brak logo

Mc Kucharz

Olsztyn

Opinie o Mc Kucharz

ooo 2013-10-27 22:05:03
" Praca w miłym zespole " hahaha dobre. Dziewczyny pracujące tam nie są napewno miłe ;] w dodatku obgadują klientów i się z nich wyśmiewają. Ciekawe czemu tyle czasu pracownika nie mogą znależć. Nie polecam.
mariola87 2013-10-29 08:48:23
Zgadzam sie z komentarzem powyżej. Jeśli chodzi o PRACE W MIŁYM ZESPOLE to jest to warte śmioechu. Może nie wszystkie panie tam takie są ale dwie z nich napewno. Praca tam jest gorsza niz w obozie koncentracyjnym PRZYNIES WYNIES POZAMIATAJ nioc więcej żadnego szacunku. Nie polecam pracy tam
ona 2013-10-29 10:36:45
Nie zgadzam się z Wami, tam jest super atmosfera, ludzie pracują tam kilka lat. polecam
karol 2013-10-29 10:38:12
Najlepiej obgadac, moja kumpela jest zadowolona, nie narzeka, a ja jestem klientem baru i sobie chwale
larwa 2013-11-05 22:22:22
Czytam niektore opinie opinie tutaj i mialam tego nie robic ale az reka sama sie prosi zeby odniesc sie do tematu.Wydaje mi sie,ze niektore osoby sa z jakichs powodow nieprzystosowane do warunkow panujacych na rynku pracy,ktory jest jak dzungla i niestety trzeba sie albo dostosowac albo wrocic do przedszkola.Owszem,trzeba miec swoja godnosc ale czasem w zyciu trzeba zacisnac zeby... Zycze pokory wiecej;)
Piotr 2013-12-17 13:53:51
co za bzdury....to chyba wlaśącicielka tego baru pisala tą opinnie. Praca może nie jest zła jak ktoś ma nóż na gardle ,ale dziewczyny są ...a szczególnie takie dwie...moja siostra tam pracowala dlugi czas. Naszczęście ma nowa lepsza prace. Nie polecam
larwa 2014-01-17 22:03:35
No coz lary,ja mozna powiedziec,ze znam srodowisko tego baru od podszewki i owszem,moge przyznac,ze szefostwo jest zle i nie chce tu uzywac mocniejszych slow chociaz mozna by bylo ale nie o to chodzi.Znam wszystkie stanowiska w barze bo moja kariera toczyla sie dosc burzliwie i nie wiem czy bym mogla te prace polecic czy tez nie,gdzies pracowac trzeba i wszedzie znajda sie osoby ktore nam nie pasuja. Ktos kiedys powiedzial,ze dobrze tam gdzie nas nie ma i cos w tym jest...
Pociąg 2015-02-11 02:52:02
Z tego co udało mi się dowiedzieć to Mc Kucharz posiada jeden bar i znajduje się on tylko na dworcu PKP. No właśnie - znajduje czy znajdował. Przyznam szczerze, że nie byłem w stanie nic znaleźć na temat tej strony, która byłaby przez nas finansowana. Poza tym jeżeli jadło jest takie dobre, to dlaczego nie zrobić dobrej reklamy i cieszyć się podwójnie?
gana 2016-05-15 15:45:58
@arek zaproś dziewczynę do Mc Kucharz, zjedzcie i spytaj czy kogoś potrzebują. Sezon się zbliża może będą przyjęcia:)
Zostaw swoją opinię o Mc Kucharz - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mc Kucharz