brak logo

Trygon Sport

Warszawa

Opinie o Trygon Sport

anonim 2011-10-31 18:54:54
Odradzam!!! Ciągłe obcinanie pensji, ciągłe zmiany personalne, traktowanie pracownika jak śmiecia! Wymagania mają jakby nie wiadomo ile płacili a jest masakra. Poza tym buty przychodzą z opóźnieniem- np. buty z siatki letnie przychodzą w październiku. Reklamacje w większości nie są uznawane- ale czego się spodziewać jak \"rzeczoznawcą\" jest zwykły dostawca- brat przyrodni tzw. szefa... niektóre rzeczy to podróbki... Odradzam kupowanie tam czegokolwiek... Były pracownik A.
Obiektywny 2011-11-30 11:27:05
Nie zgodzę się z opinią, w sklepie Trygon Sport gwarantuje że nie ma ani jednej podróbki, na każdy produkt jest gwarancja od producenta. Co to samej pracy, rozumiem że wypowiadał się rozżalony pracownik. Każda firma ma swoją politykę, w tym przypadku nie różni się ona od inny większy firm. Jeśli pracownik się nie sprawdza, i dodatkowo robi zamieszanie wokół siebie, rozstaje się z firmą. co do zamieszania z wypłatami to Jedną z części wypłaty jest premia zależna od tego jak pracuje sprzedawca, skoro pracownik olewa prace nie ma co się dziwić że i pensja będzie mniejsza. W przypadku dostaw, chyba zrozumiałe jest że w momencie kiedy kończy się sezon na pewien towar, przenoszony jest do sklepu gdzie było nim największe zainteresowanie. W momencie pojawienia się wątpliwości proszę czytelników o bezpośredni kontakt ze sprzedawcami i rzeczową rozmowę która pozwoli wyrobić sobie własne zdanie. Bo obsmarować jest łatwo, tylko że w wielu przypadkach mija się z prawdą
1
Krzysiek 2011-12-12 13:20:07
Nie czytajcie tego co jest napisane nad moim postem, bo to osoba z firmy jest. Śmieszny menadżer, który zajmował się pracownikami reeboka oraz trygona. On jest zwykłym ściemniaczem jakich jest pełno w tej firmie. Wieczne problemy z wypłatami, obcinanie po wcześniejszym braku poinformowania pracownika o tym, że bedzie miał za coś potrącone! Inwentaryzacje w tej firmie to jedna wielka bzdura, którą liczą nie wiadomo w jaki sposób.
krystyna 2011-12-14 14:06:45
niezadowolonych jest duzo ale uczciwych oraz rzetelnych pracowników to niestety ze świeczką szukac jak ktos ma dwie lewe ręce do pracy to liczy zeby przebumelować a potem wielkie zale ze za lenistwo i kombinowanie nikt nie płaci
Misia 2012-01-11 22:13:53
Zdecydowanie odradzam!
klient 2012-04-16 11:57:25
Zgadzam się z tym, że w tym sklepie są podróbki. A to, że jest gwarancja na zakupiony towar od producenta to żadna nowość, gdyż gwarancja musi być - tylko, że w przypadku tej firmy to rzeczywiście rzeczoznawcą jest zwykły pracownik. Obsługa w tych sklepach jest bardzo nie miła, bywam często w nich i zawsze jest jakiś problem, pracownicy stoją jak te manekiny, nawet nie raczą podejść do klienta - masakra zastanawiam się skąd oni ich biorą pewnie z pierwszej łapanki - bo nikt tam nie chce pracować. Jeszcze raz podkreślę nie polecam tego sklepu!!!!!
Anonim 2012-04-16 20:03:30
Wierzcie czy nie, ale faktycznie tak jest jak powyżej parę osób napisało.
Odradzam kupna, gdyż markowe buty zazwyczaj są ale gwarancja to ściema. Odsyłanie do producenta tylko u paru marek. Nie ma co się łudzić. Pracownik(nawet nie rzeczoznawca) rozpatruje reklamacja i odrzuca jeśli nie można naprawić, bo po co firma ma tracić pieniądze na tym. Jak ktoś odważy się iść do inspekcji handlowej to firma po ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] próbuje się indywidualnie dogadać się bo oczywiste jest to że przegrają sprawę. Ale ile takich osób będzie? A firma zarabia na tym że się nie wywiązuje. Skupowane są też buty stare lub z innych przecen i wstawiane na sklep jako nowość. A co do przyszłych pracowników , praca nie jest taka zła. Zależy w jakim punkcie. Teraz znowu są cięcia z tego co słyszałem. Ucinane są pensje z inwentaryzacji też nie zgodnie z prawem ale cóż zrobisz, prezesowi wszystko wolno. Zniżek pracowniczych już nie ma. Słabe szkolenie. Za wszystko złe odpowiedzialny jest pracownik. Prezes jest bardzo skąpy, ostry, nic go nie obchodzi personel.
Na zakończenie dodam, że kiedyś jak sklep się rozwijał było pracownikowi i klientowi lepiej , teraz już nie jest tak kolorowo. Firma musi jakoś zarabiać i się rozwijać dlatego są różnego rodzaju przekręty , cięcia. Plusem jest duży wybór i całkiem dobre ceny, ale już wiecie dlaczego.
W końcu kryzys... Pozdrawiam
aqq 2012-11-11 20:27:40
ile płacą w tym sklepie? chodzi o umowe zlecenie
ADA 2012-12-29 18:18:09
właśnie ile płacą na umowie zleceniu ? PILNE
1
taki sobie ktoś :) 2013-02-14 15:05:31
He he czy właścicielami tej firmy nie są Ci sami co upadłych Metebo,Multi,Big,Travel Sport?? bo coś mi się wydaję, że tak właśnie jest:) Przekręty te same zresztą drodzy klienci i pracownicy wystarczy wpisać sobie w wyszukiwarkę Metebo Sport i sami sprawdzicie jak te firmy oszukują wszystkich.
PS. Pracownicy Trygon Sport i tak za chwilę firma ogłosi upadłość i nie wypłaci wam wypłat więc radzę jak najszybciej szukać innego pracodawcy
Jolka 2013-02-16 20:48:17
Hej
Nie wiem jak można mylić krętaczy z Wilczej z właścicielem Trygonu.
Trygon mało płaci, ale zawsze na czas-pracuje tu juz jakiś czas i wiem jak jest. A ,,administracja" z Wilczej zazdrości, że Trygon się rozwija, a oni szukają nowych nazw dla swoich spółek.
lodz 2013-05-14 16:48:45
Zdecydowanie odradzam, kupilem i bardzo zaluje, buty sie szybko uszkodzily a reklamacja to przeprawa przez sad.
Nie licza sie ani z klientem ani z opiniami rzeczoznawcow maja swojego ,,rzeczoznawce'' pracownika i to co powie to swiete a wiadomo co mowi
ODRADZAM KUPOWANIE W TYCH SKLEPACH JA TAM JUZ NIGDY NIC NIE KUPIE I MAM NADZIEJE ZE PO PRZECZYTANIU TEGO CO NAPISALEM DOJDZIECIE TEZ DO TYCH SAMYCH WNIOSKOW.

CZYTAJCIE I OPISUJCIE TAKIE SPRAWY TAK MOZNA UNIKNAC
PROBLEMOW.
POZDRAWIAM.
1
jasiek1972 2014-01-09 08:42:14
opinia dotyczy pracowników sklepu mieszczącego się w CH Gocław / budynek Tesco - Totalne chamstwo, cwaniactwo i brak kultury, podczas składania reklamacji na obuwie trekkingowe jednej z topowych marek, pracownik sklepu zapytał mnie do jakich celów było wykorzystywane. Aż cisnęło się na usta, żeby odpowiedzieć, że do pływania! Buty "rozsypały" się po niecałych trzech miesiącach wychodzenia na spacery z psem. Dodatkowo wspomniany wcześniej pracownik próbował odebrać mi podczas składania reklamacji oryginał paragonu pomimo zapisu na druku reklamacyjnym: "konsument w momencie skłania reklamacji powinien okazać dokument zakupu: paragon, faktura vat". Podobno człowiek uczy się całe życie, ja właśnie wyciągnąłem wnioski z wizyty w Trygon Sport. Zrobiłem tam zakupy ostatni raz (pomimo wydanych tam wcześniej ładnych paru złotych - wielokrotny zakup kurtek, czapek i obuwia dla trzyosobowej rodziny). Konkurencja na rynku jest tak duża, że jest w czy wybierać. Właścicielom życzę sukcesów z takim podejściem do Klienta.
KLIENTKA TRYGON SPORT GOCŁAW 2014-03-20 10:31:47
W formularzu zgłoszeniowym reklamacji jest punkt, w którym trzeba napisać w jakim celu obuwie było używane... ( Gdyby pan przeczytał równie dokładnie jak punkt z okazaniem paragonu to by pan wiedział). Mógł pan równie dobrze biegać w tych butach bądź pływać... Co kto woli... Z tym, że w zgłoszeniu jest napisane proszę okazać paragon bądź dowód zakupu się zgodzę, ale to nie jest powód do roszczeń tego typu. JA jako klient też składałam reklamacje i nie miałam problemu by zostawić oryginał paragonu, ponieważ przy odbiorze reklamacji jest on zwracany... To, że sklep potrzebuje dowodu zakupu jest chyba oczywiste. Uważam, że obsługa jest miła i ma dużą wiedzę na temat obuwia bądź odzieży znajdującej się w sklepie. Pracownicy rzetelnie podchodzą do klienta. Acz kolwiek każdy może miec gorszy dzień lub trafić na klienta, który się przyczepi do jakiejś "formułki" (za którą nawet ten sprzedawca bądź kierownik nie odpowiada), gdyż to nie on to wymysla tylko zapewne ma narzucone z góry. Pracownicy także nie mają nic wspólnego co do jakości obuwia... Ewentualnie święca oczami oddając negatywnie rozpatrzoną reklamacje. KLIENTKA TRYGON SPORT CH. GOCŁAW
Klient 2014-06-20 22:41:22
"Pan" manager bardzo niekompetentny, nie zna obowiązującego prawa jak i regulaminu sklepu, w którym pracuje (pracownicy zresztą też). Gwarancja może i jest na wszystko, ale co z tego jeśli klienta każde pismo z przysługującym
mu prawem zostaje odrzucone, oczywiście bez podania przyczyny. Tylko pieniądze się liczą, zero jakiegokolwiek podejścia, życzliwości do klienta i załatwienia dla niego ważnych spraw, bo kupowane buty powinny nadawać się do chodzenia, a nie wylewania z nich wody. Obuwie (rozklejone) po kilku dniach od zakupu jest niezgodne z treścią zawartej umowy, zgodnie z ustawą przysługuje naprawa lub wymiana na nowy towar, jeśli to nie jest skuteczne zwrot pieniędzy. Niestety sklep ten nie stosuje się do tego.
aktualny 2014-09-09 22:10:43
Pracuje od kilku miechów, komenty na gorze to rozumiem albo rozmowa kwalifikacyjna nie wyszła albo bujna wyobraznia ;) wypłata na czas, premie, konkursy motywujące dla pracownikow i umowa o prace o o to w naszych czasach ciężko
Klient- Andrzej 2014-09-11 14:58:07
Takiego złodziejstwa, jak żyję nie widziałem. Zakupiłem w slepie Trygon Sport, buty model Otron-2 za 160 zł. Po 2 tygodniach normalnego użytkowania, cała cholewki w środku popękały, co spowodowało rany na piętach. Złożona reklamacja, reklamacji nie uwzględniono, a podany powód to za lużne wiązanie sznurówek. No w biały dzień kpią sobie z klienta. Kupują jakiś najgorszy chiński chłam, co wytrzymał dwa tygodnie, sprzedają za duże pieniądze i klienta mają gdzieś, a gwarancja jest nic nie warta, bo co by się komu nic nie stało z zakupionymi butami, to napiszą, lużne sznurówki. Przed chwilą rozmawiałem z Wojewódzką Inspekcją Handlową, i jak im powiedziałem o lużnych sznurówkach, to się dopier uśmiali. Jutro składam dokumenty do Ispekcji Handlowej, nie podatuje tym złodziejom.
Krzysiek 2014-10-05 20:59:55
Nie polecam. Zakupy w tym sklepie to jedna wielka ściema. Kierowniczka kłamie w żywe oczy, kiedy reklamując buty powiedziała, że są one odsyłane do Warszawy celem sprawdzenia. Po telefonie do producenta potwierdził, że wszystkie reklamacje są rozpatrywane na poziomie sklepu.

Towar fatalnie wykonany, a po próbie wymiany okazało się, że nie ma takiej możliwości.
2
Klient Andrzej 2014-10-06 18:46:25
Na razie zrobiłem jak napisałem, sprawą zajeła się Państwowa Ispekcja Handlowa, jest jak to oni fachowo nazywali, negocjatorem w sprawie. Po tel ze sklepu, tydzień temu odwiozłem buty do ponownej reklamacji, mają jeszcze tydzień na na odpowiedz. Rozeznawszy temat, doszedłem do wniosku,że po złożeniu reklamacji, tym super rzeczoznawcą od lużnych sznurówek, jest zwykły pracownik sklepu, oczywiście wyjątkowy kretyn, przy pierwszej reklamacji nigdzie nie wysyłają butów, każdemu dają negatywną odpowiedz, licząc na Klientów - Jeleni.
1
pulmo365 2014-10-19 19:04:53
reklamacje w trygon sporcie nie są rozpatrywane przez kierowników ani sprzedawców , tylko przez biuro firmy lub producentów obuwia.Często za odrzuconą reklamacje nie odpowiada Trygon Sport , tylko firma w której Trygon owe obuwie zakupił.
1
rokokoko 2014-11-26 15:05:32
franek - pracują też faceci bo moj chlopak pracowal ;) placili dobrze, nie było problemu brac wolne i mielismy rabat dla pracownikow na butki ;)
pictacio 2014-12-17 15:14:12
franek : pracowałem w trygon sporcie , niestety mnie zwolnili bo za mało sprzedawałem. Warunki są dość dobre. umowa o prace , podstawa plus premia od sprzedaży , w najlepszym miesiacu zarobiłem 2000zł , ale inni sprzedawcy lepsi ode mnie , nawet do 2400 zł . jak jesteś dobrym handlowcem to zaniś do nich CV ale przez rekrutacje tez ciezko przejsc , wymagajace kierowniczki , najlepiej przez znajomosci
zsuiram 2015-02-27 13:39:53
Inffffooo! chyba nie wiesz co piszesz. Buty w Trygon sport to conajmniej 1/2 podróby które szef kupuje z innych źródeł niż od producenta. Buty stoją tam kilka lat te same i co rok są sprzedawane jako nowa kolekcja. Pracownika traktują jak popychadło szczególnie osoby z biura (ta leniwa wykwalifikowana kadra) Boss całej tej śmiesznej firmy to nadęty pajac, który nie ma pojęcia o biznesie. Chcesz pracować w rozwijającej się firmie zajmującej się produktami sportowymi to aplikuj do foot lockera, adidasa albo sport directu dostaniesz przynajmniej umowe o pracę.
zsuiram 2015-02-27 13:41:00
Inffffooo! chyba nie wiesz co piszesz. Buty w Trygon sport to conajmniej 1/2 podróby które szef kupuje z innych źródeł niż od producenta. Buty stoją tam kilka lat te same i co rok są sprzedawane jako nowa kolekcja. Pracownika traktują jak popychadło szczególnie osoby z biura (ta leniwa wykwalifikowana kadra) Boss całej tej śmiesznej firmy to nadęty pajac, który nie ma pojęcia o biznesie. Chcesz pracować w rozwijającej się firmie zajmującej się produktami sportowymi to aplikuj do foot lockera, adidasa albo sport directu dostaniesz przynajmniej umowe o pracę.
pracus 2015-03-19 17:05:07
grzesir -ja pracowalem kilka miechow w trygonie w Warszwaie,kasowo wychodziło koło 2 tys do ręki bo jest procent od utarug całego sklepu (więc jak inni dobrze handlują to jeszcze za nich Ci wpada kasa :D )

zsiuram -nick adekwatny do poziomu wypowiedzi,zadzwon do Tarmaxu, do Nike Polska czy Asicsa i pytaj,kazda firma potwierdzi ze buty mają od nich..jak nie umiałeś gamoniu solo wypełnić to sie nie dziw ze ktos z biura był niemiły

pzdr
pracus
zsuiram 2015-03-30 17:36:29
pracus nie denerwuj się, bronisz tej firmy bo nie masz ambicji i nie stać sie na nic lepszego? a jeśli chodzi o "solo" to żadna rozwijająca się firma nie prowadzi recznego spisu sprzedanego towaru, chyba że Pani w warzywniaku albo na targowisku, stamtad sie w sumie ta firma wywodzi wiec nie ma co się dziwic ze pracują na PRL-owskich zasadach. Nie trzeba dzwonić do Tarmaxu, lepiej do Adidasa, Reeboka, Lonsdale tam na pewno nie potwierdzą Twojej wypowiedzi. pracuś tylko sie nie przepracuj w trygon sporcie bo jak pojdziesz na zwolnienie to nikt Ci za nie nie zapłaci :D
klient09 2015-04-12 09:38:26
W tym sklepie rzeczywiście niektóre ceny są dużo bardziej korzystne. Dlatego też ostatnio dałem się skusić na zakupy. Po otrzymaniu paczki nie przyszło mi do głowy by sprawdzac oryginalnosc butów. Po tygodniu okazało się,że są to zwyczajne podróby!! Nie spodziewałem sie tego ,gdyż kupując w "sklepie sportowym" takie zdarzenie nie powinno mieć miejsca. I nie przyszło mi to w ogóle do glowy! A jednak. Nie dajcie się nabrać!Te podróby są dosyć dobrej jakości choć po dokładnych oględzinach można zauważyć kilka niedociągnieć co w oryginalnych butach jest niedopuszczalne.
Mat 2015-04-29 22:04:07
klient09 - sklepy Trygon są w dużych galeriach handlowych, więc handel podróbkami odpada - sam miałem obawy ale przesłali mi fakture na zakup butów w Adidasie i z infolinni adidas tez mi potwierdzili że mają towar ok - wychodzi na to że adidas schodzi na psy z jakością.

ryt - mają w wawie kilka sklepów, na pewno na Wileńskim i w CH bemowo przy lotnisku :)

Kupowałem w tych dwoch punktach i przez www bo nie było rozmiaru bluzy.
2
swierzak 2015-06-17 09:30:29
Pracuje od jakiegos czasu, strach bylo isc jak czytalem tu opinie ale teraz nie zaluje.. Rozmowa kwalifikacyjna krotka, trzeba bylo godzinke postac na sklepie zeby zobaczyli czy umiesz zagadac do klienta itp ale to jest na zasadzie jaki potrzeba rozmiar, podac go i tyle hehe, nawet blondynki to potrafia :D

podsumowujac jako prace polecam, przynajmniej nie obiecuja zlotych gor tylko od razu mowia co i jak, na zakupy tez polecam, stare modele w dobrych cenach a na nowe jest -40 jak bierzesz dwie pary
aga 2015-07-14 19:25:56
w sklepach trygon sport pracują sami gamonie ,oszuści i naciagacze ,niewiem kto ich tak szkolił . Do momentu zakupu jest ok ,ale gdy trzeba coś zareklamować to zaczyna się robić nie ciekawie wiec omijajcie ten sklep ,a szczególnie w tesco na Górczewskiej w Warszawie
xsxs 2015-07-27 08:44:09
przez( usunięte przez administratora )Twojego pokroju nie idzie sie nic dowiedziec, to jest portal z opinią o PRACODAWCY a nie o tym czy Ci sie buciki popsuły....

swierzak napisz jak wyglada kwestai wynagrodzenia, czy trzeba byc uczniem lub studentem bo widziałam ze szukaja w wawie do pracy pzdr
trygonrzyg 2015-08-24 17:41:24
trygon to jeden wielki smietnik. szef firmy nie potrafi odpowiedziec pracownikom dzien dobry , gdy wchodzi do sklepu, kolejny pracownik biura to pan. M. ktory nie zna zasad ortografii,a rozpatruje reklamacje. 3/4 reklamacji jest odrzucane ze względu korzysci finansowych oraz skąpstwa osob zarzadzajacych firma. szef chcac zarobic kupuje buty po kilkanascie zl w chinach pod marka Viox i Testudo a sprzedaje po 100-250, a jak sie rozkleji to jego pracownik biurowy swoja poprawna polszczyzna z bledami ortograficznymi napisze ze to wina klienta i wbije pieczatke "dzial rekalamacji' żenada . Zero poszanowania dla klientow. odradzam!
2
Ja__b 2015-09-07 20:32:19
jutro mam dzien probny i chciałem zaczerpnac opinii, szkoda ze ponad polowa tu to zal klientow na reklamacje.. jaki to ma zwiazek z ocena pracodawcy ??

bylem juz na jenej rozmowie, babeczka ktora mnie "rekrutowala" pracuje tam juz kilka lat, cala ekipa na sklepie byla wyluzowana, fakt narzekali ze nie maja umow o prace ale tak to kazdy byl zadowolony bo kase maja zawsze na czas i wiedza ze nikt im na drugi dzien nie podziekuje, PODOBNO w dobrych miesiacach sprzedawca ma ponadn 2 tys do reki (?)

zobaczymy jak wyjdzie, teraz bym chcial zeby sie udalo, zobaczymy co bedzie za pol roku hehe :D

dzrtr 2015-09-08 13:13:06
Pracowalem, nie bylo zle, kolega namowil mnie na city sport w Wola Park. Skusiłem sie i wczoraj rowno po miesiacu podziekowali mi "nie pasujesz do zespołu". Krótko robiłem i tu i tam, ale mimo wszystko w Trygonie lepiej, zarobki podobne a duzo luzniejsza atmosfera

PS ; co do reklamacji to akrutat wszedzie ta sama historia, w city odrzuca sie reklamacje juz w sklepie :P
2
rkupka 2015-11-21 22:52:43
przez tydzień było ok, po upływie tygodnia zmieniły się w podróbki ? Takich cudów jeszcze nie widziałem.

Reklamowałem tam ostatnio obuwie ecco za nie małe pieniądze - skóra na butach pękła. Zamawiałem przez ich allegro, zadzwoniłem, pracownik powiedział jaka jest procedura, wysłałem buty i czekałem.

Po 12 dniach czyli 2 dni przed terminem dostałem telefon - reklamacja uznana. Ubolewam tylko ze dostałem zwrot gotówki zamiast nowego produktu, ale moje buty nie były już dostępne - nic dziwnego, na Ecco mają cenę nie do pobicia..

2
ciakciak 2015-12-11 18:57:53
ja pracuje od ponad roku, praca spoko ekipa tez bardzo fajna, jedyny minus to mała kasa ,w dobrych miesiacach wiosennych ok 1600 zł ale pozpostałe miesiace 1200 zł to max..
1
iksxiks 2015-12-13 19:54:03
podobnie, zaraz stuknie roczek. zarobki róznie ale najsłabiej miałem 1400 - chyba zalezy od sklepu ?
peeter 2015-12-29 21:10:11
pracowałem w warszawie, ale wyemigrowałem do UK. Nie wiem w ktorych sklepach pracujecie ale u nas (wileniak) zawsze wychodziło +1600, w dobrym miechu bywało prawie 2500.. pzdr dla Marylki, Arka i reszty ekipy
2
były 2016-03-02 11:58:48
pracownika traktują jak śmiecia, gdy coś od ciebie chcą to na skrzydłach musisz latać i robić a gdy ty od nich coś chcesz to święte krowy miesiącami potrafią zwlekać, przedłużać, wymigiwać się itp. w okresie letnim gdy jest duża sprzedaż i lubisz się kłócić i walczyć o klienta polecam jak najbardziej bo można zarobić oczywiście tylko jako sprzedawca. Innym nie polecam bo zęby zgubicie na tym lataniu
1
iksxiks 2016-03-07 20:54:22
rozwin mysl kolego / kolezanko bo mam tam w piatek rozmowe
baska35 2016-03-17 16:08:02
kupiłam w Trygonie buty adidas dla syna zapłaciłam 250zł po 2 tygodniach buty pękły z boku .Reklamację załatwili w ten sposób ,że w środku wszyli łatę która uwiera syna w bok stopy ,kolejnej reklamacji już nie uwzględnili bo oni buty naprawili .obecnie sprawa jest u rzecznika praw konsumenta ,a dzisiaj przyszła odpowiedź ,że nie były prawidłowo użytkowane i to nie ich wina .Kpina w biały dzień oczywiście sprawę oddaję do sądu .
1
stały 2016-04-21 22:26:37
jadac do pracy ide przez wilenski a pracuje na gorczewskiej, w trygonach od baaardzo długiego czasu widuje te same twarze, to chyba dobrze :P
1
Anka 2016-07-07 10:33:11
NIE POLECAM TEGO SKLEPU! Kupiłam buty dziecku za 199,99 zł po 1,5 miesiącu chodzenia materiał pękł . Poszłam zgłosić reklamację i oczywiście reklamacja odrzucona !! do cholery to po co dają gwarancję ! WIĘCEJ TAM NIE PÓJDĘ I ODRADZAM INNYM !
ROBSON 2016-08-22 12:27:54
PO CO LUDZIE WYLEWAJA TU ŻALE O REKLAMACJACH ???? TO JEST PORTAL NA TEMAT PRACODAWCY A NIE ŻE SIE BUT ROZWALIŁ !!!!!

KTOS WIE CZY SZUKAJA OBECNIE GDZIES W WARSZAWIE ? CZESTO TAM KUPOWAŁEM I ZAWSZE BYŁA FAJNA EKIPA W SKLEPACH, CHETNIE DOLACZE !
1
Ania 2016-10-15 14:18:20
Witam. Każdy ma prawo do swoich indywidualnych odczuć i opinii. Zarzuty są bardzo mocne-szkoda, ze autor anonimowy.Osobiście komuś zabrakło odwagi. Natomiast tu przypominam zarówno użytkownikowi, który został tak bardzo przeze mnie pokrzywdzony jak i administratorom strony, ze nie jestem osobom publiczną i istnieje coś takiego jak ochrona danych osobowych. Osobie ktora to wpisala życzę by w swojej zawodowej karierze spotykał mniej wymagajacych ludzi ode mnie. Niestety ja cenię sobie pracowitość, zaangazowanie, uczciwość i profesjonalizm i to z takimi ludźmi lubię i chcę pracować - i tych pracowników obecnych i byłych serdecznie pozdrawiam.
5
iza 2016-10-16 15:33:04
Najwidoczniej @ania konkurencja nie śpi albo byli pracownicy nie mogą poradzić sobie z tym,że już nie pracują radzę ignorować ale rzeczywiście nikt nie powinien nikogo tutaj oczerniać tym bardziej, że jest to forum opinii o pracodawcy a nie o pracownikach
2
zakupoholiczka 2016-11-19 20:28:49
Jestem klientką sklepów Trygon Sport w trójmieście od ładnych kilku lat. Obsługa zawsze uśmiechnięta więc widać , że są zadowoleni z pracy w tej firmie. W dodatku młoda ekipa zawsze potrafiąca doradzić sprawia wrażenie dobrze przygotowanych do pracy. W ostatnim czasie został otwarty sklep na Morenie w Gdańsku. Sklep jest innowacyjny i przyciąga uwagę, więc myślę , że młodzi chętnie chcą tam pracować. Ekipa wydaje się stała , kierownicy od lat Ci sami więc można z nimi stworzyć długie relacje biznesowe. Sprzedawcy czasem się zmieniają , ale tak to chyba w każdej pracy jest... Pozdrawiam , zakupoholiczka.
Zostaw swoją opinię o Trygon Sport - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trygon Sport