brak logo

hotel meta

Szczyrk

Opinie o hotel meta

anonim 2011-06-01 10:03:12
Potwierdzam poprzednie wypowiedzi nie pchajcie się do Mety,strata czasu.
1
joka 2013-05-10 10:06:45
A jak wygląda stosunek kierownictwa np. kierownika gastronomii w stosunku do zwykłego kelnera
jop 2013-07-04 20:15:42
anonim - 2013-07-03 21:48:07

nie mam pojęcia co chce osiągnąć "postać",która jak informuje,na razie jest nadal pracownikiem "METY",wypisując takie bzdury?! Przecież ktoś normalny i poważny,który naprawdę jest zainteresowany pracą w tej firmie,może SAM przyjść i zapytać zarówno pracowników nowych,jak i tych z naprawdę długoletnim stażem,jak jest i jaka jest atmosfera w pracy!! Skoro tak źle,to co tam IDIOTO/TKO jeszcze robisz?!!! Przecież w pracy "nikt nikogo siłą nie trzyma"....PS.I taki mały szczegół do tych "wylewnych"-zapewne nie macie pojęcia że firma może sprawdzić IP komputera i dowiedzieć się skąd wychodzą "żale".....
to jest portal opinie i opinie kazdy moze wyrazic jakie chce,takie mamy polskie prawo na szczescie. Niema tu tresci obrazliwych,grozb ani tym podobnych rzeczy wiec radze sie powstrzymac od straszenia bo to dziecinne ,prosze poczytac o polityce prywatnosci. A firma jak chce czytac o sobie o samych superlatywach to niech sie bardziej stara,jak i tez pracownicy :)
avatar 2013-07-04 23:14:23
...no podejrzewam że P.Dyrektor raczej nie zniżyłaby się do poziomu ludzi wypowiadających się tutaj...i w sumie racja-dziecinne jest dogadywanie się samych anonimów,pod którymi ukrywać może się każdy: NIBY NIE ZADOWOLONA ALE JEDNAK OBECNA PRACOWNICA,SYN OBECNEJ PRACOWNICY,POKOJOWA,ZŁOŚLIWY SĄSIAD,KONKURENCJA,ZNUDZONA EMERYTKA,PRAGNĄCY WRAŻEŃ OBECNY LUB BYŁY PRACOWNIK,LISTONOSZ...ITD.ETC...więc nie wiem co tu robię..LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ZWARIOWAĆ..ŻYCZĘ OWOCNYCH,DALSZYCH WRAŻEŃ W TYM MATRIXIE@@@@
anonim 2013-07-05 08:10:50
..niby inteligentny anonimie-IP namierzysz najpopularniejszym klientem poczty-Outlook Express jak i Visual Route w 15 dniowej wersji demonstracyjnej...NIE POTRZEBA żadnych sądów...dowiedz się zanim coś "mądrego" napiszesz...PS. DO AGENTA-chyba był 07 a nie 007?@@@
anonim 2013-07-05 12:36:25
Ludzie dajcie spokój.Przecież zarówno obecni jak i ci co odeszli z tej firmy mogą lub mogli iść do zarządzających Metą i tam wyrazić swoją opinię, a nie teraz pod anonimem narzekać.Dajcie pracować innym.Przecież każdy ma swój rozum i sam potrafi podjąć decyzję.Pasuje- zostaje, nie pasuje- odchodzi i tyle...Po co tyle nerwów?..
anonim 2013-07-06 08:26:00
Podoba mi się jedna z umieszczonych tu wypowiedzi-TRAWA U SĄSIADA WYDAJE SIĘ ZAWSZE BARDZIEJ ZIELONA..Dokładnie! wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma...I tak później szuka się pracy raz,potem drugi i trzeci i znów....pa
ble ble ble 2013-07-14 22:01:40
romek - 2013-07-13 22:48:21

No to właśnie dlatego pisze tutaj w nadzieji że któryś ze stałych pracowników może tutaj pisze albo coś
stali pracownicy to tu niezle dyskusje rozbujali :) albo i byli pracownicy.
ńtmd 2013-07-16 08:51:48
romek,przestań ściemniać,chcesz pracować to się przyjmij,a za tydzień wszystko będziesz wiedział
bylem tam 2013-08-28 15:41:26
zgadzam sie z tym!
ja zero 2013-08-28 15:42:27
anonim - 2013-08-27 19:22:51

dyrekcja i właściciel to zorganizowana grupa przestępcza,łamiąca notorycznie prawo pracy i prawa ludzkie.NIGDY WIĘCEJ METY
zgadzam sie z tym! tez tego doswiadczylem!
1
obecna 2013-09-25 21:56:02
kuchnia podobno jest smaczna
lolik 2014-08-22 15:38:36
Jeden z gorszych pracodawców w okolicy. Prywaciarz starej ery - wszystko jasne.
2
ja 2015-02-10 21:38:30
ogromna rotacja pracowników co swiadczy samo o sobie :(
2
luka 2015-08-26 09:02:24
Myślę, że wielu z piszących ma zbyt duże aspiracje, a ile byście chcieli za normalną pracę , nie wymagającą specjalnych umiejęności - 5000 na rękę? :)
Renia 2015-09-26 11:17:45
Proszę o kontakt z Kierownikiem Gastronomii (usunięte przez administratora)
saga 2015-09-26 16:45:40
Czyżby, naprawdę Bóg Cię opuścił?
2
Zostaw swoją opinię o hotel meta - Szczyrk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie hotel meta