AWENTA E.W.A. Chomka Spółka Jawna

Stojadła

Opinie o AWENTA E.W.A. Chomka Spółka Jawna

fizyczny 2011-03-01 15:03:24
ja tam pracuje i nie narzekam, placa na czas, czy duzo to wiadomo, kazdy by chcial wiecej. atmosfera jak to w pracy z jednymi idzie sie dogadac, z innymi nie, a szef jest normalnym czlowiekiem, w porzadku facet, i pogada, i reke poda, moze i nie wie co sie dzieje miedzy ludzmi na produkcji, ale jest duzo ludzi na produkcji i nie da rady wszystkiego ogarnac. Pracuje 5 lat i nie szukam innej roboty.
3
technolog 2011-04-04 15:20:35
AWENTA to stabilne finansowo, polskie przedsiebiorstwo, ktore preznie sie rozwija, dba o przyjazną atmosfere wsród zalogi, o czym swiadczy fakt, iz jest wiele osób w tej firmie, ktore mają w niej ponad 10 letni staż pracy! JESTEM zadowolony.
ares 2011-04-05 10:56:50
Rzetelna, solidna firma! Spoko atmosfera, szefostwo jest ludzkie, chetnie pomaga pracownikowi, nie mam zastrzezen.
toma 2011-04-05 12:25:21
Awenta rządzi! Oby tak dalej.
anonim 2011-04-06 11:26:51
ZGADZAM SIE Z TYMI OPNIAMI, JAK KTOS CHCE PRACOWAC, TO DAJE SOBIE RADE! KASA JEST NA CZAS I NIGDY NIE BYLO TAK, ZEBY WYPLATE WSTRZYMALI, A TO JEST WAZNE I SA PREMIE, I TALONY NA SWIETA, STARAJA SIE.
x5 2011-04-08 12:59:46
Pracuje i jest spoko, solidna firma.
Zając 2011-04-26 11:58:57
Firma konkretna, zarobki na poziomie, nie ma powodów zeby narzekac.
Polecam tu prace.
anonim 2011-09-03 11:42:33
Firma konkretna ???
pytam bo chce złozyć cv..do pracy
bull 2011-09-07 14:06:17
Skladaj cv, nie zaszkodzi, chociaz nie wiem czy rekturuja w tej chwili, ale co chwila ktos zostawia papiery.
1
anonim 2011-09-08 11:00:20
Dzieki za informacje , a jest szansa na prace w biurze , bądż handlowca ?
i ile można mniej wiecej zarobić ?
bull 2011-09-15 11:52:02
teraz szukają handlowca podobno, a zarobki to nie wiem, pewnie zalezy od stanowiska, kumpel jest na produkcji, to mowi ze spoko jest.
artur 2013-08-01 18:21:59
nie wiecie czy może są przyjęcia do pracy i ile można zarobić
alterego 2013-08-16 12:20:59
zadzwon i sie umow na rozmowe, przynajmniej bedziesz mial prawdziwe informacje a nie paplanine z forum.
ja 2013-09-02 10:16:48
zadzwon do firmy to sie dowiesz, bo to zalezy od stanowiska raczej?
jack 2014-03-31 18:34:37
Awenta jest producentem wentylatorów, a na rynku są od ponad 25 lat, także chyba dobrze prosperują..
Leszek 2014-04-03 19:49:40
Może napisałby coś ktos z aktualnych pracowników Awenta, bo takie gdybanie na wiele się nie zda, warto?
2
wito 2014-09-18 00:56:36
No ja też nie mam odpowiedzi @pablo, widać tylko na wybrane oferty odpowiadają, żeby już bezpośrednio brać ich na rozmowy kwalifikacyjne.. co do wpisów, fakt nieprzchylne, ale poczytaj wpisy o innych firmach, tam to dopiero można ciekawych rzeczy się dowiedzieć o firmie, pracownikach czy włascicielach
1
oki 2014-09-24 22:01:14
zacznijcie pisać z sensem, zarobki sa w porządku.
biuro 2014-09-26 09:35:41
szukamy cały czas rzetelnych osób, a jesli chodzi o przedstawicieli jest to spowodowane rozwojem firmy jak i zwiększoną ilością odbiorców na rynku. Pozdrawiam!
2
biuro 2014-10-02 15:28:24
Radek, zapraszamy, udzielimy wszystkich informacji.
1
Róża 2014-11-20 23:47:46
Podejrzewam, że w przypadku produkcji firma pracowałaby non stop (2, 3 zmianowy tryb pracy) a w przypadku pracy biurowej pewnie normalnie poniedziałek-piątek. Najłatwiej byłoby zadzwonić do Awenty bądź umówić się z nimi na spotkanie i dowiedzieć się takich rzeczy, bo widzę, że raczej ludzie bez większego zapału się tutaj wypowiadają.
2
laktus 2014-12-05 10:29:05
Ma ktos moze informacje jak wyglada sytuacja kadrowa w firmie? Chcialem sie dowiedziec jak wyglada proces rekrutacyjny w tej firmie, zeby moc w odpowiedni sposob sie przygotowac. Przydaloby sie, zeby wreszcie ktos odpowiedzial na wszystkie nurtujace ludzi pytania. Wtedy na pewno latwiej by przyszlo podjecie jakiejs decyzji.
awenta 2014-12-05 11:17:03
Laktus zapraszamy do bezposredniego kontaktu,telefonicznego badz mailowego. Chetnie odpowiemy na wszystkie pytania.
pawel 2015-02-07 22:46:15
Witam,pomoze ktos ,mam pytanie ,czy awenta potrzebuje na ta chwile przedstawicieli,
4
mase 2015-07-10 10:07:49
A na jaki adres mozna wysyłaś CV???
O 2015-07-15 04:31:11
Wypowiedz wagabunga jest ponizej poziomu gimnazjum.... pewnie cie zwolnili bo twoje zaangarzowanie w prace bylo rowne zero a teraz prubujesz sie wyladowac w internecie.... to co napisales to komletna bzury wyssane z palca... ja tam pracuje i jest spoko.... poza tym nie mysl ze w internecie jest sie anonimowym.... pozdrawiam....
1
abc 2015-07-23 08:32:57
rekrutacja@awenta.pl
pozdro!
Max 2015-07-30 12:27:05
A kuku - usuną? ;)
robol 2015-12-23 20:32:45
Kolego, dlaczego nie podpisałeś się imieniem i nazwiskiem? . Jestem bardzo ciekaw kogo tak bardzo dotknęła wypowiedź Wagabunga(????..gdzie ta wypowiedź?, że już o godz 04:31 postanowił bronić dobrego imienia firmy. Myślę, że Twoje dane chciałby poznać również pracodawca, który powinien w szczególny sposób docenić tak oddanego pracownika. O Twojej znajomości ortografii nie będę się wypowiadał...
Jacek 2016-10-07 17:14:30
Są jakieś przyjęcia do biura ?
J 2016-10-07 18:52:33
Tak, pracownicy są zadowoleni z atmosfery, właśnie ona tutaj chyba jest najcenniejszym elementem firmy
1
mario 2016-10-31 15:23:53
W branży budowlanej pracuje już od kilku lat i przyznam że tak miłe,i pozytywne opinie o firmie to teraz rzadkość.Czytając tyle pozytywów aż sam z chęcią zmieniłbym dotychczasową firmę na waszą.Kieruje teraz pytanie do biura gdzie wysłać swoje CV,może za jakiś czas zwolni się jakieś miejsce.Dodam że pracowałem na sprzedaży,biurze obsługi klienta a teraz jako handlowiec.Gorąco pozdrawiam...
biuro 2016-11-02 10:02:03
awenta@awenta.pl :) zapraszamy
były 2016-11-06 23:40:48
Czytam te wszystkie pozytywne opinie i podpisuję się pod nimi dwoma rękoma. Firma jest wspaniała, świetna, rodzinna atmosfera, spokojna, bezstresowa praca. Z rozrzewnieniem wspominam niezwykle cenne rady jednego z kierowników z taką fajną ksywką, imprezy firmowe czy zwykłe zebrania. Muszę zaakcentować, że ta firma pozwoliła mi czegoś dowiedzieć sie o sobie, a mianowicie po pracy na montażu wyrobow gotowych uświadomiłem sobie, że jestem DUŻO szybszy niż mi się wczesniej wydawało. Na koniec życzę oczywiście samych sukcesów, dalszych udanych podbojów rynkowych i...zadowolonych z pracy pracowników.
Praca 2016-11-14 16:58:30
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy są może przyjęcia do pracy w tej firmie? ;)
biuro Awenta 2016-11-15 08:34:47
W chwili obecnej zapraszamy do składania CV, w szczególności osób posiadających umiejętności obróbki metalu. Pozdrawiam!
Zostaw swoją opinię o AWENTA E.W.A. Chomka Spółka Jawna - Stojadła
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AWENTA E.W.A. Chomka Spółka Jawna