brak logo

Matmax Systemy Sprzątające Jacek Majcherek

Szczecin

Opinie o Matmax Systemy Sprzątające Jacek Majcherek

słodka 24 2014-03-26 23:11:43
sklep naprawdę nie do życia nie da się tam pracować
1
Zyga 2014-06-08 13:45:07
Ta firma to nie jest żaden sklep , więc co to za idiotyczna opinia?
1
nowa 2014-07-12 07:56:55
Firma Matmax zwolniła starych pracowników, którzy pracowali od początku czyli od zaistnienia Hipetmarketu Tesco w Malborku.Obecnie przychodzą co chwilę nowi pracownicy,którzy szybko się zwalniają bo Matmax nie daje godziwych warunków pracy i płacy.Kierownictwo sklepu chcą wymienić firmę sprzątającą,ponieważ mają już dość ciągłych zmian i nowych ludzi,którzy kręcą się po sklepie i nic nie robią,Szczególnie panowie, zamiast pracować to stoją z ochroną i przeprowadzają dyskusję.Kiedy kierowniczka załogi jest obecna na zmianie wówczas udają że pracują a tak naprawdę walą ściemę,Kobiety są wykorzystywane przez panów i muszą wykonywać podwójną pracę.Za siebie i za panów.Panowie nawet jak widzą,że nie ma wózków to czekają aż kobiety je dostawią.A przy dużym ruchu klientów jest to naprawdę ciężka charówa.Matmax nie reaguje na skargi i Kierownik Regionalny uważa,że jest to normalne i że kobiety powinny wyręczać panów.Panowie walą ściemę a kobiety za te same pieniądze wracają do domu po pracy urobione po pachy.Nawet przerwę śniadaniową odebrali i od godzin pracy odjęli pół godziny. Matmax liczy 8-mio godzinny dzień pracy jako 7,5 godz i za to płaci marne pieniądze i umowy śmieciowe po których nie ma nawet zasiłku dla bezrobotnych. Miesięczne wynagrodzenie wynosi nieco ponad 700 zł netto w systemie trzech zmian. Jeśli Matmax nie zmieni swoich warunków pracy i płacy to ludzie dalej będą uciekali z Tesco w Malborku a w konsekwencji straci obiekt do udzielania swoich usług a później polecą inne sklepy i w końcu firma padnie.
2
gosc 2014-09-10 10:56:12
pracowalam w tej firmie i bardzo tego zaluje poniewaz pracodawca jest osoba nie kompetentna za takie marne grosze trzeba bylo zasowac w takiej atmosferze ze masakra z calym szacunkiem do Pana (usunięte przez administratora)ale naprawde nie nadaje sie na prowadzenie takiej firmy i organizowanie brygadzistow oraz ekipy nie polecam nikomu pracy w tej firmie
1
gwiazdka 2014-09-10 19:01:24
a mam pytanie wiecie jak jest na sklepie Tesko w Czechowicach Dziedzicach?? Bo chcialam sie tam zatrudnic czy warto??? Poradzcie
nowa 2014-09-11 09:50:22
Wszystko zależy od sklepu.Nie Tesco jest problemem a firma Matmax.Nie szanują ludzi, zatrudniają na umowy śmieciowe za marne pieniądze. Matmax wykorzystuje ludzi bo wiedzą że zawsze znajdzie jakichś idiotów do tej ciężkiej charówy, bo w Polsce jest duże bezrobocie.Dla pracowników jest to poniżająca praca za tak niskie zarobki.
gwiazdka 2014-09-11 10:19:51
dzieki za informacje.
maz i zona 2014-11-03 09:15:55
Śmieszna firma., psie piniadze , zapierdziel bez wytchnienia keszcze ci ukradna pol godziny pracukesz 8 a w rezultacie 7,5 . Smieszne szfostwo , nie zycze nikomu pracowac w tej firmie a szczegolnie wroclaw magnolia
1
kissme 2014-11-26 18:08:06
też pracowałam w tej firmie ot 25.10.2014 i do 25.11.2014 i zwolnili mnie z pretekstami Tesco kierownik i opowiedział ze jestem inna spytałam się jaka Ina nie dostałam odpowiedzi i jakież pretekst szukał i jeżcie nie dostałam omówi powiedziały ze po wi płacze dostane umowie matmax nie daje umowy i za godzinie 5,5 w Skierniewicach pracowałam w warszawie nikt nie mał zadnich zastrzeżenie do mojej prać i do mojej karnacyj i wyglądu
2
kissme 2014-11-26 18:08:20
też pracowałam w tej firmie ot 25.10.2014 i do 25.11.2014 i zwolnili mnie z pretekstami Tesco kierownik i opowiedział ze jestem inna spytałam się jaka Ina nie dostałam odpowiedzi i jakież pretekst szukał i jeżcie nie dostałam omówi powiedziały ze po wi płacze dostane umowie matmax nie daje umowy i za godzinie 5,5 w Skierniewicach pracowałam w warszawie nikt nie mał zadnich zastrzeżenie do mojej prać i do mojej karnacyj i wyglądu
Toruń 2014-11-27 23:02:40
Zabić Łysą pałe z Madmaxa , Płacą za mało kasy i zabierają gnoje pieniądze za śniadanie , żeby ten jebany gnój prezes zdychał 100 lat w Hospicjum , Huje zaharowujemy sie dla nich a płacą gówno nie pieniądze i jeszcze jakie warunki , żeby pozdychali gnoje !!!!!
4
Filipińczyk 2015-02-06 20:44:27
Łysy uciekł na Bali. Tam go szukajcie.
1
Utah 2015-02-08 08:21:52
Łysy już nie jest właścicielem tej firmy, , tylko firma z Warszawy I to od ponad Roku.
A ty alboś głupi albo mega odważny , Łysy w godzinę będzie wiedział kto to Filipińczyk
jak to przeczyta a wtedy lepiej żebyś był na filipinach.
angela 2015-02-25 14:54:17
Pracowalam juz kilku krotnie w tej firmie w gdyni i na karwinach i na kcynskiej.moge jedynie powiedziec ze sa bardzo duzzzzzze przekrety z godzinami czyli kierownictwo a szczegolnie teraz kiedy jest na kcynskiej kierownikiem pan adam pozwala brygadzistom dopisywac se godz czyli jak jest brygadzistka 4 godz to ma wpisane 8.kiedy zaczelam sie odzywac na ten temat to bardzo szybko zostalam oskarzona o to ze nic nie robie a mam w tym miesiacu w ciagu jednego tygodnia przepracowane 80godz gdzie zostawalam po 16 godz w pracy.bardzo sie ciesze ze juz tam nie pracuje.czyli jakie bylo kierownictwo takie jest do tej pory.najgorsza firma w jakiej pracowalam.wiec panie prezesie zatrudni w koncu pan ludzi zytelnych a nie ludzi ktorzy o prowadzeniu firma i ludzmi nie ma zielonego pojecia no chyba ze ma nam portret namalowac hehehehehehehehe.stawka 6zl na godz obuzajace a szczegulnie w 3miescie.
white_ali 2015-07-16 17:15:08
Nic się tam nie zmieniło. stawki te same,oszóstwa te same...śmieszne umowy. Wyzysk i krętactwo....
pawlicki 2015-07-19 22:38:56
Pracowałem w Tesco w Bydgoszczy 5 lat temu, tam był taki łysy co przyjeżdżał z wypłatą - wiecie ;-) . Jest lipa z robotą a oni szukają ludzi do pracy. Wiecie coś czy są ci sami ludzie jak się zmienił właściciel ? Kto ten bajzel przejął? Dalej tyramy za śmieciówkę ?
BARYTON 2015-10-01 11:01:07
JAK TAK CZYTAM WASZE WYPOWIEDZI TO WLOS I H.... MI SIE JEZY.PRACUJE W GDANSKU NA BELCE I JAK DO TEJ PORY NIE NARZEKAM.WYPLAT W TERMINIE A PRACOWAC TRZEBA.TYLKO NARZEKACIE TRZEBA BYLO SIE UCZYC A NIE KAMIENIAMI RZUCAC.POZDRAWIAM KIEROWNIKA RAFALKA I TA SYMPATIE Z RZEZNIKA ZAPOMNIALEM IMIENIA
Jurij 2015-10-06 07:40:58
Brawo Baryton , tylko narzekaj lenie ,
Ja też pracuję w tej firmie I nie mam na co narzekać forsa na czas wiem co mam robić I za ile.
A jak mi się nie podoba to mogę odejść , przecież Nike mnie nie zmusza żeby tam siedzieć , to mòj
Wybòr. A ci co tu narzekajà to lenie zwykłe , I tak jak Baryton powiedział uczyć się trzeba było.
były pracownik 2016-03-19 21:28:52
Pracowałem w Carrefour-ze, Galeria Jaworzno. Firma ogólnie ok, mogliby dać pracownikom większe pieniądze oraz zwolnić brygadzistkę je*** szmatę Basię, która zwolniła mnie z powodu choroby (zapalenie zatok, przechodzi po kilku dniach). Przez jej stosunek do pracowników, oni często się zmieniają. Grafiki pisze tak by to jej pasowały dni i godziny pracy, nie zważając na pracowników.
annaz-1984 2016-04-29 12:39:54
ja obecnie pracuje w tej firmie i prócz marnych zarobków jestem zadowolona,to wpływ kierowników ma na wszystko duze znaczenie moja jest bardzo fajną osobą i dlatego dobrze mi sie tam pracuje.
1
magda 2016-05-31 19:53:48
Omijac Carfur w Kaliszu.Kierownik firmy sprzatajacej to burak,gbur i cham.Wykorzysta cie a póżniej zwolni.
1
szalony rolnik 2016-07-03 12:47:56
Omijać Jak i carefour i Kalisz na tych ośrodkach znajduje sie Firma matmax Firma sprzątająca kierownictwo jest jednych slowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w oby 2 osrodkach napierw slodzą potem opierdalają wmawiają że nie robiłeś nic że jest brudno itd praca załosna najgorszemu wrogowi bym tego nie zyczył ...
bety 2016-07-06 07:47:07
Prawda ze nic nie robiłeś bo spałes po kibelkach.Tylko sie slizgałes od wypłaty do wypłaty.A kierownictwo jest za dobre dla takich nygusów ,ja to już dawno bym ciebie zwolnił.Umyj sie bo zalatuje od ciebie.Oby wiecej takich u nas nie było,bo wstyd tylko przynoszą.
bety 2016-07-10 19:36:30
Nikogo nie obrażam tylko to jest sama prawda,wszyscy tak mówią o tej osobie do pracy sie przychodzi pracowac a nie sciemniać.Wszystko mu nie pasowało a słownictwo pożal sie boże zero kultury.
nowa pani 2016-07-21 14:08:26
witam co wiecie na temat tej firmy bo szukam pracy
Magda 2016-08-02 20:00:41
Praca jest w Gdańsku, Malborku i Pruszczu. Pozdrawiam
Lolek 2016-08-03 20:36:27
Matmax Systemy Sprzątające Jacek Majcherek mają się dobrze, słyszałem że idą podwyżki jakieś chyba nie?
IWONCZISSS 2016-11-15 02:10:10
No siema pracowałam w firmie matmax 2 lata i powiem szczerze ze super mi się pracowało poznalam duzo znajomych gdy ogarnełam swoje na zmianie i jak miałam chwile czasu to pomagałam pracowniką Tesco był tam taki zapierdziel ze chudłam w oczach kochałam tam pracowac bo zawsze bylo cos do roboty a ja nie lubię się nudzić zawsze wymyśliłam sobie dodatkowe prace aby czas mi szybko zleciał. A zarobek hymmm owszem zarabiało się mało ale patrzcie na plusy przy tym wyrobiłam sobie dobrą opinnie :) człowiek stał się pomocny uprzejmy i co najważniejsze cieszył się z najmniejszego wynagrodzenia. Zresztą pieniądze szczęścia nie dają lecz to z kim czas spędzasz . Dasz dobry przykład to inni będą Cię szanować. Z uśmiechem pracowałam . Tęsknię za jeżdżenie maszyna - to uczy chodzenia jak z balkonikiem hehe. Każdy pracodawca jest wymagajacy ja bym nie chciala byc na jego miejscu mieć wszystko na głowie ja i moja brygadzistka i kolezanka i kumpel staraliśmy sie aby audyt był na zielono. Pozdrawiam firmę Matmax i Tesco w Świeciu.
Zostaw swoją opinię o Matmax Systemy Sprzątające Jacek Majcherek - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Matmax Systemy Sprzątające Jacek Majcherek