brak logo

ATM GROUP SAFAD

Radom

Opinie o ATM GROUP SAFAD

egzekutor 2010-01-26 19:47:43
Trzeba porozwieszać ulotki o tej lipnej firmie niech kazdy wie!!!!!.
Szkoda ludzi jezeli ktoś się ze mna zgadza niech doda swoją opinie co myśli o tym.
nie anonim 2010-02-02 22:33:04
firma do bani!! uciekac stamtad jak najszybciej. wiadomo w radomiu nie ma za duzo pracy, do akwizytorow nic nie mam i na pewno znajda ci ludzie prace w zawodzie ale nie w tej firmie.porazka i smrod
niunia 2010-03-16 21:45:40
ta firma to jeden wielki syf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!robią z ludzi jaja. umawiają się niby na rozmowe a potem wypytuja o glupoty,opowidaja swinskie kawaly a potem zostawija na srodku ulicy,bo idziecie niby do innego dzialu a po drodze mowia ze dziekuja za prace nara i odchodza!!!!!hamstwo!!!!!!!!!!
taki chlopak 2010-04-12 11:49:48
zgadzam sie ta firma to (usunięte przez administratora),charowalem jak wol i na koniec zostalem (usunięte przez administratora)
oszukana 2010-04-13 18:21:30
(usunięte przez administratora)zgadzam sie z Toba w 100% to co oni robia to jedna wielka sciema, tacy wszyscy mili dla siebie prawie ze se w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodza. a co do czego to cie zostawia na srodku ulicy i mowia na dowidzenia: musze ci podziekowac i tyle gadki!!! odwracaja sie do ciebie plecami i ida do biura dalej szukac innych ludzi!!!!
Carmen 2010-04-14 10:05:42
Pracowałam tam mniej więcej półtora miesiąca i dostałam 450zł za latanie do wichurach i namawianie ludzi na satelitę. Cena to nie 1000zł jak każdy pisze tylko z tego co ja tam pracowałam to 800zł. Prawdziwa cena na rynku to 300zł również z podłączeniem. Na jednej zawieszonej antenie zarabia się 60zł, a firma zgarnia 440zł. W tej chwili TNK weszła już na rynek i raczej chętnych na dekoder (150zł w sklepie) i pakiet z tą słynną kartą (50zł na allegro) + antena która spada z wysięgnika przy pierwszej lepszej burzy.
Ogólnie jeśli chodzi o pracę w zespole to młodzi ludzie czują się w niej świetnie. Z pewnością gdyby nie atmosfera w zespole odeszłabym od razu. Zarobki są tragiczne i współpraca z nimi ma tylko wtedy sens, gdy ma się talent do wciskania kitu, jest się odpornym na ugryzienia psów i zupełnie nie skupiasz się na problemach jakie wynikają z Twojej nieudolnej próby "zapięcia kogoś". Samopoczucie po kilku tygodniach pracy było tragiczne. Uczenie się formułki namawiającej do kupna potencjalnego klienta jest raczej zabawna niż przynosząca rezultaty. Naprawdę nie polecam!!!!
Ja 2010-05-13 09:11:42
a ten gościu co namawia na prace w tej firmie, to taki przystojny mlody pan o imieniu (usunięte przez administratora)? odrazu kaze przechodzic na :ty: i bajeruje?
ksss 2010-05-21 15:30:33
dzisiaj własnie wróciłam z zapoznawczego dnia w tej firmie... zostawili mnie na środku wsi .. !!!!!!!!!! nie miałam jak wrócić do domu.... narazili mnie na niebezpieczeństwo !!!!!! nie zatrudniajcie sie w tej firmie to (usunięte przez administratora)!!!!!! własnie mam zamiar isc do PIP i narobić im smrodu .... musiałam wracać sama ...
panie istotne 2010-05-21 18:00:45
pan to pewnie ten młodziak co dziękuje po 5min za prace i zostawia na środku miejscowości jakiejs !!!!! człowieku jakie ty masz sumienie .. żeby tak ludzi upokarzać ??? ta firma już jest słoszona i na policje i w inspekcji pracy długo nie bedzie istnieć !!!!!!!!! A uwierz że jak na ulicy ci ludzie ciebie zobaczą to będziesz biedny
zaskoczona 2010-07-01 11:59:57
a ja mialam umowiona rozmowe o prace ha ha nie ide dobrze ze przeczytalam wasze opinie dzieki mam nadzieje ze sa prawdziwe:)
oszukana 2010-07-30 17:34:21
POMÓŻCIE!!! Poszukuję danych siedziby głównej tej firmy - adres nr KRS, NIP, Regon. Wcisnęli kit starszym ludziom. Został im tylko kwit zamówienia bez danych - nawet nie ma pieczątki kogo szukać. Antena nie działa, chce wypowiedzieć umowę ale nie ma do kogo.
anonim 2010-08-02 15:13:53
nie wiem czy adres jeszcze aktualny ale chyba ul. Malczewskiego 25 w Radomiu, tuz przy Politechnice - na parterze jest salon fryzjerski, trzeba wejsc w 'brame' i beda drzwi do budynku - 'firma' jest na pietrze, powodzenia
Ben Haker 2010-08-03 09:43:44
W ZWIĄZKU Z DOTACJAMI UNII EUROPEJSKIEJ FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA. Z ODDZIAŁEM W ZAMOŚCIU OTWIERA NOWE STANOWISKA PRACY. ASYSTENT(KA) PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO, MAGAZYNIER, FAKTURZYSTA(KA), ASYSTENT(KA) MANAGERA, REFERENT DS.ADMINISTRACJI. WAŻNA KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZEŃ. WIEK DO 35 LAT.WYNAG. 1300-2600 zł/mc.ZGŁOSZENIA TYLKO TELEFONICZNE TEL. 84 639 82 59 Firma pod nazwą atm group szuka ludzi w zamościu czy to ta sama kicha ?
Zaskoczona 2010-08-03 20:41:26
Dziś byłam na rozmowi w tej firmie i spodobało mi się juro mój pierwszy dzień lepiej nie iść? bo kazali ubrac sie w wygodne buty i nie jeansy a miałam być pracownikiem biurowym
anonim 2010-08-04 00:04:40
bo tam biurowych nie szukają - będziesz w "dzień zapoznawczy" [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po wioskach w okolicach radomia lub dalej, a nie wykluczone że podziękują Ci po drodze i zostaniesz w innej miejscowości, sam widziałem osoby które tak zostały potraktowane. dlatego jak już zdecydujesz się pójść na ten dzień zapoznawczy to nie zadawaj zbędnych pytań, przytakuj i udawaj że Ci się podoba dopóki nie wrócisz bezpiecznie do Radomia. potem Twój wybór (-:
jaaaaa 2010-08-05 15:51:28
Ja byłam wczoraj na dniu "zapoznawczym", nikt mi nie powiedział, że będę musiała latać po jakiejś wsi i wciskać starszym ludziom, którzy nie rozumieją co się do nich mówi TNK. Trzeba nie mieć najmniejszych skrupułów żeby tak się zachowywać. Na szczęście mnie nie zostawili na środku wioski, a nawet podpisać ze mną umowę, ale zrezygnowałam.
ada 2010-08-19 19:11:16
dot. Zamościa
jutro mam rozmowę na stanowisko sekretarki, był już ktoś?? bo jak to to samo co w Radomiu to nie ma sensu iść
LoL 2010-09-02 11:40:16
Ale wy głupoty piszecie ja tu pracuje od kwietnia i nie narzekam mówicie że wciskacie starszym ludziom moi klienci mają średnią wieku 30 lat zdarzają się wyjątki ale jak ktoś potrafi sprzedać satelitę 80 letniej babci to wielkie pokłony dla takiej osoby ja wymiękam przy gadce z taką osobą nie potrafię rozmawiać z takimi osobami jak z klientami
Radom??? 2010-09-02 11:43:37
Ta firma to nie ściema ja pracuję od 2 miechów i moje zarobki to 2 tysiączki na rękę minimum fakt dział handlowy to chyba jedyny dział jaki oferują ale reszta co piszą negatywnie to ściema ja osobiście nie narzekam
Firma 2010-09-02 11:50:14
To nie ta sama firma ATM GROUP Warszawa a ATM GROUP COMPANY to dwie różne firmy handlowcy w oddziale ATM GROUP Warszawa mają normalne wynagrodzenia pozyskuja klientow i maja kase okolo 2 tysiecy na reke

pozdro
ATM 2010-09-02 11:52:20
Chyba chodziło Ci o ATM GROUP SAFAD - Radom :) FIRMA ATM GROUP Warszawa nie ma odziału w Radomiu to sie zgadza więc to co sie dzieje w radomiu to pewno prawda hihi
Były pracownik 2010-10-29 21:49:53
Ja wam powiem prawde o ATM GROUP WARSZAWA. Wpierda**ją biendym ludziom na wsiach jakąś badziewną telewizje w kwocie od 749 zł w zwyż. Taką telewizje największy baran sobie kupi w Tesco itp za ok 250 zł... To po pierwsze. Po drugie z tego co mi wiadomo, dopóki pracowałem były trzy biura: Olsztyn, Zamość, Białystok. Nie ważne w którym biurze pracowałem. Wiem jaki jest szef i jakie on ma podejście do pracowników. Coś mu sie w Tobie nie spodoba to Cie (usunięte przez administratora) na zbity pysk, mimo że byłeś dobrym pracownikiem i miałes świetne wyniki. Sam byłem świadkiem dwóch takich akcji. Kolejna rzecz - a całym bałaganie ( czyt. chodzenie po wiochach itp) dowiadujesz sie dopiero na dniu zapoznawczym. Tak jak niektórzy wyżej pisali - potrafią zostawić człowiek na środku wsi i sobie pojechać dalej. Podsumowując: OK, można zarobić kase - wiem, bo sam wyciągałem 1500-2000 zł na miesiąc, trzeba tylko umieć wcisnąć człowiekowi gówno. Ale żeby pracować w tej firmie trzeba liczyć sie z tym, że po dwóch miesiącach pracy znowu bedzie przeglądać ogłoszenia:)
P.S. Pozdrowionka dla (usunięte przez administratora)- największego (usunięte przez administratora) w firmie:)
anonim 2010-11-30 09:19:15
Witam Bia??ystok tak samo mialam pracowac jako fakturzystko a tu dzien szkolenia i co (usunięte przez administratora) latasz po wioskach i wciskasz ludziom tnk za 1000zl,nie polecam i prosze jak najdalej od tej firmy bo mozna trafic do wiezienia za oszustwa
Krzysztof 2011-04-29 09:54:21
Dajcie mi do nich dokładny adres, bo chcę ich do sądu podać a mam tylko skrzynkę pocztową
byly 2011-07-21 17:35:11
Odszedlem z tamtad jakis miesiac temu fajnie sie zarabialo ale niestety (usunięte przez administratora) mnie i do dzis mi nie wyplacili kasy (usunięte przez administratora)
rajman 2014-03-20 22:29:02
może to dlatego, że logo ATM w dobrym znaczeniu reklamuje i przedstawia spółkę S.A., a nie ATM GROUP SAFAD
nie wiem 2014-12-30 02:10:31
tak szczerze to nie do końca się orientuje czym się te dwie firmy różnią myślałem że wchodzę na wątek tej firmy która się pojawia w programach i serialach telewizyjnych a nawet ma własny kanał telewizyjny. czym sie safad zajmuje może ktoś mi powiedzieć i pomóc? wiem, żę temat nie jest tak popularny jak inne ale liczę na pomoc.
Ktos 2015-01-19 17:56:24
ja tez chcialbym sie dołączyć do pytania powyżej. Firma ATM Group a ATM Group SAFAD to ta sama firma?
aok 2016-05-12 11:33:46
hej wam, widze ze moj post został ominiety i nikt nie jest w stanie odpisac ani udzielic ponownie odpowiedzi na pytanie, czy teraz prowadzona jest jakas wieksza rekrutacja?
Zostaw swoją opinię o ATM GROUP SAFAD - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATM GROUP SAFAD