brak logo

MACED Sp. z.o.o.

Polanów

Opinie o MACED Sp. z.o.o.

nick 2016-03-03 16:45:20
brygadzistki czują się mało wartościowe i wyżywają sie na pracownicach ,swojego czasu w Polanowie była taka jedna (ruda ja zwali )brygadzistka co wyzywała od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tuków ,nienormalnych (na dzień dzisiejszy awansowała ),wcześniej był kierownik co monitoring cofał bo jedna z dziewczyn rozwolnienie miała i kibel zafajdała normalnie komedia ,miał władze i poniżał ,a co do rudej ,to na dzień dzisiejszy przyznam jej racje ,że tylko debil tuk i nienormalny daje sobą pomiatać
do lol 2016-03-04 11:24:54
w macedzie też są tłuki ale największymi tłukami są p.brygadzistki,pozjadały wszystkie rozumy i ich przydupice chyba wiecie kture,widać na fejsie jak sobie słodzą i lajkują bo inaczej nie potrafią,kturym i tak się dostaje mimo wchodzenia w d....
Doradca 2016-03-05 07:58:22
Postawcie się wszystkie a nie dużo gadacie pomiędzy sobą a co do czego przychodzi to tańczycie jak wam zagrają.
1
nick 2016-03-05 18:20:06
ja już tam nie pracuje ....mam święty spokój próbowałam walczyc ale to ne miało sensu ...stare dużo gadają ale jak przychodzi co do czego to odwracają kota ogonem ,gębę zamykają i tańczą jak im każą ,generalnie ja już mam do głęboko w poważaniu ,niech się męczą ,,,,,powodzenia Macedonki ,nie płaczcie tylko zapieprzajcie ,mądre jesteście na forum ale jak co do czego to łby spuszczacie i co 8 zapieprzacie ,co tam rodzina ,dzieci tylko maced maced maced
2
lol 2016-03-30 10:48:04
fałszywa gnida i nierób ale dobrze się maskuje do czasu
Maced- maced 2016-04-18 21:07:32
Wielka Pani brygadzistka Ewelina strasznie wspiera naszą Panią z Kontroli Jakości jak by jej zadania jakieś trudne były. Nie sądzę żeby było ciężko zbadać towar i podpisac.
1
bob 2016-04-19 18:30:23
i znowu ta e.niech się za robotę weżmie albo podp... innych to jej najlepiej wychodzi starej alkoh.
xyz 2016-04-21 21:34:06
same nieuki na tych stanowiskach,p brygdazistka brydzia nosi d..wyżej niż głowę niech lepiej zainteresuje się swoją cureczką
Były PH 2016-04-22 19:55:58
Stanowisko PH w firmie Maced, generalnie zwięźle i barko krótko, warunki finansowe mogły by być lepsze ale zdecydowanie ciężko jest znaleźć lepszą atmosferę pracy, na tym stanowisku po prostu chce się pracować.... Zdecydowanie polecam
4
stary 2016-04-23 17:16:55
Praca PH jest ok. nie ma nic wspólnego z tymi kłótniami. Sam sobie jesteś panem z samochodem do dyspozycji , kasa Ok. przez duże O – premie, targety nagrody dodatki i wszystko legal wykazane. A za to TYLKO do wykonania PLAN niestety tylko dla wytrwałych i pełne poświęcenie od rana do wieczora. Ale coś za coś. Zawsze możesz odejść, nie wiążą ani nie przykuwają.
on 2016-04-23 21:05:21
która to pisze pracownica macedu zachęcającx że jest ok jaki jest procent od sprzedaży samochód do dyspozycji ha ha dobre ludzie gdzie wy żyjecie są firmy w Polsce,które faktycznie płacą ale nie porównujmy tych firm do macxedu
3
on2 2016-04-24 15:42:29
Hmmm... właśnie dzięki takim osobom jak Ty pracodawcy maja coraz mniejsze zaufanie do pracowników. Akurat pracuje w Maced na stanowisku Ph i na daną chwilę przy takiej organizacji pracy nie mam zamiaru jej zmieniać! Nie mamy prowizji od sprzedaży tylko pensje i premie za wykonane cele. I TAK mamy auto do dyspozycji....
Chyba musisz z weryfikować swe źródełko:)
2
pracownik 2016-04-26 18:39:39
Fajna i ciekawa firma która zmienia się na lepsze. Jak wszędzie trzeba pracować, nikt za stanie w tych czasach nie płaci. Dziwi mnie to że pracownicy tak bardzo się na wzajem nie lubią i wypisują obelgi. Najwięcej negatywnych wpisów jest od pracowników z drugiego oddziału (ludki z krótkim stażem a mający najwięcej do powiedzenia). Poszanujcie swoje miejsce pracy.
al 2016-04-27 07:44:03
musieli by zmienić p.brydzie ,nie nadaje się się do kierowania ludżmi dlatego takie się dzieją rzeczy!
bibi 2016-05-05 09:09:00
szanujcie zakład pracy ......dobre hahaha a zakład pracy ciebie nie będzie szanował byles zapiepszal za grosz az zdechniech
ooo 2016-05-10 15:34:59
p.od jakości dobree a jakie ona posiada wykształcenie że jest od jakości dobre sobie porażka za robotę niech się weżmie jedna z drugą i ciotunia też tylko nasłać inspekcje pracy i sanepid
1
ali 2016-05-16 18:24:15
kal widać twój mops jak i ty jesteście mało wybredni skoro i jedno i drugie utrzymuje taką firmę
maced 2016-05-19 19:59:42
hejt to ty masz lizusie jak siedzisz w biurze i podpierdal. ludzi którzy zapieprzają na twoją zasr.pensje a sama do roboty się weż
1
Xxxl 2016-05-26 12:27:52
A mam takie pytanie jakimi samochodami smigaja ph ?
I jakby ktoś powiedział jaka jest mniej więcej podstawa Na tym stanowisku ponieważ zastanawiam się nad złożeniem aplikacji ;)
Z góry dziękuję oraz pozdrawiam
4
Xxxl 2016-05-29 10:01:19
Kolego, ale mi nie chodzi o to kto co robi tylko o to jakimi samochodami jeżdżą przedstawiciele handlowi...
1
all 2016-06-09 11:06:59
i tak nie pojeżdzisz bo handlarz tytoniu nim jeżdzi z kobylnicy
olek 2016-07-05 10:44:59
hejka ludziska jak się pracuje w macedzie,bo dostałem propozycję pracy.
olek 2016-07-19 10:12:30
kaczek,pracownik produkcji wiecie coś na ten temat bo jak czytam opinie to strach tam jechać
Anonim 2016-07-23 22:28:22
W madzedzie na mokrym jest smród brud i łóbóstwo i głupie brygadzistki i głupie Alina gnębnią ludzi
5
Do anonima 2016-07-24 19:46:06
Prawda same hamy
1
no 2016-08-03 23:49:07
nikomu nie polecam ,tak jak ludzią piszą wyżej patologia brygadzistam e,jaka to brygadzistka podpier. ludzi na rózne sposoby,chory zakład.!!!!
mik 2016-09-21 20:43:03
maced ?jak tam się pracuje? wie ktoś?
mik 2016-09-21 20:43:24
maced ?jak tam się pracuje? wie ktoś?
cuban 2016-09-26 21:24:37
Widzę , że nadal nic się nie zmienilo... Zapewne gdyby kierownika czy brygadzistki zmienili byłoby o wiele lepiej. KJ ? Hihi najpierw maturę Trzeba mieć :) na szczęście karma wraca i oby wróciła ze zdwojoną siłą za to jak ludzie w Macedzie tracą zdrowie .
Bogini 2016-10-03 16:51:41
Tak pisza ze zatrudnia do pracy a później sie okazuja ze nie moge przyjac bo szef sie nie zgadza co za patologia
1
Robert 2016-10-19 13:04:43
nie polecam. Do wcześniejszych opinii dodałbym niekompetentne szefostwo. Mają wiele wizji, ale brak w nich spójności i konsekwencji, co najczęściej objawia się zmianami o 180 stopni i tym, że jeśli jesteś zatrudniony do jednego, to za chwile robisz w najlepszym wypadku coś innego, co Ci zupełnie nie odpowiada, ... jeśli wcześniej sam nie zrezygnowałeś albo nie zostałeś zwolniony. Na pewno nie jest to standard poważnej firmy, która w poważny sposób traktuje pracowników. Przed zmianą pracy i zatrudnieniem się w Macedzie, dwa razy przemyślałbym tę decyzję.
2
janek 2016-10-19 13:08:55
Specjalista ds. Planowania i Kontroli Produkcji jest u nich obecnie potrzebny z tego co widze, wiec to na pewno jest na plus.
pol 2016-10-26 13:02:31
nie polecam chłam,a o brygadzistce tzw brydzi nie wspomnę
ala 2016-11-08 11:31:48
i znowu brygadzistka!!! co tam do cholery się dzieje,bardzo zła opinia o tym miejscu zarówno jak i w polanowie.A dostałam ofertę pracy i zrezygnowałam myślę,że dobrze zrobiłam.Nie pozdrawiam
lool 2016-11-08 11:51:11
moja mama jest przez fira i słusarka na zwolnieniu lekarskim.Psychoterror!!
alek 2016-11-08 12:05:51
W takim razie pytam się gdzie są organy państwowe ,które zajmują się takimi przypadkami,a jest ich wiele.Moja rada,zgłoście sprawę do urzędu!!!!!!!!!!!!!!
bob 2016-11-10 11:07:03
aaa były pracownik AJ kierownikiem?parodia
Anonim 2016-11-18 09:44:41
Witam

Będę wdzięczny za jakieś informacje odnośnie działu sprzedaży - przedstawicieli, jak tam sytuacja wygląda?
aaaa 2016-11-19 14:53:57
Witam w dziale sprzedaży jest ok pracuje zgrana grupa
Te kłótnie tutaj nie dotyczą działu sprzedaży
Szon 2016-11-20 11:27:45
A która to p. Od jakości?
Szon 2016-11-20 11:29:09
A która to p. Od kontroli?
Gazik 2016-11-21 20:39:50
A jaka flota? Auto do użytku własnego czy po pracy pod domem i nie ruszamy? Dzięki z góry za odp
Daro 2016-11-23 18:50:05
Czy może ktoś napisać o pracy Ph , jaka podstawa , jaka premia , jak z wykonywaniem planów,jakie narzędzia do sprzedaży?
Mar 2016-11-24 00:48:30
Czy możesz coś więcej powiedzieć o pracy pH. Godziny pracy, zarobki, jakie auto?
aaaa 2016-11-24 21:59:52
Witam
samochód to hunday i20
zarobki dobre adekwatne do pracy czyli jak jesteś leserem to długo miejsca nie zagrzejesz
no ale jak jesteś ph to po co się pytasz o godz pracy
wiadomo że pracujemy normalnie jak ph czyli nienormowany czas swoje trzeba zrobic
weekendy wolne
ktoś 2016-12-01 11:44:54
Pytanie może mało istotne ale czy samochody są oklejone ?
zoltan89 2016-12-01 21:57:24
Witam, jak z pracą jako PH ? Czy jest szansa wyrobić target sprzedażowy? Jak z cenami produktów? Ciężko się wbić do nowego klienta? Jak z zarobkami i z urlopami?
aaaa 2016-12-03 09:01:08
Nie oklejone
Pozytywny 2016-12-04 15:35:11
Brygadzistka? To jedna wielka plotkara... Wchodziła w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikowi a za plecami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu obrabiala zresztą jak każdemu. Nie odpuściła też dziewczyną z biura. Nie rozumiem jak można być tak fałszywym albo zazdrosnym. Na szczęście zakład się spalił i wielka Pani ju [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiała nie będzie.
1
PHowiec 2016-12-06 12:56:19
Witam. Jestem PH i zamierzam złożyć swoje CV właśnie na takie stanowisko. Jednak czytając wasze komentarze zaniepokoiłem się atmosferą panującą w tej firmie. Widziałem opinie napisaną rok temu, w której jakiś PH pisze, że wszystko zależy od „królowej Maced, która jest kuzynką i karze całować swoje nogi jednemu z przedstawicieli”. Czy może ktoś przybliżyć temat, bo to chyba już mobbing. Proszę o informacje czy warto składać papiery.
2
Zostaw swoją opinię o MACED Sp. z.o.o. - Polanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MACED Sp. z.o.o.