brak logo

GOOD SNACK

Dąbrowa Tarnowska

Opinie o GOOD SNACK

anonim 2011-02-17 20:10:39
Super firma, super pracodawca, super pracownicy
szejk 2011-02-22 22:16:23
Firma widmo, nie płaca, oszukują, rządzona przez ( usunięte przez administratora )której stosunek do pracowników przypomina ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-05-11 22:53:56
szejk chyba pomyliłeś firmy ja pracuje w tej firmie i tam rządzi facet a nie kobieta nasz szef to super gość.
promyczek 2011-05-11 22:56:56
to bardzo dobra firma , pracuje się bardzo dobrze bo ludzie są naprawdę zgraną załogą.Wszyscy się szanują, no i kasa zawsze na czas.
promyczek 2011-05-11 22:59:25
ja pracuje w tej firmie już dośc długo , jest super atmosfera, załoga zgrana , wszyscy sie szanują no i kasa zawsze na czas
były kontrahent 2011-07-03 16:28:18
Firma która oszukuje jak widze nie tylko swoich pracowników ale również kontrahentów. Zamawiają towar i nie płacą a na telefony ponaglające do zapłaty różnie reagują raz z pretensjami a raz obiecują gruszki na wierzbie. Nie polecam nikomu tej firmy.
MiHu 2011-10-18 13:12:20
Witam, jutro mam rozmowe o prace w tej firmie na stanowisku PH prosze o opinie z gory dziekuje.
zeus 2012-03-23 17:35:23
to naprawdę fajna firma z tradycjami, znają się na tym co robią, płacą solidnie i na czas .POLECAM
ak 87 2013-06-14 12:00:52
najgorzej płatny zakład ludzie wieprze
tadek 2013-06-20 16:18:00
Trochę nie zdrowa atmosfera skoro przenoszą to na halę. Jest tam może klimatyzacja bo niezbyt łatwo wytrzymać kiedy są temperatury po 30 i więcej stopni
edek 2013-06-20 17:40:08
dadzą jedne butelkę wody na cały dzień i myślą że są w porządku
Osama 2013-07-05 13:03:00
Tak właścicielem Jest facet ale podpisując umowe nawet sie niewie jak on wygląda. Wszystkie rzeczy zalatwia sie z Kobieta ktora jak napisal kolega wczesniej rzadzi jak wsciekla osa.!!!! naprawde firma porazka nie polecam
1
tam23 2013-07-09 17:41:52
To prawda że rządzi biała osa która na niczym się nie zna chyba jest po szkole podstawowej
Grzesiek 2013-07-09 17:54:19
Zgadzam się z tym. A właściciel tej firmy to prawdziwy (usunięte przez moderatora) obiecuje kokosy a nie dotrzymuje słowa żenada. Rodzinna firma a jeden na drugiego napieprza, patologia nie polecam nikomu tej firmy omijajcie z daleka.
kierowca 2013-07-10 20:20:53
Pracuję jako kierowca w innej firmie ale szukam lepszej pracy.Jakie warunki mają kierowcy w tej firmie? czy dużo mają pracy i czy daleko jeżdżą ?
ak87 2013-08-26 20:04:56
janek - 2013-07-10 21:07:58

Szkoda że firmy teraz tak robią z pracownikami. Naprawdę wszystko muszę mieć na papierze i nic na słowo?
widzę że podczas mojej nie obecności usunięto moje przestrogi
juzek 2014-01-14 15:20:54
a na rozmowie kwalifikacyjnej nie wierzcie jej w ani jedno słowo , tam pracują same straceńcy życiowe którzy nie mają żadnych perspektyw
wasiak 2014-03-05 23:58:03
Tez chętnie poznałbym odpowiedź na to pytanie, ale pewnie Pan józek teraz się boi odpowiedzieć, bo może jednak dobrze mu w good snack.
marcin 2014-04-05 13:20:49
Jak dla mnie to jest tu troche niepotrzebnego narzekania, bo jest wiele gorszych firm od good snack, najpierw zastanówcie się jak bardzo staracie sie w pracy.
1
myszolot 2014-08-19 21:51:32
a mam pytanie co ta firma produkuje?
osa 2014-09-10 22:25:18
Produkują badziewne chrupki kukurydziane.
helmet 2015-01-06 15:42:43
Firma powstała w 1982 roku i jest firmą rodzinną.Ich priorytetem jest stosowanie wyłącznie surowców naturalnych o najwyższej jakości , także może właśnie to ten argument przeważa często wśród konsumentów za tym , aby zakupić właśnie ich produkty , a nie żadne inne. Myślę , że to dobra droga z ich strony
Marek pracownik 2015-02-02 15:19:32
czytam te wasze opinie i wiem jedno wszystkie oskarżenia i pomówienia są wyssane z palca i napisane przez podstawione osoby z firmy konkurencyjnej. Jak macie tym ludziom coś do zarzucenia to podpiszcie się z imienia i nazwiska a nie ukrywajcie pod wymyślonymi nickami. Osa co rozumiesz pod pojęciem badziewne? bo przecież badziewne nie mogą być nagradzane czy wyróżniane prawda. Grzesiek rozpisujesz się na temat a ja pracuje od początku istnienia tej firmy i nie było z nami żadnego Grześka -ciekawe ? Osama gdybyś był pracownikiem tej firmy to wiedziałbyś że wszystkie rzeczy załatwia się tam z facetem a nie kobietą no ale skąd masz to wiedzieć skoro nie jesteś i nigdy nie byłeś pracownikiem w tej firmie. Oczerniacie i piszecie same kłamstwa no ale cóż zazdrość to cecha głupców . Ja wiem jedno to porządna firma, super kierownictwo które nie boi się używać słowa proszę czy dziękuję czego nie spotyka się w innych firmach. Płacą rzetelnie a nagradzają za solidność jak ktoś jest leniem i wydaje mu się że reszta brygady będzie zasuwać za niego to nie ma co szukać w tej firmie.
Elka 2015-08-21 19:21:40
A gdzie mozna kupić te chrupki? Słyszałam o nich ze dobre a w żadnym sklepie nie mozna dostać
1
hurt 2016-05-11 23:11:48
Ja to bym się załapał, bo dają dobre zarobki teraz.
Zostaw swoją opinię o GOOD SNACK - Dąbrowa Tarnowska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD SNACK