brak logo

J-Tech Jarosław Jagiellicz

Bytom

Opinie o J-Tech Jarosław Jagiellicz

montel 2011-10-08 08:30
byłem na rozmowie za instalatora (posiadam doswiadczenie) u tego Pana - oferuje 1000 zl na rękę przez 3 miesiace(usunięte przez administratora) pozniej podobno wiecej a fachowcy zarabiaja w tej firemce do 2000 zl \"na renke- przynajmniej tak twierdzil Pan prezes- (usunięte przez administratora) + nadgodziny hehe
pozdrawiam
1
anonim 2011-10-09 14:04
Właśnie też czekam na odpowiedź z tej firmy bo w ogłoszeniu była mowa o umowie o pracę i pracy 8 h dziennie pn-pt. Widzę że ściema jak nic.
2
Profidata 2011-10-21 12:57
Pan JAROSŁAW JAGIELLICZ to faktycznie osoba skłonna do kantów.
W mojej firmie zakupił sporo sprzętu ponad rok temu i do dzisiaj nie zapłacił, musiałem posłać Komornika aby odzyskał kasę bo nakaz Sądowy nie skłonił go do zapłaty.
5
J-Tech 2012-02-21 15:21
Trudno o normalną współpracę z firmą Profidata, która oszukuje podczas sprzedawania sprzętu ze swojej oferty. Zamiast zadeklarowanych kamer 500 TVL otrzymywaliśmy urządzenia o parametrach 420 TVL. Rozwiązaniem tej sprawy zajmuje się już prokuratura. Nie dziwimy się też, że Profidata stale traci pracowników, którzy następnie podejmują pracę w naszej firmie. Pozdrawiam
1
Damian Bytom 2013-07-27 22:13
anonim - 2013-05-26 14:16:54

Potwierdzi ktoś tą robotę na czarno i takie niskie stawki? Przecież to się nie opłaca żadnej ze stron! Myślałem o aplikacji na instalatora w J-Tech, ale chyba to jeszcze przemyślę. Ogółem polecacie robotę?
Ja bylem na rozmowie ok marca b/r , propozycja z strony szefa (calkiem sympatyczny gosc) byla 1800 na reke w pierwszym okresie probnym (3 miesiecznym) pozniej wyzej . Niestety po 5 dniach otrzymalem telefon od samego szefa ze niestety zostany zostal ktos inny . Mimo iz nie dostalem tam posady musle ze zachowal sie jak nalezy i z szacunkiem mnje potraktowal .
Damian 2014-04-01 14:57
NIestety obecnie nie mają etatow, szkoda bo kolega pracuje w tej firmie i bardzo sobie chwali , nie robia nadgodzin jak to w wiekszosci firm wala do oporu tylko od pon do pt rowne godziny tak wiec prawie jak w panstwowce za lepsze pieniadze. Bede ich atakowac ile wlezie , czasem warto zaczekac na odpowiednia i satysfakcjonujaca prace.
Mariusz 2014-04-16 23:47
Brak przyjęć :( pełna obsada
Tomek 2014-07-23 20:38
Wiadomo juz moze czy sa przyjecia ?
observ 2014-12-18 23:42
docenianie pracowników ?? dobre dla mnie pan Jarosław to oszust , patrząc jak ci dwaj panowie którzy zostali w firmie pracują tylko pogratulować ze na takich pracowników trafił reszta pozostaje wiele do życzenia....
Jarosław J 2014-12-22 19:59
W/w opinia jest wystawiona przez Naszego Ex pracownika , zalosne bo zapomnial wylogowac sie z konta firmowego. Niestety sa ludzie dla ktorych polecenia sluzbowe to czarna magia a i zwrocic uwage mozna kilkanaście razy. Pracownik byl bardzo dobry w tym co robil do momentu az nie splywaly pretensje od Naszych klientow, niestety musielismy sie pozegnac a w zamian za pomocną dlon jaką ofiarowalem nie raz jako normalny odruch dobrej woly w tym pomoc chociazby z problemami z przeszlosci otrzymuje sie taki wpis jak powyzej. Zycze temu Panu powodzenia a naszej firmie solidnych i rozumnych pracownikow. Jarosław J
Kamona 2015-02-25 03:36
Firma J-tech specjalizuje się w instalacji systemów alarmowych. Wiadomo, że sporo jest usługodawców, którzy oferują tego typu usługi lecz ze świecą w ręku szukać takich, którzy mają spore doświadczenie w tym co robią. Myślę, że taką osobą bez wahania jest firma j-tech, działająca już parę lat na rynku.
1
i know 2016-05-13 22:11
Pewnie, że cenią sobie profesjonalizm i znajomość określonych produktów @jaro, ale nie wydaje mi się, żeby ostatnio pokazało się jakiekolwiek ogłoszenie pracy. Widocznie nie prowadzą żadnej rekrutacji przez co uczciwie podchodzą do swoich pracowników.
Aneta 2017-04-25 12:32
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą naruszać dóbr osobistych, ani zawierać pomówień. Proszę o zamieszczanie merytorycznych wpisów na temat pracy w firmie, a nie skupianie się na pojedynczych osobach.
Zostaw swoją opinię o J-Tech Jarosław Jagiellicz - Bytom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie J-Tech Jarosław Jagiellicz