brak logo

Colpak

Gorzów Wielkopolski

Opinie o Colpak

anonim 2009-05-15 09:37:31
Słowa kojarzące się z Colpak (po prostu moja firma):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bobry.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są OK.
Od jakiej stawki można negocjować pensję? Zależy od zakresu obowiązków
Najbardziej podobało mi się w Colpak: ciekawa praca
Najbardziej nie podobało mi się w Colpak: kryzys, który ją dotknął
anonim 2011-08-29 15:59:52
ŚCIEMA
1
Czytelnik 2011-12-15 16:21:38
jeszcze nikt prawy nie napisał, więc zrobię to ja.
W firmie nie można awansować, nie dostaniesz podwyżki jak nie należysz do "trójcy", ciągłe rotacje, szef konfliktowy z własnym ego, jak ktoś jest mądrzejszy to już panikuje bojąc się, zwalnia nie patrząc na nic.

szuka naiwnych za niewielkie pieniądze, którym obiecuje złote góry

nie polecam, a wręcz odradzam, a wręcz przestrzegam
1
Fizol 2013-06-24 21:04:28
Nie warto tam pracować , dyr pokręcony z maniakalnym nastawieniem. Zarobki -bieda
1
były pracownik 2013-06-27 18:50:51
Delikatnie mówiąc nie polecam. Ta firma to jedna wielka kpina a (usunięte przez administratora) to obłudnik i cwaniak. Tak samo (usunięte przez administratora)
2
kalafior 2013-07-02 08:42:03
pracowałem tam niedługo.wszyscy nienawidzą pana dyr T.
ta 2013-07-11 11:35:15
NIe polecam "firmy" strata czasu, nerwow, itd. Nieustanne sciemy, kombinatorstwo, kompletny brak logiki, dziwne, ze taka firma w tych czasach jeszcze istnieje.
1
anżi 2013-08-05 17:51:05
Buc (usunięte przez administratora) już nie pracuje, został zwolniony. Pozostało jeszcze dwóch cwaniaczków, ale na nich też przyjdzie czas.Są tacy pewni siebie, a niedługo obudzą się z ręką w nocniku...
Y 2013-08-27 15:03:30
ZARABIA SIĘ NAJNIŻSZA, O ZAPŁACIE ZA NAGODZINY ZAPOMNIJ. OCZYWIŚCIE JEST PREMIA ALE JEST ZABIERANA ZA BYLE CO. A ZE (usunięte przez administratora) ZWONILI O CHYBA JUŻ ZA POŹNO FIRMA POD MŁOTEK
kolo 2013-10-03 10:44:15
COLPAK został kupiony przez spółkę STENQVIST.Może teraz będzie lepiej i zacznie wszystko śmigać jak należy.
artysta 2015-01-28 02:57:25
no widze ze nic sie nie zmiania w temacie i nikt nie napisał więcej... cóż trzeba na własną rękę szukać gdzieś indziej informacji albo ufać starym wpisom które nie za bardzo pokazująca co to za praca colpak oferuje. jesli jednak ktos sie zdecyduje cos napisac to czekam - prosze o to bardzo serdecznie
techmech 2015-01-28 15:02:32
nic sie nie zmienilo - przelozeni pokloceni z wlasnym ego
2
Koniu 2015-06-07 17:16:32
Witam, czy może ktoś napisać coś na temat pracy w tej firmie? Jakie zarobki, jakie zmiany, czy weekendy wolne?
Anonim 2015-11-03 06:55:31
Gdyby kierować się tym co ktoś napisał o firmie 5 lat temu to nigdzie nie byłoby pracy. Pracę i atmosferę tworzą ludzie jak się nie przyłożysz to nie będą mieć z Ciebie pożytku ale jak pokażesz na co Cie stać to mogą to wykorzystać. Jeżeli firma jest tak długo na rynku znaczy że nie stoją nad ludźmi z batem i dają miskę ryżu.Także, zamiast się sugerować warto spróbować i wzbogacić swoje cv o nowe doświadczenie.
bylem_ale_sie_zmylem 2016-01-06 04:36:33
Opinia nie jest aktualna i dotyczy przeszlosci, ale watpie, zeby cos sie zmienilo.
Ludzie obudzcie sie, firma sie rozwija? Firma sie cofa w rozwoju, kiedys byla liderem w europie, praca na trzy zmiany i masa ludzi, a za czasow pewnego ... firma podupadla masakrycznie i jest ciezko, dziwnie, ... Jak ktos pisze, ze tworza atmosfere ludzie, a wczesniej ktos pisze, ze ludzie - niestety przelozeni sa/byli "dziwni" to oznacza jaka jest atmosfera. Nie ma co liczyc, ze ktos cie doceni, tylko, nastaw sie ze bedziesz lecial za darmo nadgodziny, ktorych nie bedziesz mogl odmowic, a do tego wszystko z ryjem, pod batem, na wczoraj i nikogo nie interesuje, ze sie nie da, a jak sie postawisz to z reguly wylatujesz... To ma byc rozwoj?
Niektore opinie tutaj normalnie rozpisane jak za komuny, firma nadal istnieje, na pewno sie rozwija, nie po prostu jakims cudem jeszcze nie zbankrutowala, chcociaz poszla przeciez juz pod mlotek, wiec ... o jakim rozwoju tutaj mowa?

Jakies karty multisport, opieka medyczna, itd. to nie to, przynajmniej kiedys nawet rozmowa na taki temat byla zakazana :D Jak ktos wypisuje, ze zarobki najnizsze mozliwe i ze wlasciwie wyzysk, to czy mozna sie spodziewac jakis cudow?

Tym wsyztskim piszacym jakies propagandowe opinie, ze na pewno jest fajnie, ze rozwoj, ze wszystko zalezy od ludzi itd., proponuje sie zatrudnic i zobaczyc jak jest "fajnie" przynajmniej kiedys bylo "fajnie", uraz psyhiczny gwarantowany :-)

Moze teraz jest inaczej, ale watpie, trzebaby bylo "wyplewic" troche osob.
Obecny 2016-02-26 13:19:32
Jednym słowem co się dzieje: TRAGEDIA
3
seba 2016-03-06 17:43:37
Chciałabym złożyć papiery do colpaka przyjmują cos sie tam z pracą dzieje?
seba 2016-03-10 16:49:14
dzisiaj widziałem ogłoszenie na OLX poszukuja pracowników, ja juz znalazłem prace wiec dla mnie nie aktualne
sloniu 2016-04-21 05:31:14
Na extrudor szukają
leon 2016-04-27 19:14:59
Czy jeszcze szukają pracownika na stanowisko elektromechanika, jak wygląda praca na tym stanowisku w tej firmie, jaka atmosfera między ludzka panuje w Colpaku.
albert 2016-04-29 04:43:28
Zarobki oki okolo 5 tysi ludzie tez spoko robota ok tragedii nie ma na pewno szukają do obslugi zgrzewarki na 3 zmiany
bo 2016-05-09 09:26:49
Świetnie że zarobki są tutaj na poziomie 5 tysięcy złotych @albert. Przecież o takie stawki teraz dość trudno.
Anonim 2016-11-15 10:12:12

Skoro potrzebna jest aktualizacja to podejmę się tego zadania, postaram się być jak najbardziej obiektywny.
Jeśli szukacie firmy i oczekujecie rozwoju, a właściwie to jeśli oczekujecie czegokolwiek od pracodawcy to omijajcie szerokim łukiem. Brak jakichkolwiek szkoleń, brak możliwości rozwoju osobistego. Po przejęciu przez Stenqvist jest jeszcze gorzej, wszyscy mówią, że długo już nie wytrzymają i tak szczerze to nie wiem, co tam jeszcze robią.
Człowiek który przejął obecnie zarządzanie produkcją jest dobrym mechanikiem, ale nie ma żadnego pojęcia o zarządzaniu, jedyne metody stosowane w Colpaku to krzyk i nagany, a jak nie pasuje to "nikt Cię nie trzyma na siłę".

Generalnie firma dla masochistów, wszelkie przejawy myślenia są tu tępione w zarodku - masz pracować, a nie myśleć.
4
AGA 2016-11-30 10:03:23
KONTAKT TELEFONICZNY Z FIRMĄ NIE MOŻLIWY ,DOSTANIE SIĘ DO NIBY "KADR" NIEMOŻLIWE FIRMA NIE GODNA ZAUFANIA
Zostaw swoją opinię o Colpak - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Colpak