logo ZWUG Intergaz

ZWUG Intergaz

Tarnowskie Góry

Opinie o ZWUG Intergaz

xyz 2012-11-10 20:43:22
Poniższy komentarz jest jak najbardziej trafny i zgadzam się z nim w 100 % ! Liczą się tylko znajomości, niedocenia się długoletnich pracowaników, wymienia się załogę na młodszą .. W tej firmie liczą się tylko i wyłącznie znajomości .. Nie jest to zakład z przyszłością .
2
były pracownik 2012-11-12 14:26:34
Zgadzam się w 100%, jeżeli chodzi o awanse to tez tylko po znajomości
1
były 2012-11-16 12:02:53
Pokaż mi gdzie jest inaczej.
Zapraszam do marketów, gdzie pracują inżynierowie po 12 i 15 godzin dziennie, świątki, piątki i niedziele - za psie pieniądze.
Przynajmniej dostawałem godną wypłatę.
Każdy kij ma dwa końce, a ja chciałbym znowu tam pracować.
2
Nick 2012-11-22 18:03:37
Szkoda tylko, że nikt nie pamięta już jak było w firmie przez te wszystkie lata, a jak teraz kryzys także nas dosięga, to znajdują się tylko złe opinie... nikt nie jest winny kryzysowi oraz temu, że zwolnienia w tej firmie również się pojawiły - w większej ilości niż można było przypuszczac ...
[usunięte przez moderatora]
6
Wili 2012-11-24 15:52:59
W firmie nie jest źle, w miarę płacą, na czas, praca jest lekka, odpowiednia dla absolwentów którzy jeszcze nie wiedzą czego chcą. Nastawić się na jakiś czas pracy w zakładzie bo faktycznie odświeżanie załogi to ich stara zasada. To nie kryzys bo wymiana pracowników trwa od 10 lat. Wiem bo pracuje tam kilkanaście lat. Mogę być następnym zwolnionym pracownikiem więc się rozglądam za pracą żeby się nie obudzić z ręką w nocniku. Takie są fakty. Dobrze jest zmienić pracę co jakiś czas a szczególnie tego pokroju bo nie jest to praca szczególnie ambitna i rozwojowa. Nowi wciąż dochodzący pracownicy może i po znajomości, ale pojawili się w momencie kiedy był nawał pracy i pracują jak się należy a i w głowach trochę mają. Pozdrawiam.
1
ooo 2012-12-26 20:25:45
... co Ty za bzdury wypisujesz... trzeba było się starać jak miałeś/miałaś możliwość,a nie teraz ludzi obrażać. Kierownik wcześniej niż Ty pracował na tych maszynach, (usunięte przez administratora) jest fachowcem w 100% ile razy o coś się poprosi zawsze jest zrobione i z wszystkim można się dogadać, (usunięte przez administratora) również zna się na tym co robi. każdy z nas ma jakieś wady,ale to nie powód,żeby na forum wypisywać. Ty taki idealny/idealna jesteś???
+ 2013-01-04 22:36:20
Witam pracowalem tu za dawnych ( kiedys i dobrych ) czasów i to kilkanascie lat i powiem tylko tyle nie ma co narzekac krytykowac bo to i tak nic nie zmieni uklady sa wszedzie i nikt na to nie poradzi ale powiem tylko jedno: Intergaz to nie pepek swiata a wiec ...............
Intergaz 2013-01-05 21:37:56
Intergaz jest O.K
1
xy 2013-01-07 14:58:31
(usunięte przez administratora) jest wporzadku szefem zna sie na rzeczy a bledy popelnia kazdy jestesmy tylko ludzmi I wartoo tym pamietac zanim znowu zaczniemy po kims jechac a Pan (usunięte przez administratora)zna sie doskonale na swojej pracy niestety jest bardzo podatny na to co mowia inni , nie sztuka jest objechac kogos za plecami !
1
licznik 2013-01-25 18:25:48
Za to na pakowni mają fachowo !
2
kolo 2013-07-09 20:35:54
Jak masz "plecy" znajomości i to dobre to cię przyjmą reszta jest znośna zarobki nie są rewelacyjne
1
Gustaw 2014-03-17 23:27:57
himini, może jako takich ofert nie mają, ale na stronie ZWUG Intergaz jest zakładka dołącz do nas i zachęcają do aplikowania.
kawior 2014-03-25 22:28:58
Zachęcają do aplikowania a potem cv leci na samo dno czeluści wraz z innymi cv. Nie wydaje mi się, żeby tu aż takie rotacje były.
honk 2014-04-02 17:54:27
@kawior, a Ty skąd posiadasz takie informacje, pracujesz może w HR ZWUG Intergaz, czy to tylko Twoje przypuszczenia?
ian 2014-04-10 18:54:54
W ogóle Intergaz chyba nie jest zła firma, są gepardami biznesu 2012, mają tez inne wyróżnienia.
orion 2014-04-30 03:52:25
Dobra, ale to nagrody za osiągnięcia na rynku, czy tam w branży, nagrody dla najlepszego pracodawcy to ja nie widze.
Zax 2014-05-31 16:55:05
Bo chyba takiej nie ma, może istnieje gdzies ranking jakis, ale tez trudno mu wierzyć, pytanie do pracowników, gdyby taka nagroda była, to dalibyście ZWUG Intergaz chociaz jedna statuetkę?
xyz 2014-08-11 14:43:40
Intergaz ma spore sukcesy w gospodarce więc twierdzę, że to super firma.
klarnet 2014-11-11 15:06:39
Skończą się dotacje unijne na remonty sieci gazowych - skończy się (usunięte przez administratora) zagra capstrzyk
kawa 2014-11-14 17:09:55
Te wpisy od drugiej połowy to chyba góra zrobiła nie pracownicy z hali.
2
podrzędny pracownik 2014-11-17 19:25:52
Maciek - praca jest zmianowa tj 6-14, 14-22. Pracując na hali nie ma możliwości pracy zdalnej. A co do wątpliwości innych forumowiczów co do firmy to z czystym sercem mogę polecić pracę tutaj bo płaca jest uczciwa i nigdy nie było jakiegokolwiek spóźnienia z wypłatami.
2
brak 2014-11-28 07:38:33
Nowi pracownicy przyjmowani są w zależności od potrzeb (czyli dynamicznie do ilości pracy - zamówień jakie firma otrzymuje). W pierwszej kolejności są to osoby, które kiedyś już pracowały w firmie (jest to zrozumiałe ze względu na ich doświadczenie) i z reguły, to oni uzupełniają kadrę w razie potreby. Osoby z "zewnątrz" mają więc trudniej, ale nie znaczy to, że nie mają w ogóle szans. CV zawsze mozna dostarczyć, szczególnie gdy ktoś ma wiedzę i doświadczenie w zakresie automatyki i elektroniki.
1
norma 2014-11-29 05:42:29
nie idzie tego czytać. co za durn.. to piszą
podrzędny pracownik 2014-12-01 12:31:30
Norma - jeśli uważasz, że nie idzie tego czytać to chyba problem leży po twojej stronie, a nie osób piszących, bo reszta forumowiczów nie ma z tym problemu.
I dla twojej wiadomości, w porównaniu do wszystkich negatywnych opinii napisanych przez zrozpaczonych, zwolnionych pracowników pozytywy piszą obecni pracownicy, którzy dbają o interesy firmy.
Mizgx 2015-01-15 10:56:44
Nie wie ktoś gdzie pojawiają się oferty pracy? Na dobrą sprawę na ich stronie jest tylko możliwość kontaktu przez formularz - zawsze jest to jakaś opcja. Pytam tylko czy jest sens walczyć o pracę w ZWUG. Mógłby ktoś powiedzieć jak obecnie wygląda sytuacja w firmie a przede wszystkim jakie pieniądze oferują?
Mati 2015-03-29 06:34:48
to teraz prosze bardzo o wypowiedz kogos kto jest w stanie mi powiedziec czy w ramach produktow zamawianych przez ich sklep internetowy mozna liczyc na jakies rabaty przy wiekszych zamowieniach. w ogole wyrazy szacunku ze taka firma ma swoj sklep internetowy. to chyba niecodziennosc na rynku a szkoda
anonim 2015-03-30 07:09:04
Informacje na temat rabatów udzieli dział obsługi klienta - adres oraz nr telefonu jest na stronie internetowej - można ustalić to przed zakupem. To czy rabat będzie możliwy zależy jednak od ilości zakupionych produktów oraz od tego, czy będzie to zakup jednorazowy czy jednak będzie to współpraca dłuższa.
KAPUŚ 2016-03-05 18:29:02
LICZYDŁA TO BARDZO PRECYZYJNE URZĄDZENIE DZIĘKI KTÓREMU WIEMY JAKIE MAMY ZUŻYCIE GAZU.
biernik 2016-05-08 10:13:51
No mają swoją stronę internetową @kuba, ale żadnej zakładki typu "kariera" tam nie widzę, na portalach jak ten zawsze dają ogłoszenia, ale praca spoko jest, można się sporo nauczyć dzięki wielu szkoleniom
4
Zostaw swoją opinię o ZWUG Intergaz - Tarnowskie Góry
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZWUG Intergaz