brak logo

Polexpo Exhibitions Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Polexpo Exhibitions Sp. z o.o.

rumun 2014-07-26 16:11
ja tez miałem bardzo watpliwa przyjemnosc pracowac w tej 'firmie krzak'.takiego braku profesjonalizmu nie widzialem jeszcze nigdzie,firmę oficjalnie prowadzi 40 kilkuletnie dziecko we mgle (bo szefem tego człowieka nazwac w zaden sposob nie mozna...),ktore dostało na przyslowiowej 'tacy' od taty firme razem z pracownikami.szkoda waszego czasu i zdrowia psychicznego, firma jest swego rodzaju posmiewiskiem w branży wystawienniczej.
14
Samuel 2016-01-02 22:29
To co tam się wyprawia to dno dna. Rodzinne przepychanki, donosicielstwo, kłamstwo byle by wybrani nić siebie, to ludzie bez zasad bez wstydu. traktowanie pracowników jak bydło chamstwo i buta wprost nie spotykana pośmiewisko w branży .....
1
kus 2016-01-08 21:05
Tak po trzech miesiącach albo w ogóle
1
hamura 2016-01-17 22:03
Interesująco ze aż strach się bać....a negatywy wystawianie sobie sami co dla nikogo nie jest tajemnicą.
ans 2016-01-31 14:46
Pracowałam w firmie dłuższy czas. Wypłata zawsze na czas. Rodzinna atmosfera . Czytam powyższe komentarze i az nie chce mi się wierzyć ze tak się mogło popsuć. Wszystko zależy od ludzi, zespołu.
biber 2016-02-02 08:40
To musiały być czasy kamienia łapanego ludzie to akurat bardzo właścicielowi lub większej liczbie władzy bo nie wiadomo kto rządzi bardzo przeszkodząją oj bardzo najlepsze byłyby zwierzęta taka na przykład trzoda chlewna byle co dasz nie odpowie i będzie znosić razy.... szkoda słów
kabaret 2016-02-02 08:46
Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie.
3
kokiterusza 2016-04-26 14:37
Chyba z czytaniem i rozumieniem tekstu też jakieś problemy panie dfh....nikt tu nie hejtuje tylko pisze jak jest. A skoro ktoś się nie odnajduje to niech zjeżdża po białej łące z Maleńczukiem i nie zawraca głowy :)
bakuś 2016-05-12 09:14
No właśnie a tu nikt nikogo nie obraża tylko pisze jak jest w końcu to miejsce w którym pracownicy mogę podzielić się opiniami. Boli? nie sądze - bo do tego trzeba mieć przyzwoitość, poczucie godności i szacunek do ludzi którzy ciężko pracują zamiast................ jeździć na kolejne wakacje
batuś 2016-06-20 12:45
Poziom tego zapytania jest niski bardzo niski.... Ciekaw ja jestem kto to taki mistrz mistyfikacji pisze pod podpuchę ( sprawdzić w słowniku sprawdzić )

PREMIA kto kiedy i gdzie słyszał .... hahahaha
Tyn 2016-07-13 20:28
Wiesz co, nie wydaje mi się, abyś miał rację kolego ponieważ firma jest w tym momencie w swoim rozkwicie i coraz lepiej jest, więc to co mówisz to jawna nieprawda. Kasa jest zawsze na czas a słyszałem nawet plotki o podwyżkach dla każdego pracownika
PP 2016-12-05 02:33
Serio? Panie Piotrze....:)
Wyzwolony z POLEXPO 2017-02-05 09:22
Niestety też pracowałem w tej "firmie". Te dobre zdania to raczej wypisyja właściciele albo z ich polecenia wystraszeni pracownicy.NIE da się cokolwiek dobrego napisać.Zgadzam się,że firmę prowadzi "Szaleniec".Często pod "wpływem". Do pracy przyjmuję kogokolwiek z ulicy; pijak,ćpun...nieważne,byle się kręciło...W pracy alkohol i inne....przyjemności-na porządku dziennym.Doceniany jest tylko pracownik donosiciel i nie musi nic innego robić....Materiały,meble na wystawy często przerabiane w prymitywny sposób i często z odzysku z innych wystaw.Trzeba być baaaaardzo zdesperowanym by się odważyć tam pracować albo z nimi współpracować....Możliwe to będzie TYLKO w przypadku zmiany "prezesa"....czyli jak to ktoś napisał "dużego 40-letniego dzieciaka który bawi się w biznesik..
P.S. Jeżeli "RUMUN" to twoja prawdziwa narodowość,to Panie Stefanie pracowaliśmy tam w tym samym czasie...
2
Hanna 2017-03-28 16:26
A co możecie zaliczyć do pozytywów pracy w tym miejscu?
asmodeus 2017-04-28 12:59
jak naj dalej od tej firmy i pana Piotra K kokainisty co okrada ludzi z ciezko zarobionych pieniedzy
Zostaw swoją opinię o Polexpo Exhibitions Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polexpo Exhibitions Sp. z o.o.