brak logo

B.A.M. BOŻENA OHL

Szczecin

Opinie o B.A.M. BOŻENA OHL

bezniku 2012-10-04 19:42:30
Nie polecam!!
Proszę o opinie
zix 2012-11-05 00:22:07
CHCESZ PRACOWAĆ DLA BAM PONIŻEJ KOSZTÓW, ZAPRASZAM
SZUKAJĄ NAIWNYCH
2
ADM 2013-04-09 15:05:55
Moi dordzy, jaka praca taka płaca, nie nadajecie się do niczego, siedźcie więc w domku oglądając TV
1
zenoon46 2013-10-09 21:57:31
ja np. za 2 dni pracy : jazdę moim prywatnym autem Praca od rana do wieczora kursy poczta-sklep - administracja -poczta itd naprawy typu strojenie [usunięte przez administratora] kwiatkiem jeszcze moje narzędzia a i materiał trzeba było zorganizować. Wynagrodzenie za te dwa dni na ręke 40 zł (czterdzieści złotych) zenada a żona do dzisiaj mi nie wierzy bo na te pieniazki to czekałem 2 tygonie od oddania rozpiski z wykonanymi pracami bo oczywiscie musieli dokadnie sprawdzić co zrobione i jak inspektor sprawdził odebrał i opisał pozdrawiam
111 2014-05-27 15:04:04
Nie polecam współpracy z tą firmą. Wygrywa przetargi "po kosztach", potem szuka naiwnych do wykonawstwa wraz z materiałem. Kosztorysy rozliczeniowe sporządza takie, że nie tylko nie ma zwrotu za materiały i robociznę, ale szanowny Pan (usunięte przez administratora) jeszcze 25% "torciku" w postaci swojej prowizji zabiera z każdej faktury. Żenada.
hydraulik 2014-07-03 09:00:58
uwaga na ta firme sa to oszusci chca robocizne z materialem po czym sie nie rozliczaja caly czas zbywajac petenta
oloo 2014-11-18 15:42:25
Ta firma to jedna wielka porażka!! Nie wykonują pracy w terminie. Pani siedząca w biurze jest bardzo nie miła przez telefon i arogancka!! Nie polecam nikomu tej firmy !
BOMBEL MAJSTER 2014-11-20 12:40:15
TO FAKT MUSISZ SAM ZAKUPIĆ MATERIAŁY I TWOJA ROBOCIZNA - SZEFO KROI 25 PROCENT OD TWOJEGO ZROBIONEGO ZLECENIA PO CZSIE DOSTANIESZ JAKOMŚ ZALICZKĘ KTÓRĄ CI ODLICZY Z ZAROBIONYCH BO TO BYŁO NA MATERIAŁY NP: WŁOŻYŁEŚ 500 ZALICZKA 500
BĘZYNA ?

LICZ JAKIEŚ 1200 ZŁ
ZAROBIŁEŚ NP 1500 ZŁ JEŻELI !!!

ZAROBEK-1500 ZŁ
DLA FIRMY-25% = 375 ZŁ
ZALICZKA-500 ZŁ
-------------------------
ZOSTAJE 625 ZŁ

ODEJMIJ JESZCZE SWOJĄ BENZYNĘ + WŁOŻONE SWOJE 500 NA MATERIAŁ ? ILE CI ZOSTAŁO ?
PAMIĘTAJ ŻE JUTRO ZNOWU MUSISZ JECHAĆ NA ZLECENIA TYLKO ZA CO ?!
PEWNIE POJEDZIESZ ZA SWOJE ZNOWUSZ WŁOŻYSZ NA MATERIAŁ I TAK W KÓŁKO AŻ KTÓREGOŚ RAZU STANIESZ Z ROBOTOM BO UGŻĘŹNIESZ W FINANSACH A TU KŁANIA SIĘ ZUS
ALE WAŻNE ŻE SZEFO MA ZAROBEK PO 25% OD WSZYSTKIEGO TY MASZ TEŻ TYLE ŻE ZAWSZE W MATERIALE I ZAWSZE JESTEŚ NA MINUSIE......POWODZENIA
Furiat 2015-02-03 03:19:36
Wiele osób sugeruje się tym, co ludzie sądzą na temat danego pracodawcy. W przypadku B.A.M. jest dosyć źle - 1 gwiazdka na 6 możliwych nie jest raczej dobrym wyznacznikiem tego, czy do firmy warto dołączyć. Jednak warto wziąć poprawkę na subiektywność opinii a co za tym idzie czasami przekoloryzowanie niektórych rzeczy. Jeżeli ktoś jest ciekaw to polecam spróbowanie chociaż jednego dnia. Zawsze swoja opinia to swoja opinia.
bombel 2015-05-18 10:06:57
jak firma krzak oni tylko wycinają twoje zarobione kwiatki 25 procent co zabiera szef jest nie opodatkowane bo powinien ci wystawić rachunek za te 25 proc. które zabiera bo on płaci ci za zlecenia a nie zbilk czy tbs i na tym się traci przykład robota za 1000 zł materiał 500 zarobiłeś 500 on zabiera 25 proc. czyli 125 zł a ty płacisz podatek za całość czyli zarobiłeś 375 a płacisz podatek za 500 zł spoko firma polecam
danse 2016-05-12 17:29:18
Ale ja jestem ciekawy czy atmosfera u nich opiera się na przyjacielskich relacjach, wiecie może? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o B.A.M. BOŻENA OHL - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie B.A.M. BOŻENA OHL