brak logo

Drewno Centrum

Pruszków

Opinie o Drewno Centrum

kolos 2011-03-08 12:41:30
niska pensja w biurze mimo, że sporo roboty. nie płacą za nadgodziny nikt nie zna języków, a firma czasami współpracuje z zagranicznymi dostawcami. jest miła atmosfera dopóki nie powiększysz rodziny.rzadko która dziewczyna ma możliwość wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim.
anonim 2011-05-27 15:19:43
W firmie jest fajnie dopóki się nie zajdzie w ciąże. Potem już nie ma powrotu.
Mikas 2013-02-04 13:53:26
Współpracowałem z DREWNO CENTRUM SP. Z O.O. trochę czasu i nie mam im nic do zarzucenia! Polecam!
1
Mobilny 2013-02-17 18:29:48
To dlaczego [usunięte przez moderatora] już nie współpracujesz z Tą firmą skoro było tak "uroczo" ?
ktoś 2013-03-15 10:36:54
MIejsce zwyczajne bez porywów, ludzie fajni. Niestety co piątek jest ryzyko, że ktoś zostanie zwolniony ot tak bez powodu ...
Mobilny 2013-03-22 13:39:08
Zgadza się , często słyszanym tekstem jest "za całokształt"
1
Mobilny 2013-04-08 17:01:44
No proszę firma nadal zachowuje swe siły "przeróbcze" - muzina zrobił swoje.... następny proszę - tym razem jako spec od administracji - czy także ktoś usłyszał bzdurne "za całokształt" ?
1
por 2014-02-14 15:56:59
Nie jest to firma z którą można współpracować . Nie potrafią przyznać sie do swoich pomyłek ,błędów , nie polecam jako partnera w interesach
nikt 2014-02-14 19:19:28
Zgadzam się z opinią "por". Do czasu zmian, jakie nastąpiły na samej górze DC, w 2012-2013r, było nawet jako, tako, później to już tylko co raz gorzej,a o co chodziło, to może później napiszę. Ocenę jaką dałem jest,jak na dzień dzisiejszy,jest trochę na wyrost. No cóż trzeba im życzyć "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"...Były zniesmaczony partner...
Frank 2015-01-31 20:27:13
Faktycznie temat upadł ale to fajnie, że ktoś go odświżył chociaż myślałem, że teraz to będzie zdecydowanie łatwiej znaleźć jakąś pracę wchodząc w takitemat bo widziałęm ze ostatnia wypoweidz była 14 dni temtu to myślałem, że takie nowości tutaj . a tutaj tylko odgrzanie tematu - cóż pozostaje czekać na kogoś kto coś wie.
1
Ex-procownik 2015-04-17 14:14:18
Pracowałam (łem) w siedzibie głównej tej firmy. Niestety nie mam dobrego zdania o kadrze menadżerskiej. Ludzi traktują jak motłoch, kultura osobista pozostawia dużo do życzenia. Przeklinanie w obecności klientów i personalnie skierowane wyzwiska do pracownika przez jednego z dyrektorów jest na początku dziennym. Płaca bardzo niska, za to, pracy tyle że nie idzie się obrobić. Socjal nie istnieje, żadnych premii i podwyżek. Nadgodziny nie wypłacane i nie oddają godzin. Na szkoleniach z BHP uczą cię jakie ty masz obowiązki i na siłę wmawiają ci że nie masz żadnych praw, a jak masz to ciężko je wyegzekwować. Co do zespołu to ciężko coś napisać ponieważ jest tam bardzo duża rotacja, ludzie sami nie wytrzymują lub zostają zwolnieni tylko dla tego że upominają się o swoje. Odradzam pracę w tej firmie.
2
arunia 2015-06-13 00:44:35
fajnie że takie forum powstało.Po przeczytaniu wszystkich postów boje się podpisać z nimi umowy a tyle obiecywali
świeżynka 2015-09-01 22:36:49
Własnie zakonczyłam z nimi wspólpracę, dla nich odeszłam z dużej firmy gdzie miałam socjal i umowe na czas nieokreslony. Po okresie probnym przejżeli moje świadectwo pracy i okazało się ze jak się ma dzieci to nie ma tam dla takich osób miejsca, dzieci chorują i bierze się wtedy L4, w dniu konca umowy powiedzieli mi ze moga dac mi smieciowa umowe zlecenie- porazka , brak szacunku dla pracownikow a pensja taka ze pozal się Panie Boże do opiekunki musiałam doplacac bo zarabiała wiecej niz ja. Zdecydowanie odradzam.
4
Ja 2015-09-16 20:12:50
Podobno Drewno Centrum mieści się w Pruszkowie i Piasecznie. Jaka jest ich dokładna lokalizacja w Piasecznie - wiecie może ?
Będę wdzięczny za informację.
Trurl 2015-09-17 08:37:41
Julianowska 10a naprzeciwko serwisu Premio
Markus Aurelius 2016-01-29 15:03:26
Weź przeczytaj swoją wypowiedź ponownie i zastanów się, czy aby na pewno była ona w związku z tematem tego portalu, a już na pewno czy zawiera jakieś sensowne przesłanie. Bo ja w Twoim wpisie, poza tym co Ci się wydaje, nie widzę absolutnie nic więcej.
Ida 2016-02-11 00:11:35
W koncu podpialas ta umowę pracujesz i jak jest?
Ida 2016-02-11 00:11:37
W koncu podpialas ta umowę pracujesz i jak jest?
Ida 2016-02-11 00:12:12
W koncu podpialas ta umowę pracujesz i jak jest?
Alice 2016-02-19 22:46:02
Z tego co się orientowałam to firma się szybko rozwija i otwiera nowe oddziały. Do obecnych też są nowe ogłoszenia z ofertami pracy.
bb1700 2016-03-01 11:39:28
Witam
aplikuje do tej firmy na stanowisko kierownicze, i po przeczytaniu opinii zamieszczonych na forum bardzo mocno zastanawiam się nad podjęciem zobowiązań wobec tak przedstawianej firmy..... Mam obecnie pracę z umowa na czas nieokreślnony z nie najgorszą płacą ale bez możliwości dalszego rozwoju .... mhhhh i martwię się ze mogę wpaść z deszczu pod rynnę ... :) bardzo proszę o jeszcze więcej opinii , jakie są formy zatrudnienia pracowników ? jak duża jest rotacja ? czy pracownicy sa doceniani przez szefostwo ? poza oczywiście finansami ... jakie są godziny pracy całego zespołu ... Będę wdzięczna za jak najwięcej informacji być może uda mi się je przefiltrować i wyciągnąć słuszne wnioski...
AK-47 2016-03-01 21:13:45
- forma zatrudnienia to umowa o pracę
- rotacja pracowników naturalnie jest ale raczej nie można jej nazwać dużą, zależy jakimi wskaźnikami się ją mierzy.
- pracownicy są doceniani premiami finansowymi
- zespół pracuje od 8 do 16 z wyjątkiem magazynu i sklepów
bb1700 2016-03-02 09:18:29
czyli AK-47 polecasz tę firmę pomimo nagromadzonych negatywnych opinii ? oczywiście zdaje sobie sprawę ze takie opinie rodzą się z różnych powodów i nie zawsze są adekwatne do zaistniałej sytuacji .... ale szukam firmy która da mi satysfakcje z wykonywanej pracy na lat wiele a nie tylko na rok czy dwa .... również nie chciałabym zostać oszukana tak jak pisali poprzednicy : zwolnienia za całokształt czy zaproponowanie umowy zlecenie po okresie próbnym na umowę o pracę .... taka sytuacje uważam za oszustwo - skoro firma chce ze mną współpracować i wiąząć się na przyszłość to dlaczego stawia pracownika "pod murem "i zamiast polepszać warunki zatrudnienia zdecydowanie je pogarsza ?!taka postawa rodzi niepotrzebne frustracje , niedomówienia i zdecydowanie obniża motywacje do pracy .... a jak szkolenia dla pracowników - mozna liczyć na rozwój kompetencji ?
zk 2016-03-07 08:22:33
Witam
bardzo proszę o opinie o tej firmie jak kształtują się zarobki jaki socjal jakie kierownictwo i zarząd jaka atmosfera panuje ... Będę wdzięczny za wszelkie info...
Monika 2016-04-19 08:43:06
Byłam na rozmowie rekrutacyjnej, pierwsze wrażenie ta firma robi bardzo pozytywne. Dyrektor Handlowy i Dyrektor Logistyki, to Panowie bardzo z firmą zżyci i widać, ze zależy im i na ludziach i na procesach. Nasze drogi niestety się nie zeszły, ale tej rozmowy nie da się zapomnieć. Przede wszystkim nie dostaje się pytań z serii: "gdzie się P. widzi za 10 lat"...
Atutem tej firmy jest też lokalizacja, siedziba jest tuż przy zjeździe z obwodnicy. Generalnie, jeśli pojawi się odpowiadająca Wam oferta, myślę, że warto wysłać CV.
Monika 2016-04-19 10:34:39
Aplikowałam na Kierownika Działu Obsługi Klienta
Monika 2016-05-06 09:43:35
Nie dogadaliśmy się co do zarobków :)
1
Paula 2016-05-10 15:48:12
Potwierdzam kierownictwo jest do bani.
4
darek 2016-06-02 21:21:14
ile zarabia osoba na stanowisku magazyniera?
Monika 2016-06-13 11:52:59
Nie mogę podać dokładnej kwoty. Mogę tylko powiedzieć, że stawka była niższa od tego co teraz zarabiam u "starego" pracodawcy. A nie chciałam zmieniać pracy na gorzej płatną.
ciekawski 2016-07-13 15:06:13
ile może zarobić kierowca?bo jest oferta pracy na kierowce!
weronika 2016-07-13 15:10:47
no to róznie, na pewno zalezy wszystko od Twojego doswiadczenia no i też od ilości godzin, które przepracujesz.. zastanawiam się tylko jak można u nich zarobić na nadgodzinach, ale ogólnie słyszałem, że tak z 3000 zł to najmniej.
Zostaw swoją opinię o Drewno Centrum - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drewno Centrum