brak logo

BOHUN SP. Z O.O.

Szczecin

Opinie o BOHUN SP. Z O.O.

przemo 2016-01-07 17:16:23
O widzę Wojtek dalej bez pracy - no ale jak zamiast pracować wolisz siedzieć na necie i napieprzać na byłe firmy z których cie wywalili to co się dziwić. Niedługo ci nicków zabraknie.
W sumie to musi być niezła schiza samemu sobie odpowiadać nie?
Podpowiem ci coś nie pisz co parę minut może będzie mniej widać ze to tylko ty wypisujesz
1
Do przemo 2016-01-07 17:50:59
Znalazł się obrońca, ludzie prawdę piszą a jeden próbuję naginać rzeczywistość.
polecam 2016-01-07 18:24:15
a zresztą skąd wiesz że ja nie mam pracy?
Wojciech K byly pracownik Firmy Bohun 2016-01-07 18:36:48
Witam wszystkich na tym interesujacym czacie. Wlasnie dostalem telefon od kolegi ze pisza o mnie na goworku. Dlatego jestem . Widze po tym co czytam to wszyscy boja sie Mariusza i Arka bo loguja sie pod innymi nick-ami . Po co cos pisac i pod tym sie nie podpisywac. Domyslam sie ze " przemo " to jeden z was M lub A. Dajcie sobie juz spokoj . Jak ktos chce zasiegnac informacji na temat firmy bohun niech poprostu do mnie zadzwoni. Numer posiada kazda kierowniczka PiP. Ale duzo nie mam do powiedzenia na ich temat . Szkoda gardla i zdrowia. Przyrost ambicji nad trescia. Pozdrawiam i zycze milego popoludnia.
przemo 2016-01-07 18:40:36
Wojtek daj spokój już ci się nicki pieprzą. Dostałeś telefon? hehe dobre
Wiadomo ze siedzisz tu cały. A że nie masz roboty to dobrze wiesz skąd wiem. No chyba, że mówisz o tych jogurtach co na lewo sprzedawałeś - mówiłem ci żebyś nie przeginał ale ty zawsze swoje. I na koniec oboje nie mamy pracy.
Wojtek 2016-01-07 20:10:19
Niki mi sie nie myla. Dobrze wiem kto pod tymi nikami sie kryje . Nie macie nawet odwagi pisac pod wlasnym imieniem . Jogurtow nie sprzedawalem. Tani chwyt stosujecie zeby siebie wybielic. A jezeli uwazasz ze to robilem to czekam na pozew sadowy . Moj adres znasz. Jeszcze raz uslysze o tych jogurtach to ci sprawe zaloze za oszczerstwa w stosunku do mojej osoby. Ale jak chcesz prac brudy na forum to mozemy . Tylko nie wiem kto na tym wiecej straci. Nasza wspolpraca sie nie udala z powodow finansowych, a nie z jakichkokwiek innych. Pracowalem po 250-280 gidzin w miesiacu, dla was to za malo. Zycze lepszych pracownikow niz ja. Ja mam swoje zycie, juz bez znajomosci z twoja rodzina, wiec niech tak zostanie i daj mi spokoj. Moja praca sie nie martw, dam sobie swietnie rade. Zachowaj chociaz twarz. Swoja droga czekam na oficjalne przeprosiny w sprawie tych jogurtow.
Gość 2016-01-07 20:25:50
Nie rozumiem ze człowiek tak nisko moze upaść! Osoba która tytułuje sie prezesem nim nie jest, nie jest nawet członkiem zarządu, a na dodatek podszywa sie pod kogoś innego. Jakim musi byc żałosnym łajza! No cóż wystarczy na nią spojrzeć a od razu widać z kim ma sie do czynienia. Zalecalam aby zastanowić sie rozpoczynając współpracę z tym człowiekiem. Ja na pewno bym sie jej nie podjęła. A gdybym była na miejscu byłych kierowników to zapewne już dawno skierowalabym sprawę do sadu. Myśle ze tego człowieka prawda kole w oczy i całymi dniami nic nie robi tylko siedzi przy swoim biurku i drapie sie w pusta główkę i ciagle pisze i podszywajac sie pod byłych pracownikow. Przypuszczam ze robi to aby wybielać Bohuna i samego siebie. Ale to już nic nie da! Wreszcie prawda wyszła na jaw. Jesteście firma która nie ma dobrego menadżera. Moim zdaniem jesteście osobami którechce sie szybko wzbogacić nie płacąc innym. Osoby które nadesłana w Bohunie zatrudnione na marnych etatach boja sie mowić z obawy ze stracą prace. Ja wolałabym sprzątać ulice nic pracować u takiego bydła które nazywa sie biznesmenem i tytułuje prezesem. PS jednak prawda jest ze jeśli ktoś jest podły to natura w jakiś sposób go naznacza,w przypadku rzekomego prezesa który nie figuruje w KRS tak właśnie jest. Totalne buractwo pod każdym względem. Jeśli bede dalej widziałam takie podszywajace sie wpisy tego człowieka to na pewno zawiadomie prokuraturę oraz policję nie tylko o tym co tu ma miejsce ale rownież o wielu innych ciekawych historiach.
przemo 2016-01-07 21:47:38
Oj Wojtek Wojtek. No widzisz niby ci się nicki nie pieprzą a już drugiego postu nie dałeś rady podpisać. Chyba że to nie ty co? :D
Swoją drogą jak było ci tak źle w firmie to czemu tak płaczesz ile to nie pracowałeś i jaki byłeś super pracownik? Trzeba było nie pracować.
Bo ja wiem że cie zwolnili - czy to oszczerstwo?
Naprawdę myślisz że jesteś pierwszym który po zwolnieniu biadoli w internecie na byłą firmę?








Prawdziwy przemo 2016-01-07 22:05:56
Panowie "prezesi" Mariusz i Arkadiusz jest to żenujące ze podszywacie pode mnie. Brak wam odwagi zeby podpisać sie prawdziwym imieniem? Nie bede rozpisywał sie na wasz temat ponieważ reprezentuje duzo wyższy poziom niż wy. Moim jedynym wnioskiem jest to ze żałuje ze was poznałem i z wami współpracowałem.
przemo 2016-01-07 22:44:52
Kim jesteś "prawdziwy przemo"? Bo jak rozumiem to chcesz zdyskredytować mój nick tak? No kolego ja go użyłem pierwszy i tylko pod nim pisze więc znajdź sobie inny. W ogóle pracowałeś w firmie Bohun sp z o.o.?
A jeżeli nie do mnie to pisałeś bo coś tam o prezesach wspominasz to po prostu zmień nick. O może tak jak mówisz dawaj odważnie podpisz się jak człowiek imię i nazwisko i tyle - skoro innym zarzucasz używanie nicków.
Wojtek 2016-01-07 22:50:19
Oj Przemo jak jestes taki mocny w pisaniu , to moze ujawnisz sie . Bedzie ciekawiej porozmawiac otwarcie. Chyba ze jestes taki glupi tak jak piszesz glupio
Wojtek 2016-01-07 22:56:11
Prawdziwy przemo to kolega z pracy , ktory tez pracowal w Bohunie . Widac ze ty PRZEMO TYLKO Z NICKA nie znasz do konca ludzi ktorzy tam pracowali wiec domyslam sie ze klepiesz tylko jezorem co ci slina przyniesie . Typowy przyklad cielaka ktory nie ma co robic. Pies jak nie ma co robic to lize sobie jajca
przemo 2016-01-07 23:04:45
Wojtek Wojtek
A gdzie ja napisałem że pracowałem w tej firmie? Pomyśl, że ja już widziałem takie twoje wpisy na forach innych firm z których cie wywalili co ci wyżej pisałem no ale trzeba czytać ze zrozumieniem. A skąd mogę wiedzieć że "prawdziwy przemo" a nie "przemo tylko z nicka" to ta i ta osoba? No nie mów że to znowu ty piszesz bo w to już nie uwierzę. no i odpuść sobie te opisy o swoich zwyczajach jak nie masz co robić. Przypominam że jest to jednak forum na którym obowiązują,maksymalnie merytoryczne wpisy a nie jakieś tam opowieści o lizaniu jajec itp
Gość 2016-01-07 23:09:21
Przemo, ty jesteś zjebany jak obecna władza i cały bohun z prokurentem na czele!
przemo 2016-01-07 23:11:07
Dzięki stary :)
Prawdziwy przemo 2016-01-07 23:15:22
PRZEMO tylko z nika proszę cię zajmij sie czymś bardziej pożytecznym i nie podszywaj sie pode mnie. Mariusz sadziłem ze jesteś bardziej inteligetny, ale sie myliłem. Proponuje ci zrób sobie piaskownice kup zabawki i zatrudnij dzieci wtedy będziesz mógł zarządzać firma zajmująca sie przesiewaniem piasku. Wtedy może osiągniesz sukces.
polecam 2016-01-07 23:15:27
Pracowałem tam krótko (tak jak wszyscy) i wyraziłem swoją opinie o tej trefnej firmie i nie rozumie dlaczego MB podszywa się pod mój nick. Człowieku chyba nerwy tobie lekko puszczają ale pomyśl czy wszyscy byli pracownicy są winni twojej porażki? Napisz mi inicjały przynajmniej jednej osoby która odeszła z firmy w zgodzie. Domyślam się kto pisał pod nickiem "Wiele straciliście" i pozdrawiam
przemo 2016-01-07 23:28:32
Ja się pod ciebie podszywam? Czyli pod kogo? I niby w jaki sposób? To że znam Wojtka to jakieś podszywanie? I rozumiem że to Mariusz to do mnie tak no to na wróżke sie nie nadasz.
Pytałem się wyżej to nawet nie napisałeś czy pracowałeś.
Wojtek 2016-01-07 23:52:20
Do przemo. Jak mnie znasz to podaj prawdziwe imie . Chyba ze czegos sie boisz. Bo przemka to ja znam jednego i ty nimnie jestes
Obiektywna 2016-01-08 00:16:03
Panowie, zachowujecie się jak stado psów, szczekacie bez celu. Ci którzy pracowaliście macie swoje opinie i macie do nich prawo, a wy " prezesi" nie uciszajcie wszystkich. Szanujcie ludzi to bedą z wami pracować, zróbcie rachunek sumienia bo chyba brak wam pokory. Czy takie obelgi do byłych pracownikow są coś warte? Dajcie im już spokój. Znajdziecie sobie nowych niewolników, wyszkolicie ich w paczkowanie kiełbas i wyslecie w teren. Czy liczycie ze ci nowi zrobią mega super target? Nie. A dlaczego? Bo to nie zależy od nich. Sprzedaż zależy od podaży- czyli od klienta, nie trzeba mieć MBA zeby to wiedzieć. Zero nakładów na reklamę, panie za lada nie maja żadnego celu w promowaniu waszych produktów, długopis jako suvenir to trochę mało, wiec jeśli klient nie kupi to interes sie nie kręci. I niestety handlowcy nie sa juz temu winni. Czy to zatrudnicie kogoś z rodziny, ze znajomych czy obcego- każdy z nich bedzie dopracował dobrze a i tak bedzie to za mało. Brak reklamy, brak sprzedaży.
Zatem prosze, dajcie spokój z tymi bezsensownymi jatkami słownymi. Kogo chcecie zniszczyć? Byłych pracownikow? Czy swoją reputacje? Wojtek spokojnie, olej tych rudych i lisów:@
Obiektywna 2016-01-08 00:33:56
Do przemo: podaj prosze z jakich firm wylali według twoich informacji Wojtka. Jestem bardzo ciekawa jaka historie tworzysz ludziom.
Ty zastanawiasz sie wogole co piszesz? Bo ja będąc po drugiej stronie lustra nie rozumiem, jaka krzywdę wyrządził ci zarówno Przemek i Wojtek, ze takie bajki piszesz? Ogarnij się. Nie wyszla wam współpraca, wiec finito. Uwierz, ze nie wszyscy sie podniecają tym forum, jak dla mnie jest dość żenujące. Zajmij sie firma, swoimi dziećmi, rodzina, zostaw nas w spokoju. Tak trudno dać ludziom spokój? Zapomnij, ze znaliśmy się, bo ja tak zrobiłam, a ty ciagle nie dajesz nam żyć. Długo to jeszcze potrwa??? Miałam ciebie i arka i Tomka za normalnych ludzi, ale widać któryś z was piszących tutaj nie jest normalny.
Obiektywna 2016-01-08 00:40:48
Jeszcze jedno do reprezentanta Bohuna czyli chyba do Przemo... Poproś admina lub swojego najstarszego syna to sprawdzi po IP komputera czy tak jak sugerujesz za całym forum stoją dwie osoby... To chyba nie jesteś skomplikowane?
MB 2016-01-08 12:00:42
Witam Serdecznie,

Informuję wszystkich zainteresowanych iż w dniu dzisiejszym tj. 8 stycznia 2016r., o godz. 11:30 zgłosiłem sprawę na policję o zniesławienie.

W przyszłym tygodniu policja wystąpi do administratora strony "gowork" by udostępnił jej wszystkie adresy IP.

Jest to mój pierwszy i ostatni wpis na tym portalu.

Z poważaniem.
Mariusz Borawski (MB)
Dyrektor Handlowy
Wojtek 2016-01-08 12:56:43
Super. Jestem za . Wrescie poznamy prawdziwe imiona.
Wiersz dla Bohuna sa 2016-01-08 19:57:21

Jak masz dosyć ciągłej biedy,
ciągnie Ciebie do biznesu.
A w zanadrzu kawał schedy
i pełne widmo sukcesu.

Wtedy rozważ koniunkturę ,
zobacz kurs twojej profesji.
Potem wtop się w strukturę ,
nie obawiaj się depresji .

Jeśli jesteś sukcesorem
i masz gdzieś nauczyciela.
To podwoisz swa fortunę ,
choćby nawet u fryzjera.

A gdy jesteś małą płotka,
niech zachłanność Cię nie wcina.
Lepiej pływaj w małym błotku,
by nie wpaść w paszczę rekina.

Bo w biznesie jest zasada,
niech sentyment Cię nie zgubi.
Rekin małe rybki zjada,
ale wcale nie hołubi.

Bo jak mówi doświadczenie ,
małą łyżką ciastko wcinaj.
Dużą grozi zadławienie,
nie rozumiesz - to wyginaj.

Wiersz 2016-01-08 20:02:49
Prezesi i dyrektorze,
Zadławienie grozi:@
Policja? Cóż, nie strachamy się! Co dla niektórych wyjdzie to naprawdę na dobre!
Gorzej z obecnymi pracownikami Bohuna, którzy tak namiętnie tu sie udzielaja, ależ bedzie wstyd i obciach! Hahahaha! Heca niesamowita!
Mam nadzieje, ze pan dyrektor zechce sie za jakis rok podzielić wynikami pracy policji!
A ze strachu przed tym faktem idę zjeść kanapkę z szyneczką Morliny! Mniam!
Oszukana 2 2016-01-08 21:29:01
Ale cisza.... Co z wami ludzie? Strach was obleciał? Na takich ludziach to my Polski nie zbudujemy.... Wolność słowa! Nie jesteśmy państwem policyjnym, wiec spokojnie, jeśli wogole policja podejmie doniesienie MB to sie okaże jak nas oczerniali i kto kogo zniesławił!
polecam i bardzo przepraszam 2016-01-09 00:05:52
Żartuje z tymi przeprosinami.
Ponoć człowiek wykorzystuje tylko 10% potencjału swojego mózgu, jak widać niektórzy na tym forum góra 2%.
Drogi panie policja nie zajmuje się pomówieniami, możesz wnieść sobie sprawę cywilną w sądzie i sam przynieść dowody, także za tydzień o 6h rano nie będzie aresztowań.
Potencjalni pracownicy tak właśnie wygląda praca w tej firmie, straszenie.
Ja dalej nie otrzymałem odpowiedzi od MB:
-czy pracownicy są zatrudniani na umowach śmieciowych w Anglii bez swiadczeń zdrowotnych i emerytalnych?
- czy średnio PH pracuje u was 1 miesiąc?
- czy odchodzą klienci od produktu?
- czy minimum dziennej pracy to 10h w terenie i 1h raporty?
- czy wszyscy PH robili ok. 5-20% planu?
- czy pensja jest niższa jak w Biedronce?
- czy do serwisu samocho. jeździmy w dni wolne?
- czy sami płacimy za paliwo a firma później zwraca?...
Prawdziwy przemo 2016-01-09 15:06:59
Jeśli chodzi o zniesławienie na tym czacie to tylko może je złożyć Wojtek za jogurty i inne pomówienia. Proponuje zapoznać sie z art.212kk i wtedy pisać o zniesławieniu.To prawda ze policja sie tym nie zajmuje, może jedynie przyjąć skargę, ale i tak odsyła do sadu, nie wykonuje żadnych czynności. Zgłaszający musi wnieść do sadu stosowna opłatę i dostarczyć dowody. A na tym forum według mojej oceny dowodów zniesławienia w stosunku do Bohuna nie ma. Ale oceni to niezawistny sad. Chciałbym żeby ta sprawa trafiła do sadu ponieważ chciałbym konfrontacji z osoba która sie pode mną podszywa.
Wojtek 2016-01-09 16:40:47
Dobrze powiedziane PRAWDZIWY PRZEMO.
pracownik 2016-01-11 10:52:40
Emil jak myślisz że tutaj się czegoś dowiesz to musze cie rozczarować. Stado trolli ci nic nie powie. Myslę że lepiej jak zgłosisz się do firmy bezpośrednio.
Nie wiem tylko czy kogoś teraz szukają u nas bo chyba jest pełny skład no ale zawsze mozesz odpytac
1
pracownik 2016-01-11 17:45:29
Fajnie ze lubisz napisac o czymś co ci sie wydaje ale szczerze nic mnie to nie obchodzi. Mówiwsz że tu sie zaglada jak sie dostanie zaprosznie na rozmowe? I tak zrobiłeś? Czy sam sobie przeczysz? Bez odbioru trollu.
Do Emila - no właśnie o takich osobach pisałem więc sam widzisz jak jest. Natomiast tak jak pisałem wydaje mi się że już jest pełny skład w firmie ale nigdy nie szkodzi zapytać

1
polecam 2016-01-11 18:13:20
Do pracownika.
Oczywiście że wiem co piszę i dalej to podtrzymuje.
Ludzie którzy są zaproszeni na rozmowę zaglądają tutaj a nie Ci którzy widzieli tylko ofertę, Ty twierdzisz że oferty nie było, to gdzie Emil widział ofertę?
Ja tutaj piszę ponieważ jestem byłym pracownikiem i nadal nikt z Bohuna nie odpowiedział na moje pytanie które na pewno bardzo interesuje przyszłych kandydatów do pracy:
-czy pracownicy są zatrudniani na umowach śmieciowych w Anglii bez swiadczeń zdrowotnych i emerytalnych?
- czy średnio PH pracuje u was 1 miesiąc?
- czy odchodzą klienci od produktu?
- czy minimum dziennej pracy to 10h w terenie i 1h raporty?
- czy wszyscy PH robili ok. 5-20% planu?
- czy pensja jest niższa jak w Biedronce?
- czy do serwisu samocho. jeździmy w dni wolne?
- czy sami płacimy za paliwo a firma później zwraca?...
Oszukana 2 2016-01-11 22:23:01
Hej, wrażenie mam identyczne: pracownik i Emil to ta sama osoba! Czyli rodzina w biurze działa! Żenada! Jakbyście mieli pełny skład to na pewno wasze produkty byłyby w ladach PiotraiPawla a jakos tak nie jest.... Emiel: jeśli jestes zainteresowany to idź do sklepu i zapytaj kierownika wędlin czy jest ktoś z Bohuna aktualnie do obsługi sklepu, wtedy będziesz pewnien co i jak, zwłaszcza jak sie kierowniczce zechce wylać wiadro pomyj na Bohuna... Wiec ja nie polecam. A ty rób jak uważasz.
polecam 2016-01-12 12:42:14
Widzę że administrator Gowork usuną mój wpis. Mój wpis nikogo nie obrażał.
Pisałem że wydaje mi się że Emil i Pracownik to ta sama osoba. Emil pisze że fajna oferta a Pracownik że nie było oferty. Emil wchodzi na Gowork jak tylko zobaczy ofertę której ponoć nie było a wydaje mi się że ludzie tu zaglądają jak są zaproszeni na rozmowę. Nie rozumie dlaczego Pracownik nazywa mnie Trollem? a nie udzieli odpowiedzi na jakich umowach są zatrudnieni pracownicy. On na pewno jest na normalnych warunkach zatrudniony bo to ktoś z rodziny MB albo on sam
Oszukana 2 2016-01-12 21:39:46
To i mój wpis usuną! Tylko patrzeć.... Widzisz Polecam nie da rady ludzi uświadamiać z kim maja do czynienia, bo Bogowie firmy Bohun śledzą zawzięcie GoWork. Zresztą, jak ktoś chętny aby sie przekonać jak sie u nich pracuje to prosze bardzo. Nic was ta praca nie nauczy, zapewniam.
polecam 2016-01-13 15:37:27
Andzia co do jakości produktów Bohun to odsyłam do największej sieci mięsnej w Szczecinie Sztuka Mięsa do Piotrów i Pawłów... tam dziewczyny opowiedzą każdemu o jakości tych wyrobów, one chyba nie mają żadnego interesu żeby kłamać
Oszukana 2 2016-01-13 17:14:14
Andzia, oprna na naukę nie bywam, uwierz mi. O przepraszam, faktycznie nauczyłam do w Bohunie paczkowania kiełbas- zatem polecam każdym kto ma w zamiarze wyjazd za granice na taśmę do paczkowania wędlin! Poza tym czego uczycie ludzi? He? Szkolenia? Jakie? Produktowe? Wielka mi rzecz.... Andzia produkty smaczne o ile z nich wody kilo nie wypłynie po otwarciu. Dziwi mnie jak wy idziecie w zaparte! Ciekawe czy w twojej lodowce to tylko Bohun leży?
hihihi 2016-01-13 23:29:36
autor: Jan Brzechwa jakby Zarząd nie wiedział;)
Hihihi 2016-01-14 10:47:32
Zeby wiersz Brzechwy o lisku usunąć? Przesadzacie.
Zainteresowany 2016-01-14 13:26:56
Kto to lisek ? Widze ze jest oferta na przedstawiciela 2000 brutto . Czy za te pieniadze pracuje sie jako telemarketer?
Marcin 2016-01-15 12:36:01
Widzialem ogloszenie na przedstawiciela, mozecie napisac jak wyglada rekrutacja i jakie sa warunki zatrudnienia w tej firmie. Tylko prosze o konkrety. Bo jak czytam te wiadomosci to jestem przerazony. Dxiekuje
biuro 2016-01-15 14:14:32
Witam
Marcin rozumiem, że odnosisz się do ogłoszenia na Ph na Szczecin.
Tak w skrócie:
Warunki finansowe masz tam opisane w przedziale, ponieważ standardowo jest podstawa i premia (zadaniowa plus sprzedażowa). Teren działania to głównie Szczecin plus zachodniopomorskie. Dostajesz auto (cała flota jest stosunkowo nowa auta ph mają max 3 lata) i służbowy smartfon.
Rekrutacja na takie stanowisko jest jedno etapowa. Wymagane jest doświadczenie jako Ph - preferowane w branży.
Jeżeli czujesz się zainteresowany to odpowiedz na anons.
Odnośnie odczuwanego "przerażenia" to może oceń to osobiście zamiast kierować się wpisami jednej czy dwóch osób (używających kilku podpisów) którzy z braku lepszego zajęcia wylewają tutaj swoje frustracje. Ostatnia istotna informacja to fakt, że dział handlowy w obecnej formie funkcjonuje w Firmie od kilku miesięcy więc nic dziwnego, że na początku występuje rotacja natomiast firma jest zdecydowanie zainteresowana długookresowym zatrudnieniem.






polecam 2016-01-15 17:14:29
Do BIURA
To moze odpowiecie chłopakowi jak mi nie chcecie na zadane chyba z 5 razy pytania
-czy pracownicy są zatrudniani na umowach śmieciowych w Anglii bez swiadczeń zdrowotnych i emerytalnych?
- czy średnio PH pracuje u was 1 miesiąc?
- czy odchodzą klienci od produktu?
- czy minimum dziennej pracy to 10h w terenie i 1h raporty?
- czy wszyscy PH robili ok. 5-20% planu?
- czy pensja jest niższa jak w Biedronce?
- czy do serwisu samocho. jeździmy w dni wolne?
- czy sami płacimy za paliwo a firma później zwraca?
polecam 2016-01-15 17:19:40
Do MARCIN
Jak jesteś ze Szczecina to podjedz na obojętnie którego sklep Bohun-Sztuka Mięsa, PSS, Piotr i Paweł, Carefuor, Real i zapytaj się o współpracę z Bohunem o jakość produktów i o rotacje PH.
Pozdrawiam, Frustrat, Troll


mag 2016-01-17 16:52:07
Bunt, dlaczego Bohun jest fajny? pracowałeś tam? znasz opinie osób postronnych?
Pewnie ze każdy może tu napisać co chce ale jak ktoś pyta się czy jest umowa smieciowa w Anglii bez swiadczeń a Bohun milczy to chyba jest UMOWA SMIECIOWA. Myslę ze ktoś kto idzie na rozmowe do tej firmy powinien zapytać się o to, bo taka umowa to dyskwalifikacja tej pracy nawet jakby zmienili umowy na smieciowe w Polsce. Pozostałe pytania też wydają się prawdopodobne bo nikt ich nie dementuje
polecam 2016-01-18 15:26:24
@grant, widzę że wiesz jakie umowy dają? Nie ma sensu polemizować z Tobą bądź inną osobą z biura. MAG po prostu mysli i wyciąga wnioski. KAŻDY KTO IDZIE NA ROZMOWĘ DO BOHUNA NIECH SIĘ SAM ZAPYTA O UMOWĘ, żeby nie było tak jak znami że dostalismy "umowy" do podpisania po jakimś czasie.
Mysle ze Bohun moze jedynie zatrudnic teraz tylko osoby bez doswiadczenia i to pewnie na chwile
ph 2016-01-18 16:17:05
No widzę ze faktycznie opinie o tym ze tu mącisz nie są bezpodstawne.
Byłem na rozmowie pytałem o wszystko i wyglada to zdecydowanie odmiennie od tego co tu twierdzisz. Jest pełna informacja odnośnie warunków zatrudnienia i rodzaju pracy - wiec tez nie wiem skad wzioles te apele zeby kazdy pytał jak jest to podawane jasno i klarownie na rozmowie?. Z ciekawostek to są np karty paliwowe wiec o jakim płaceniu za paliwo piszesz? Nie wiem skad wziołes ten czas pracy czy pensje ale ani jednio ani drugie nie jest zgodne z prawda.
No i jak moge robic 15% planu w pierwszym i jedynym jak piszesz miesiacu pracy jeżeli na pierwszy miesiąc nie ma w ogóle planu sprzedaży?
Dla mnie dobrze to wyglada i tyle ci powiem. Dam znac za jakis czas jak mi idzie.
polecam 2016-01-19 10:41:26
Do PH.
Napisałeś "Z ciekawostek to są np karty paliwowe wiec o jakim płaceniu za paliwo piszesz?" Fajna ciekawostka.
Szkoda ze nie napisałes jaka jest umowa.
Ja nie mące tylko zadawałem pytania, ja piszę żeby każdy zadawał pytania na rozmowie kwalifikacyjnej. Myslę że kazdy kto ma 5 klepek widzi różnice.
Czas pracy wziąłem z własnego doświadczenia i innych PH Bohuna a wynagrodzenie to w Biedronce płacą ok 2 tyś za 8h
Parę osób mi odpowiada ale nikt nie powie jaka jest umowa. Ja słyszałem że nadal ŚMIECIOWA W ANGLII bez świadczeń.
Wszyscy tutaj czekamy żebyś za jakiś czas napisał jak Tobie idzie, powodzenia
sdcv 2016-05-17 11:37:25
@tomek wiesz co no teraz to juz szukaja na przyklad regionlanego szefa sprzedazy w Szczecinie do zadan takiej ososby nalezy miedzy innymi budowa rynku zbytu na terenie Niemiec realizacja planów i celów sprzedażowych w kanale nowoczesnym i tradycyjnym
Zostaw swoją opinię o BOHUN SP. Z O.O. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BOHUN SP. Z O.O.