brak logo

Signum Kiedrowski Jacek

Słupsk

Opinie o Signum Kiedrowski Jacek

polack 2014-01-28 11:34:13
Wiecie cos o tej firmie? Piszcie
5
wrobiony 2014-03-28 15:44:45
Nie warto w tej firmie pracować Kiedrowski jest niewypłacalny bo wisi ludziom pensje za nawet 3-miesiące
2
zbych 2014-07-21 14:05:53
to zwykły kretacz i naciagacz.nie placi wykonawcom za zamowione rzeczy.przestrzegam wszystkich i z dala od goscia bo mozna poplynac na kase.
wylcznie gotowka jako forma zaplaty inaczej bedzie robil uniki i nie mozna go znalesc nigdzie.
flame2k 2014-08-14 13:53:02
ujme to tak... kiedrowski jest nie powaznym gosciem jak do pracy po 10-12h to odrazu jak co do wyplat sciemnia na kazdym kroku i odwleka odwleka jest po prostu nie wyplacalny zwodzi ludzi warunki dla pracownikow w obskurnych pomieszczeniach pamietajace PRL szczerze odradzam beznadzieja...najgorsz zaklad jaki w zyciu ujrzalem tacy ludzie nie sa odpowiedzialni do prowadzenia biznesu.
franko82 2014-08-18 09:10:06
niestety nie warto tam pracowac.. wisza ludziom kase nawet za 2-3 mies. wstecz "tykaja" po pare zlotych w ratach praca w obiegu a wciaz "nie maja" pieniedzy. odradzam kazdemu
Praca marzen:D 2014-11-24 19:38:06
firma?? to jakiś wielki zart. strasznie nie wyplacalna ani slowna firma. warunki masakryczne, zero bhp pracy, oszczednosci na wszystkim co możliwe, kariery tam nikt nie zrobi ani tym bardziej nie zarobi. strasznie nie wypłacali. Jak chcesz zarobić i pracować na umowę i na normalnych warunkach nie ryzykuj chyba ze chcesz przekonać się na własnej skorze:DD
1
MIchaś 2015-02-04 19:12:34
Nie wiem Ci ludzie maja albo znajomych w inspekcji albo zonka szefa na gadane bierze ich bo mysli ze jest jakas najbystrzejsza na swicie i mysli ze ludzie tego nie widza. jaki wyglad budynku i nie kiedy pracownikow ( WYSZKOLonych-ale chyba zyciowo) taka firma
megaron 2015-02-21 15:50:45
Słyszałem że kiedyś mieli problemy z płaceniem wypłaty. Ale teraz płacą na czas.wiem bo tam pracuję od wielu miesięcy.
londyn 2015-05-15 14:42:18
czytam te wszystkie opinie i trochę jestem zdziwiony. Pracowałem w tej firmie dobre kilka miesięcy (teraz siedzę za granicą)i płacili wypłatę na czas. Na koniec rozliczyli się ze mną co do grosza. Mam nadzieję, że jak wrócę z Anglii to wezmą mnie znów do pracy.
Prawda jest, że ciągle się użerają z pijakami. Piją po kątach, do pracy chodzą jak chcą i robota nie idzie. Nie dziwne, że się wkurzają.
Ja tam mogę polecić tą firmę. Pracowałem uczciwie, nie piłem, kasę dostawałem i nikt się do mnie nie czepiał.
Tomasz 2016-01-18 13:29:02
NIE WYPŁACALNA FIRMA.
Picio 2016-03-31 13:59:34
Dlaczego tak uważasz?
witeek 2016-05-17 09:54:51
Jeśli chodzi o oferty pracy u nich to na pewno można sie spodziewać pracy w dobrych warunach i za dobra kase jako Spawacz MIG/ Ślusarz, bo praca jest w Słupsku, z tego co widze to tez dojazd nie jest zły, wiec zawsze tez to jakis plus komunikacyjny jest.
Zostaw swoją opinię o Signum Kiedrowski Jacek - Słupsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Signum Kiedrowski Jacek