Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Pracy Tymczasowej POLLUX

Pracowałeś w firmie Agencja Pracy Tymczasowej POLLUX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wkurwiony - 2010-07-10 16:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie szukajcie pracy przez agencje Pollux to sa zlodzieje i oszusci, jezeli wszyscy ich olejemy to moze zbankrutuja i padna!! a co za tym idzie a to ze nienaciagna kolejnej osoby i znikna z rynku pracy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-07 22:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest firma konfabulatorów. Byłem zarejestrowany w tej firmie przez dłuzszy czas i zawsze mówiono mi że pracy dla mnie nie ma mimo że posiadam stosowne doświadczenie. Mówiono mi że pracownicy nie mają wpływu na wybór pracowników do zakładów pracy. Czyli właściwie po co oni istnieją. Ofert niby są ale jak się spyta to są nieaktualne, ale na witrynach biura to zawsze wiszą. To jest szczyt hipokryzji, fałszu i obłudy razem wzięci. Tylko po to aby w dokumentach się zgadzało ze bezrobocie rośnie.
zdjecie uzytkownika
gall anonnym - 2012-02-14 16:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm ... jak na agencje przystalo ma swoje zalety i wady. pracowalem przez 2 miesiace w zarowie i nie powiem, nie bylo źle. raz mi sie tylko wynagrodzenie nie zgadzalo, ale to z mojej winy jak sie pozniej okazalo, bo sie wpisalem nie na ta liste, ale sie wyszstko wyjasnilo i kase przelali na drugi dzien. z zaswiadczeniami nie mialem problemu, jak chcialem cos to zglaszalem i na drugi dzien bylo. wynagrodzenia nie sa szalowe, to fakt. ale ludzie to nie pollux decyduje o tym ile zarobicie, tylko ta firmie gdzie pracujecie, to oni okreslaja wam płace.pozdro dla rudej pani (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
AAM - 2012-06-04 13:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora). Zdecydowanie nie polecam tych wrednych bab z poluxa
zdjecie uzytkownika
nuuussss - 2012-08-31 17:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostalam propozycje praktyk w firmie pollux w dziale hr. ktos byl? warto?
zdjecie uzytkownika
kunegunda - 2013-01-04 11:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak nadajecie ze az cierpnie skora ale nikt nie zalatwil to jak nalezy musi byc ktos kto zrobi z nimi porzadek zmartwionna
zdjecie uzytkownika
Justyna W. - 2013-06-18 14:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jestem zadowolona z Świdnickiego Polluxu, dostałam pracę w colgate, wszystko jak w umowie, pieniądze same wpływają, nie proszę się o nie, zawsze udzielają informacji, szkoda, że mieliście pecha...
zdjecie uzytkownika
aser - 2013-06-27 23:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
#Justyna W. możesz napisać coś o rozmowie rekrutacyjnej? Na coś szczególnie zwrócić uwagę ?? I jak obecnie wyglądają warunki pracy w tej naszej Świdnicy?
zdjecie uzytkownika
Justyna W. - 2013-07-01 15:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki pracy ok, są ubranka, wszystko niby ok, ale już się pracownicy Colgate nauczyli, że my pracujemy, a oni co chwila chodzą na kawusię, ale to Polska, więc czego się spodziewać. Ja pracuję na zlecenie, dzwonią za każdym razem jak mają coś do roboty, rekrutacja z ogłoszenia, oni powiedzieli swoje, zgodziłam się i zaraz było BHP w fabryce i do pracy. Jak chcesz pogadać to napisz: blackemoria@yahoo.com
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-01 20:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ,prosze o informacje na temat zatrudnienia w firmie POLLUX na stanowisku Specjalisty ds.HR .Jaka jest stawka godzinowa i czy system płac składa się z podstawy i premii czy jako s inaczej
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2013-09-28 16:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta agencja to scierwo... ! kaza jechac o 5 rano do Biskupic na rozmowe a i tak czlowiek siedzi i czeka do 14.00 zeby do domu wrocic. zero zainteresowania sie... dzwonia telefonicznie zeby poinformowac czy ktos dostal sie do pracy . powinni zostac zlikwidowani..(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Lola - 2013-09-29 00:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Natalia, kazali Ci czekać 9 godzin na rozmowę o pracę? Czemu tak długo i kto miał z Tobą tą rozmowę przeprowadzać? Szef?
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-02-24 11:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda czasu i nerwów na pracę przez tą agencję.. Nigdy nie zarobicie przez takiego pośrednika dobrych pieniędzy.. ale za to oni na Tobie szybko się wzbogacą.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zzzzzz - 2014-05-24 10:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewna firma z zarowa korzystala z uslug polluxa nie dziwi mnie ze po latach zrezygnowali z ich usług
zdjecie uzytkownika
kostek - 2014-05-24 20:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze, że mówisz "po latach". To znaczy, że przez dłuższy czas musieli być zadowoleni ze swojej agencji pracy
zdjecie uzytkownika
frej - 2014-11-24 14:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kostek - 2014-05-24 20:58:23]:
nie sądzę , aby byli zadowoleni. Jednak jak już zaczynasz z kimś współpracę to próbujesz mu się dać wykazać przez pewien czas prawda ? widocznie niektóre firmy mają trochę cierpliwości nawet dla takiej agencji jak ta. To i tak dobrze , że koniec końców udało im się przejrzeć na oczy i dorosnąć do decyzji o zmianach
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Tymczasowej POLLUX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x