brak logo

FUH "Instalflex" Adam Kucharzyk

Chojnik

Opinie o FUH "Instalflex" Adam Kucharzyk

platfus 2014-03-16 13:16:10
Nie polecam, można tylko stracić, a o wypłacie zapomnij.
8
reduktor 2014-07-09 17:35:22
nie polecam - atmosfera nerwowa, wykłócanie o pieniądze, potrącenia, nie zapewnienie ferszelunku, ............
12
były pracownik 2014-09-18 09:07:43
widzę że już większość osób się przekonała dużo obietnic a pieniędzy brak ogłoszenia ciągle nowe o pracy bo każdy ucieka jak nie dostanie wypłaty
8
pan S 2015-06-19 20:22:32
Adam to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszust . pracowników ma dobrych lecz o nich nigdy nie dba . pieniedzy na wypłaty wiecznie niema , NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!! FIRMA KRZAK i tyle co moge napisac zal mi tego goscia
6
miranda 2015-11-18 09:05:07
Nie płaci swoich zobowiązań np za noclegi i wyżywienie swoich pracowników.
UWAGA!!!!!!
6
ja 2016-02-22 11:26:45
nie polecam ma założone sprawy w sądach za nie wypłacenie pracowników !!!
8
wet 2016-03-10 23:12:37
potwierdzam pan adam nigdy nie ma pieniędzy nie wypłaca pracowników nie płaci za noclegi kombinuje na materiałach odradzam jaką kolwiek współpracę
6
stachu 2016-04-28 22:43:35
Cytuje- nie jest to znów taka wieka prawda? ta firma to jedna wielka ściema!!!!!Jaka nieprawda???????????, czy pracodawca wypłaca wynagrodzenia?????właściciel niech nie wypowiada się na forum tylko niech odbierze telefony od ludzi którym nie popłacił pieniędzy bo na takim koniku jedzie od dawna!darmowa siła robocza!może bez takich numerów że obiecuje się ludziom umowy i wypłaty o potem ma się ich daleko i śmieje się z nich ze znalazł kolejnych naiwnych! gdzie Inspekcja Pracy?jak można tak traktować ludzi?
4
dugi 2016-04-28 23:24:20
znajdzie się wkoncu ktoś kto zrobi z tym pozadek
5
DELETE 2016-05-21 14:14:05
Żal mi tego gościa jako człowieka ale nie żal mi go jako pracodawcy.
3
Lucjan 2016-05-30 12:44:59
Prawda nie może być ani wielka ani mała! Prawda to prawda, a kłamstwo to kłamstwo! Garażowa firma i tyle! Tak jest jak nieodpowiedni ludzie biorą się za "robienie interesów"!!! Kto pracował ten wie jak jest, a właściciel niech nie wypowiada się tam gdzie nie powinien, lepiej niech zbiera pieniądze dla ludzi, którym nie popłacił i przestanie kłamać, bo się już dawno pogubił co komu powiedział i jaką wersję!
4
wyłudzacz 2016-08-22 17:18:00
Tez tam pracowałem i nikomu nie polecam. Jak padł ABM Solid nie wypłacili mu dużej sumki a churtownie siadły na niego i komornik . gość cie zatrudnia i juz wtedy wie ze ci nie zapłaci tylko jakieś nędzne zaliczki żebyś nie padł z głodu bo ktoś robić musi , pokazuje cipusty portwel mówi ze niema pieniędzy a w kieszeni ma zawsze zwitek pieniędzy . a o dietach tez zapomnijcie a i wszystko na czarno.
WSTYDZ SIĘ ADAM
6
Bony bony 2016-08-25 08:46:51
Zgadzam się z wszystkimi co tu się wypowiadali kretacz i tyle byle jemu do przodu. Dlatego mało na miejscu robi bo go już tu wszyscy znają. Ale ogłoszenia cały czas daje że do roboty przyjmie uważajcie, szkoda czasu i nerwów na taką garażowa firemke
3
Nie debil 2016-08-26 16:53:54
On każdemu o abm opowiada że mu nie wypłacił i to prawda ale niech opowie ile on ludziom kasy wisi tak to jest jak się nie ma głowy na karku żeby interes prowadzić, zawsze trafia na dobrych ludzi którzy wierzą w jego perfidne gierki i robią bez kasy za 200zl miesięcznie czekając na zaległe wypłaty po kilka miesięcy i wszystko to przechodzi mu bez konsekwenci, ale to tylko kwestia czasu bo ludzie z budowy to nie idioci i debile znamy swoje prawa i nie damy tak sobą pomiatac Razem możemy więcej niz osobno.


2
Stalon 2016-08-26 22:08:43
On ma dwie firmy instalflex i druga jakąś spółkę z żoną ale ta sama branża, przyłączam się do opinii wcześniej lepiej omijać z daleka tego małego człowieka
3
Pini 2016-08-28 15:41:58
Kiedyś był moim kolegą potem zaczęliśmy współpracować i jak zobaczyłem co wyprawia to mi go żal się zrobiło, kilkanaście lat do tyłu ok człowiek teraz pracodawca pod psem, co te pieniądze robią z ludźmi pozbawiając jakich kolwiek skrupułów
2
Adamek 2016-09-12 07:34:49
Co nie ma kasy-ma kasę ma ale nie dla roboli.Ściema to podstawa, ludzie gdzie wy macie rozum zapierniczac tyle godzin w takich warunkach, bez umowy za marne parę groszy o które trzeba się prosić bo jak da jakieś ochłapy to z łaską rzuci jak psu. Szanujmy się
3
wykorzystany pracownik 2016-10-10 18:35:04
Standardowo - brak wynagrodzenia, pracodawca niemiły, a wręcz bezczelny. proponuje zatrudnienie na czarno, powinny się zająć nim odpowiednie urzędy. Niewypłacalny cwaniak, żerujący na krzywdzie uczciwych ludzi. NIE POLECAM ani jako pracodawcy, ani jako wykonawcy. Fuszerka na którą się napatrzyłem woła o pomstę do nieba. Cząstkowe wypłacanie pensji (po 100 zł tygodniowo) daje nadzieję na uczciwą zapłatę, jednak nie ma na co liczyć. Praca po 14h to standard... Z tego co widzę to wszyscy mają podobną opinię o tym cyganie-pasożycie. Nie polecam tego oszusta. Życzę wszystkiego najgorszego temu Panu.
4
whiskey1983 2016-11-10 17:02:42
opinie jak wyżej nie płaci pieniędzy! zwykły oszust ja sprawe skierowałem do sądu
Zostaw swoją opinię o FUH "Instalflex" Adam Kucharzyk - Chojnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FUH "Instalflex" Adam Kucharzyk