brak logo

euroffice s.c

Kraków

Opinie o euroffice s.c

anonim 2009-05-15 09:44:03
Słowa kojarzące się z euroffice s.c (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w euroffice s.c:
Najbardziej nie podobało mi się w euroffice s.c:
ogi 2009-12-16 00:23:13
(usunięte przez administratora)oczywiscie na umowie srednia krajowa...atmosfera w pracy nie do wytrzymania......mocno nie polecam tej kilku-osobowej firemki z szefami patrzacymi na rece na kazdym kroku....i jezdzacymi za swoimi przedstawicielami
1
soul 2010-02-15 23:01:25
mógłbyś przybliżyć jakieś szczegóły pracy dla tej firmy ?
rynek pracy dzisiaj taki, że na prawde nie w czym wybierać, a jestem zainteresowany współpracą z nimi jako ph
2
guz26 2010-10-28 20:04:26
Ja nie nazekam pracuje od jakiegos czasu. Sprzedaje na wyznaczonym poziomie premie dostaje - kasa calkiem niezla. Auto mam tez przyzwoite. Natomiast jeśli ktos nie sprzedaje to nie moze liczyc na premie wtedy tylko gola pensja - ale moim zdaniem na przyzwoitym poziomie. Szefowie faktycznie pilnuja i robia wizyty w terenie ale jest to normalny coauching jak wszedzie. A garazu nie ma zreszta ciezko by go bylo zrobic na I pietrze gdzie sa biura
1
papik 2010-10-29 08:11:56
Napisz coś więcej. Byłem wczoraj na rozmowie firma wyglada ok. wzbudza zaufanie. Koncernem na pewno nie są ale może to i lepiej. Zastanawiam się nad wspólpracą jako PH
guz26 2010-10-29 22:40:07
Standardowa praca PH. Przed przyjęciem do pracy wstępne szkolenie przygotowujące do pracy, potem coaching w terenie. Dostajesz umowe na okres próbny 3 miesiące. W tym czasie musisz zacząć zwiększać obrót na terenie. To nic trudnego jeżeli przykładasz się do roboty i lubisz taki rodzaj pracy. Jeżeli nie zaczniesz sprzedawać w trzecim miesiącu z czym ja nie miałam trudności to musisz się liczyć że nie przedłużą ci umowy. Natomiast jeżeli sprzedajesz i robisz plany dostajesz premie a czasem nawet dodatkową kase. Napewno są na rynku lepsze firmy ale też sporo gorszych. Moim zdaniem nie jest źle
Darek 2013-11-28 21:50:23
kierowca, rozumiem, że w euroffice stawka jest godzinowa, nie płaca dodatków za kilometrówki, czy za oszczedne spalanie? Mandaty pokrywają?
Marcin 2013-12-18 09:44:33
stawka nie jest godzinowa tylko stała. nie ma dodatków ogarnij się. oszczędne spalanie? chyba opier**l za za duże spalanie w drugą stronę nic z tego. mandaty pokrywają? żarty... proste że nie a spróbuj nie rozwieźć to będzie gadane... nie masz jak wjechać na strefę? ich to nie interesuje. ma być zrobione, możesz wjechać na zakazie albo stanąć 3 ulice dalej i nosić w rękach... tylko jak nosić 10 zgrzewek wody? jak już wcześniej ktoś pisał, za nadgodziny nie płacą a nadgodziny to norma w pphu euroffice... byłem się kiedyś upomnieć o kase z nadgodzin to uslyszalem ze wyjde wcześniej w lecie... a w lecie nagle trzeba dbac bardziej o auto jezdzic na myjke robic zakupy w selgrosie bo jest na to czas... wniosek prosty, zawsze będziesz w plecy z godzinami... nie mowiac o tym ze 3 razy w miesiącu selgrosa trzeba robic przed praca... powodzenia ...
Marcin 2013-12-18 09:58:37
mam pytanie do admina. gdzie są pozostałe opinie o euroffice? przecież było ich znacznie więcej... tych prawdziwych czyli nieprzyjemnych... po o się tu pisze opinie skoro zostają one usunięte? to mówi samo za siebie...

najlepsze są opinie pochwalne (pisane najprawdopodobniej przez szefów) hehe co za bzdury...
Marcin 2013-12-31 00:42:11
nie polecam podejmować pracy w euroffice chyba że nie masz wyjścia. zatrudnisz się to sam zobaczysz jak jest. po pewnym czasie się zwolnisz albo Cię zwolnią - nie wytrzymasz nerwowej atmosfery i słabych nieadekwatnych zarobków. nie ma osób zadowolonych z pracy w euroffice - zarówno byli pracownicy narzekają (co w jakimś stopniu szefowie mogą tłumaczyć goryczą spowodowaną zwolnieniem) jak i aktualni pracownicy (kierownik, przedstawicielki, kierowcy)... ogólnie powodzenia. zdecydowanie już lepsza kurierka, przynajmniej kasa zdecydowanie lepsza
marcin 2014-01-01 12:32:40
ta niższa kwota.
gościu 2014-02-18 22:12:19
prosze was... jakie nadgodziny? premie? socjal? to dopiero dowcip! umowa o dzielo to standard dla wszystkich w tej firmie a jak po kilku miesiącach umowe o prace dostaniesz to oczywiscie jest to najniższa krajowa. (usunięte przez administratora)A ta reszta to też grosze. Atmosfera nerwowa. I jutra nie możesz być pewien. Co jakis czas jest tam rekrutacja bo pracownicy kierowcy i przedstawiciele zmieniaja sie co chwile.
marcin 2014-03-03 17:49:59
lukas to wpadaj do euroffice bo płacą składki. zobaczymy ile popracujesz. nie wiem czy jest tam kierowca ze stażem chociażby rocznym obecnie... a o czym to świadczy?
pracownik 2014-03-03 19:35:35
w sumie jeśli chodzi o ogłoszenie o pracę to mają cały czas od kilku lat. w ogóle go nie ściągają ze strony... na wszelki wypadek cały czas jest rekrutacja... hehehe dobre no nie?
Piotr 2014-07-14 15:51:48
forum ucichło bo po co pisać w kółko to samo? jest lipa
EUROwendzidło 2014-11-24 22:35:10
PANIE EUROFFICE PROWADZI PAN TA FIRME KTORA OSZUKUJE LUDZI I GITARA
1
ilonka 2015-01-29 12:03:43
czasem jest bardzo łatwo odróżnić zwykły hejt czy to, że ktoś się chce po prostu zemścić na danej osobie czy na swoim byłym szefie tak naprawde.Mam nadzieje, że teraz będzie tylko na plus wszystko w tej firmie, bo widze, że zaczęli stawiać na rozwój, może to przyniesie jakieś rezultaty naprawde większe.
jacek 2015-03-30 13:24:51
Z tymi hejtami też bardzo różnie bywa, miejcie to na uwadze. Ludzie w dzisiejszych czasach lubią sobie dopiekać na każdym kroku. Euroffice zajmuje się artykułami potrzebnymi w każdym biurze jak piszą. Z resztą chwalą się, że mają aż ponad 5500 artykułów, więc na pewno jest w czym wybierać. Aż chyba sam się skusze
beti 2016-08-05 11:51:41
Jeśli ktoś nie ma doświadczenia jako ph to dobra firma zeby je zdobyć?
df 2016-08-05 15:40:42
@beti na kazdym stanowisku przeciez jest szansa na to zeby jakies tam doswiadczenie przeciez zdobyc..
Zostaw swoją opinię o euroffice s.c - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie euroffice s.c