brak logo

TPD

Koszalin

Opinie o TPD

lulu 2011-01-03 13:41:58
Praca ciężka, nie wdzięczna, warunki tragiczne i płaca minimalna ! Zdecydowanie nie polecam !
3
anonim 2011-01-11 19:33:09
zgadza sie, placa najnizsza krajowa, a obowiazków duzo.....nie oplaca sie.szukajcie lepszej roboty i do TPD nie idzcie
1
nika 2011-03-06 18:08:29
a dlugo tam pracowales / as w jakich godzinach i dniach tygodnia ?
anonim 2011-03-07 18:51:27
praca w godzinach 12-18, sob 10-14, 6 dni w tygodniu za najniższą krajową lub i mniej beż premii, socjalu, nagród itp
2
nika 2011-03-10 16:02:28
a atmosfera jaka tam panuje :/ widze ze same negatywy tu sa :/ az sie boje myslec :/ ze naprawde tam kazdy zlewczo jest traktowany i byle jak nawet mlode osoby
jm 2012-11-07 19:21:16
jasienku nie klam bo wcale tam nie pracowales :P
zniesmaczona 2013-02-01 16:16:14
Szczerze nie polecam... Ta instytucja nie powinna istnieć........ Nazwa powinna się zmienic na Towarzystwo Wzajemnej Adoracji ...
nowa 2013-05-19 22:35:48
Ogólnie to szału tutaj nie ma.Zarobki zależne od stanowiska np kierownik-wychowawca 1900zł brutto za 3/4 etatu.Umowa na czas określony.Dużo obowiązków,małe szans na pomoc trzeba liczyć na wolontariuszy, oczywiście jeśli się znajdą chętni.Zależy gdzie chciał byś pracować,bo jak w jakiejś niniejszej miejscowości niż Koszalin to dobrze się zastanów.
wedel 2013-07-02 16:08:42
NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jadzia 2013-10-11 12:44:00
Ta firma to tragedia! Wymagania od pracowników wielkie za minimalną krajową oczywiście 3/4 etatu wiec wychodzi ok 800 na rękę. nadgodzin sporo za które nie płaca można odebrać jak się uda dogadać- z tym też bywa kiepsko. umowa na stałe
-"nie zatrudniamy na czas nieokreślony". O ksera i pomoce też się trzeba naprosić a i tak nie wiadomo czy coś się dostanie. i jeszcze jedna istotna kwesta- pod opieka dzieci od 6 lat do 18 a te 4latki to są ale jakby ich nie było- wiec jak się coś stanie to twoja wina ale niezgodzenie się nie wchodzi w grę.
I sam fakt że w pup co chwile jest ogłoszenie (warunki płacy zawsze zawyżone) daje do myślenia.
NIE POLECAM szkoda czasu i nerwów
wanda11 2013-11-30 13:52:41
Kłamstwo,kłamstwo,przekręty,gdzie jest prokurator!!!! szkoda tylko dzieci dla tych....!
5
anonim 2014-03-13 10:56:35
A pracowałaś w TPD?Ludzie, którzy tam parcieją to robią dużo dobrego dla innych,gorzej z przełożonymi ,którzy swoich pracowników mają za nic.(usunięte przez administratora)
robek 2014-04-08 22:32:59
w 2011 były opinie, że nie polecają, ciekawe czy to się zmieniło, w końcu minęły już prawie 3 lata...
kabi 2014-04-10 19:10:18
na pewno pracują w TPD jacyś prawnicy i psychologowie i raczej w te stronę powinieneś szukać możliwych stanowisk
koczo 2014-04-14 13:24:38
tak, pracują, ale będąc po psychologii czy też prawie to jednak lepiej skierować swe zainteresowania w inną stronę
nikiwz2z 2014-07-03 07:32:26
a ja tam pracowałam 2 lata i jestem bardzo zadowolona, praca z dziećmi jeżeli jesteś do tego stworzony to o to chodzi, a jeżeli nie i jesteś typowym leniem, lewusem to szukaj pracy np. przy zbiorze truskawek, a nie szukaj pracy z podejściem plotkarza u boku dzieci!!!!!!!!!!
2
rama 2015-02-22 02:17:37
To TPD to towarzystwo przyjaciół dzieciom, przeczytałam że są organizacją porzydku publicznego, ale własnie nigdzie nie mogłam odszukać czy jeśli to pod szyldem takiej organizacji działa to są tam tylko wolontatriusze czy na etat też zatrudniają? jestem po pedagogice i włąśnei szukam jakieś pracy chociaz trochę powiązanej z zawodem
uratowana 2015-08-14 23:16:32
Tam pracuje taki jeden gośc M. S. Zajebisty facet, uratował mi życie! Jakby świat miał tylko takich gości byłby idealny. Niech mowią co chcą!
2
Andzia 2016-05-19 20:44:17
Odkąd odszedł Mariuszek i Jurek jest ok.
1
Pracownik 2016-06-28 20:20:18
Vice -prezes i Prezes
Pracownik 2016-07-26 11:23:06
kasa zależy od stanowiska. Zależy czy wychowawca czy pomoc wych; nauczyciel czy pomoc nauczyciela itd. .
andrzej 2016-08-03 23:06:38
Jak trafisz pod opieke sprzataczki to uciekaj, chyba że się sprzedasz i bedziesz kpusiem.
ag 2016-08-03 23:36:42
Podobno dalej dyrektora do st. Bielic szukają, nikt nie chce?
3
Ala 2016-08-26 09:14:55
... a mi się wydaje Andziu,że bardzo poprawiło się odkąd ,,odeszła'Gosia S.
Pracownik 2016-09-20 09:02:23
Rozmowa u nas przebiega normalnie. Najpierw ogłoszenie, wybór ofert, rozmowa kwalifikacyjna jedna lub dwie i do ... pracy. :)
Pracownik 2016-09-23 23:00:44
Normalnie to normalnie. Nie pytamy z ustaw czy regulaminów patrzymy na osobowość, szukamy cech charakteru które wg. Nas są niezbędne do pracy.
Pracownik 2016-09-26 08:52:03
Nie ma idealnych cech. Wszystko zależy od stanowiska i od tego czynników pośrednich np. szukamy kogoś z prawem jazdy innym razem oprócz wyksz. musi miec doświadczenie a przy kolejnej rekrutacji doświadczenie nie jest wymagane itd . , tak to mniej wiecej wygląda.
Zyczę szczęścia w rekrutacjach.
Betsy 2016-10-15 00:47:59
Jestem bardzo zadowolona. Jest dobra atmosfera, pensje na czas, szacunek do pracowników
ehniek 2016-10-15 09:33:50
@etsy a powiedz na jakie wypłaty można liczyć? Bo wiesz atmosfera to jedno (wiadomo jest ważna) ale pensja to drugie. Ja mam już dość pracowania za psie pieniądze więc chętnie się dowiem na ile tutaj konkretnie płacą
Zostaw swoją opinię o TPD - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TPD