brak logo

WZPOW

Kwidzyn

Opinie o WZPOW

DZENTELMEN 2009-11-15 00:22:46
TAK ZGADZAM SIE Z WSZYSTKIMI KTÓRZY PISZĄ OPINIE !!! ZE NAJGORZEJ JEST NA KOMORACH PONIEWAZ JEST MAŁO MIEJSCA A CIAGLE JEST PRZYJMOWANY TOWAR DO KMOMÓR I SA ROBIONE WYSYŁKI I JEST ZABIERANA PREMIA ZA ROZWALENIE CZEGOS !!!!!!!!!!! A KIEROWNIK ZABIERA PRACOWNIKOM PREMIE A DOPERO PO WYPŁATACH MÓWI ZA CO JEST ZABIERANA !!! SĄ MAŁE ZAROBKI W SYSTEMIE !! A NAJGORSZY JEST SPRZĘT !!!!


anonim!!! 2009-12-06 21:22:37
[usuniete przez admina] głupoty wszyscy razem ...ja pracuję też przez firmę...!L>>>Jest ok ..dają posiedzieć , kawę wypić,dobrzee zjeść..i w sumie jest okij,.Jak się robić komuś nie chce to niech nie robi i idzie do domu ..I pszytul się do MAMY!!!!! I CO MAŁO WAM !!!
wiola 2009-12-17 19:44:03
no to pij póki możesz i ciesz się....
anonim 2010-08-21 01:44:13
anonim!!! - 2009-12-06 21:22:37

[usuniete przez admina] głupoty wszyscy razem ...ja pracuję też przez firmę...!L>>>Jest ok ..dają posiedzieć , kawę wypić,dobrzee zjeść..i w sumie jest okij,.Jak się robić komuś nie chce to niech nie robi i idzie do domu ..I pszytul się do MAMY!!!!! I CO MAŁO WAM !!!

DO OSRANEJ SMIERCI BEDZIESZ PRACOWAC PRZEZ TA FIRME.
BO NA EMERYTURE NIE ZAROBISZ
Anonim 2012-06-11 18:13:38
administrator chyba awansował...
2013-09-16 00:55:08
anonim - 2013-05-25 12:43:46

Proszę o informację czy firma WZPOW Kwidzyń to firma poważna. Mam na myśli to czy są dobre zarobki, czy są wypłacane regularnie i terminowo? Ponadto chciałbym wiedzieć czy atmosfera jest dobra, czy praca jest doceniana?
Jeszcze z rok temu zarobki były małe nawet można powiedzieć że bardzo małe jak na tak ciężką prace. Starzy pracownicy [usunięte przez mdoeratora] nowych którzy tam podejmują prace, rządzą jakby byli nie wiadomo kim tam a są tak samo zwykłymi pracownikami produkcji. To przekraczało wszelkie granice. Warunki w tym zakładzie też są nie najlepsze, ludzie na konserwach tyrają aż padają bo jest tylko jedna śmieszna przerwa 15-minutowa. Także nie polecam
EWA 2014-01-21 09:07:18
warmińskie potrzebują mistrza a gdzie profesjonalni mistrzowie toc tam mnóstwo tych mistrzów było
ktosik 2014-02-21 21:56:18
możę dam radę , ale za co najmniej 10 tyś. :D
gość 2014-02-23 13:22:30
czy to prawda ze warmińskie ledwo ciągną?
1
gość 2014-03-08 09:17:53
upadająca firma zas przyjmuje pracowników
1
ewa 2014-04-08 18:20:11
ludzi potruli i sprawę umorzyli szok!!!!
2
gosc 2014-06-04 09:20:30
znowu wariackie zakłady szukają głupków do pracy
1
EWA 2014-07-16 15:24:47
NEGATYWNIE? BO WARIACKIE TRZY MIECHY GÓRA CZTERY I KOPSALALA W DUPALALA ROBIŁAM TO WIEM NAWET SLUBNY ROBIŁ W ZESZŁYM ROKU OD SIERPNIA DO PAZDZIERNIKA I DOWIDZENIA
martin 2014-07-28 21:25:39
Przyjmują. Nie jest wcale tak źle jak niektórzy tutaj piszą. Może i zakład nie jest w najlepszej sytuacji, ale na pewno zmienia się na plus, jest dużo remontów, inwestycji, nowych ludzi z pomysłami. Praca ciężka, trzeba wiedzieć po co się do pracy chodzi, a połowa tu i wkoło na produkcji tylko narzeka i czeka na koniec zmiany. Było kiepsko, ale jest coraz lepiej.
Jan 2014-10-04 08:20:47
WZPOW nie działa teraz podnajmuje pracowników, halę i resztę infrastruktury firmie Amerykanka z Rusca.
Poniżej INFO nt jak powinni płacić za system 4 brygadowy (wolne za nadgodziny są płatne)
Dla wszystkich burków pracujących w systemie 4 - brygadowym - JAK POWINNO WYGLĄDAĆ
ROZLICZENIE WASZEGO CZASU PRACY:
Wymiar czasu pracy ustala się poprzez pomnożenie 8 godzin i liczby dni roboczych, a następnie dodania liczby godzin przedłużonego tygodniowego (nie należy mylić ze średniotygodniowym) wymiaru czasu pracy. Chodzi tu o liczbę godzin pracy ponad 40 godzin w tych tygodniach (zgodnie z przepisem - nie we wszystkich) okresu rozliczeniowego, w których wydłużono normę tygodniową poprzez wprowadzenie jednej dłuższej (maksymalnie 12-godzinnej) dniówki roboczej. W omawianym przypadku takie dniówki nie występują, a więc wymiar czasu pracy - przy założeniu, że nie występują święta w innych dniach niż niedziela - wynosi:

(8 godzin x 20 dni) + 0 godzin odpowiadających przedłużonemu tygodniowemu wymiarowi czasu pracy = 160 godzin.

**** czyli wszystko powyżej 160 godzin jest nadgodzinami, dlatego zgodnie z przepisami o godzinach nadliczbowych, pracodawca musi zapłacić za ten czas tak jak za godziny nadliczbowe ,czyli:

Normalne wynagrodzenie + rekompensatę – w tym przypadku dodatek 100%

Pracodawca zamiast dodatku,(WYJĄTKOWO W TYM PRZYPADKU) może udzielić czasu wolnego stosunku 1:1 (8 godz. jeżeli urlop jest na wniosek pracownika) lub 1:1,5 (12 godz.) –w zależności czy jest podpisany wniosek pracownika z wyznaczonym terminem odbioru tego czasu.
były robotnik 2014-10-04 08:51:30
jakby co firma posrednicza jest z Tczewa i z Bydgoszczy tragedia
Ja 2014-10-19 22:08:51
już przyjmują super ja jutro ide na 1 zmiane.
JA 2014-10-20 17:18:47
Kilka lat temu pracowałem tam jako pracownik sezonowy ,w przeciwieństwie do innych przychodziłem do pracy po wypłacie . nie przynosiłem lewych zwolnień i pracuję tam do dnia dzisiejszego.Jest ciężko ale mam wypłatę w terminie . Lewe zwolnienia to plaga u pracowników sezonowych. Z tego co widzę ludziom nie zależy na pracy .
Pracownik 2014-10-24 22:18:18
Nie Nie wystarczy dobrze pracować to chodzi o to żeby polubić tą prace bo ja już tam pracuje 10 lat i nikogo się nie boje wchodze na zakład w takim stanie w jakim chce mam takie znajomości że się nie boje nikogo i pracuje do dnia dzisiejszego jak chce to sobie w pracy (.....................) i się nie boje
Mariusz 2014-10-26 01:44:25
Witam ja pracowałem jak był Leasing Team na chłodni i nawet było dobrze w ciągu zmiany 3 przerwy 2 po 15 minut i 1 po 30 minut i od 4 lat nie wiem co tam sie działo nagle patrze tyle ogłoszen do pracy WZPOW tak jak za tamtych lat a dodam jeszcze ze na OLX.pl były tez ogłoszenia samej firmy WZPOW na kukurydze na umowe o pracę
Pracownik teraźniejszy 2014-11-16 04:44:19
Na temat czasu przerw nie moźna nic mómysł od Górny i obowiązuje nas tajemnica zakładowa czy pracowniczawić bo to jest wy
Pracownik teraźniejszy 2014-11-16 04:49:56
Na temat przerw nie można nic mówić bo to jest wymysł od górny i niemożemy nic pisać ile trwa przerwa a ile powinna trwać to jest tajemnica wewnątrz zakładowa i o takich czy innych warunkach nie można nic pisać.!!!!!
michal 2014-12-18 16:30:02
tyle sie zarabia ile trzeba nie mniej ani wiecej akurat w sam raz
piotr 2014-12-18 18:36:51
Czy ktoś mi powie co sie dzieje z najseksowniejszą majstrową Agnieszką S. faceci tęsknią za nią i ona na pewno też za facetami pewnie tylko jeden zadowolony, że do pracy nie chodzi w domu siedzi i nie czaruje więcej facetów w zakładzie.
ewa 2014-12-19 16:20:27
ile się zarabia ? na ręke nie całe 1300 wielka mi tajemnica
pracownik 2014-12-23 22:09:36
A cóż ma sie dziać z Agnieszką S.znowu na zwolnieniu choć te zwolnienia są bardzo wątpliwe czy faktycznie chora dobra naciągara na pieniądze.
9
była pracownica 2015-01-23 10:43:01
słyszałam, że dalej ciągnie zwolnienie ta p.S jakoś to dziwne widziałam biega po sklepach i nie jest chora a do pracy to zwolnienie jedni ciężko pracują lub są zwalniani a ona lewe zwolnienia i dalej zatrudniona okłamuje wszystkich do okoła
4
abc 2015-05-19 13:37:40
jakie są zarobki?
1
ja 2015-06-16 12:51:56
najniższa krajowa. na reke 1300 zł a o premii zapomnij. Każdy bład obwiniają pracownika , nawet jeśli za mała waga jest woreczka z mrożonką. Na jednym woreczku nic takiego , ale jesli trzeba zładować kontener..... to jest duży ubytek. Jesli jesteś robotem , nie masz swojego zdania i nie ozdywasz sie możesz trochę popracować. Przed siwetami zwolnią , żeby nie dac talonu a od stycznia znowu przyjmą.
ankaanka2 2015-06-19 12:20:59
witam
wlasnie dostalam propozycje pracy w panapolu kwidzyn przez firme Jarpol z Kielc.Czy ktos moze wybiera sie tam do pracy? czy firma jest wiarygodna?
Tomasz 2015-06-20 08:15:20
Podłącze się do pytania ankaanka2.
Czy to jest prace na stałe czy tymczasowa?
bed 2015-06-25 10:16:00
rusz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z siedliska i sprawdz a nie na gotowca czekasz !!
ankaanka2 2015-06-26 17:12:17
po to jest chyba forum zeby sie zapytac no nie?
a moze jestes jakims przydupasem albo co?
gosc 2015-06-29 11:02:22
no wiesz , na umowie masz premie, ale to Prezes podejmuje decyzje o premii na dany miesiac i , a kierownik nawet nie umie powiedziec dlaczego nie ma . A jesli chcesz zarobic namawiaja na nadgodziny. tlumaczac , ze skoro nie ma premii to chociaz tak mozna podciagnac wyplate. Za te pieniadze w takie warunki szkoda ludzi. A donosicieli jest cala masa.
Boski 2015-07-14 15:16:48
A czy jakies fajne mężatki są ;)
romi 2015-07-21 20:58:26
są, przy cebuli. Temat dla koneserów.
Boski 2015-08-04 23:06:29
romi rozwiń temat
rafał 2015-09-30 17:41:36
nie polecaam tam pracy,kasa słaba a zasówac trzeba w warunkach kosmicznych i na czarno bez składek.umowa zlecenie smieciowki bez składek.odradzam praca na sezon
mirek 2015-10-09 12:50:16
te posredniki w konia robia tylko sie wszedzie ogłaszaja nieroby
kolo 2015-10-20 22:43:40
Ja pracowalem i coJ
nicki 2015-11-28 07:57:43
W jakim obuwiu tampracujecie?Mokasyny robocze?Czy kalosze?Jak jest temperatura na halach?Na minusie?Ile jest przerw i jak długo trwają?
work 2015-11-29 07:12:16
Możesz napisać coś więcej o tych warunkach kosmicznych?
Bezrobotny 2016-07-24 19:35:24
1300 zl za ciezka prace ? To niewolnictwo !
werf 2016-07-29 17:43:44
@Bezrobodny nie no masz racje jakos bardoz duzo to to nie jest
Zostaw swoją opinię o WZPOW - Kwidzyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WZPOW