brak logo

Lobi Grzegorz Struk

Słupsk

Opinie o Lobi Grzegorz Struk

klient 2014-05-30 08:53:04
Nie polecam pracy w firmie, która oszukuje klientów. Jak musi czuć się pracownik, który kłamie, że towaru nie ma, bo producent nie chce wysłać, a prawda jest taka, że pan (usunięte przez administratora) ma kłopoty finansowe. A do tego zasada nr 1: nie odpowiadaj klientowi na maile i nie odbieraj telefonu.
Kolejny klient 2014-06-03 18:20:47
Absolutnie przestrzegam przed zakupami w jego sklepie internetowym salonoswietleniowy.pl (usunięte przez administratora)
Daniel Makar 2014-06-19 14:55:45
Podpisuję się oboma rękami, sklep elampy24.pl uważajcie wszyscy, zrobiłem przedpłatę 20.05.2014 do dziś 19.06.2014 ani lamp, ani pieniędzy :( Poczekam jeszcze 7 regulaminowych dni na zwrot pieniędzy i idę na policję.
ola 2014-06-19 23:41:58
Od 3.V oczekuję na przesyłkę, strzeżcie się,(usunięte przez administratora)
mistrz 2014-06-23 10:12:34
moje zamówienie z 21 maja do dziś 23 czerwiec brak odzewu. Podobnie jak DanielMakar wybieram się na policję.
Daro 2014-06-23 12:34:59
Również nie został wysłany mi towar, a telefony nie odpowiadają, na maile nikt nie odpowiada, kupiłem plafon za prawie 300zł około 20 maja a do dzisiaj jej nie ma i kasy tez, zgłoszę sprawę na policję tak jak i Wy. Nie bójcie się tego, tacy ludzie nie mogą być bezkarni.
kolejny oszukany 2014-06-24 13:29:58
Szkoda, że te opinie przeczytałem dopiero teraz, bo na pewno nie dokonałbym zakupów u tego kolesia. A tak to wszystko jak u Was: brak jakiegokolwiek kontaktu, brak towaru. Proszę Was może ktoś już uporał się z tym typem, to niech napiszę i podpowie co z tym fantem zrobić. Pomóżcie!!!
SpokojnieSprytny 2014-06-24 15:13:13
Mam na kolesia trochę więcej namiarów niż zapewne Wy, problem w tym, że nie odbiera żadnego telefonu, nawet gdy włączy i jest dostępny w sieci, nie odpowiada na maile i spory allegro, chociaż loguje się na allegro codziennie. To, że informuję go o skierowaniu sprawy na policję też po nim spływa. Zastanawiam się co on sobie myśli zakładając rano swoje okulary...mówiąc żonie, synowi i córce, (usunięte przez administratora)Jeszcze zaczekam kilka dni, na swój towar lub zwrot pieniędzy.
Brak_lampy 2014-06-24 21:54:26
Rownież jestem w podobnej sytuacji. Zakup i wpłata 30 maja, do tej pory brak towaru, a próba kontaktu czy to telefonicznie czy mailowo kończy sie fiaskiem. http://www.praca.blog.gowork.pl/biurko-w-pracy-co-o-tobie-mowi/
Wiesiek 2014-06-25 11:41:56
Teoretycznie kupiłem lampe 3.06.2014 za 260 zł praktycznie nie ma lampy nie ma pieniędzy i nie ma kontaku dlatego nie kupujcie u tego naciągacza
anika 2014-07-06 01:07:00
mamy wszystkie namiary, więc facet jest udupiony. Nie zostawcie tej sprawy.
Pemal 2014-07-07 16:34:48
Nic nie kupujcie, czekam od kwietnia, przedłużanie terminu, aż po całkowity brak kontaktu. Nie ma towaru, ani zwrotu pieniędzy. Zgłosiłem na policję i do rzecznika praw konsumenta.
pitek 2014-07-08 17:29:56
Rowniez brak kontaktu od sprzedajacego te lampy - niekonczace wyczekiwanie na infolinii na polaczenie - brak kontaktu mailowego - zostal mi tydzien regulaminowego wyczekiwania i rowniez zglaszam sie na policje.
rozwiazanie 2014-07-17 12:10:41
dlaczego czegoś z tym nie zrobimy. Policja policją ale może warto wynająć jakąś "skuteczna" firmę windykacyjną. 3 rosłych karków z firmy windykacyjnej na pewno wyciągnie nasza kasę od tego mendy i nauczy się ze nie wolno oszukiwać innych. dodatkowo pozew zbiorowy do sadu.
oszukana 2014-07-23 21:42:05
również oszukana przez tego oszusta, zgłosiłam na policję, zobaczymy jak się to zakończy
Agnieszka 2014-07-31 13:44:42
Ja również kupiłam lampę w sklepie elampy24. ODRADZAM! Choć jest plus - po pół roku i kilku pismach od rzecznika praw konsumenta w końcu odzyskałam pieniądze.
edek 2014-08-07 09:03:42
Zamknął działalność.
wit 2015-02-17 17:27:02
naprawde zamkneli dzialalniosc, a mozesz napisac co stalo sie z pracownikami io na jakiwch warunkach zamkneli swoj rozdzial z Lobi? to taka szkoda, bo tam pracowal kiedys moj dobry znajomy....
ewa 2015-07-14 13:07:25
Nicmu nie zrobicie ! Wszystko sprzedał i całą rodzinką prysnął zagranicę !!!!
Katamaro 2015-07-14 16:12:46
Nie chce mi się wierzyć, że nagle ślad się urwał. Przecież firma na rynku kilka lat istnieje więc czemu nagle wszystko się rozmyło... Druga kwestia - ktoś musi mieć z tym panem kontakt, nawet jeżeli z całą rodziną zawinął się za granicę, nie wierzę w to, że nie da się zrobić nic by odwrócić losy wielu pracowników
Zostaw swoją opinię o Lobi Grzegorz Struk - Słupsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lobi Grzegorz Struk