brak logo

J-Tech Jarosław Jagiellicz

Bytom

Opinie o J-Tech Jarosław Jagiellicz

montel 2011-10-08 08:30
byłem na rozmowie za instalatora (posiadam doswiadczenie) u tego Pana - oferuje 1000 zl na rękę przez 3 miesiace(usunięte przez administratora) pozniej podobno wiecej a fachowcy zarabiaja w tej firemce do 2000 zl \"na renke- przynajmniej tak twierdzil Pan prezes- (usunięte przez administratora) + nadgodziny hehe
pozdrawiam
1
anonim 2011-10-09 14:04
Właśnie też czekam na odpowiedź z tej firmy bo w ogłoszeniu była mowa o umowie o pracę i pracy 8 h dziennie pn-pt. Widzę że ściema jak nic.
2
Profidata 2011-10-21 12:57
Pan JAROSŁAW JAGIELLICZ to faktycznie osoba skłonna do kantów.
W mojej firmie zakupił sporo sprzętu ponad rok temu i do dzisiaj nie zapłacił, musiałem posłać Komornika aby odzyskał kasę bo nakaz Sądowy nie skłonił go do zapłaty.
5
J-Tech 2012-02-21 15:21
Trudno o normalną współpracę z firmą Profidata, która oszukuje podczas sprzedawania sprzętu ze swojej oferty. Zamiast zadeklarowanych kamer 500 TVL otrzymywaliśmy urządzenia o parametrach 420 TVL. Rozwiązaniem tej sprawy zajmuje się już prokuratura. Nie dziwimy się też, że Profidata stale traci pracowników, którzy następnie podejmują pracę w naszej firmie. Pozdrawiam
1
Damian Bytom 2013-07-27 22:13
anonim - 2013-05-26 14:16:54

Potwierdzi ktoś tą robotę na czarno i takie niskie stawki? Przecież to się nie opłaca żadnej ze stron! Myślałem o aplikacji na instalatora w J-Tech, ale chyba to jeszcze przemyślę. Ogółem polecacie robotę?
Ja bylem na rozmowie ok marca b/r , propozycja z strony szefa (calkiem sympatyczny gosc) byla 1800 na reke w pierwszym okresie probnym (3 miesiecznym) pozniej wyzej . Niestety po 5 dniach otrzymalem telefon od samego szefa ze niestety zostany zostal ktos inny . Mimo iz nie dostalem tam posady musle ze zachowal sie jak nalezy i z szacunkiem mnje potraktowal .
Damian 2014-04-01 14:57
NIestety obecnie nie mają etatow, szkoda bo kolega pracuje w tej firmie i bardzo sobie chwali , nie robia nadgodzin jak to w wiekszosci firm wala do oporu tylko od pon do pt rowne godziny tak wiec prawie jak w panstwowce za lepsze pieniadze. Bede ich atakowac ile wlezie , czasem warto zaczekac na odpowiednia i satysfakcjonujaca prace.
Mariusz 2014-04-16 23:47
Brak przyjęć :( pełna obsada
Tomek 2014-07-23 20:38
Wiadomo juz moze czy sa przyjecia ?
observ 2014-12-18 23:42
docenianie pracowników ?? dobre dla mnie pan Jarosław to oszust , patrząc jak ci dwaj panowie którzy zostali w firmie pracują tylko pogratulować ze na takich pracowników trafił reszta pozostaje wiele do życzenia....
Jarosław J 2014-12-22 19:59
W/w opinia jest wystawiona przez Naszego Ex pracownika , zalosne bo zapomnial wylogowac sie z konta firmowego. Niestety sa ludzie dla ktorych polecenia sluzbowe to czarna magia a i zwrocic uwage mozna kilkanaście razy. Pracownik byl bardzo dobry w tym co robil do momentu az nie splywaly pretensje od Naszych klientow, niestety musielismy sie pozegnac a w zamian za pomocną dlon jaką ofiarowalem nie raz jako normalny odruch dobrej woly w tym pomoc chociazby z problemami z przeszlosci otrzymuje sie taki wpis jak powyzej. Zycze temu Panu powodzenia a naszej firmie solidnych i rozumnych pracownikow. Jarosław J
Kamona 2015-02-25 03:36
Firma J-tech specjalizuje się w instalacji systemów alarmowych. Wiadomo, że sporo jest usługodawców, którzy oferują tego typu usługi lecz ze świecą w ręku szukać takich, którzy mają spore doświadczenie w tym co robią. Myślę, że taką osobą bez wahania jest firma j-tech, działająca już parę lat na rynku.
i know 2016-05-13 22:11
Pewnie, że cenią sobie profesjonalizm i znajomość określonych produktów @jaro, ale nie wydaje mi się, żeby ostatnio pokazało się jakiekolwiek ogłoszenie pracy. Widocznie nie prowadzą żadnej rekrutacji przez co uczciwie podchodzą do swoich pracowników.
sprawiedliwy 2017-03-15 14:38
Jarosław J. to zwykły złodziejaszek. Odwiedził już większość hurtowni CCTV i SSWiN na Śląsku i wszędzie jest winny pieniądze. Rachunki bankowe puste, dobra materialne przepisane na rodzinę. Generalnie radzę uważać. Potwierdzam to co pisze Profidata mimo iż sama ma grzeszki na sumieniu. Niesamowite jak bezkarnym można być w tym kraju..
1
Zostaw swoją opinię o J-Tech Jarosław Jagiellicz - Bytom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie J-Tech Jarosław Jagiellicz