brak logo

COLOR GRAF SPÓŁKA Z O.O.

Gdańsk

Opinie o COLOR GRAF SPÓŁKA Z O.O.

aune 2013-07-31 08:37:45
Wykonują najlepsze projekty graficzne w okolicy, polecam.
Mateusz 2013-08-13 08:32:44
Towar otrzymuję zawsze w umówionym terminie. Jakośc ulotek bardzo dobra, ciekawy pomysł i dobre wykonanie. Polecam
Asia 2013-09-27 11:49:00
Korzystałam z ich oferty do drukowania ulotek promocyjnych dla mojej pizzeri. Zostały wykonane profesjonalnie, szybko i niedrogo. Dzięki nim coraz więcej gości nas odwiedza, przez co częściej korzystam z ich usług. Warto. Polecam
Danusia 2014-02-18 12:48:06
Moja drukarnia. Współpracuję z nimi i jestem zadowolona. Na czas wykonują swoją pracę. Wysoka jakość druku. Wszystko wyraźne i czytelne. Polecam
Poszkodowana 2014-04-02 16:27:35
Ludzie Nikomu nie radze zatrudnić się do tej firmy....od rana do nocy ludzie ciężko harują po 12 godzin !!! a Płaca !! Płakac sie chce!! 7zł albo 6.50 na godzine...wszystkie soboty i teraz już niedziele!!!! NIKOMU NIE POLECAM TEGO ZAKŁADU (usunięte przez administratora)
5
wyzysk 2014-05-27 21:22:13
potwierdzam powyższą opinię, zero zycia rodzinnego, towarzyskiego. Ta firma robi z ludzi kaleki a mobbing to codzienność.
5
tragedia 2014-07-09 21:18:26
Nie stety zgadzam sie z dwoma ostatnimi opiniami
Firma to porażka pod wzgledem traktowania pracowników
Może część firm zaprzyjaźnionych z CG
Jest zadowolona z ich ofert i usług
Ale większość waszych towarów są efektem ciężkiej pracy
Pracowników którzy harują po 12 godz dziennie 7 dni w tygodniu za śmieszne stawki

Nie polecam nikomu aby sie tam zatrudniał a jak już to tylko na jakiś czas
Pozdrawiam
7
masakra 2014-10-01 18:49:07
jedyne co mozna miec z tej pracy to depresja i kalectwo
5
rozczarowany 2015-01-25 22:40:21
zgadzam się masakra,właściciel wymaga nadgodzin za które nie płaci,wychodzi z założenia chcesz mieć pracę to haruj za darmo nadgodziny, które zresztą nie są nigdzie wykazywane, więc nic tak naprawdę nie udowodnisz. Właściciel uważa się za króla który ma władze, mobing, wiecznie dywanik za zamkniętym pokojem,,,,,,,,,,,,,,pretensje. Obiecuje dużo ale potem nic z obietnic nie jest dotrzymane.ODRADZAM
4
juhas 2015-03-24 15:53:06
traktowanie pracowników z pogardą, bez umowy, podczas rozmowy o pracę obiecane złote góry w praktyce cąłkowicie na odwrót, PIP wpada i nic z tym nie robi, pracownice dojeżdżają na nocną zmianę z rejonów kościerskich bez żadnego dodatku nocnego
7
Tracey 2015-07-04 00:10:38
KOBIETY HARUJĄ PO 12 GODZIN ZA 6.50 na godzinne..

Teraz jest Lato po 30 lub 35 stopni Ciepła !! To Nawet LUDZIOM NIE ZAPEWNI WODY DO PICIA !! LUDZIE SĄ TRAKTOWANI JAK PSY I MURZYNI!! TO JEST OBUZ PRACY !!

NAJGORSZY ZAKŁAD W CAŁYM GDAŃSKU !! TO JEST WIEZIENIE !!
5
Katrina 2015-07-04 00:26:34
Latem Przyjmuje Młodych ludzi do pracy na czarno bez umowy,za marną stawkę godzinową !! A Puzniej jak w pada inspekcja Pracy to jest Chowana lista obecnosci
bo tam widac ze ludzie za piepszają po 12 godzin i w tym tylko 2 Pszerwy Po 15 minut!! I Każe im sie chowac po szatniach zeby nie bylo widac ze tutaj młodzi pracuja na czarno bez umowy... i nie którzy inni pracownicy co już pracują tak samo mają sie chowac bo nie mają umowy...!! LUDZIE TO JEST [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
klient 2015-08-05 10:14:59
Nie płacą w terminie faktur.Trzeba kilka razy upominać się o swoje.albo płacą ratalnie.
gonzo 2015-09-08 16:30:22
uciekajcie z tej firmy, praca 250-300 godzin za murzynskie stawki, niech kierownictwo samo wyżywi swoją rodzinę za te pieniądze, jeszcze potrafi obciać z pensji kilkaset złotych zlodziej
2
klock 2015-09-09 15:43:25
firma COLOR GRAF to najgorsze miejsce na ziemi.Pracujesz po 12 godzin w soboty i niedziele za 7zł.na godz.Umowa na najniższą krajową a reszta w kopertę.Latem pracujesz w upale bez wiatraków i wody którą każdy pracodawca ma obowiązek zapewnić.Szef uważa się za boga i traktuje Ciebie jak byle gó... Pracując w tej firmie nie masz czasu na rodzinę,przyjaciół no i jeszcze mało pieniędzy mimo,że zrobisz w miesiącu 300 godz.Jedyne czego się dorobisz to wrzodów z nerwów i stresu bo Ty nie masz nic do powiedzenia.Nikt się Ciebie nie pyta czy możesz przyjść w sobotę i niedziele do pracy jest grafik i masz być.O
3
said 2015-12-26 12:44:05
idąc tam nie wiadomo jak będzie, sądze że sa to opinie osób które juz tam nie pracują. Pomysl zanim cos napiszesz
też tam pracowałem - odradzam
2
Marselka 2016-01-09 17:32:23
Mam takie wrażenie że komentarze zostawili ludzie którzy tam po prostu nie pracowali. Jestem pracownikiem naszej drukarni już 10 lat i chcę powiedzieć że to jest fajnie miejsce pracy dla tych kto chce pracować. A dla tych kto po prostu nie chce pracować, każde miejsce pracy będzie najgorszym.
1
masakra 2016-01-21 21:48:57
dwie ostatnie opinie chyba napisaly jakies [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo tacy tez tam sa, pracowalam tam i na szczescie odeszlam, obiecywal wiele i na tym sie skonczylo.
1
sasiad 2016-01-21 21:52:21
Ukraina nadciaga, tania sila robocza za 7 zeta i materac w boksie za 500 miesiecznie, jaki ten prezes łaskawy haha a no i lodowka oczywiscie jedna dla 20 Ukraincow zeby im sie w glowach nie poprzewracalo od luksusu
1
byly pracownik 2016-02-09 09:33:51
UWAZAJCIE NA A..E ZE SKLEJARKI,UDAJE PRZYJACIÓLKE A DONOSI DO WLASCICIELA. PS. WIDZIALEM JAK INSPEKCJA PRACY WPADLA ,A WLASCICIEL ICH WYSMIAL! A ONI WYSZLI Z POCHYLONYMI GLOWAMI. WIDAC ZE INSPEKCJA TO TYLKO Z NAZWY
alarm 2016-02-22 12:17:09
To ze A ze sklejarki donosi to kazdy wie, tylko ciekawe czy tez sie pochwalila jak to na kacu w sobote przychodzi i jeszcze sie leczy klinem w czasie pracy.
2
byly pracownik 2016-02-27 17:56:24
i zawsze jej nachlana i nienażarta geba,patrzy tylko żeby zechlac... obleśne.
derek 2016-03-10 20:29:24
To prawda pani A chyba wszystkich by sprzedała bez zastanowienia.Od takich fałszywych ludzi to lepiej z dala się trzymać jak coś jej powiesz to za godzinę połowę zakładu już o tym wie nawet kierownik i szef.Nawet jak co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to i tak wszystko zwali na ciebie.
2
czacza 2016-03-10 20:37:04
O tak pani sklejareczka myśli,że wszyscy ją uwielbiają bo jest taka fajna,super koleżanka a prawda jest taka,że jak się jej postawisz to twoje dni są policzone bo zrobi wszystko by cie wywalił z roboty nagada gupot,że się nie nadajesz i diabli wiedzą co jeszcze
2
byly pracownik 2016-03-25 13:52:10
co do sklejarkowej.. to zachowanie jej podyktowane jest tym ze ona się cholernie boi ludzi asertywnych co maja swoje zdanie.. krótko mówiąc inteligentnych. lubi ludzi prostych i posłusznych co by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zlizali z podłogi. a gdy co do czego dojdzie to potrafi wydrzeć mordę przy właścicielu na ludzi, zamiast sama pilnować maszyny. ale ludziom takim jak właściciel to jest na reke. Chciałbym żeby ludzie znaleźli prace w innych drukarniach i żeby go olali niech sam sobie chodzi w okól stołu lub palety ciągnie. Na zdrowie mu to wyjdzie ;)
byly pracownik 2016-04-07 20:24:20
Robert.. to Ty hahahha żal:)
GORNIK 2016-05-18 20:48:32
tak szukaja taniej siły roboczej 7 dni w tygodniu i 24 na dobe
ktos 2016-05-20 21:16:54
Jeśli chcesz pracować w święta i w weekendy po 12 za niską stawkę
To śmiało idź tam ;D
2
duch 2016-06-16 09:45:40
masakra,masakra masakra najgorsza firma w jakiej przyszło mi pracować,tylko operatorów traktuje się ok.a cała reszta to śmiecie
3
bior 2016-06-25 12:08:49
Wypłata jest na czas ale benifity socjalne to nie w tym zakładzie pracy nawet na zwolnienie lekarskie nie masz prawa chodzić.Jeżeli zrobisz to dwa razy w roku to lądujesz na dywaniku i właściciel grozi ci zwolnieniem z pracy.
nigdy więcej 2016-07-01 17:43:38
możesz sobie zwolnienie od lekarza wziąć tylko co z tego jak składki sa nieopłacone i pracuje się na czarno, pracując tam człowiek nabiera uprzedzeń do kaszubów (dopieralski to rodowity kaszub), na rozmowie obiecywał złote góry, kursy, szkolenia - niby opłacone przez firmę a wychodzi jak często u prywaciarzy kombinatorów, 8pln na h
omg 2016-07-01 19:40:20
Jak to na czarno @nigdy więcej? to Raczej nie jest możliwe, już dawno firma by nie istniała z takim zachowaniem prawa pracy.
Zostaw swoją opinię o COLOR GRAF SPÓŁKA Z O.O. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COLOR GRAF SPÓŁKA Z O.O.