi a teraz Pracownik - 2016-02-09 18:12:56 znów pojawia się leser i jak chwali :)) żaaal.
Gierek 2016-04-11 19:05
Telefon masz zadzwoń to się dowiesz. Prowizji ? Tam nie ma prowizji skąd się człowieku urwałeś ze wsi czy czytać nie umiesz.
3
wiemcopisze 2016-05-13 10:41
Ktoś tam cie czegoś uczył?! Nie wierzę. Wszystkiego musisz nauczyc sie sam, zero pomocy. A jak W cię złapię że czegoś nie umiesz sprawi że poczujesz się jak największy idiota.
wiemcopisze 2016-05-13 10:41
Ktoś tam cie czegoś uczył?! Nie wierzę. Wszystkiego musisz nauczyc sie sam, zero pomocy. A jak W cię złapię że czegoś nie umiesz sprawi że poczujesz się jak największy idiota.
1
ex-Pracownik 2016-07-16 18:14
No na Trzeciego trzeba uważać bo on zawsze chce być ten pierwszy!!!
8
Carl 2016-08-12 11:26
Pierwszy do podjebki chyba.
8
Golf 2016-08-13 15:55
Jak umiesz czytać to sobie poczytaj wcześniejsze komentarze wszystko jest napisane. Jedyne co dobre w tej fakt że już tam nie pracuje jupii :)
1
Rocky 2016-09-04 03:38
Cały czas się ogłaszają :) teraz szukają handlowca terenowego. Ta firma to badziew , strata czasu i nerwów. Jak ktoś nie ma wyjścia przetrzymać można lecz na długą metę praca bez perspektyw.
2
x 2016-09-06 09:39
90% pracowników pracuje tam od wielu lat, te pozostałe 10% to patałachy, które nie nadają się do niczego, oprócz ubliżania na forum osobom, których nawet nie znają i napinania przed komputerem :) Pozdrawiam
5
ASH 2016-09-09 12:18
Akurat 90% hehehhe. Tam cały czas jest rotacja. Zostają tylko tacy co nie znajdą roboty nigdzie i tak gniją za te 1.5tys na miesiąc. Większość sama odchodzi. Są jeszcze zboki którzy lubią być gnojeni. Ale w ich preferencje nie wnikam :)
13
Ralf 2016-10-01 17:16
Uwaga bo Trzeci gumowe ucho cały czas jest czujny, wszystko widzi i słyszy, a wiecie z czym to się wiąże? nie muszę chyba tego tłumaczyć..
7
LorD 2016-10-17 12:28
Co tam w Auto Forum? Trzeci nadal kabluje?
6
Dem 2016-10-17 19:41
W tym momencie do Auto-Forum potrzebne jest kilka osób, aczkolwiek nie pojawiły się ogłoszenia, natomiast z tego co wiem to warto wysłać CV, można się załapać do pracy w ciągu tygodnia, dlatego ja polecam i chętnie odpowiem na wszystkie pytania dostakowe
1
mk123 2016-10-29 18:41
a z jakich działów odchodzą i do jakich szukają?
1
Nik 2016-10-30 10:19
Potwierdzam brak szacunku dla pracownika.
Słowo ustalenia warunków pracy / premi nie istnieje tam zmieniają się zasady gry z 89 minucie meczu.
Ludzie się zwalniają bo mają dość takiego traktowania.
Obecnie tam nie ma pomysłu na zarządzanie
8
Back 2016-11-01 20:52
Ba no przecież to żydy czego się spodziewaliście.
5
Mer 2016-11-02 20:55
a co ma robić?
1
nick89 2016-11-20 14:37
a co z 3-cim ucichł ostatnio???
2
czwarty 2017-02-18 09:57
bardzo dobrze, chociaż na zdrowie wszystkim wyjdzie, teraz jest moda na niepalenie.
1
nie ma to znaczenia 2017-05-09 17:43
byłem na rozmowie..... minęło 3 tygodnie i cisza. Mimo iż miałem gwarantowaną odpowiedz bez względu na decyzję. Niestety mało profesjonalne podejście do kandydatów. Rozmowa ogólnie spoko, nie odbiega od standardów. Jedynie organizacja kiepska, w trakcie rozmowy dołączył drugi "osobnik" który zaczął zadawać te same pytania co ten pierwszy. Najgorsze jest to że taki potencjalny pracodawca pali się na starcie obiecując że zadzwoni i poinformuje o wyniku rozmowy rekrutacyjnej a mija 3 tygodnie i nie dzwoni. To jak mam takiego pracodawcę traktować poważnie z innymi kwestiami. Jaką mam pewność że pozostałe obietnice lub to co oferuje firma jest prawdziwe i realne do spełnienia?? Brak słów.
1
Nicka 2017-05-11 21:59
Po prostu nie mogę czytać tych bzdur! Same kłamstwa i oszczerstwa pod adresem porządnego człowieka. Osoby piszące tak o osobie Jakuba Chyba, bo o niego ewidentnie wam chodzi, widać, że leczą w ten sposób kompleksy!!! Nie wyszło wam w pracy albo nie układa się w domu to wyżywacie się i takie wyssane z palca prawdy wypisujecie. Gdybyście byli tak dobrze poinformowani to wiedzieli byście, że Jakub nadal pracuje w AF i ma się świetnie!!! A wam, IDEALNIE wyglądający ludzie, niech z tej zazdrości języki i ręce uschną od wygadywania i wypisywania takich bzdur, kłamstw i oszczerstw. Za robotę się weźcie jak nuda wam doskwiera!!! PS. Trzeba być chyba debilem żeby nie skojarzyć o kim konkretnie piszecie!!! Jak wcześniej ktoś napisał, w necie nikt nie jest anonimowy i żebyście się nie zdziwili. Swoją drogą dziwię się, że jeszcze nikt nie zrobił z tym porządku ale na wszystko przyjdzie pora... Pozdrawiam tych, którym żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska i nie mają odwagi wypowiedzieć się wprost, tylko jak tchórze anonimowo wypisują.
1
Owidiusz 2017-05-13 20:20
Opinie pisane w sprawie Jakuba Chyby pisane są przez jedną, tę samą osobę, ktora podszywa się pod kilka osob stosujac różne nicki. Dialog w tej sprawie prowadzi sama ze sobą, sprawiajac wrazenie udzialu w dyskusji wielu osób. Słabeusz, ktory nie ma odwagi zalatwic sprawy po męsku i zachowuje się jak pedał. Mozna to sprawdzic po IP w łatwy sposów, bo konwersacja z jednego IP jest wysylana. Poza tym w każdej wiadomości ten sam "ulubiony" styl pisarski. Autorem jest tylko jedna osoba o bardzo niskim poziomie intelektualnym. Czyżby syndrom zawiedzionego kochanka dopadł tę osobę?
4
nie ma to znaczenia 2017-05-15 20:25
w dniu dzisiejszym dostałem w końcu informację zwrotną..... to znaczy zostałem poinformowany że proces rekrutacyjny się przedłużył i nie wybrano jeszcze kandydata. Szkoda tylko że odbyło się to pod presją tego co tu napisałem.
3
grześS 2017-07-04 09:08
Wysłałem CV na ten adres ‘kariera’ z ich strony głównej. Jakieś potwierdzone info ile czeka się na odpowiedź? Zależy mi bo zjechałem z wysp i osiedliłem się w Płocku ze swoją a kumpel z mojej brygady przed wyjazdem tam pracował i on mi w sumie polecił
2
M.W. 2017-07-04 11:48
handel tylko na polskę czy zg też.? mam b.dobry angielski, dobry ruski i niemiecki czy to będzie miało jakieś znaczenie w odniesieniu do stawki? grześS daj znać jak Ci odpiszą
~~ Auto Forum ~~ 2017-07-04 13:24
Szanowni Państwo,
informujemy, że kontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Zachęcamy do wysyłania CV oraz listu motywacyjnego, gdzie należy uzasadnić swoją chęć do podjęcia pracy w Auto Forum.
CV oraz list motywacyjny kierujemy na adres: kariera@autoforum.pl .
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół Auto Forum!
4
2hot4you 2017-07-05 22:14
a ja polecę prace jako handlowiec w autoforum, może do ideału jeszcze brakuje ale dużo lepiej niż w mojej poprzedniej pracy, wszystko zależy od nastawienia i nie każdy do handlu się nadaje handlowiec to niekoniecznie tylko sprzedawca ale też konsultant, trzeba mieć gadane, argumenty, nastawienie…
GTX50 2017-07-07 14:35
robota jak robota. trzecie ucho wszystko widzi i słyszy? No to niech słyszy w moim przypadku i tak sie niczego nie dosłucha bo mnie się już nawet do was nie chce odzywac jak co drugie to kurr.. i kurr.. (domyslcie się kto) nie pasuje to wyjazd będzie spokoj na lakierni i calej reszcie. Swoje robie i wychodze a niektórzy to się bardziej na rynex nadaja a nie do roboty z autami tam same takie plotkary i przekupki
2
romek 2017-07-11 10:50
Ludzie opanujcie się, takie rzeczy jak tu czytam załatwia się w firmie albo w odpowiednich instytucjach! Po co nazwiska i kalumnie? Później płacz, że brakuje rąk do pracy a wy macie więcej roboty. Nie każdą lukę zapchasz Ukraińcami. Pozdrawiam warsztat.
2
so cold for me 2017-07-12 22:37
2hot4you ćpiesz ?
3
armageddon 2017-07-23 23:08
robota w porządku. jak na was ktoś doniósł kiedykolwiek to proponuje wziąć się do roboty nie będą mieć wtedy powodów - mieli powody? no to chyba ktoś tu czegoś nie rozumie :)
Natalia 2017-07-24 06:58
@armageddon możesz napisać, jak wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Opowiedz dlaczego jesteś zadowolony z pracy u tego pracodawcy. Więcej konkretów może przydać się niejednej osobie zastanawiającej się nad odpowiedzią na oferty pracy.
Zostaw swoją opinię o Auto-Forum - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Forum