brak logo

MACED Sp. z.o.o.

Polanów

Opinie o MACED Sp. z.o.o.

pracownik 2016-04-26 18:39
Fajna i ciekawa firma która zmienia się na lepsze. Jak wszędzie trzeba pracować, nikt za stanie w tych czasach nie płaci. Dziwi mnie to że pracownicy tak bardzo się na wzajem nie lubią i wypisują obelgi. Najwięcej negatywnych wpisów jest od pracowników z drugiego oddziału (ludki z krótkim stażem a mający najwięcej do powiedzenia). Poszanujcie swoje miejsce pracy.
al 2016-04-27 07:44
musieli by zmienić p.brydzie ,nie nadaje się się do kierowania ludżmi dlatego takie się dzieją rzeczy!
1
bibi 2016-05-05 09:09
szanujcie zakład pracy ......dobre hahaha a zakład pracy ciebie nie będzie szanował byles zapiepszal za grosz az zdechniech
ooo 2016-05-10 15:34
p.od jakości dobree a jakie ona posiada wykształcenie że jest od jakości dobre sobie porażka za robotę niech się weżmie jedna z drugą i ciotunia też tylko nasłać inspekcje pracy i sanepid
3
ali 2016-05-16 18:24
kal widać twój mops jak i ty jesteście mało wybredni skoro i jedno i drugie utrzymuje taką firmę
maced 2016-05-19 19:59
hejt to ty masz lizusie jak siedzisz w biurze i podpierdal. ludzi którzy zapieprzają na twoją zasr.pensje a sama do roboty się weż
4
Xxxl 2016-05-26 12:27
A mam takie pytanie jakimi samochodami smigaja ph ?
I jakby ktoś powiedział jaka jest mniej więcej podstawa Na tym stanowisku ponieważ zastanawiam się nad złożeniem aplikacji ;)
Z góry dziękuję oraz pozdrawiam
9
Xxxl 2016-05-29 10:01
Kolego, ale mi nie chodzi o to kto co robi tylko o to jakimi samochodami jeżdżą przedstawiciele handlowi...
1
all 2016-06-09 11:06
i tak nie pojeżdzisz bo handlarz tytoniu nim jeżdzi z kobylnicy
olek 2016-07-05 10:44
hejka ludziska jak się pracuje w macedzie,bo dostałem propozycję pracy.
1
olek 2016-07-19 10:12
kaczek,pracownik produkcji wiecie coś na ten temat bo jak czytam opinie to strach tam jechać
Anonim 2016-07-23 22:28
W madzedzie na mokrym jest smród brud i łóbóstwo i głupie brygadzistki i głupie Alina gnębnią ludzi
8
Do anonima 2016-07-24 19:46
Prawda same hamy
2
no 2016-08-03 23:49
nikomu nie polecam ,tak jak ludzią piszą wyżej patologia brygadzistam e,jaka to brygadzistka podpier. ludzi na rózne sposoby,chory zakład.!!!!
2
mik 2016-09-21 20:43
maced ?jak tam się pracuje? wie ktoś?
mik 2016-09-21 20:43
maced ?jak tam się pracuje? wie ktoś?
cuban 2016-09-26 21:24
Widzę , że nadal nic się nie zmienilo... Zapewne gdyby kierownika czy brygadzistki zmienili byłoby o wiele lepiej. KJ ? Hihi najpierw maturę Trzeba mieć :) na szczęście karma wraca i oby wróciła ze zdwojoną siłą za to jak ludzie w Macedzie tracą zdrowie .
2
Bogini 2016-10-03 16:51
Tak pisza ze zatrudnia do pracy a później sie okazuja ze nie moge przyjac bo szef sie nie zgadza co za patologia
2
Robert 2016-10-19 13:04
nie polecam. Do wcześniejszych opinii dodałbym niekompetentne szefostwo. Mają wiele wizji, ale brak w nich spójności i konsekwencji, co najczęściej objawia się zmianami o 180 stopni i tym, że jeśli jesteś zatrudniony do jednego, to za chwile robisz w najlepszym wypadku coś innego, co Ci zupełnie nie odpowiada, ... jeśli wcześniej sam nie zrezygnowałeś albo nie zostałeś zwolniony. Na pewno nie jest to standard poważnej firmy, która w poważny sposób traktuje pracowników. Przed zmianą pracy i zatrudnieniem się w Macedzie, dwa razy przemyślałbym tę decyzję.
3
janek 2016-10-19 13:08
Specjalista ds. Planowania i Kontroli Produkcji jest u nich obecnie potrzebny z tego co widze, wiec to na pewno jest na plus.
pol 2016-10-26 13:02
nie polecam chłam,a o brygadzistce tzw brydzi nie wspomnę
1
ala 2016-11-08 11:31
i znowu brygadzistka!!! co tam do cholery się dzieje,bardzo zła opinia o tym miejscu zarówno jak i w polanowie.A dostałam ofertę pracy i zrezygnowałam myślę,że dobrze zrobiłam.Nie pozdrawiam
lool 2016-11-08 11:51
moja mama jest przez fira i słusarka na zwolnieniu lekarskim.Psychoterror!!
alek 2016-11-08 12:05
W takim razie pytam się gdzie są organy państwowe ,które zajmują się takimi przypadkami,a jest ich wiele.Moja rada,zgłoście sprawę do urzędu!!!!!!!!!!!!!!
bob 2016-11-10 11:07
aaa były pracownik AJ kierownikiem?parodia
2
Anonim 2016-11-18 09:44
Witam

Będę wdzięczny za jakieś informacje odnośnie działu sprzedaży - przedstawicieli, jak tam sytuacja wygląda?
aaaa 2016-11-19 14:53
Witam w dziale sprzedaży jest ok pracuje zgrana grupa
Te kłótnie tutaj nie dotyczą działu sprzedaży
Szon 2016-11-20 11:27
A która to p. Od jakości?
Szon 2016-11-20 11:29
A która to p. Od kontroli?
Gazik 2016-11-21 20:39
A jaka flota? Auto do użytku własnego czy po pracy pod domem i nie ruszamy? Dzięki z góry za odp
Daro 2016-11-23 18:50
Czy może ktoś napisać o pracy Ph , jaka podstawa , jaka premia , jak z wykonywaniem planów,jakie narzędzia do sprzedaży?
Mar 2016-11-24 00:48
Czy możesz coś więcej powiedzieć o pracy pH. Godziny pracy, zarobki, jakie auto?
aaaa 2016-11-24 21:59
Witam
samochód to hunday i20
zarobki dobre adekwatne do pracy czyli jak jesteś leserem to długo miejsca nie zagrzejesz
no ale jak jesteś ph to po co się pytasz o godz pracy
wiadomo że pracujemy normalnie jak ph czyli nienormowany czas swoje trzeba zrobic
weekendy wolne
ktoś 2016-12-01 11:44
Pytanie może mało istotne ale czy samochody są oklejone ?
zoltan89 2016-12-01 21:57
Witam, jak z pracą jako PH ? Czy jest szansa wyrobić target sprzedażowy? Jak z cenami produktów? Ciężko się wbić do nowego klienta? Jak z zarobkami i z urlopami?
aaaa 2016-12-03 09:01
Nie oklejone
Pozytywny 2016-12-04 15:35
Brygadzistka? To jedna wielka plotkara... Wchodziła w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikowi a za plecami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu obrabiala zresztą jak każdemu. Nie odpuściła też dziewczyną z biura. Nie rozumiem jak można być tak fałszywym albo zazdrosnym. Na szczęście zakład się spalił i wielka Pani ju [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiała nie będzie.
2
PHowiec 2016-12-06 12:56
Witam. Jestem PH i zamierzam złożyć swoje CV właśnie na takie stanowisko. Jednak czytając wasze komentarze zaniepokoiłem się atmosferą panującą w tej firmie. Widziałem opinie napisaną rok temu, w której jakiś PH pisze, że wszystko zależy od „królowej Maced, która jest kuzynką i karze całować swoje nogi jednemu z przedstawicieli”. Czy może ktoś przybliżyć temat, bo to chyba już mobbing. Proszę o informacje czy warto składać papiery.
2
peh 2016-12-09 10:10
Flota nowa tych hyundai czy wysłużone auta ? który rok
Zzz 2016-12-26 09:50
Te wszystkie komentarze ktore czytam z jednej strony są żenujące , a z drugiej prawda. Pierw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komuś obrabiacie, a potem do niego lecicie. Nasz ,,kochany" dyrektorek już u nas nie pracuje za poniżanie i gnembienie ludzi. Ten szanowny pan o którym piszemy zwolnił 5 osób razem ze mną, kilka dni później główny dyrektor zwolnił go. Wróciły prawie wszystkie osoby które zwolnił. Tak sie skończyła sie historia naszego Sadysty.
3
Xbox 2017-01-10 11:20
Witam wszystkich jak wygląda praca w dziale technicznym chodzi o atmosferę i rotację?
Miki 2017-01-13 10:28
Czy są nowe rekrutacje na PH w firmie? Szukałem dobrej firmy i dlatego chcę pracować w Maced. Jeśli ktoś może pomóc będę wdzięczny za informacje ile można zarobić.
Aneta 2017-01-13 20:28
Witam, czy ktoś może rzetelnie powiedzieć ile tam się zarabia - nie mówię tu o produkcji, ale o pracy jako specjalista ds. rozliczania produkcji - konkretnie jakaś kwota ? Rozumiem, że to praca raczej w biurze niż na produkcji. Jaka jest atmosfera w biurach??
ABC 2017-01-15 12:08
To sie zastanów. Mobbing w tej firmie z tego co sie tu czyta jest w każdym dziale o manipulacji nie będę wspominała. Ktoś dawno powinien to zweryfikować.
1
Zenek 2017-01-24 10:53
Generalnie Maced jest super, a że nie wszystkim się podoba trudno.
Iza 2017-03-14 08:46
@Aneta Pytania, które zadałaś skieruj na adres e-mail: infolinia@maced.pl a otrzymasz szczegółowe odpowiedzi.
koko 2017-03-30 15:33
Witam
Stanowisko technik utrzymania ruchu. Oferują od 3500 do 5000, czy tonie żart ?
Możliwe, że ostatni pracownik uciekł w popłochu bo dużo awarii a maszyny to stare gruchoty ?
Automatyka z lat 90 czy lepiej ? Dają zakres obowiązków, czy pomiędzy jedną awarią a drugą maluje się płot albo przepycha klop ?
Klakier 2017-03-30 15:56
Chcę aplikowac na to stanowisko, jednak nie sądzę aby za taką kwotę opłacało się babrać w starych złomach. Przy nowych maszynach jest zawsze wiele pracy a przy padaczkach z chin dwie ręce to mało.
Jeżeli są 3 zmiany to gra niewarta świeczki, wystarczy, że jeden z techników to paparuch i kłopot murowany.
Napiszcie coś na temat maszyn, jestem z Kobylnicy i nie wiem czy się specjalnie fatygować na spotkanie bez płęty.
xxx 2017-04-08 16:53
Jeżeli masz prace to nie ryzykuj.
Nowy 2017-04-22 14:22
Czy MACED ma jakieś oferty pracy? Nigdzie nie mogę nic znaleźć a chętnie bym złożył cv. Dziwię się ludziom, że rozmawiają tylko o zarobkach a to jest tajemnica.
Zostaw swoją opinię o MACED Sp. z.o.o. - Polanów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MACED Sp. z.o.o.