brak logo

ALPEX -czechy

Czechy

Opinie o ALPEX -czechy

kombajnerek 2010-10-13 15:18:04
niewolnictwo ,praca praktycznie non stop,place nieadekwatne do czasu i rodzaju wykonywanej pracy ,nie polecam ,10 lat przepracowałem i szkoda tych lat
anonim 2010-10-26 14:20:11
kombajnerek - 2010-10-13 15:18:04

niewolnictwo ,praca praktycznie non stop,place nieadekwatne do czasu i rodzaju wykonywanej pracy ,nie polecam ,10 lat przepracowałem i szkoda tych lat

a jakie zarobki? mniemam że byłeś kombajnistą, ścianowym? pozdro
1
franek 2012-08-08 13:28:07
banda[usunięte przez moderatora] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cala komunistyczna smietanka tam nieudolnie zadzi a wodzem jest guru ktory przebywa na hotelu i zajmuje sie praniem muzgow tej chaloty
4
łuki 2013-06-23 16:29:21
Mam pytanie chciałbym się dowiedzieć czy w alpexie płacą wszystko na konto polskie czy w biurze wypłacane są dodatkowe pieniądze za prace i jak to jest z paskami.Proszę o opinie Szczęść Boże.
4
asa 2014-11-14 20:58:11
czy ktos moze odpowiedziec na wyzej wymienione pytania ? Bardzo prosze
maga 2015-01-09 15:15:55
Mąż dostaje ok 3500zł za prace w systemie 6/2. Biuro co chwile coś kombinuje i robia przekręty z kasą. Jeżeli masz możliwosć innej pracy za równie godne pieniądze to odradzam
1
załamana 2015-01-10 10:12:20
Alpex totalne dno ,teraz nie jest tak jak było i nie bedzie lepiej bedzie tylko gorzej ludzie z alpexu uciekaja z do niemiec itd. Nasi górnicy sa traktowani jak tania siła robocza, jak śmiecie.
1
agnes 2016-05-14 09:58:49
A wiecie, czy warto przeszukiwać ich stronę internetową? Są tam czasami oferty?
Zostaw swoją opinię o ALPEX -czechy - Czechy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALPEX -czechy